Serakot Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να κανω μια ερώτηση έχω τ xiaoki note 2 και δεν έχει ραδιόφωνο μέσα ...μπορείτε ν μ πείτε τ να κανω να το κατέβασε.... Ενώ ένα άλλο μοντέλο xiaomi note 2 τ έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serakot Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά πηρα xiaomi note 2 και δεν μ έχει ραδιόφωνο... Τ μπορώ να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ναι.ρεκοβερυ-install και τελος..χωρις wipe... Περιττο ειναι... Απλα οι 160 χαρακτηρες δουλευουνε μονο αμα γραφεις με κεφαλαια.. οκ ευχαριστω ναι το εβαλα ειναι οκ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα! Παρέλαβα και εγώ χθες, από Vickmall με περασμένη την 5.12.17 από εκείνους. Το κινητό πετάει! Α, για SMS έβαλα το Messenger της Google και έτσι δε θέλω mod για 160χαρακτήρες. Έχει το app αυτό στις ρυθμίσεις του. αμα σου πω οτι το εβαλα πηγα να γραψω SMS και αφου εβαλα το τηλεφωνο δεν βρηκα που γραφουν το μηνυμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα παίδες. Μια φίλη μου μόλις παρέλαβε το redmi note 2. Είδα πως της έχουν περάσει μια rom Miui 66.77.33.00 LHMCNCH stable. Ξέρετε αν θα λαμβάνει ενημερώσεις το κινητό ή να της περάσω από την σελίδα της miui την stable που έχει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Τελικα αυτο το Xiaomi Redmi Note2 tool σας κανει δουλεια στην διαρκεια της μπαταριας? Το εχω καμια εβδομαδα αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια σημαντικη διαφορα. Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά πηρα xiaomi note 2 και δεν μ έχει ραδιόφωνο... Τ μπορώ να κάνω Ποια ρομ φοράς? Τελικα αυτο το Xiaomi Redmi Note2 tool σας κανει δουλεια στην διαρκεια της μπαταριας? Το εχω καμια εβδομαδα αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια σημαντικη διαφορα. Στην cm δεν εγκαθίσταται η εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φλασαρα την τελευταία ελληνική stable και το κινητό πετάει. Ένα θέματα κι μόνο. Έβαλα στην εφαρμογή Gmail δύο email που έχω και έχει συχρονησει όλες τις επαφές με αποτέλεσμα όταν πάω στον κατάλογο να γίνεται μπάχαλο. Μπορώ στη μαμά εφαρμογή να επιλέξω τις επαφές από ποιο email να εμφανίζει; στην εφαρμογή επαφών: μενού/προβολή προτιμήσεων/διαμόρφωση λίστας επαφών ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά πηρα xiaomi note 2 και δεν μ έχει ραδιόφωνο... Τ μπορώ να κάνω να βάλεις μια σωστή ROM, δες στην πρώτη σελίδα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παίδες. Μια φίλη μου μόλις παρέλαβε το redmi note 2. Είδα πως της έχουν περάσει μια rom Miui 66.77.33.00 LHMCNCH stable. Ξέρετε αν θα λαμβάνει ενημερώσεις το κινητό ή να της περάσω από την σελίδα της miui την stable που έχει εκεί; δεν πρόκειται, πατέντα του μαγαζιού είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 δεν πρόκειται, πατέντα του μαγαζιού είναι... κατι τετοιο μου φανηκε και εμενα . Θα της περασω την china version . Μεσω system update ή fastboot καλυτερα ; Τα apk για να περασω μετα το play store , υπαρχουν καπου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 κατι τετοιο μου φανηκε και εμενα . Θα της περασω την china version . Μεσω system update ή fastboot καλυτερα ; Τα apk για να περασω μετα το play store , υπαρχουν καπου ; Γιατί δεν περνάς μια ελληνική από τα links της πρώτης σελίδας; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Τελικα αυτο το Xiaomi Redmi Note2 tool σας κανει δουλεια στην διαρκεια της μπαταριας? Το εχω καμια εβδομαδα αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια σημαντικη διαφορα. Βαλε cpu no-frills απο playstore και θσ δεις διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Βαλε cpu no-frills απο playstore και θσ δεις διαφορα!l Τι διάφορα έχει? Αφού και τα δύο μείωση ταχύτητας πυρήνων δεν κάνουν? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Εγώ έχω αυτή του needrom χωρίς προβλήματα.. Την συστήνω σε όποιον δεν του αρέσει η miui η θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και πιο ελαφρύ.. εννοείς την fastandexplosive? Επίσης αυτή στο χδα λέει κάτι? http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-redmi-note-2-t3272872 Edited January 15, 2016 by nikanta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Με την εφαρμογή "gravity screen". Το είχε αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης πριν από 10-15 σελιδες και πραγματικά κάνει καταπληκτική δουλειά. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις. Εγώ το λειτουργώ με ενεργοποιημένο το "Pocket Sensor--> Any Direction και Proximity Sensor--> Turn Screen Off, Turn Screen On και Start at boot". Επίσης κλειδωμένη ενεργή η εφαρμογή ούτως ώστε να μην κλείνει ποτέ όταν καθαρίζω τη RAM και στο "Κεντρο Ασφαλείας--> Δικαιώματα", ενεργές οι 2 ρυθμίσεις (όχι οι χρεώσεις). Δουλεύει super.φίλε την δοκίμασα είναι πραγματικά πολύ καλή εφαρμογή. Έβγαλε κ το κλείδωμα κ έχει γίνει υπέροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παίδες από σήμερα και γω κάτοχος του κινητού, όλα καλά έβαλα και την 7.1 ελληνική και όλα τέλεια εκτός από το γνωστό πρόβλημα με youtube που αρχίζει και μετά από λίγο κολλάει. Καμία άλλη λύση εκτός από το να ξαναπέρασω την rom δεν διάβασα κάπου.. κρίμα γιατί μόλις το είχα σεταρει και βαριεμαι πάλι τα ίδια. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Παίδες από σήμερα και γω κάτοχος του κινητού, όλα καλά έβαλα και την 7.1 ελληνική και όλα τέλεια εκτός από το γνωστό πρόβλημα με youtube που αρχίζει και μετά από λίγο κολλάει. Καμία άλλη λύση εκτός από το να ξαναπέρασω την rom δεν διάβασα κάπου.. κρίμα γιατί μόλις το είχα σεταρει και βαριεμαι πάλι τα ίδια. Κανε πάλι εγκατάσταση αλλα από την αναβαθμιση mi όχι από twrp.Εαν έχεις συνδεθεί στην mi κάνει Μπάκαπ,Εαν κανείς αναβαθμιση από το μενου μι δεν χάνεις κάτι. Edited January 15, 2016 by Keraunos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Μπα τελικά με την 7.1 Τζιφός με το youtube,την έβαλα 2-3 φορές με όλους τους τρόπους και τίποτα, έβαλα μετά την 6.1.11 και δούλεψε με την πρώτη. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 l Τι διάφορα έχει? Αφού και τα δύο μείωση ταχύτητας πυρήνων δεν κάνουν? ναι αυτο κανουν..γιατι ομως δεν το δοκιμαζεις να δεις?εγω εχω ριξει την μεγιστη συχνοτητα στα 1,4 ghz και δεν εχω δει καμια τρελη διαφορα....εννοω στην ταχυτητα του κινητου..στην μπαταρια η διαφορα ειναι αισθητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδια κι εγω ειχα προβλημα με την μπαταρια αλλα απο προχθες που αλλαξα την αντιθεση απο τις ρυθμισεις, τωρα κραταει πολυ περισσοτερο. Τεραστια διαφορα. Ηταν στην επιλογη Αυξημενη αντιθεση και το εβαλα στην Αυτοματη. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 εννοείς την fastandexplosive? Επίσης αυτή στο χδα λέει κάτι? http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-redmi-note-2-t3272872 Ναι αυτή εννοώ.. Τι διαφορά μπορεί να έχει με την άλλη στο xda δεν γνωρίζω. Επίσης γιατί άραγε κυκλοφορούν τόσες πολλές cm? Τέλος εγώ έκανα root με φλας του supersu από recovery και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ναι αυτή εννοώ.. Τι διαφορά μπορεί να έχει με την άλλη στο xda δεν γνωρίζω. Επίσης γιατί άραγε κυκλοφορούν τόσες πολλές cm? Τέλος εγώ έκανα root με φλας του supersu από recovery και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.. Έχω βάλει την 5.12.17 και θα ήθελα να το κάνω root. Αυτό που λες ειναι ο πιο απλός τρόπος ? Πάω TWRP και κάνω απλά install το apk του supersu ? αν ναι που είναι το τελευταιο apk του supersu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έχω βάλει την 5.12.17 και θα ήθελα να το κάνω root. Αυτό που λες ειναι ο πιο απλός τρόπος ? Πάω TWRP και κάνω απλά install το apk του supersu ? αν ναι που είναι το τελευταιο apk του supersu ? Μπερδεύεσαι... Άλλη ρομ έχει το παλικάρι.. Εσύ είσαι ήδη root, πρόσβαση στις εφαρμογές που απαιτούν root δίνει μέσω του μενού : κέντρο ασφαλείας - > δικαιώματα - > προνόμια root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μπερδεύεσαι... Άλλη ρομ έχει το παλικάρι.. Εσύ είσαι ήδη root, πρόσβαση στις εφαρμογές που απαιτούν root δίνει μέσω του μενού : κέντρο ασφαλείας - > δικαιώματα - > προνόμια root Σωστά στα λέει.. Στην ελληνική dev miui υπάρχει εξαρχής το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 ναι αυτο κανουν..γιατι ομως δεν το δοκιμαζεις να δεις?εγω εχω ριξει την μεγιστη συχνοτητα στα 1,4 ghz και δεν εχω δει καμια τρελη διαφορα....εννοω στην ταχυτητα του κινητου..στην μπαταρια η διαφορα ειναι αισθητη. Αυτό ακριβώς έχω κάνει με το redmi tool. Έχω την συχνότητα μέχρι το 1.4 και επίσης έχω χαμηλώσει το touchboost στους δύο πυρήνες και στα 806 mhz Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Και γιατί δε μείνατε με το προηγούμενο κινητό; :whistle: :D Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts