kwstasxt Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδια μπορω να το παραγγειλω κανονικα , ξερετε; Στα capital control αναφερομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 κανονικα μπορεις. υπαρχουν 2 3 τροποι να τα καταφερεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 κανονικα μπορεις. υπαρχουν 2 3 τροποι να τα καταφερεις... Σε ευχαριστω πολυ! Εκανα και την παραγγελια κανονικοτατα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Κάνε μια επανεκκίνηση μπας και στρώσει. Μου το είχε κάνει και εμένα και μετά έστρωσε μόνο του. Επίσης μέσα απο τα Δικαιώματα εφαρμογών τσέκαρε σίγουρα οτι έχεις ενεργοποιημένο το αναδυόμενο παράθυρο στο messenger Διάβασε 1η σελίδα 1ο post. Με λίγο διάβασμα θα λυθούν όλες οι απορίες σου... Καλησπερα και παλι. Δοκιμασα και με επανεκκινηση, ξετσεκαρα και ξανατσεκαρα το αναδυομενο παραθυρο στα δικαιωματα, αλλα τιποτα. Το στρογγυλο εικονιδιο συνομιλιας στον messenger, αρνειται πεισματικα να εμφανιστει!!! Τι να φταιει αραγε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δοκίμασε να φτιάξεις μια νέα συντόμευση του τηλεφώνου στο desktop και δοκίμασε. Έτσι έφτιαξε σε μένα σε παλιότερη Ρομ στο Redmi Note 4G. Ευχαριστώ πολύ, ήταν τόσο απλό τελικά! Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Θέλω μια θήκη σιλικόνης λίγο καλύτερη απο την πολύ λεπτή που ήρθε με το κινητό. Έχει κανένας αυτήν εδώ http://www.themrgadget.gr/index.php?act=viewProd&productId=4940 ? Γιατί την έχει ελληνικό μαγαζί μιας και βαριέμαι να περιμένω απο εξωτερικό. Εϊναι η γνωστή S-line που βγαίνει για όλα τα κινητά και έχει 1-1,5€ στο ebay. Για άλλο μοντέλο samsung που έχω παραγγείλει δεν λέει και πολλά, είναι λίγο πιο σκληρή από την θήκη του Vickmall απλά. Θεωρώ του Vickmall καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Θέλω μια θήκη σιλικόνης λίγο καλύτερη απο την πολύ λεπτή που ήρθε με το κινητό. Έχει κανένας αυτήν εδώ http://www.themrgadget.gr/index.php?act=viewProd&productId=4940 ? Γιατί την έχει ελληνικό μαγαζί μιας και βαριέμαι να περιμένω απο εξωτερικό. Εγώ πήρα αυτήν εχθές και μπορώ να πω ότι προστατεύει πολύ καλά. Και δεν μεγαλώνει πολύ το τηλέφωνο, όπως η nilkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εϊναι η γνωστή S-line που βγαίνει για όλα τα κινητά και έχει 1-1,5€ στο ebay. Για άλλο μοντέλο samsung που έχω παραγγείλει δεν λέει και πολλά, είναι λίγο πιο σκληρή από την θήκη του Vickmall απλά. Θεωρώ του Vickmall καλύτερη. Δηλαδή ούτε καν ε?Του vickmall παραείναι λεπτή. Το μόνο που προστατεύει είναι το καπάκι από τη σκόνη... Όποιος ξέρει μια καλή θηκη ας μου δώσει λινκ. Δε θέλω δερμάτινες και πλαστικές. Μία απλή σιλικόνης να προστατεύει το κινητό σε περίπτωση ελαφριάς πτώσης Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δηλαδή ούτε καν ε?Του vickmall παραείναι λεπτή. Το μόνο που προστατεύει είναι το καπάκι από τη σκόνη... Όποιος ξέρει μια καλή θηκη ας μου δώσει λινκ. Δε θέλω δερμάτινες και πλαστικές. Μία απλή σιλικόνης να προστατεύει το κινητό σε περίπτωση ελαφριάς πτώσης Ξέχασα το λινκ http://m.ebay.com/itm/Luxury-Bumper-TPU-Soft-Rubber-Skin-Case-Cover-For-XiaoMi-Redmi-Note-2-/281818531388?nav=SEARCH ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή ούτε καν ε?Του vickmall παραείναι λεπτή. Το μόνο που προστατεύει είναι το καπάκι από τη σκόνη... Όποιος ξέρει μια καλή θηκη ας μου δώσει λινκ. Δε θέλω δερμάτινες και πλαστικές. Μία απλή σιλικόνης να προστατεύει το κινητό σε περίπτωση ελαφριάς πτώσης Ξέχασα το λινκ http://m.ebay.com/itm/Luxury-Bumper-TPU-Soft-Rubber-Skin-Case-Cover-For-XiaoMi-Redmi-Note-2-/281818531388?nav=SEARCH αυτή είναι αρκετά μαλακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 τελικά για nillkin tempered glass όποιος έχει, τι λέει με δαχτυλιές; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Που βλεπουμε το changelog της καινούργιας dev? Edited November 27, 2015 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Κατεβαινει με ρυθμους dial-up... Φοβαμαι μη γινει κανενα σφαλμα στο δρομο... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Κατεβαινει με ρυθμους dial-up... Φοβαμαι μη γινει κανενα σφαλμα στο δρομο... Εγώ την κατέβασα αλλά θαθελα ναβλεπα τις αλλαγες Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έκανα την αναβάθμιση μέσω twrp. Όλα καλά. Πολύ νωρίς για εντυπώσεις. Απλώς αναφέρω antutu 6: 53k και antutu 5.76: 48k. Τα ίδια με την προηγούμενη dev. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Για να δουμε, θα σταματησουν τα reboots? Γιατι πριν την εκδοση της περασμενης παρασκευης ηταν αγνωστη λεξη, και ξαφνικα, κανει 2-3 την ημερα, πχ την ωρα που μιλας στο τηλεφωνο, την ωρα που απλα το βλεπεις, η αντε να παιζει κανενα light παιχνιδακι τυπου πασιετζας. Κανενα συμπερασμα, πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 ....και εγώ πριν λίγο την πέρασα.... Ελπίζω να μην χάλασε κάτι όπως το Wi-Fi με τις 2 προ-προηγούμενες.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν μου δουλεύει το whats up cosmote..μου λέει ή υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές whats up.σε προηγούμενη συσκευή που είχα το ίδιο πρόβλημα λύθηκε όταν έβαλα την κάρτα σιμ στην πρώτη υποδοχή..το δοκιμασία αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 τελικά για nillkin tempered glass όποιος έχει, τι λέει με δαχτυλιές; Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου,αλλά νομίζω είναι καλύτερη σε δαχτυλιες,αλλά όχι μεγάλη διαφορά. Εγώ το tempered της nilkin το είχα πάρει μαζί με το κινητό,το έβαλα αμέσως αλλά δεν μου είχε κάτσει καλά,και το έβαλα με την δευτερη. Ωμως μου είχε εγκλωβίσει σκόνη, και μου την είχε δώσει μια μέρα και έβαλα ,ένα απλό tempered από gearbest. Για μένα άστο όπως είναι,μόνο αν με τον καιρό φθαρεί κανε αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έκανα την αναβάθμιση μέσω twrp. Όλα καλά. Πολύ νωρίς για εντυπώσεις. Απλώς αναφέρω antutu 6: 53k και antutu 5.76: 48k. Τα ίδια με την προηγούμενη dev.το antutu 6 πού το βρήκες μέχρι το 5.7 έχει στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Όταν παω να μπω στα αρχεία μου, μου ζητάει πρόσβαση στο διαδικτυο, γιατί; Eπίσης δε ξέρω πως να διαγράψω μια κενή επιπλέον σελίδα στην αρχική μου δημιουργήθηκε Edited November 27, 2015 by DjNanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 το antutu 6 πού το βρήκες μέχρι το 5.7 έχει στο play store Κάνε κλικ εδώ: https://www.apkmirror.com/apk/antutu/antutu-benchmark/antutu-benchmark-6-0-beta1-android-apk-download/ Πατά download , Τρέξτο και πες μας αποτέλεσμα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου,αλλά νομίζω είναι καλύτερη σε δαχτυλιες,αλλά όχι μεγάλη διαφορά. Εγώ το tempered της nilkin το είχα πάρει μαζί με το κινητό,το έβαλα αμέσως αλλά δεν μου είχε κάτσει καλά,και το έβαλα με την δευτερη. Ωμως μου είχε εγκλωβίσει σκόνη, και μου την είχε δώσει μια μέρα και έβαλα ,ένα απλό tempered από gearbest. Για μένα άστο όπως είναι,μόνο αν με τον καιρό φθαρεί κανε αντικατάσταση. Ευχαριστώ, θα κάνω κάτι μικροπράγματα αγορές και θα το πάρω για εφεδρικό, μη τυχόν. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Στις προηγούμενες dev είχα χρήση αντροιντ στην μπαταρία 3-5% και τώρα παρατηρώ ότι στις 2.5-3 ώρες που χρησιμοποιώ την τελευταια dev , έχει ανέβει στο 7%. Μπορεί βέβαια να στρώσει μέχρι αύριο που θα του κάνω την κανονική χρήση του τηλεφώνου. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν μου δουλεύει το whats up cosmote..μου λέει ή υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές whats up.σε προηγούμενη συσκευή που είχα το ίδιο πρόβλημα λύθηκε όταν έβαλα την κάρτα σιμ στην πρώτη υποδοχή..το δοκιμασία αλλά δεν... Βάλε την κάρτα στη δεύτερη υποδοχή μόνη της.. Δούλεψε την εφαρμογή του what's up και μόλις δουλέψει βάλε και την άλλη κάρτα που έχεις στην θέση ένα. Μέχρι να βρω ότι δουλεύει στη θέση δύο και όχι στη θέση ένα είχα δοκιμάσει τα πάντα Ελπίζω να σου δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Και κάτι ακόμα, κάθε φορά που θέλω να κάνω κλήση σε μια επαφή μου, πρέπει να πηγαίνω επαφές, να βρίσκω την επαφή, να πατάω, τα πατάω μετά μέσα το νούμερο που είναι αποθηκευμένο και μετά να επιλέγω με ποιά σιμ. Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;...πρέπει κάθε φορά που θέλω να παρω ένα τηλ να κάνω 6 βήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts