mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 7 ωρες??? Τι λες τωρα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 7 ωρες??? Τι λες τωρα???? λογικό φαίνεται , αν και είναι νωρίς , με την τελευταία dev Ελληνική , χωρίς να παγώσω καμιά εφαρμογή , χωρίς redmi tool , φωτεινότητα στην μέση με wifi πάντα ανοιχτό , Σε 14 ώρες και 35 λεπτά , οθόνη 1 ώρα και 39 λεπτά , είναι στο 84% Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πόσες εφαρμογές έχεται εγκατεστημενες? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγώ έχω 42 εγκατεστημένες αλλά μόνο το GravityScreen τρέχει μόνιμα στο παρασκήνιο. Μόνο όταν χρησιμοποιώ σκέτο WiFi βγάζω 7 ώρες, αν ανοίξω data βγάζω 5:00 με 6:00 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγώ εγώ πάνω από 100 μαζί με τα παιχνίδια! Πάντως με την cm12.1 που ειμαι από χθες το παρατηρώ ότι είναι πολύ πιο γρήγορη από miui. Στα παιχνίδια ειδικά καμία σχέση... Μηδενικό lag... +ότι η μπαταρία ειναι ακόμη καλύτερη.. Επίσης το multitasking μακράν καλύτερο. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Πόσες εφαρμογές έχεται εγκατεστημενες? 68 , δεν τις χρησιμοποιώ όλες Εγώ εγώ πάνω από 100 μαζί με τα παιχνίδια! Πάντως με την cm12.1 που ειμαι από χθες το παρατηρώ ότι είναι πολύ πιο γρήγορη από miui. Στα παιχνίδια ειδικά καμία σχέση... Μηδενικό lag... +ότι η μπαταρία ειναι ακόμη καλύτερη.. Επίσης το multitasking μακράν καλύτερο. δεν το έχω πολύ καιρό , έβαλα ότι miui κυκλοφορεί , και τώρα σχεδόν είναι έτοιμο να κάνει συγκρίσεις με άλλες roms Edited February 7, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Υπάρχει κανείς από εσάς που έχει την Official αγγλοκινέζικη ROM, και να είχε πρόβλημα με το 'διάβασμα' κάποιας εφαρμογής ελληνικής (ή και αγγλικής); Γιατί ένας φίλος μου μου λέει ότι κάποιες εφαρμογές (εκείνος είχε θέμα με το e-banking της Πειραιώς), μου λέει ότι την διάβαζε μόνο στα κινέζικα, και εν τέλει δεν μπορούσε να την αποδώσει στα ελληνικά. Ξέρετε κάτι; (Το ρώτησα και σε 2 άλλα thread, θα σταματήσω να spammάρω, υπόσχομαι ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Εγώ εγώ πάνω από 100 μαζί με τα παιχνίδια! Πάντως με την cm12.1 που ειμαι από χθες το παρατηρώ ότι είναι πολύ πιο γρήγορη από miui. Στα παιχνίδια ειδικά καμία σχέση... Μηδενικό lag... +ότι η μπαταρία ειναι ακόμη καλύτερη.. Επίσης το multitasking μακράν καλύτερο. ποια cm 12.1 εχεις; αυτην απο το needrom ή την αλλη απο το xda; Είχα βαλει και εγω cyanogen απο το xda και αν και ηταν κατα πολυ πιο γρηγορη απο την Miui η μπαταρια εφευγε νερο...ποσες ώρες οθονης βγαζεις; :) Edited February 7, 2016 by bossntepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Νομίζω πως δίνουμε μεγάλη σημασία στον χρόνο ανοικτής οθόνης που είναι μια ένδειξη για την rom αλλά καθόλου ασφαλής. πρώτα από όλα παίζει η φωτεινότητα. Άλλος την έχει χαμηλά άλλος στον Θεό. Επίσης θα έπρεπε να αναφέρουμε και το ποσοστό χρήσης της οθόνης. Άλλο 5 ώρες και 90%(το τηλ δεν κάνει τίποτα άλλο) και άλλο 4 ώρες και 60%.. Τέλος εντελώς με την λογική ένα κύκλωμα είναι η οθόνη.. Πάντα στην ίδια φωτεινότητα το ίδιο καταναλώνει. Άρα ίσως έπρεπε να μας ενδιαφέρουν όλα Πλην της οθόνης... Edited February 7, 2016 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Νομίζω πως δίνουμε μεγάλη σημασία στον χρόνο ανοικτής οθόνης που είναι μια ένδειξη για την rom αλλά καθόλου ασφαλής. πρώτα από όλα παίζει η φωτεινότητα. Άλλος την έχει χαμηλά άλλος στον Θεό. Επίσης θα έπρεπε να αναφέρουμε και το ποσοστό χρήσης της οθόνης. Άλλο 5 ώρες και 90%(το τηλ δεν κάνει τίποτα άλλο) και άλλο 4 ώρες και 60%.. Τέλος εντελώς με την λογική ένα κύκλωμα είναι η οθόνη.. Πάντα στην ίδια φωτεινότητα το ίδιο καταναλώνει. Άρα ίσως έπρεπε να μας ενδιαφέρουν όλα Πλην της οθόνης... Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Η χρήση που του κάνω ποικίλει και έχω δει από 1 μέρα (πρωϊ το έβγαλα από την πρίζα και βράδυ το έβαλα ξανά) διότι το είχα σκίσει εκείνη τη μέρα, έως τρία 24ωρα κλεισμένα, μιας που άνοιγα WiFi όποτε ήθελα internet και όχι συνεχώς αναμένο. Δεν θυμάμαι πόσο "οθόνη" μου είχε βγάλει στη μια και στην άλλη περίπτωση, αλλά πραγματικά δε με νοιάζει :) Ξέρω πως έχουμε μια τούμπανο συσκευή που όταν είσαι στο δρόμο, απλά, δεν ανησυχείς μη σου κλείσει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Προσωπικά παντα την ιδια φωτεινοτητα εχω και κανω πανω κατω τα ιδια πραγματα ωστε να συγκρινω διαρκεια μπαταρίας! Greenify αξιζει να χρησιμοποιω σε μιυι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 ποια cm 12.1 εχεις; αυτην απο το needrom ή την αλλη απο το xda; Είχα βαλει και εγω cyanogen απο το xda και αν και ηταν κατα πολυ πιο γρηγορη απο την Miui η μπαταρια εφευγε νερο...ποσες ώρες οθονης βγαζεις; :) Εγω την aicp από xda. Μέχρι στιγμής είμαι 39% με 4 ώρες και 17 λεπτά οθόνης. Χθες το ξεσκισα το κινητό ειδικά χρήσης κάμερας Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 με προκαλεις εσυ να ξαναφλασαρω :D ραδιο ειπαμε δε παιζει ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ράδιο νομίζω όχι αλλά δεν το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς. Έχω και redmi tool. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εγω την aicp από xda. Μέχρι στιγμής είμαι 39% με 4 ώρες και 17 λεπτά οθόνης. Χθες το ξεσκισα το κινητό ειδικά χρήσης κάμερας Για δωσε λινκ απο την ρομ να τη δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Υπάρχει κανείς από εσάς που έχει την Official αγγλοκινέζικη ROM, και να είχε πρόβλημα με το 'διάβασμα' κάποιας εφαρμογής ελληνικής (ή και αγγλικής); Γιατί ένας φίλος μου μου λέει ότι κάποιες εφαρμογές (εκείνος είχε θέμα με το e-banking της Πειραιώς), μου λέει ότι την διάβαζε μόνο στα κινέζικα, και εν τέλει δεν μπορούσε να την αποδώσει στα ελληνικά. Ξέρετε κάτι; (Το ρώτησα και σε 2 άλλα thread, θα σταματήσω να spammάρω, υπόσχομαι ;) ) Εγώ έχω την 7.1.1 multi eu και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) η αληθεια ειναι οτι δε το πολυχρησιμοποιω πλεον... για αυτο και ημουν σε cm/aosp τοσο καιρο. θα παω σε aicp στο επομενο φλασαρισμα edit: εδω η aicp http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-android-ice-cold-project-10-0-t3288971 Edited February 7, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 ναι αυτη ειναι η aicp!!!πολυ πιο καλη η cm μακραν και επισης μεγαλο συν οτι εχεις και xposed!!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 ναι αυτη ειναι η aicp!!!πολυ πιο καλη η cm μακραν και επισης μεγαλο συν οτι εχεις και xposed!!! :) τωρα την κατεβαζω , απο gapps ποια κατεβασες? αυτα που ηταν μαρκαρισμενα stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 απο δω φιλε μου!τα nano εχει βαλει arm64 εννοειται! http://opengapps.org/ Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 οποια θες βαζεις προσωπικα χρησιμοποιω τα pico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 οποια θες βαζεις προσωπικα χρησιμοποιω τα pico ευχαριστω φιλε εγω λεω να κατεβασω τα mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 αν χρησιμοποιεις ΟΛΑ αυτα τοτε ναι Clock (replaces stock/AOSP Clock) Google Calculator (replaces stock/AOSP Calculator) Google Calendar (replaces stock/AOSP Calendar) Google Now Launcher Google NFC Tags (replaces stock/AOSP NFC Tags) Google Package Installer (replaces stock/AOSP Package Installer) Google Play services Google Search Google Text-to-Speech Gmail Hangouts Maps Photos YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 αν χρησιμοποιεις ΟΛΑ αυτα τοτε ναι Clock (replaces stock/AOSP Clock) Google Calculator (replaces stock/AOSP Calculator) Google Calendar (replaces stock/AOSP Calendar) Google Now Launcher Google NFC Tags (replaces stock/AOSP NFC Tags) Google Package Installer (replaces stock/AOSP Package Installer) Google Play services Google Search Google Text-to-Speech Gmail Hangouts Maps Photos YouTube ok κατεβαζω τα pico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 ψαξε τις διαφορες μεταξυ των εκδοσεων, δες ποια σε καλυπτει και βουρ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts