isos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 φιλε μου οπως εισαι στο recovery πηγαινε mount και ξετικαρε το only mount system read-only ελπιζω να ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 φιλε μου οπως εισαι στο recovery πηγαινε mount και ξετικαρε το only mount system read-only ελπιζω να ειναι αυτο το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα δεν ημουν σιγουρος, μην κανω καμια χειροτερη "ζημια":worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 στο τζαμακι της καμερας εχει μεμβρανη ετσι οπως ερχεται απ το εργοστασιο; Παραγγειλα 2 το ένα είχε και το άλλο όχι. Απλά πιστεύω πως όταν σου λένε πως το τσεκαρουν πριν το στειλουν βγάζουν το αυτοκόλλητο για να δουν την κάμερα. Σε εμένα μάλλον το ένα δεν το τσεκαραν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως αγόρασε κανένας τα ακουστικά της χιαομι?? Ψηνομαι να τα πάρω αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν 13$...τα πολύχρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 εχω παρει(καιρο τωρα) καποια xiaomi που ειχε βγαλει το gearbest νομιζω στα 5-6 ευρω. παιζουν αψογα. στο τζαμακι δε μπορω να διακρινω αυτοκολλητο, αλλα καποιες φωτο με φανηκαν αρκετα θολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 φιλε μου οπως εισαι στο recovery πηγαινε mount και ξετικαρε το only mount system read-only ελπιζω να ειναι αυτο τελικα το δοκιμασα και ολα οκ... thanks:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Φωτογραφίες στις επαφές πώς βάζουμε; Δοκίμασα με μία φωτογραφία, επέλεξα με το πλαίσιο το πρόσωπο του φίλου μου, πάτησα οκ, αλλά με πήγε σε μια άσπρη οθόνη και μόνο πίσω μπορούσα να πάω. Είναι πρόβλημα της ROM; Φοράω την προτελευταία ελληνική dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παρέλαβα εχθές το δε το έχω πηραξει και μου ήρθε αναβάθμιση miui 5.12.17 να την κάνω;;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 βαλε την ελληνικη dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 βαλε την ελληνικη dev Εγώ μια χαρά το βρίσκω έτσι δε θέλω να το πειράζω συνέχεια. θα το δω λίγες μέρες πως πάει. τώρα να την κάνω την αναβάθμιση; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ε αμα θες καντην... αυριο αν μπορεσω θα φλασαρω την cm12.1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μια απο τα ιδια!!!! και εγω!!!! Η fastboot rom πρέπει να είναι ξεζιπαρισμένη μέσα σε έναν φάκελο,όπως βγαίνει απο το zip.Και καλύτερα να είναι ή στην επιφάνεια εργασίας ή κατευθείαν στον c:\.Δηλαδή c:\Φάκελος που ξεζιπαραμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Η fastboot rom πρέπει να είναι ξεζιπαρισμένη μέσα σε έναν φάκελο,όπως βγαίνει απο το zip.Και καλύτερα να είναι ή στην επιφάνεια εργασίας ή κατευθείαν στον c:\.Δηλαδή c:\Φάκελος που ξεζιπαραμε ετσι την εχω!!!! μηπως παιζει ρολο που εχω woindows 10 και οχι 7?? Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το βάζω εδώ σαν heads up. Αν κάποιος έχει πρόβλημα όπως εγώ με το να κάνει τυχαία restarts και κολλήματα το τηλέφωνο...είναι η micro-SD. Η δική μου βγήκε προβληματική και αυτό προκαλούσε το πρόβλημα. Με το που την άλλαξα όλα καλά. Τζάμπα οι αλλαγές firmware και τα format που έκανα. το οτι για σενα ηταν η καρτα δε σημαινει οτι σε καθε περιπτωση random soft reboots θα φταιει η καρτα... παντως καλα εκανες και το εγραψες γιατι οποιος εχει θεμα να χει ενα νταλκα λιγοτερο... παιδια εχει δοκιμασει κανεις να βαλει καρτα ≥64GB? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Γιατί η ενημέρωση 5.12.17 κατεβαίνει τόσο αργά;;;; έτσι γίνεται; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καμιά καλή θήκη ή καλό gadgetaki που να το υποστηρίζει μπορείτε να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaselo Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/22/efcf8c7dbbfa3ffa27bc7d6ea38522af.jpgκαλημέρα δεν μου βγάζει το κουμπί της μπροστινής κάμερας.αλλες φορές το βγάζει άλλες όχι.τι μπορεί να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δοκίμασε να σύρεις το χέρι σου από πάνω προς τα κάτω και θα σου γυρίσει στην μπροστινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) ετσι την εχω!!!! μηπως παιζει ρολο που εχω woindows 10 και οχι 7?? Όχι δεν παίζει ρόλο που είσαι με win 10.Και εγώ win 10 έχω.Τι σου βγάζει ακριβώς?Στο miflash πρέπει στο browse να φορτώσεις τον φάκελο με την ROM κ μετά από το βελάκι που είναι δίπλα στο browse να επιλέξεις advanced και στο fastboot script να επιλέξεις από τον φάκελο της ROM το "flash_all.bat" . Βάζεις το κινητό σε fastboot mode,το συνδέεις στο pc ,πατάς refresh στο miflash και εκεί σου αναγνωρίζει στο miflash την συσκευή.Μαρκάρεις στο miflash τον κωδικό της συσκευής που έχει αναγνωρίσει ,να γίνει μπλε, και πατάς Flash. Και σιγουρέψου οτι έχεις κατεβάσει την σωστή ROM για το κινητό μας.Την hermes Edited December 23, 2015 by ntinos_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου ( prime) απο το banggood με την προσφορά. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Τώρα μπαίνει για φόρτισμα και το απόγευμα ξεκινάει σκάλισμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Για να δουλέψει η εφαρμογή what s up τι πρέπει να κάνω;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Για να δουλέψει η εφαρμογή what s up τι πρέπει να κάνω;; Τι εννοείς?Σου βγάζει κάποιο σφάλμα?Το whatsup messenger εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Για να δουλέψει η εφαρμογή what s up τι πρέπει να κάνω;; Προφανώς εννοεί για το whats up να βλέπει πόσο υπόλοιπο έχει κλπ. Εάν έκανε το κόπο θα διάβαζε στην 1η σελίδα ότι έχει γενικές απαντήσεις για το κινητό μας https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/120-RedMi-Note-2 Όταν θα πας στην σελίδα εκεί που αναφέρει XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone -->https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone/?pageNo=1, θα δεις παρακάτω που αναφέρεται για την εφαρμογή what's up (στο tips and tricks) Edited December 23, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 παιδια εδώ τα xiaomi piston τα έχει 4,89$. σε προσφορα. εχει πάρει κανένας απο εκεί? αξίζει πιστευετε? μου στείλαν δώρο με το κινητό ακουστικά αλλα είναι απαράδεχτα. http://www.gearbest.com/earphones/pp_231057.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 παιδια εδώ τα xiaomi piston τα έχει 4,89$. σε προσφορα. εχει πάρει κανένας απο εκεί? αξίζει πιστευετε? μου στείλαν δώρο με το κινητό ακουστικά αλλα είναι απαράδεχτα. http://www.gearbest.com/earphones/pp_231057.html Πάρα μα πάρα πολλοί έχουν γκρινιάξει για το gearbest. Διάβασε και στο forum που γράφουν σχόλια. Βέβαια από την άλλη ξέρω άτομο που μου λέει ότι μπορεί να καθυστερούν αλλά στα στέλνουν και μου το συστήνει (δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω!). Είναι σίγουρα απαράδεκτοι για την Ευρωπαική τους αποθήκη που καθυστερούν οικτρά. Και εγώ σκεφτόμουν διάφορα ψιλά από εκεί (tempered glass, θήκη, φθηνό smartwatch), συσκευή δεν θα αγόραζα.Διαβάζεις και παίρνεις και διαλέγεις αλλά μιλάμε για ακουστικά, πλήρωσε μέσω paypal και εάν τυχόν αργήσουν πάνω από 45 μέρες κάνε dispute. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 παιδια εδώ τα xiaomi piston τα έχει 4,89$. σε προσφορα. εχει πάρει κανένας απο εκεί? αξίζει πιστευετε? μου στείλαν δώρο με το κινητό ακουστικά αλλα είναι απαράδεχτα. http://www.gearbest.com/earphones/pp_231057.html πάρτα από εδώ καλύτερα http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Piston-III-Dazzle-Edition-Earphones-With-Mellow-Bass-Remote-Mic-For-Android-iOS---Black-355067.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts