mmart Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Στο vickmall έχουν αυτό http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html και http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html με 10 δολάρια διαφορά.. Update!!!! Τελικά παράγγειλά το φθηνό στα 126 ευρώ τελική. Ελπίζω να έκανα καλά. Το κινητό δείχνει να είναι φοβερό. Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω διάβασμα.. Παίζουν και τα δύο Ελλάδα? Να παραγείλω το φθηνό? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10009-REDMI-NOTE-2-ΔΥΟ-ΜΟΝΤΕΛΑ/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Διάβασα για την σύγκριση των δύο μοντελων... Τελικά τι συμπερασμα βγαίνει? Πως λειτουργεί απροβλημάτιστα? προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το 4G. Μόνο σε αυτό διαφέρουν ή ενδέχεται να μην πάιζει καθόλου ελλάδα το απλό? Να κάνω ακύρωση στην παραγγελία και να πάω για το ακριβότερο? Πως γίνεται αυτή η διαδικασία πλέον που εγινε η παραγγελία? Edited December 19, 2015 by anikologr αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Αργεί την πρώτη φορά Γιατί να την μετονομάσει σε update.zip? Ποτέ δεν το έχω κάνει, δεν υπάρχει λόγος νομίζω. Αρκεί βέβαια να διαλέξεις το σωσό Ο οδηγός έγραφε να γίνει μετονομασία, οπότε το έκανα. Τεσπα, είχα ένα θεματακι αλλά έστρωσε! Σε 3 4 μέρες κάνω μπακ απ και φλασαρω cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 εχει χρησιμοποιησει κανεις titanium back up pro για να κανει freeze καποια εφαρμογη;δοκιμασα να το κανω σε διαφορες αλλα ενω δινει το μηνυμα οτι η διαδικασια εγινε και πλεον η εφαρμογη εχει απομακρυνθει απο το app drawer κτλ κτλ , αυτη εξακολουθει να ειναι μια χαρα στη θεση της! το titanium εχει κανονικα root privileges και δεν υπαρχει καμια σχετικη permission για να του τη δωσω... αυτο το security πρεπει να ευθυνεται , μας εχει πρηξει λιγο με την ασφαλεια και τον ελεγχο του:nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasDriver Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Διάβασα για την σύγκριση των δύο μοντελων... Τελικά τι συμπερασμα βγαίνει? Πως λειτουργεί απροβλημάτιστα? προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το 4G. Μόνο σε αυτό διαφέρουν ή ενδέχεται να μην πάιζει καθόλου ελλάδα το απλό? Να κάνω ακύρωση στην παραγγελία και να πάω για το ακριβότερο? Πως γίνεται αυτή η διαδικασία πλέον που εγινε η παραγγελία? Αν δεν έχουν κάνει ακόμα αποστολή από το vickmall μίλα στο chat και ζήτα να στο αλλάξουν πληρώνοντας τη διαφορά. Προσωπικά την έκδοση TDD έχω και δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, όλα τα δίκτυα λειτουργούν κανονικά και κάθε Παρασκευή βάζω την νέα ελληνική developed rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Έχω αυτόματη φωτεινότητα και κάποιες στιγμές σκοτινιαζει η οθόνη αρκετά. Οπότε ξανά μανα την ανεβάζω λίγο. Δε κάνω κάτι σωστά? Κάποιο τιπ περί αυτού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Ναι το ξέρω ότι θα έχουν απαντηθεί αυτά, αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω 300 σελίδες. Ενδιαφέρομια για κινητό για να αντικαταστήσω ένα luma 640xl που έχω, γιατί βαρέθηκα σε windows phone. 1) Έχω 2 κάρτες, cosmote & Q (wind). Πιάνουν 4g και οι 2 ταυτόχρονα; 2) Υπάρχει μια σταθερή rom με ελληνικά, χωρίς σοβαρά προβλήματα αν το πάρω, να τη βάλω να ξεμπερδεύω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 εχει χρησιμοποιησει κανεις titanium back up pro για να κανει freeze καποια εφαρμογη;δοκιμασα να το κανω σε διαφορες αλλα ενω δινει το μηνυμα οτι η διαδικασια εγινε και πλεον η εφαρμογη εχει απομακρυνθει απο το app drawer κτλ κτλ , αυτη εξακολουθει να ειναι μια χαρα στη θεση της! το titanium εχει κανονικα root privileges και δεν υπαρχει καμια σχετικη permission για να του τη δωσω... αυτο το security πρεπει να ευθυνεται , μας εχει πρηξει λιγο με την ασφαλεια και τον ελεγχο του:nagger: Το ίδιο έκανε και σε μένα,έχει ασυμβατότητα το titanium με την miui,λένε να μην το χρησιμοποιούμε γιατί μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, εγώ πάντως μετέφερα μια χαρά κάποια παιχνίδια από το προηγούμενο κινητό μου,τα δεδομένα μόνο όχι την ίδια την εφαρμογή. Το freeze πάντως δείχνει να μην λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Ναι το ξέρω ότι θα έχουν απαντηθεί αυτά, αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω 300 σελίδες. Ενδιαφέρομια για κινητό για να αντικαταστήσω ένα luma 640xl που έχω, γιατί βαρέθηκα σε windows phone. 1) Έχω 2 κάρτες, cosmote & Q (wind). Πιάνουν 4g και οι 2 ταυτόχρονα; 2) Υπάρχει μια σταθερή rom με ελληνικά, χωρίς σοβαρά προβλήματα αν το πάρω, να τη βάλω να ξεμπερδεύω; Ευχαριστώ. 1) Ταυτόγχρονα όχι, μόνο η μία πιάνει 4g (δεδομένα γενικότερα) αλλά μπορείς να επιλέγεις μέσα από το μενού ποια κάρτα να είναι για τα δεδομένα και ποια όχι και δεν χρειάζεται να τις αλλάζεις θέση. 2) Οι τελευταίες dev ελληνικές δεν παρουσιάζουν σοβαρά bugs στους περισσότερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το ίδιο έκανε και σε μένα,έχει ασυμβατότητα το titanium με την miui,λένε να μην το χρησιμοποιούμε γιατί μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, εγώ πάντως μετέφερα μια χαρά κάποια παιχνίδια από το προηγούμενο κινητό μου,τα δεδομένα μόνο όχι την ίδια την εφαρμογή. Το freeze πάντως δείχνει να μην λειτουργεί. απογοητευση...για αυτο μαλλον δεν μπορεσα να κανω και restore το back up μου απο το προηγουμενο τηλ.(k3 Note)ππφφφ..κριμα ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εμένα μια χαρά μου δούλεψε το titanium Επίσης με σύνδεση H+wind κατεβάζω με 18mbps τη στιγμή που στο σπίτι κατεβάζω με 5 (adsl) δεν είναι και άσχημα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εμένα μια χαρά μου δούλεψε το titanium Επίσης με σύνδεση H+wind κατεβάζω με 18mbps τη στιγμή που στο σπίτι κατεβάζω με 5 (adsl) δεν είναι και άσχημα! ωπα , δοκιμασες επιτυχημενα να κανεις froze εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ωπα , δοκιμασες επιτυχημενα να κανεις froze εφαρμογη; Το titanium για να δουλέψει χρειάζεται εγκατάσταση του superuser. Βαλτε το απο play store, κάντε αναβάθμιση το binary.bin, rebοot και είστε έτοιμοι. Μετά, για να δωσετε root στις καινούργιες εφαρμογές που το ζητάνε θα το κάνετε μόνο από το superuser και όχι από το miui:) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ωπα , δοκιμασες επιτυχημενα να κανεις froze εφαρμογη; το frozen όχι ακόμα!:O Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγω για πάγωμα εφαρμογων χρησιμοποιώ τη link2sd απο το playstore. Δωρεάν εφαρμογη και μου δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Να κάνω μια ερώτηση πριν λίγες μέρες πέρασα την 5.12.10 και είδα ότι ανέβηκε η 5.12.17 αλλά στην αναβάθμιση δε μου ήρθε ακόμα ενημέρωση. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ ή αργεί να περαστεί το update στην αναβάθμιση? Επίσης στο άλμπουμ βλέπω μόνο τις φοτος από sd καρτούλα δε μου εμφανίζονται αυτές που μου στέλνοντε από viber bluetooth δε βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις σχετικό...υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Κατεβαζεις την 5.12.17 τη μεταφερεις οπως ειναι στο τηλεφωνο καπου, (δεν εχει σημασια, αρκει να μπορεις να βρεις το αρχειο), τρεχεις το update app απο το κινητο, διαλεγεις το αρχειο και σε κανα 10 λεπτο εχεις την επομενη version με ολα τα settings απειραχτα.. (για την ακριβεια κανει disable το wifi και πρεπει να το ξανανοιξεις..) Οσο για το gallery αμα διαλεξεις offline βγαζει κατηγορια viber images. Και με την ευκαρια, freeze froze frozen :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Παιδιά από gearbest γίνονται κανονικά αγορές? Έχει επιλογή πληρωμής μέσω κάρτας αντί Paypal? και επίσης ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών και η τιμή του ενός είναι 10$ περισσότερο? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html και http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Edited December 20, 2015 by forisonex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παιδιά από gearbest γίνονται κανονικά αγορές? Έχει επιλογή πληρωμής μέσω κάρτας αντί Paypal? και επίσης ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών και η τιμή του ενός είναι 10$ περισσότερο? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html και http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Αυτο που (σχεδον) κανεις "νεοφερμενος" δεν κανει τον κοπο να διαβασει εστω την πρωτη σελιδα που λυνονται των 99% των ερωτησεων ή δυο -τρεις σελιδες πιο πισω, και ξανα-ματα-γινεται για 1502-η φορα η ΙΔΙΑ ερωτηση, ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω!!! Δεν ειναι προσωπικο φιλε forisonex, αλλα εχει παραγινει αυτο το φαινομενο... Διαβασε λιγο την πρωτη σελιδα και θα εχεις απαντησεις για ολα! Sorry για το offtopic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παιδιά από gearbest γίνονται κανονικά αγορές? Έχει επιλογή πληρωμής μέσω κάρτας αντί Paypal? και επίσης ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών και η τιμή του ενός είναι 10$ περισσότερο? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html και http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html έχεις σκοπό να πάς gearbest και να πληρώσεις με κάρτα; καλύτερα να δώσεις τα λεφτά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αυτο που (σχεδον) κανεις "νεοφερμενος" δεν κανει τον κοπο να διαβασει εστω την πρωτη σελιδα που λυνονται των 99% των ερωτησεων ή δυο -τρεις σελιδες πιο πισω, και ξανα-ματα-γινεται για 1502-η φορα η ΙΔΙΑ ερωτηση, ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω!!! Δεν ειναι προσωπικο φιλε forisonex, αλλα εχει παραγινει αυτο το φαινομενο... Διαβασε λιγο την πρωτη σελιδα και θα εχεις απαντησεις για ολα! Sorry για το offtopic! δεν το παίρνω προσωπικά φίλε Lucifer ,δικό μου λάθος..Θα ψάξω στα προηγούμενα ποστ για να βρω την απάντηση,έτσι και αλλιώς Κυριακή είναι:lol:! Αλλά θέλω μια συγκεκριμένη απάντηση αν γίνεται για το ερώτημα (γιατί στα προηγούμενα ακούγονται πολλά και διαφορετικά):gearbest,vickmall, minideal ή κάποιο άλλο ch-eshop?ποιο είναι το πιο φερέγγυο και εγγυημένο για επιτυχή ολοκλήρωση και άμεση αποστολή σε ρεαλιστικά πλαίσια της τιμής που αναγράφεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλύτερα πάρε από το vickmall την έκδοση 4g fdd η διαφορά με το td είναι μόλις 10 δολάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγώ απορώ γιατί υπάρχει ακομα στην 1η σελιδα η παρωχημένη σύγκριση των εκδόσεων του κινητου για tdd-lte/fdd-lte. Αφου πλέον υπάρχει κανονικός οδηγός κ ολοκληρο τοπικ που μπορεις να φλασάρεις το tdd σου να δουλεύει σαν fdd, για ποιον λογο δεν έχει μπει στην 1η σελιδα ακόμα, και έχουμε επανάληψη της ίδιας ερωτησης ξανα και ξανα και ξανά; και όχι μόνο αυτό, υπάρχουν και άτομα που το εχουν σαν οδηγο και συμβουλεύουν βάση του 1ου ποστ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εμένα πάντως με την τελευταία dev δεν μου κάνει ενημέρωση ο καιρός ....Τι μπορεί να φταίει;;; Μου βγάζει "αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο...." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Εμένα πάντως με την τελευταία dev δεν μου κάνει ενημέρωση ο καιρός ....Τι μπορεί να φταίει;;; Μου βγάζει "αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο...." τραβα ενα ρεσετ στην εφαρμογή του καιρου μπας και φτιάξει. Edited December 20, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts