mol Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 το 9H+ πηρες ή το απλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Οντως το tempered glass της Nillkin κλάσης ανώτερο απο το απλο που στελνει το vickmall η που αγοράσατε το απλό no-name. Αισθητη η διαφορά. Eιπα δε θα το βαλω μεχρι να χαλασει το απλο αλλα δε αντεξα. Έχει τεράστια διαφορά, καταρχήν είναι ακόμη πιο λεπτό και κομψό και γλιστρά καλύτερα το χέρι. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδιά έχει κανείς θέμα με το να κλείνει η συσκευή μόνη της στα καλά καθούμενα; Μου το κάνει τις τελευταίες 3 μέρες 2 φορές την ημέρα και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και να την ξαναβάλω για να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamos Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πρέπει να είναι θέμα της τελευταίας ROM 5.12.3. Μου το έχει κάνει και εμένα. Επίσης έχω τυχαία επανεκκίνηση κινητού. Δεν μπορώ να πω τον αριθμό όμως γιατί δεν έχω pin οπότε δεν το καταλαβαίνω τις περισσότερες φορές. Υπομονή όμως σήμερα βγαίνει η νέα ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Και εγώ στο software το έριξα το πρόβλημα. Αντε να βγει με το καλό να ξεφύγουμε από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Βάζουμε και καμία Stable αν δεν αντέχουμε τις συγκινήσεις :p Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Εμένα πάλι με την τελευταια Ελληνική dev δουλεύουν όλα (τουλάχιστον όσα θέλω) τέλεια. Και πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. ☺ Δεν ξέρω τι παραπάνω θα έβρισκα στην stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πριν από κανα χρόνο μου ειχε κάνει το ιδιο με συσκευή LG και εφταιγε μια αναβαθμιση του Viber. Για κοιτα μηπως κάποια εφαρμογή δε συνεργάζεται σωστά με τη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Όταν κολλαει το κινητο δεν χρειαζεται να βγαζουμε μπαταρια.Απλα παταμε το κουμπι της αύξησης εντασης και ενεργοποιησης μαζι για 5 και δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς το Fifa 16; Εμένα μερικές φορές κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο μόλις πάει να φορτώσει το παιχνίδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Οντως το tempered glass της Nillkin κλάσης ανώτερο απο το απλο που στελνει το vickmall η που αγοράσατε το απλό no-name. Αισθητη η διαφορά. Eιπα δε θα το βαλω μεχρι να χαλασει το απλο αλλα δε αντεξα. Απο που το πηρες ? Ποιας τραπεζας καρτα εβαλες . δεν μπορω απο ebay να το παρω γιατι δεν δεχεται τις 2 πιστωτικες που εχω παροτι τις δεχτηκε για αλλο προιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Απο που το πηρες ? Ποιας τραπεζας καρτα εβαλες . δεν μπορω απο ebay να το παρω γιατι δεν δεχεται τις 2 πιστωτικες που εχω παροτι τις δεχτηκε για αλλο προιν Δοκίμασε να το πάρεις από banggood NILLKIN H: http://www.banggood.com/NILLKIN-H-Anti-Explosion-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Note-2-p-998538.html NILLKIN H+: http://www.banggood.com/Nillkin-H-Anti-Explosion-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Note-2-p-998539.html Edited December 11, 2015 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Απο που το πηρες ? Ποιας τραπεζας καρτα εβαλες . δεν μπορω απο ebay να το παρω γιατι δεν δεχεται τις 2 πιστωτικες που εχω παροτι τις δεχτηκε για αλλο προιν Απο εδώ μέσω Payoneer, είμαι άλλη ιστορία εγώ.. http://www.ebay.com/itm/151787986081?