Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι έχω συμβόλαιο voda και με την προηγούμενη συσκευή μου με την ίδια sim έδινα internet μέσω hotspot κανονικά. Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι η ενεργοποίηση του 4g

Tότε μάλλον παίζει κάτι με vodafone + 4G γιατι το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο doogee x5 pro με voda καρτοκινητή όμως και 4g ενεργοποιημένο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το wifi hotspot.

Tότε μάλλον παίζει κάτι με vodafone + 4G γιατι το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο doogee x5 pro με voda καρτοκινητή όμως και 4g ενεργοποιημένο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το wifi hotspot.

Έλυσα το πρόβλημα με την εφαρμογή df tethering fix. Την κατεβάζεις, της δίνεις δικαιώματα root, την τρέχεις και το πρόβλημα λύνεται. Δεν είναι πρόβλημα μόνο σε κάποια redmi note 2, αλλά και σε ένα σωρό επώνυμες συσκευές. Πρόκειται για εγγενές bug του android. Δεν έχω ανακαλύψει γιατί σε κάποιες συσκευές παρουσιάζεται, ενώ σε άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση, το παραπάνω app λύνει το πρόβλημα

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

καλησπέρα σας. Σήμερα πέρασα την 5.12.3dev με λίγο παιδεμα και έχω το εξής πρόβλημα. Το κινητό νιώθω ότι ζεσταίνεται και το antutu με το ζόρι πιάνει 46000 από 51000 που έπιανε πριν. Καμία ιδέα;

Όλων λίγο πολύ ζεσταίνεται, αλλά δεν παθαίνει τίποτα. Ποιο antutu έχεις? Διότι σήμερα ενημερώθηκε από το 5.71 στο 6.0. Στο καινούριο antutu ,επειδή έχει αλλάξει ο τρόπος βαθμολογιας, θα δεις μάλλον πιο ψηλά σκορ από πριν. Ασ' το να κρυώσει κάνε reboot και ξανατρεξτο και αν δεν ικανοποιηθεις μπες στο miui.gr, ψάξε να βρεις τον οδηγό antutu για καλά σκορ και βρες και το thread που ποσταρουν οι χρήστες τα σκορ και σύγκρινε με το δικό σου.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Τι μπορεί να φταίει και ξαφνικά μετά από 2 μήνες το ρολόι μου δείχνει μια ώρα πίσω?? Στο αυτόματο το είχα πάντα :S
:luck:

Πρώτη φορά τέτοια διάρκεια, με την τελευταια Ελληνική. ☺ 4.45 ώρες με υπόλοιπο 10 % μπαταρία WiFi πάντα ανοιχτό. Edited by galiatsogio

Τι μπορεί να φταίει και ξαφνικά μετά από 2 μήνες το ρολόι μου δείχνει μια ώρα πίσω?? Στο αυτόματο το είχα πάντα :S

Λάθος ώρα από το δικτυο τηλεφωνίας.

Αυτη ειναι η τελευταια stable ?

http://en.miui.com/download-274.html#430

Ναι αλλά έχει κουτσουρεμένα Ελληνικά εκεί , καλύτερα να βάλεις την 7.0.8.0 από το Ελληνικό Site

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6045-Stable-V7-0-8-0-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files

και όταν έρθει με το καλό και η 7.0.12.0 στο Ελληνικό Site , απλά την περνάς σαν Αναβάθμιση.

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Έλυσα το πρόβλημα με την εφαρμογή df tethering fix. Την κατεβάζεις, της δίνεις δικαιώματα root, την τρέχεις και το πρόβλημα λύνεται. Δεν είναι πρόβλημα μόνο σε κάποια redmi note 2, αλλά και σε ένα σωρό επώνυμες συσκευές. Πρόκειται για εγγενές bug του android. Δεν έχω ανακαλύψει γιατί σε κάποιες συσκευές παρουσιάζεται, ενώ σε άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση, το παραπάνω app λύνει το πρόβλημα

Λειτουργεί :D το περιεργο ειναι γιατι εχει προβλημα μονο σε vodafone και όχι σε wind

Πρώτη φορά τέτοια διάρκεια, με την τελευταια Ελληνική. ☺ 4.45 ώρες με υπόλοιπο 10 % μπαταρία WiFi πάντα ανοιχτό.

με ποια ρομ φιλε μου την developer εννοεις xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.12.3.zip ?

ηρθε και το δικο μου 2015-12-04 Arrival at Destination Post (Country: GR) ξερει κανεις ποσες μερες ακομη εμπειρικα θα περασουν μεχρι τη πααραλαβη ¨!?

με ποια ρομ φιλε μου την developer εννοεις xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.12.3.zip ?

ηρθε και το δικο μου 2015-12-04 Arrival at Destination Post (Country: GR) ξερει κανεις ποσες μερες ακομη εμπειρικα θα περασουν μεχρι τη πααραλαβη ¨!?

Συνήθως κάνει μέχρι 10 μέρες.Αν κ τώρα μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις

Λειτουργεί :D το περιεργο ειναι γιατι εχει προβλημα μονο σε vodafone και όχι σε wind

Πρέπει να είναι συνδυασμός, συσκευής / υλικολογισμικού / παρόχου.

Πότε ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα δεν μπορώ να το απομονώσω. Πάντως η εν λόγω εφαρμογή κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Από κει και πέρα, είναι πρόβλημα που δεν παρουσιάζεται μόνο σε redmi note 2, αλλά σε σωρεία συσκευών. Κάτι παίζει με το android και είναι θέμα του κατασκευαστεί να το fix-άρει. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η google σε συνεργασία με παρόχους, by default, απενεργοποιεί το tethering για ευνόητους λόγους.

Αν θέλεις κάνε και confirm το bug εδώ ---> http://en.miui.com/thread-191740-1-1.html

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Ναι με την τελευταια Ελληνική dev. Γύρω στις 3 εργάσιμες.

Ναι με την τελευταια Ελληνική dev. Γύρω στις 3 εργάσιμες.

ολα καλα οταν ερθει και εγω προς τα εεκει κλεινω την ελληνικη dev, ευχαριστω παιδες

Από 01-12 βλέπω arrival at destination post κι εγώ αλλά ακόμα στα ελτα δεν έχει σκαναριστεί.

Ελληνικο δημοσιο το μεγαλείο σου...περιμένουμε

Να ρωτήσω επί ευκαιρίας μόλις το πάρω ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να περάσω τη stable 7.0.8 την ελληνική?

μέσω ρομ που είναι εύκολο γίνετε ή μέσω miflash?

Να ρωτήσω επί ευκαιρίας μόλις το πάρω ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να περάσω τη stable 7.0.8 την ελληνική?

Κάτσε μέχρι να παραλάβεις θα βγεί σίγουρα άλλος τρόπος

Κάτσε μέχρι να παραλάβεις θα βγεί σίγουρα άλλος τρόπος

Απλά διάβασα ότι πρέπει να περάσεις τη fastboot μέσω miflash και μετά τη stable 7.0.8

κι εγω ρωτάω δε γίνεται αφού θα χει το κινητό την miui 6 να κάνω αναβάθμιση κατευθείαν μέσω της ρομ

αυτής και να παραλείψω τη fastboot? μπρικάρει το τηλέφωνο? ποια η διαδικασία?

σε jiayu που είχα κατευθείαν τη περνούσες από recovery .

Από 01-12 βλέπω arrival at destination post κι εγώ αλλά ακόμα στα ελτα δεν έχει σκαναριστεί.

Μια από τα ίδια και σε μενα, από 1/12 έχει πατήσει Ελλάδα και ακόμα αναμονή......

Αν κ είμαστε εκτός θέματος.Λίγο υπομονή.Περιμένω κ εγώ το συγκεκριμένο κινητό με ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα από 17/11 κ ακόμα περιμένω.Λίγο υπομονή

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δική μου γνώμη είναι όταν παραλάβεις για πρώτη φορά να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με το τον τρόπο του miflash.Περνάς την fastboot κ μετά την ελληνική μέσω twrp.Από εκεί κ μετά όταν θα βγει καινούρια stable την περνάς μέσω twrp εύκολα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά διάβασα ότι πρέπει να περάσεις τη fastboot μέσω miflash και μετά τη stable 7.0.8

κι εγω ρωτάω δε γίνεται αφού θα χει το κινητό την miui 6 να κάνω αναβάθμιση κατευθείαν μέσω της ρομ

αυτής και να παραλείψω τη fastboot? μπρικάρει το τηλέφωνο? ποια η διαδικασία?

σε jiayu που είχα κατευθείαν τη περνούσες από recovery .

Νομίζω μπορείς να το κάνεις κ έτσι.Πιστεύω καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με miflash κ μετά την stable.Να σιγουρευτείς οτι θα καθαρίσει τελείως το τηλ.Ότι από τα 2 κ να δοκιμάσεις δεν μπρικάρει το τηλ.Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα

σκεφτομαι να αγορασω απο εδω... τι λετε ?

http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html

Xiaomi Redmi Note 2 , MIUI 7, GTV 5.12.17

Δική μου γνώμη είναι όταν παραλάβεις για πρώτη φορά να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με το τον τρόπο του miflash.Περνάς την fastboot κ μετά την ελληνική μέσω twrp.Από εκεί κ μετά όταν θα βγει καινούρια stable την περνάς μέσω twrp εύκολα

Γιατι δεν υποστηριζει OTA η stable?

Να αγοράσεις.καλό μαγαζί.Απλά το συγκεκριμένο που έβαλες είναι pre-order.Λέει διαθέσιμο από 14-12

Πάρε το από Κίνα , την μεγάλη αναμονή θα την έχει έτσι και αλλιώς στο πέρασμα στο κδ Αθηνών . Οπώτε τζάμπα παραπάνω λεφτά!!