barca10 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπερα, το κοκκινο backlight led στα κουμπια αλλαζει χρωμα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπερα, το κοκκινο backlight led στα κουμπια αλλαζει χρωμα; Ευχαριστω. Ναι, οι χρωματικές ειδοποιήσεις είναι παραμετροποιησημες.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Ναι, οι χρωματικές ειδοποιήσεις είναι παραμετροποιησημες.... Για τα κουμπια κατω λεει, οχι για το notification led. Δοκίμασε το irplus . Το χρησιμοποιώ και δουλεύει μια χαρά!! Το κατεβασα, δουλεψε αλλα οχι ολες οι λειτουργιες.. Αλλα τουλαχιστον δε μου χαλαει τις γενικες ρυθμισεις.. Ευχαριστώ. Το viber μου τα ξαναπαιξε. Ενω δεν εχω αλλαξει ρυθμισεις, κτλ. Εδω κ 2-3 μερες οσοι με καλουνε ή στελνουν μνμ δεν λαμβανω ειδοποιησεις. Το autostart ειναι on στα permissions. Εχω τσεκαρει και τα settings - installed apps οπως και το notification. (Οπως ειπα μετα την τελευταια φορα που μου ειπατε πως να διορθωσω το θεμα των ειδοποιησεων, δεν εχω κανενα προβλημα). Τι συμβαινει; Φταιει μηπως το update που εκανα; Edited November 14, 2015 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπερα, το κοκκινο backlight led στα κουμπια αλλαζει χρωμα; Ευχαριστω. Απ'ότι διάβασα σε forum , τα home buttons δεν μπορούν να αλλάξουν χρώμα στο led backlight . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν το κινητό με κάποια rom έχει την δυνατότητα για double tap to wake; Έχω συνηθίσει αυτή την λειτουργία και θα μου κακοφανεί να την χάσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Δεν εχει, ειναι το μονο μας παράπονο, αλλα υπάρχει η άτυπη υπόσχεση ότι θα βγάλουν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Δεν εχει, ειναι το μονο μας παράπονο, αλλα υπάρχει η άτυπη υπόσχεση ότι θα βγάλουν Νομίζω ότι υπάρχει σχετική εφαρμογή στο playstore που προσθέτει τέτοια δυνατότητα και ας μην την υποστηρίζει ο κερνελ. την είχα διαβάσει την είδηση πριν μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Λοιπόν αύριο πρόκειται να το παραγγείλω και εγώ. Βλέπω ότι υπάρχουν 2 μοντέλα FDD και TDD. Απ' ότι είδα TDD δίκτυα δεν υπάρχουν Ευρώπη, ωστόσο με root και λίγο πείραγμα διάβασα ότι αλλάζει μπάντα και παίζει και στην Ελλάδα το 4G. Ωστόσο επειδή είναι μόνο 30 δολλάρια η διαφορά λέω να πάρω το FDD για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Μετά με 10 δολλάρια παραάνω πάω στο prime. Αξίζει να πάρω το prime; Τι προτείνετε; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Λοιπόν αύριο πρόκειται να το παραγγείλω και εγώ. Βλέπω ότι υπάρχουν 2 μοντέλα FDD και TDD. Απ' ότι είδα TDD δίκτυα δεν υπάρχουν Ευρώπη, ωστόσο με root και λίγο πείραγμα διάβασα ότι αλλάζει μπάντα και παίζει και στην Ελλάδα το 4G. Ωστόσο επειδή είναι μόνο 30 δολλάρια η διαφορά λέω να πάρω το FDD για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Μετά με 10 δολλάρια παραάνω πάω στο prime. Αξίζει να πάρω το prime; Τι προτείνετε; Αξίζει; Και εγώ για το prime πάω, τελικά δεν έχει μεγάλη διαφορά πιστεύω ότι η μόνη διαφορά είναι ο αποθηκευτικός χώρος Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Γνωμη μου να παρεις το prime μονο αν χρειαζασαι τον εξτρα χωρο. Οι υπολοιπες διαφορες δεν γινονται αντιληπτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 λογω οτι εχω χασει την μπαλα με τις εκδοσεις...http://www.everbuying.net/product1078807.html αυτη ειναι η εκδοση που περνουμε?απο την καμερα ειστε ευχαριστημενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Για τα κουμπια κατω λεει, οχι για το notification led. Το κατεβασα, δουλεψε αλλα οχι ολες οι λειτουργιες.. Αλλα τουλαχιστον δε μου χαλαει τις γενικες ρυθμισεις.. Ευχαριστώ. Το viber μου τα ξαναπαιξε. Ενω δεν εχω αλλαξει ρυθμισεις, κτλ. Εδω κ 2-3 μερες οσοι με καλουνε ή στελνουν μνμ δεν λαμβανω ειδοποιησεις. Το autostart ειναι on στα permissions. Εχω τσεκαρει και τα settings - installed apps οπως και το notification. (Οπως ειπα μετα την τελευταια φορα που μου ειπατε πως να διορθωσω το θεμα των ειδοποιησεων, δεν εχω κανενα προβλημα). Τι συμβαινει; Φταιει μηπως το update που εκανα; Στην Ασφάλεια, δικαιώματα ->δικαιώματα -> εφαρμογές, μπαίνοντας στο Viber, κάτω τέρμα στο display pop up window (αναδυόμενο παραθυρο) το έχεις τσεκάρει για αποδοχή; Έτσι λύθηκε εμένα το πρόβλημα μου. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Your Order #10052138 (placed on Thursday 12 November, 2015) Ευχαριστώ φίλε μου! Περιμένω απάντηση τώρα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στην Ασφάλεια, δικαιώματα ->δικαιώματα -> εφαρμογές, μπαίνοντας στο Viber, κάτω τέρμα στο display pop up window (αναδυόμενο παραθυρο) το έχεις τσεκάρει για αποδοχή; Έτσι λύθηκε εμένα το πρόβλημα μου. Ωπ! Σε ευχαριστω! Ηταν x για καποιο λογο.. Τωρα φαινεται να δουλευει καλυτερα.. Θα το τεσταρω κ αυριο μεσα στη μερα, ελπιζω να με σώσει αυτό! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ωπ! Σε ευχαριστω! Ηταν x για καποιο λογο.. Τωρα φαινεται να δουλευει καλυτερα.. Θα το τεσταρω κ αυριο μεσα στη μερα, ελπιζω να με σώσει αυτό! Κάντο και μια επανεκκίνηση. Είμαι σίγουρη ότι θα σαι μια χαρά. Η βοήθεια στο miui.gr είναι εξαιρετική και μετά βοηθάμε και εμείς από εδώ! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodor77 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημερα σε ολους . Το εψαξα λιγο αυτο που θελω να ρωτησω αλλα δεν εβγαλα ακρη . Το gearbest εχει το συγκεκριμενο τηλέφωνο σε εκδοση advaced kai standart edition . Tι ακριβως ειναι τουτα ? ευχαριστω . Επισης απο οτι καταλαβα το εχετε πιστολιασει τι συγκεκριμενο μαγαζι η ειναι ιδεα μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Advanced=32GB Standard=16GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 advanced=prime ή απλα βγηκε 32gb στο απλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Για ποιο λογο να βγει 32GB στο απλο; Αυτη η συζητηση εχει τραβηξει αρρωστημενα πολυ.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημέρα παιδιά, να το παρω από gearbest η Vickmall? Θέλω να έχει ελληνικά και αγγλικά χωρίς root, γίνεται?? Εαν ναι τι ζηταω και από που? Το Prime θέλω, από που να το παραγγείλω με σιγουριά και με αξιόπιστο shipping και χαμηλή τιμή? Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 μόλις παρέλαβα κι εγώ!! άψογο delivery time απο vickmall αγορά!! όντως οι θήκες είναι τουλάχιστον αδιάφορες, αλλά για την ώρα καλύτερα αυτές παρά γυμνό! ωστόσο δεν ανοίγει η συσκευή και όταν τη συνδέω στο φορτιστή δονείται συνεχώς χωρίς κάποια άλλη ένδειξη. Να υποθέσω ότι απλά χρειάζεται φόρτιση?? εντυπώσεις απο αίσθηση εξωτερικά, πολύ καλή.. αντε να εκκινήση να το δούμε και σε πράξη!! :D xaxaxaaxa και γω την πατησα.... googlαρα ποσες ωρες γι αυτό , και μετα μου εκοψε για το αυτοκολλητακι στην μπαταρια.....χαχαχαχαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 xaxaxaaxa και γω την πατησα.... googlαρα ποσες ωρες γι αυτό , και μετα μου εκοψε για το αυτοκολλητακι στην μπαταρια.....χαχαχαχαχα:lol: Πόσες μέρες delivery? Τελωνείο κτλ? Πιο πήρες? 16/32?με rom τι παίζει κτλ? Ευχαριστω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παίδες που παίζει η πιο φθηνη TDD-LTE έκδοση; μέχρι 140 δολάρια το έχω βρει. αυτό είναι ή το έχετε πετυχει κάπου και φθηνότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημέρα παιδιά, να το παρω από gearbest η Vickmall? Θέλω να έχει ελληνικά και αγγλικά χωρίς root, γίνεται?? Εαν ναι τι ζηταω και από που? Το Prime θέλω, από που να το παραγγείλω με σιγουριά και με αξιόπιστο shipping και χαμηλή τιμή? Ευχαριστω εκ των προτέρων Καταρχήν πήγες στην 1η σελίδα από περιέργεια να δεις τα λινκς? Δεύτερον έψαξες λίγο μόνος σου στα καταστήματα που ανα 2 ποστ αναφέρονται? Τα λένε όλα, για τιμές, χρόνο παράδοσης, κόστος, προσφορές κ.α.. Θέλεις να ψάξεις λίγο μόνος σου μέχρι να βρεθεί κάποιος να ξανα-απαντήσει? Αν πεις βρήκα αυτό και τι παίζει, δέκα θα σου απαντήσουν. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Καταρχήν πήγες στην 1η σελίδα από περιέργεια να δεις τα λινκς? Δεύτερον έψαξες λίγο μόνος σου στα καταστήματα που ανα 2 ποστ αναφέρονται? Τα λένε όλα, για τιμές, χρόνο παράδοσης, κόστος, προσφορές κ.α.. Θέλεις να ψάξεις λίγο μόνος σου μέχρι να βρεθεί κάποιος να ξανα-απαντήσει? Αν πεις βρήκα αυτό και τι παίζει, δέκα θα σου απαντήσουν. Οκ σορυ, απλά έχουν άλλαξει πολλά από τότε που πρώτο κυκλοφορησε. Πολλά μοντέλα(4g fdd LTE κτλ) και διάφορες τιμές κυκλοφορουνε και έχω χάσει τη μπάλα, ευχαριστώ πάντως Edited November 15, 2015 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts