Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, με την τελευταία ελληνική ΡΟΜ 5.12.3, έχω πολύ καλά στατιστικά μπαταρίας, νομίζω ότι είναι τα καλύτερα που έχω δει ποτέ, με 6 ώρες οθόνης!!

Μπαταρία: 4%

Χρόνος από την τελευταία φόρτιση: 1η 3ω 37λ

Χρόνος οθόνης: 6ω 3λ

Χρόνος ομιλίας: 27λ 37δ

Wi-Fi ανοιχτό: 9ω 47λ

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έλεγα μήπως επειδή μπαίνει τελείως διαφορετική ρομ αλλάζουν πχ τα partitions και θέλει μετά flash από fastboot κτλ.

δε πιστευω οτι θελει κατι διαφορετικο.

δεν εχεις παρα να δοκιμασεις και να μας πεις!

δε πιστευω οτι θελει κατι διαφορετικο.

δεν εχεις παρα να δοκιμασεις και να μας πεις!

Προς το παρόν όχι γιατί ήμουν 2 χρόνια με στοκ android. To Miui είναι πανέμορφο για να το αλλάξω τόσο σύντομα! :)

καλησπερα στην παρεα.θελω να ρωτησω λιγο κατι

οσον αφορα τις ρομ

οι πιο καινουριες ειναι

stable:7.0.8.0

dev:5.12.3

κ οι 2 ειναι ελληνικες???

κ απλα στην dev σου ερχεται οτα αναβαθμιση καθε εβδομαδα ενω στην stable οχι τοσο συχνα???

για να ξεμπλεξω λιγο στο μυαλο μου

http://www.dealsmachine.com/best_291022.html

XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 4G Phablet with 5.5 inch FHD Screen MTK Helio X10 64bit 2.0GHz Octa Core 2GB RAM + 16GB ROM -GRAY TDD VERSION

USD 117.99

αν και ρωτησα φιλο που το ειχε το TDD version και διαβασα οτι δεν εχει προβλημα. Επιβεβαιωνετε οσοι το εχετε παρει οτι λειτουργει σωστα στην Ελλαδα το LTE 4G ?

Φοράω την 5.11.26 και σήμερα για πρώτη φορά δοκίμασα να ενεργοποιήσω το wifi hotspot του redmi note 2 και να συνδέσω το tablet. Ενώ λοιπόν το hotspot ενεργοποιήθηκε, το tablet είδε το wifi και συνδέθηκε κανονικά, παρόλα αυτά δεν μπορεσα από το tablet να συνδεθώ στο internet, ούτε μέσω browser, ούτε μέσω apps. Μέχρι να δοκιμάσω και άλλες συσκευές, μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι η hotspot λειτουργία της συσκευής λειτουργεί κανονικά;

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τη λειτουργία wifi hotspot, μπορείτε να αναφέρετε αν λειτουργεί κανονικά;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Εγω το είχα χρησιμοποιήσει στις πρώτες εκδόσεις, δε θυμαμαι ποια, και συνδεοταν, αλλά μετά από κάποια ώρα έχανε τη σύνδεση το ταμπλετ. Αλλα ήμουν σε απομακρυσμένη περιοχή και το είχα αποδώσει στο κακό σήμα. Μετά δεν το ξαναχρειάστηκα και δεν το ξαναέλεγξα.. Θα το δοκιμάσω, αλλα αύριο

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Φοράω την 5.11.26 και σήμερα για πρώτη φορά δοκίμασα να ενεργοποιήσω το wifi hotspot του redmi note 2 και να συνδέσω το tablet. Ενώ λοιπόν το hotspot ενεργοποιήθηκε, το tablet είδε το wifi και συνδέθηκε κανονικά, παρόλα αυτά δεν μπορεσα από το tablet να συνδεθώ στο internet, ούτε μέσω browser, ούτε μέσω apps. Μέχρι να δοκιμάσω και άλλες συσκευές, μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι η hotspot λειτουργία της συσκευής λειτουργεί κανονικά;

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τη λειτουργία wifi hotspot, μπορείτε να αναφέρετε αν λειτουργεί κανονικά;

Μήπως έχεις καρτοκινητό vodafone;

Μήπως έχεις καρτοκινητό vodafone;

Όχι έχω συμβόλαιο voda και με την προηγούμενη συσκευή μου με την ίδια sim έδινα internet μέσω hotspot κανονικά. Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι η ενεργοποίηση του 4g

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

αν και ρωτησα φιλο που το ειχε το TDD version και διαβασα οτι δεν εχει προβλημα. Επιβεβαιωνετε οσοι το εχετε παρει οτι λειτουργει σωστα στην Ελλαδα το LTE 4G ?

οκ κανενα προβλημα ειναι οκ

Λοιπόν φορούσα και εγώ την 5.11.26 και τώρα την 5.12.3 και δοκιμασμένα έχω χρησιμοποιήσει το wifi hotspot και συνέδεσα ταμπλετ και με άλλο κινητό. Εγώ με cosmote internet mobile data που έχω πρόγραμμα, δεν έχω κανένα απολύτως θέμα.

Μπήκα στις ρυθμίσεις -> Δίκτυο και συνδεσιμότητα -> Περισσότερα ->Tethering& φορητό hotspot->Ρύθμιση σημείου πρόσβασης wi-fi-> SSID Δικτύου-> άλλαξα το όνομα όπως ήθελα και ασφάλεια έβαλα wpa2psk-> ότι με βόλευε.

Οπότε κάθε φορά που έδινα hotspot όλα ήταν καλά.

http://s10.postimg.org/60ud6tiqd/Screenshot_2015_12_08_08_28_17_com_android_setti.jpg

http://s22.postimg.org/5h8dbl6rx/Screenshot_2015_12_08_08_28_34_com_android_setti.jpg

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έχω ένα extender tplink το οποίο το βάζω στην πρίζα μόνο για ένα tvbox στον επάνω όροφο του σπιτιού που δεν φτάνει σωστά το σήμα. Χθες λοιπόν πήγα να συνδέσω το τηλ σε αυτό και δεν έπαιρνε ip με τίποτα. Όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά. Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάτι άλλο. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Φοράω την τελευταία ελληνική stable.

Καλημέρα, πρόβλημα κ εγώ με βαιμπερ.Φορώντας την Ελληνική stable 7.0.6 με καθαρή εγκατάσταση fastboot μου κάνει συνέχεια αποσυνδεσεις το βαιμπερ.κ πρίν μου πείτε για αυτόματη έναρξη, ειδοποιήσεις ενεργοποιημενες από γραμμή κατάστασης κ με λουκετακι κλειδωμένη ή εφαρμογή να τρέχει,τα έχω όλα αυτά ενεργοποιημένα αλλά πάλι τα ίδια. Εσβησα κ βαιμπερ,ξανακατεβασα,ξαναεσβησα κ πέρασα προηγούμενες εκδόσεις με apk αλλά πάλι αποσυνδεσεις συνέχεια!!! Οπότε θεωρώ αφού εξαντλησα όλα τα ενδεχόμενα ότι είναι bug τής Ρομ. Μάλλον λέω να βάλω την τελευταία dev.αφού λέτε ότι δεν έχετε θέματα.

επειδή σε λίγες μέρες το περιμένω να εγκαταστήσω τη stable 7.0.8 ελληνική ή τη developer ?

επίσης η stable γίνεται επίσης μέσω της ρομ ή θέλει το miflash?

Καλημέρα, πρόβλημα κ εγώ με βαιμπερ.Φορώντας την Ελληνική stable 7.0.6 με καθαρή εγκατάσταση fastboot μου κάνει συνέχεια αποσυνδεσεις το βαιμπερ.κ πρίν μου πείτε για αυτόματη έναρξη, ειδοποιήσεις ενεργοποιημενες από γραμμή κατάστασης κ με λουκετακι κλειδωμένη ή εφαρμογή να τρέχει,τα έχω όλα αυτά ενεργοποιημένα αλλά πάλι τα ίδια. Εσβησα κ βαιμπερ,ξανακατεβασα,ξαναεσβησα κ πέρασα προηγούμενες εκδόσεις με apk αλλά πάλι αποσυνδεσεις συνέχεια!!! Οπότε θεωρώ αφού εξαντλησα όλα τα ενδεχόμενα ότι είναι bug τής Ρομ. Μάλλον λέω να βάλω την τελευταία dev.αφού λέτε ότι δεν έχετε θέματα.

Εμενα μου τα εκανε αυτα πριν το τελευταιο update. Οποτε δεν κοιτας πρωτα ενα παλιοτερο apk? 4-5 εκδοσεις πισω

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

http://www.dealsmachine.com/best_291022.html

XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 4G Phablet with 5.5 inch FHD Screen MTK Helio X10 64bit 2.0GHz Octa Core 2GB RAM + 16GB ROM -GRAY TDD VERSION

USD 117.99

Αν βάλεις και τα μεταφορικά, βγαινει πάνω κάτω οσο το πουλάνε και οι υπολοιποι. Αν βάλεις και στην εξισωση ότι το συγκεκριμένο site δεν παιρνει καλές κριτικές (εκει που κοιταξα, 1 στους 3 ειχε παράπονα για την παραγγελια του), τοτε προτιμότερο να προτιμήσει καποιο πιο αξιοπιστο μαγαζι κανεις για να αγορασει το κινητό.

Αν βάλεις και τα μεταφορικά, βγαινει πάνω κάτω οσο το πουλάνε και οι υπολοιποι. Αν βάλεις και στην εξισωση ότι το συγκεκριμένο site δεν παιρνει καλές κριτικές (εκει που κοιταξα, 1 στους 3 ειχε παράπονα για την παραγγελια του), τοτε προτιμότερο να προτιμήσει καποιο πιο αξιοπιστο μαγαζι κανεις για να αγορασει το κινητό.

Υπαρχει προσφορά από εμαιλ 110$ + 8.5$ μεταφορικα = 118,5 $. Βέβαια θα σου τα σπασουν μεχρι να το παρεις αφου δεν το εχουν :lol:

Καλημέρα, πρόβλημα κ εγώ με βαιμπερ.Φορώντας την Ελληνική stable 7.0.6 με καθαρή εγκατάσταση fastboot μου κάνει συνέχεια αποσυνδεσεις το βαιμπερ.

Πρίν βάλεις την Dev , βαλε την 7.0.8.0 με upgrade απο το miui.gr που βγήκε χθές-προχθές

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα στην παρεα.θελω να ρωτησω λιγο κατι

οσον αφορα τις ρομ

οι πιο καινουριες ειναι

stable:7.0.8.0

dev:5.12.3

κ οι 2 ειναι ελληνικες???

κ απλα στην dev σου ερχεται οτα αναβαθμιση καθε εβδομαδα ενω στην stable οχι τοσο συχνα???

για να ξεμπλεξω λιγο στο μυαλο μου

Ναι στην Developer έχεις πιο συχνά αναβαθμίσεις αλλά μπορεί και πιο συχνά bugs ...

Στην Stable είχαμε σε 15 μέρες 2 αναβαθμίσεις και πάμε για την τρίτη...

Ελληνικές 100% είναι εφ όσον τις κατεβάσεις από : https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/527-Xiaomi-RedMi-Note-2-Hermes/

ή κατεβάσεις τις αντίστοιχες Multi Eu , Stable : http://en.miui.com/thread-176879-1-1.html ή Developer : http://en.miui.com/thread-174824-1-1.html

Εγώ είμαι με Multi Eu Stable και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα με bugs τύπου Viber/Messeger/Skype κλπ και είναι 100% Ελληνικές.

Ούτε χρειάζεται να κλειδώνω εφαρμογές στο Background , απλά εχω δώσει σε αυτές στα "Δικαιώματα" την "Αυτόματη έναρξη" και επίσης

τους έχω επιτρέψει την "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου".

Edited by Billeridis
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Έβαλα αρκετά παλαιότερα apk τουλάχιστον 5-6 εκδόσεις πριν αλλά τα ίδια με τίς αποσυνδεσεις.κάπου διάβασα ότι με stable 7.0.8 την τελευταία δεν υπάρχει το κέντρο ασφαλείας, ισχύει? Υπάρχει κάποιος με την τελευταία Ελληνική stable 7.0.8 να μου πεί αν αντιμετωπίζει τίποτα προβλήματα? Πάντως αυτό με το viber μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα

Έβαλα αρκετά παλαιότερα apk τουλάχιστον 5-6 εκδόσεις πριν αλλά τα ίδια με τίς αποσυνδεσεις.κάπου διάβασα ότι με stable 7.0.8 την τελευταία δεν υπάρχει το κέντρο ασφαλείας, ισχύει? Υπάρχει κάποιος με την τελευταία Ελληνική stable 7.0.8 να μου πεί αν αντιμετωπίζει τίποτα προβλήματα? Πάντως αυτό με το viber μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα

Μια χαρά υπάρχει ;)

Βάλε την Multi Eu : http://en.miui.com/thread-176879-1-1.html Εχει ακριβώς τα ίδια Ελληνικά με την Ελληνική Stable

και δεν θα έχεις θέμα με Viber κλπ , Εναλλακτικά βάλε την 7.0.8.0 από το Ελληνικό miui.gr σαν Αναβάθμιση αν έχεις ήδη την 7.0.6.0

από το muiu.gr γιατί με την Multi θες Wipe Data , δεν κάθεται πάνω στην miui.gr χωρίς Wipe

Edited by Billeridis

Θα δοκιμασω κ την Ελληνική 7.0.8 από miui.gr να δω τι θα γίνει με το βαιμπερ.Ελπίζω να στρώσει γιατί χρησιμοποιώ πολύ την ανωτέρω εφαρμογή

Θα δοκιμασω κ την Ελληνική 7.0.8 από miui.gr να δω τι θα γίνει με το βαιμπερ.Ελπίζω να στρώσει γιατί χρησιμοποιώ πολύ την ανωτέρω εφαρμογή

Να ρωτήσω , μήπως στο "Προφίλ μπαταρίας" , στο επιλεγμένο προφίλ είναι ενεργοποιημένο το "Καθαρίστε τη μνήμη"

που κάνει αυτόματο καθαρισμό Cache από τις ενεργοβόρες εφαρμογές , είναι ρυθμισμένο να στις κάνει αυτόματα καθαρισμό

μετά από κάποιο χρονικό όριο και μήπως αυτό επηρεάζει ... ?

Πως κανονιζουμε στα ποσαμεγκαπιξελ να τραβαμε φωτό με το stock app?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που πολύ πιθανό να έχει απαντηθεί απλά δεν το βρήκα κάπου ξεκάθαρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή. Είμαι κάτοχος F2G της Wind. Με το συγκεκριμένο κινητό θα πιάνω 4G; Τελικά σε ποια συχνότητα παίζει η Wind 1800 ή 800 ή και στις δύο ανάλογα την περιοχή; Στην Αττική ας πούμε τί παίζει; Ευχαριστώ και sorry αν έχει γίνει σχετική κουβέντα ξανά ή αν είμαι off topic.