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Διαφορετικά αγοράζω με PayPal με τη χρεωστική που έχω στη Πειραιώς [Visa] και ποτε δε εφαγα άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 δοκιμασε κανεις να τρεξει ταινια/σειρα σε 1080p; dts, aac, ac3, κλπ τα παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μια γρηγορη ερώτηση! Για να εγκαταστησω τη stable multilanguage πρέπει να αλλάξω recovery σε twrp; Τώρα είμαι με stable κινεζική rom και mi recovery και προσπαθώ να περάσω τη multi αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Τυχαία ανακάλυψη: 3 παυλες και volume+ -->φωτεινοτητα στο maximum Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Τυχαία ανακάλυψη: 3 παυλες και volume+ -->φωτεινοτητα στο maximum Εγω ομως δοκιμασα και με volume - --->στιγμιοτυπο οθονης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ναι αυτο εχει αναφερθει και παλιοτερα.. :) Δεν ξερω αν ειναι ο πιο βολικος τροπος Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Επειδή έχει αναφερθεί και ρωτηθεί αρκετές φορες απλά για επιβεβαίωση. Σήμερα παρέλαβα το TDD-LTE μοντέλο το οποιο προορίζεται για την μητέρα μου. Ακολούθησα τον οδηγό από την ελληνική κοινότητα του miui και πλέον είμαι με την τελευταία ελληνική stable rom και εχω κανονικά 4G (περιοχή Πειραιάς). βέβαια η συσκευή θα ρυθμιστεί για χρήση με 3G/2G για λόγους κατανάλωσης μπαταρίας αλλά αυτό είναι άλλο θεμα. Το κινητό το παρήγγειλα από minideal στις 20/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλησπερα παιδια σημερα μου εβγαλε ξαφνικα το σημα mi σαν να εχει κανει επανεκινηση.πριν απο λιγο ειχα κλεισει τις εφαρμογες και ειχα περιπου 750mb ελευθερα. μετα απο αυτο μου εδωσε αλλα 200mb περιπου σαν να εκανε sort reset το εχει παρατηρησει καποιος απο εσας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Επειδή έχει αναφερθεί και ρωτηθεί αρκετές φορες απλά για επιβεβαίωση. Σήμερα παρέλαβα το TDD-LTE μοντέλο το οποιο προορίζεται για την μητέρα μου. Ακολούθησα τον οδηγό από την ελληνική κοινότητα του miui και πλέον είμαι με την τελευταία ελληνική stable rom και εχω κανονικά 4G (περιοχή Πειραιάς). βέβαια η συσκευή θα ρυθμιστεί για χρήση με 3G/2G για λόγους κατανάλωσης μπαταρίας αλλά αυτό είναι άλλο θεμα. Το κινητό το παρήγγειλα από minideal στις 20/11. Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως αυτή ή έκδοση του RN2 δουλεύει μια χαρά στο 4g. Μόνο στην 800 συχνότητα της wind δεν δουλεύει, αλλά δουλεύει στην άλλη. Μόνο για λόγους ασφαλείας προτείνονται οι άλλες εκδόσεις του τηλεφ. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μπορει να με βοηθησει καποιος? αυτα τα ασπρα κενα στο διαγραμμα της μπαταριας γιατι τα εχει. η συσκευη ολη τη διαρκεια απο φορτιση σε φορτιση ηταν σε λειτουργια. φοραει την 5.12.3 dev rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μπορει να με βοηθησει καποιος? αυτα τα ασπρα κενα στο διαγραμμα της μπαταριας γιατι τα εχει. η συσκευη ολη τη διαρκεια απο φορτιση σε φορτιση ηταν σε λειτουργια. φοραει την 5.12.3 dev rom Αν δεν είναι κάποιο bug εγώ θα υπεθετα ότι έκανε reboot εκείνες τις στιγμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως αυτή ή έκδοση του RN2 δουλεύει μια χαρά στο 4g. Μόνο στην 800 συχνότητα της wind δεν δουλεύει, αλλά δουλεύει στην άλλη. Μόνο για λόγους ασφαλείας προτείνονται οι άλλες εκδόσεις του τηλεφ. Μάλλον δεν διαβασες καλά. Η έκδοση note 2 που έχω εγώ είναι η tdd-lte. Το αναφέρω γιατι ειναι πολλά τα παιδιά που ρωτάνε αν παιζει ή όχι και δεν δινεται μια σαφή απάντηση. Edited December 11, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Αν δεν είναι κάποιο bug εγώ θα υπεθετα ότι έκανε reboot εκείνες τις στιγμές ,το πρόβλημα είναι ότι δεν έκανε rebbot καθόλου.κ το κάνει πάντα όταν πέφτει ή μπαταρία κάτω από 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts