mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μονο θετικές :D Η απουσία του fm radio είναι πλήγμα για μένα (:p) αλλά το ξεπερνάω. Αυτήν που υπάρχει στους xda στην κατηγορία original development, που γράφει stable. Ακόμη και τώρα δεν είδα κάποιο κόλλημα(όχι οτι είχε η μιυι) Xposed θα δοκιμασω αύριο/μεθαύριο. Μπαταρία απο ~30% μέχρι τώρα 8% έχει διαρκεια οθόνης ~2 ώρες, με πείραγμα, κατέβασμα εφαρμογών, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Off-topic: Το X το αγγλικό όταν είναι το πρώτο γράμμα της λέξης προφέρεται σαν ελληνικό Ζ. Xena the princess, Ζήνα η πριγκίπισσα, Xenon lights, φώτα ζενον όχι ξένον κτλπ. Στα Κινέζικα όμως; :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Στα Κινέζικα όμως; :) Έτσι ακριβώς χα χα προφέρεται σιαομι. Ον τοπικ τώρα, για την cm12.1 η μόνη σκέψη κάποια στιγμή για να την βάλω είναι το xposed. Αλλά ακόμα κολλημένη για τώρα με την miui. Ας μας πει όποιος το βάλει εντυπώσεις κλπ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 ενα χαρακτηριστικο που με λειπει απ την μιυι ειναι οι ειδοποιησεις στα εικονιδια των εφαρμογων! γινεται κατι τετοιο στην cm? αυριο/μεθαυριο περναω xposed. ενα λινκ ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) ενα χαρακτηριστικο που με λειπει απ την μιυι ειναι οι ειδοποιησεις στα εικονιδια των εφαρμογων! γινεται κατι τετοιο στην cm? αυριο/μεθαυριο περναω xposed. ενα λινκ ομως? Τι εννοείς;; π. χ. Εμφανίζονται σε μηνύματα, facebook, mail, κλήσεις, viber, tapatalk ειδοποιήσεις κλπ. Τι ρομ έχεις; εγώ με την ελληνική devs δεν έχω τέτοιο θέμα. Edited December 24, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 αυτο ακριβως που ποσταρες θελω! αν προσεξες, φοραω την cm12.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 αυτο ακριβως που ποσταρες θελω! αν προσεξες, φοραω την cm12.1 :) Σε είδα και στο miui.gr θέλεις cm12.1. Αλλά αυτό που θες το έχω σε κάθε ελληνική developers που έβαλα. Ψάξτο πριν απορρίψεις την miui "ιερόσυλε ":D Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Είχα την τελευταια ελληνική ντεβ, αλλά εκανα χαζομαρα, εσβησα τα παντα απο μέσα, μετα επανήλθε μονο του, χωρίς όμως κάποιες εφαρμογές. Οποτε αντί να την περάσω απο πανω, φλασαρα την cm. Δε ξέρω, ποτε δε συμπαθησα miui. Την δοκιμασα πριν χρόνια στο desire z, έπειτα στο v967s. Παρόμοιο ui έχει κσι το lenovo s660 που ερχομαι συχνα σε επαφη. Ε, κάτι δε με κάθεται καλά. Προτιμώ "στοκ" καταστάσεις. Ευρώ για νεξους δε παιζουν, χωρια που αν επαιζαν δε θα επαιρνα(όχι 2 σιμ, όχι sd, όχι αποσπώμενη μπαταρία) Σίγουρα κάποια στιγμή θα επιστρέψω όμως σε ελληνική ντεβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία! Είδα το Promo στο Everbuying και θα χτυπήσω ένα για δεύτερη συσκευή. Μακάρι να ανταποκριθεί όπως περιμένω και να γίνει και πρώτη. Δύο τρεις ερωτησούλες έχω να κάνω οποίος έχει τη διάθεση ας απαντήσει. 1. Θα πάρω το TDD μιας και είμαι χρόνια στα flashαρίσματα και θα μπει ελληνική κατευθείαν. Είδα πιο πίσω ένας φίλος πέρασε Cm. Θα έχω θέμα με το TDD ή θα είναι οκ? 2. Από μπαταρία πως πάει? Ένα full 15ωρο με μικτή χρήση 80%/20% WiFi/3g με νορμάλ φωτεινότητα θα βγαίνει? Πάνω κάτω SOT? 3. Το Gps του πως πάει? Θυμάμαι προβλήματα γενικά με Mediatek. 4. Η συσκευασία έχει καμία θήκη και screen protector? Αν όχι τι προτείνετε και από που? Ευχαριστώ σε όσους μπουν στον κόπο να απαντήσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία! Είδα το Promo στο Everbuying και θα χτυπήσω ένα για δεύτερη συσκευή. Μακάρι να ανταποκριθεί όπως περιμένω και να γίνει και πρώτη. Δύο τρεις ερωτησούλες έχω να κάνω οποίος έχει τη διάθεση ας απαντήσει. 1. Θα πάρω το TDD μιας και είμαι χρόνια στα flashαρίσματα και θα μπει ελληνική κατευθείαν. Είδα πιο πίσω ένας φίλος πέρασε Cm. Θα έχω θέμα με το TDD ή θα είναι οκ? 2. Από μπαταρία πως πάει? Ένα full 15ωρο με μικτή χρήση 80%/20% WiFi/3g με νορμάλ φωτεινότητα θα βγαίνει? Πάνω κάτω SOT? 3. Το Gps του πως πάει? Θυμάμαι προβλήματα γενικά με Mediatek. 4. Η συσκευασία έχει καμία θήκη και screen protector? Αν όχι τι προτείνετε και από που? Ευχαριστώ σε όσους μπουν στον κόπο να απαντήσουν! 1.αν έχεις σκοπό για cm κτλ δώσε 10-15 δολάρια παραπάνω και πάρε το fdd για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 2.sot πάνω κάτω 4 με 4μιση ώρες οπότε μια χαρά θα σε βγάλει στην μέρα. 3.πάνε αυτές οι εποχές. ειδικά ο χ10 είναι πολύ καλός σε όλα 4.όχι δεν έχει εκτός αν το πάρεις από vickmall που κάνουν δώρο, αλλιώς κοίτα την ipaky για θήκη και για tempered της nillkin από ebay,aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία! Είδα το Promo στο Everbuying και θα χτυπήσω ένα για δεύτερη συσκευή. Μακάρι να ανταποκριθεί όπως περιμένω και να γίνει και πρώτη. Δύο τρεις ερωτησούλες έχω να κάνω οποίος έχει τη διάθεση ας απαντήσει. 1. Θα πάρω το TDD μιας και είμαι χρόνια στα flashαρίσματα και θα μπει ελληνική κατευθείαν. Είδα πιο πίσω ένας φίλος πέρασε Cm. Θα έχω θέμα με το TDD ή θα είναι οκ? 2. Από μπαταρία πως πάει? Ένα full 15ωρο με μικτή χρήση 80%/20% WiFi/3g με νορμάλ φωτεινότητα θα βγαίνει? Πάνω κάτω SOT? 3. Το Gps του πως πάει? Θυμάμαι προβλήματα γενικά με Mediatek. 4. Η συσκευασία έχει καμία θήκη και screen protector? Αν όχι τι προτείνετε και από που? Ευχαριστώ σε όσους μπουν στον κόπο να απαντήσουν! Μονο στο 1ο μπορώ να σου απαντήσω μιας κ την συσκευή την είχα αγοράσει για την μητέρα μου. Ναι η συσκευή γίνεται κανονικότατα fdd και μετά μπορεις να βάλεις όποια ρομ θες. Για αυτους που ρωτάνε για xposed: Το xposed framework ειναι συμβατό με όλες τις vanilla roms. οποτε ναι. αν βάλετε cm, θα μπορειτε να βάλετε και xposed framework. αυτο ισχυει για ΟΛΑ τα τηλέφωνα. το miui os (οπως και τα UI άλλων κατασκευαστών πχ nubiaOS) εχει τελειως διαφορετικό framework και έτσι τα tweaks που θα κάνατε μέσω xposed, θα εκαναν άνω κατω το framework της συσκευης σας με πιο πιθανο αποτελεσμα: bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Πόσο μου λείπε σε αυτό το site ένα like.... Και για να μην είμαι εντελώς offtopic, να πω πως και εγώ γράφτηκα στο xiaomi και ψήφησα την Ελλάδα. Όπως λέει ο φίλος παραπάνω, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την Ελληνική κοινότητα της xiaomi. Και αν κάποιος αναρωτιέται το γιατί, γιατί τα παιδιά εκεί είναι αυτά που αφιερώνουν χρόνο για να έχουμε Ελληνικές και καλές roms για το κινητό μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Οπότε παίρνω το TDD σε προσφορά στα 112 και είμαι κομπλέ. Το Grey είναι όντως Grey η μαύρο? Από κει και πέρα όντως μπράβο σε όσους ψήφισαν και φηφίζουν υπέρ των Ελλήνων Devs. Δεν είναι και λίγο να βγούμε πάνω από τους Ινδούς οι οποίοι έχουν 1 δις πληθυσμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 αρχησα να σκαλιζω , με την rom Που ηρθε δεν ασχοληθηκα καθολου περα απο το να ανοιξω το τηλ σημερα εβαλα την τελευταια dev 5,12,17 ανοιγει , βαζω γλωσσα , google account και μολις φτασει στο σημειο miclound βγαζει σφαλμα και δεν μπορει να το προσπερασει. Δεν θυμαμαι να το διαβασα πουθενα εδω μεσα και λογο της ημερας δεν το εψαξα miui.gr εκανα ολα τα wipe ξανα κατεβασα την rom και την ξαναπερασα , παλι με wipes αλλα συνεχιζει το ιδιο προσπαθησα να βαλω την 5,12,10 αλλα εβγαλε σφαλμα μαλλον λογο downgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Οπότε παίρνω το TDD σε προσφορά στα 112 και είμαι κομπλέ. Το Grey είναι όντως Grey η μαύρο? Από κει και πέρα όντως μπράβο σε όσους ψήφισαν και φηφίζουν υπέρ των Ελλήνων Devs. Δεν είναι και λίγο να βγούμε πάνω από τους Ινδούς οι οποίοι έχουν 1 δις πληθυσμό. Γκρι σκούρο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 αρχησα να σκαλιζω , με την rom Που ηρθε δεν ασχοληθηκα καθολου περα απο το να ανοιξω το τηλ σημερα εβαλα την τελευταια dev 5,12,17 ανοιγει , βαζω γλωσσα , google account και μολις φτασει στο σημειο miclound βγαζει σφαλμα και δεν μπορει να το προσπερασει. Δεν θυμαμαι να το διαβασα πουθενα εδω μεσα και λογο της ημερας δεν το εψαξα miui.gr εκανα ολα τα wipe ξανα κατεβασα την rom και την ξαναπερασα , παλι με wipes αλλα συνεχιζει το ιδιο προσπαθησα να βαλω την 5,12,10 αλλα εβγαλε σφαλμα μαλλον λογο downgrade Βάλε γλώσσα αγγλικά και θα προχωρήσει. Είναι γνωστό bug. Μόλις τελειώσει, βάλε κανονικά την ελληνική γλώσσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 βαζω γλωσσα , google account και μολις φτασει στο σημειο miclound βγαζει σφαλμα και δεν μπορει να το προσπερασει.Βάλε αγγλική γλώσσα και μόλις τελειώσει το setup γύρνα το σε ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 περασε , ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasDriver Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 γύρνα στα αγγλικά την γλώσσα και θα περάσει το κόλλημα του mi cloud με πρόλαβε ο φίλος panospc :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ και χρόνια πολλά. Χθες παρέλαβα, το κινητό και σήμερα είχα την ευκαιρία να το ξεπακεταρω και να το δοκιμάσω. Προηγούμενη κινητό ήταν το Xiaomi redmi (το πρωτο) και ομολογώ πως η διαφορά είναι χαοτικη. Έως τώρα όλα πάνε άψογα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο. Ακούω πολλούς που εκθειαζουν την ελληνική rom. Τι ακριβώς θα κερδίσω αν βάλω την 5.12.17 από να κάνω απλά το OTA update στην multi-language rom με την οποία μου το έστειλε το vickmall? Προσωπικά η ελληνική γλώσσα δεν με απασχολεί μιας και χρησιμοποιώ την αγγλική. Θα κερδίσω κάτι όσον αφορά την αυτονομία, την θερμοκρασία ή ακόμη και την ταχύτητα? Ρωτάω αυτά γιατί γενικά ξέρω ότι στις multi-language δεν γίνεται και η καλύτερη δουλειά στο optimization. Ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο γιορτών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αν δε θες ελληνικά, μένεις με αυτήν που είσαι. Ειτε dev, ειτε stable... Νομιζω η διάφορα είναι μονο η ελληνική γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ και χρόνια πολλά. Χθες παρέλαβα, το κινητό και σήμερα είχα την ευκαιρία να το ξεπακεταρω και να το δοκιμάσω. Προηγούμενη κινητό ήταν το Xiaomi redmi (το πρωτο) και ομολογώ πως η διαφορά είναι χαοτικη. Έως τώρα όλα πάνε άψογα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο. Ακούω πολλούς που εκθειαζουν την ελληνική rom. Τι ακριβώς θα κερδίσω αν βάλω την 5.12.17 από να κάνω απλά το OTA update στην multi-language rom με την οποία μου το έστειλε το vickmall? Προσωπικά η ελληνική γλώσσα δεν με απασχολεί μιας και χρησιμοποιώ την αγγλική. Θα κερδίσω κάτι όσον αφορά την αυτονομία, την θερμοκρασία ή ακόμη και την ταχύτητα? Ρωτάω αυτά γιατί γενικά ξέρω ότι στις multi-language δεν γίνεται και η καλύτερη δουλειά στο optimization. Ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο γιορτών! Καλησπέρα φίλε μου στο forum... Θεωρώ πως η ελληνική developer έχει τις εφαρμογές miui όπως mi key κ. λ. π κατά τα άλλα θεωρώ πως έχουν πειράξει και τον κώδικα π. χ με την multi δεν μπορούσα να μεταφέρω με στην κάρτα μνήμης με WiFi file transfer pro το οποίο το πρόσθεσαν μέσα σε ένα αρχείο. Κατά τα άλλα για απλή υποστήριξη στα παιδιά στο miui. gr βάζεις την ελληνική.... Καλό κάψιμο με το κινητό :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) update για cm12.1: απο 100% μεχρι 62% μπαταρια εβγαλε sot 2 ωρες και 25 λεπτα με fb, tapatalk, browsing σε wifi και 4g. ~15μιση ωρες εκτος φορτισης. σε 8 ωρες υπνου, εχασε μονο 2-3% με ανοιχτο wifi και ερχονταν ειδοποιησεις συνεχεια. πολυ καλα στο θεμα αυτο! την προτεινω! Edited December 25, 2015 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Εννοεις 2:25 απο το 100 εως 62%? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 ναι, διορθωσα το παραπανω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts