Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανονικα υποστιριζει,οπως ειπα 64αρα εχω κ στο δικο μου!!

Ωραια θα παρω μια 32αρα τότε! Καλυτερα δε γινεται !

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα...μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να μου δωσει ενα λινκ για το πως περναμε τον καινοργιο κερνελ στο κινητο που μειωνει την συχνοτητα του επεξεργαστη στο 1.5ghz;

κανονικα υποστιριζει,οπως ειπα 64αρα εχω κ στο δικο μου!!

Δεν σιγουρο οτι υποστηριζει 64.Διαβαζει 64 αλλα οταν ερθει η στιγμη και εχεις μεσα αρχεια 60γιγα και μπορει να διαβασει και να γραψει τοτε υποστηριζει.Αλλιως μπορει να φτασει στα 40 πχ γιγα και μετα να πας να τραβηξεις βιντεο και να σου εμφανισει οτι δεν υπαρχει χωρος και να κανει την καρτα να μην αναγνωριζεται ουτε απο υπολογιστη.Να θελει φορματ.Ενα αλλο η 64αρα καιει περισσοτερο ρευμα απο μια 32αρα.

Παιδιά επειδή με αυτά που διαβάζω έχω μπερδευτεί λίγο... Να ρωτήσω. Εγώ όταν μου ήρθε η συσκευή δεν έκανε ούτε wipe ούτε clean τίποτα! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά πέρασα την Ελληνική μέσω updater, δεν είναι το ίδιο; Επίσης ποτέ δεν έκανα μετονομασία το αρχείο και δεν είχα πρόβλημα. Τέλος σήμερα πέρασα την 5.10.22 από την 5.9.27 που είχα και μου διέγραψε το wakelockdetector... Συνέβη σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο;

Με την επαναφορα εργ. ρυθμισεων εκανε και wipes..

Σημερα πώς την περασες; με updater;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά επειδή με αυτά που διαβάζω έχω μπερδευτεί λίγο... Να ρωτήσω. Εγώ όταν μου ήρθε η συσκευή δεν έκανε ούτε wipe ούτε clean τίποτα! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά πέρασα την Ελληνική μέσω updater, δεν είναι το ίδιο; Επίσης ποτέ δεν έκανα μετονομασία το αρχείο και δεν είχα πρόβλημα. Τέλος σήμερα πέρασα την 5.10.22 από την 5.9.27 που είχα και μου διέγραψε το wakelockdetector... Συνέβη σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο;

Μην μπερδεύεσαι . Σωστή η διαδικασία . Ακριβώς την ίδια ακολούθησα κι' εγώ και δεν μου παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα .

Και τώρα από developer σε developer απλά με τον updater .

Όχι δεν είχα καμιά διαγραφή . Εκ πρώτης όψεως , δεν είδα βέβαια και κάτι καινούριο .

Μην μπερδεύεσαι . Σωστή η διαδικασία . Ακριβώς την ίδια ακολούθησα κι' εγώ και δεν μου παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα .

Και τώρα από developer σε developer απλά με τον updater .

Όχι δεν είχα καμιά διαγραφή . Εκ πρώτης όψεως , δεν είδα βέβαια και κάτι καινούριο .

Τι να πω... Και εμένα ήταν το μόνο που διαγράφηκε

Με την επαναφορα εργ. ρυθμισεων εκανε και wipes..

Σημερα πώς την περασες; με updater;

Ναι με updater

Οπότε μια χαρά το έκανα :)

μου ηρθε email απο merimobiles 180$ το prime σε ασπρο

τωρα για το ποσο αξιοπιστο ειναι το site δε ξερω

νομίζω χρεώνουν μεταφορικά για sg post .

Έχει πάρει κανείς την έκδοση TD που είναι δέκα δολάρια πιο φτηνό ;

Το πηρα για φίλο και δεν έχει έρθει ακόμα.

Από vickmall μου είπαν πως παίρνει ίδιες ρομ με το LTE FDD

Αν το έχει κανείς ας μου πει

εχει αναφερθει οτι καλο θα ειναι να μην την προτιμουμε την td εκδοση.

για 10 δολλαρια πας στην δοκιμασμενη ;)

Common dir 6,2Gb.. Τι τα κάνουμε;

http://s13.postimg.org/b2kcji52v/Screenshot_2015_10_24_16_04_09_com_miui_cleanmas.png

Μια πλήρης φόρτιση.

Για να το παρω απο vickmall η minideal [Warehouses] Που ερχετε σε 1-2 εργασιμες σπιτι σου ειναι ακριβοτερη η τιμη ε?

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση που με βασανίζει μήπως και ξέρει κάποιος κάτι.

Εγώ και ο κολλητός μου πήραμε την ίδια συσκευή. Δεν του έρχονται με ΤΊΠΟΤΑ οι ειδοποιήσεις από Viber και Instagram ΕΚΤΌΣ εάν μπει στην εφαρμογή καθαυτή. Εάν μπει τότε μετά από 10-20" έρχονται κάτι που φυσικά είναι μη πρακτικό.

Έψαξα λίγο στο δικό μου που λειτουργεί άψογα σε θέματα ειδοποιήσεων και του έκλεισα τελείως τον permission manager που έχει (κάτι που βελτίωσε την κατάσταση σχετικά με θέματα που αντιμετώπιζε με άλλες εφαρμογές που δεν ανέφερα - π.χ. Facebook, Messenger) αλλά όχι με τις συγκεκριμένες. Πήγα και μέσα στα notification settings της κάθε εφαρμογής και επιβεβαίωσα ότι όντως έχουν επιτραπεί και στην status bar και στην lockscreen.

Τέλος επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για τις εν λόγω εφαρμογές που να αφορά εξοικονόμηση δεδομένων (σκέφτηκα μήπως δεν τις αφήνει να επικοινωνήσουν με το ίντερνετ έως οτου ανοιχτούν για οικονομία). Κι εκεί τίποτα.

Τι μου διαφεύγει? Κοντεύω να σαλέψω.

Φιλικά.

Edit: Περιττό να διευκρινίσω πως οι εφαρμογές είναι και οι δύο σωστά εγκατεστημένες και ρυθμισμένες από τις εσωτερικές προσωπικές τους ρυθμίσεις. Είμαστε και οι δύο χρόνια χρήστες Android - δε θα ξεχνούσαμε κάτι τόσο βασικό.

Edited by mr_element
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Common dir 6,2Gb.. Τι τα κάνουμε;

http://s13.postimg.org/b2kcji52v/Screenshot_2015_10_24_16_04_09_com_miui_cleanmas.png

Κάνω σχετικά συχνά "Βαθύ καθαρισμό" , (ιδιαίτερα μετά από πολλή χρήση) . Αυτή τη στιγμή 75.90 ΜΒ σκουπίδια .

Ναι, τα υπολοιπα τα σβήνω, αλλα αυτα τα commondir τι ειναι; ειδα οτι μπορει να ειναι κατάλοιπα και της recovery, μη γινει και ζημια..

Μια πλήρης φόρτιση.

Ναι, τα υπολοιπα τα σβήνω, αλλα αυτα τα commondir τι ειναι; ειδα οτι μπορει να ειναι κατάλοιπα και της recovery, μη γινει και ζημια..

Προφανώς είναι temp αρχεία που χρησιμοποιήθηκαν για την αναβάθμιση. Εφόσον το ίδιο το OS στα αναφέρει σκουπίδια, σβήστα. Και στραβή να γίνει, ξαναφλασάρεις τη rom και θα είσαι κομπλέ.

Εγώ και ο κολλητός μου πήραμε την ίδια συσκευή. Δεν του έρχονται με ΤΊΠΟΤΑ οι ειδοποιήσεις από Viber και Instagram ΕΚΤΌΣ εάν μπει στην εφαρμογή καθαυτή. Εάν μπει τότε μετά από 10-20" έρχονται κάτι που φυσικά είναι μη πρακτικό.

Έψαξα λίγο στο δικό μου που λειτουργεί άψογα σε θέματα ειδοποιήσεων και του έκλεισα τελείως τον permission manager που έχει (κάτι που βελτίωσε την κατάσταση σχετικά με θέματα που αντιμετώπιζε με άλλες εφαρμογές που δεν ανέφερα - π.χ. Facebook, Messenger) αλλά όχι με τις συγκεκριμένες. Πήγα και μέσα στα notification settings της κάθε εφαρμογής και επιβεβαίωσα ότι όντως έχουν επιτραπεί και στην status bar και στην lockscreen.

Τέλος επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για τις εν λόγω εφαρμογές που να αφορά εξοικονόμηση δεδομένων (σκέφτηκα μήπως δεν τις αφήνει να επικοινωνήσουν με το ίντερνετ έως οτου ανοιχτούν για οικονομία). Κι εκεί τίποτα.

Φιλικά.

Edit: Περιττό να διευκρινίσω πως οι εφαρμογές είναι και οι δύο σωστά εγκατεστημένες και ρυθμισμένες από τις εσωτερικές προσωπικές τους ρυθμίσεις. Είμαστε και οι δύο χρόνια χρήστες Android - δε θα ξεχνούσαμε κάτι τόσο βασικό.

Μήπως ο κολλητός πέρασε κάποια developer rom διαφορετική από σένα ή μήπως δεν την πέρασε σωστά; Θα πρότεινα ένα clean install της τελευταίας rom, ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για κάποιο "στράβωμα" του os.

Edited by gdp77

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Προβληματιστηκα γιατι τα περιλαμβανει στα σκουπιδια, αλλα δεν τα εχει επιλεγμενα, πρεπει να τα επιλεξεις εσυ.

Μια πλήρης φόρτιση.

Φιλικά.

Πηγαίνεις στην εφαρμογή Κέντρο ασφαλείας-δικαιώματα-αυτόματη έναρξη......... Τικάρεις τις εφαρμογές που επιθυμείς και κανείς επανεκκίνηση!

επανερχομαι με το θεμα 4γ γιατι σε προηγουμενη ερωτηση δε πηρα απαντηση.

εχω wind. ξερω οτι δε υποστηριζει τη 800 μπαντα στο 4γ.

σημερα αλλαξα σιμ και πηρα καινουργια, (χωρις χρεωση). το σημα του 4 γ δε το εχω δει ακομη ομως. :(

ολυμπιακο σταδιο μεταμωρφωση . κηφησος περιστερι ανθουπολη περιοχες που πηγα. κεντρο δε κατεβηκα.

αρχιζω και ανησυχω μηπως εχω προβλημα hardware.

παντως το Η+ παει σφαιρα.

υπαρχει κανεις στις περιοχες αυτες που πιανει 4γ?

επανερχομαι με το θεμα 4γ γιατι σε προηγουμενη ερωτηση δε πηρα απαντηση.

εχω wind. ξερω οτι δε υποστηριζει τη 800 μπαντα στο 4γ.

σημερα αλλαξα σιμ και πηρα καινουργια, (χωρις χρεωση). το σημα του 4 γ δε το εχω δει ακομη ομως. :(

ολυμπιακο σταδιο μεταμωρφωση . κηφησος περιστερι ανθουπολη περιοχες που πηγα. κεντρο δε κατεβηκα.

αρχιζω και ανησυχω μηπως εχω προβλημα hardware.

παντως το Η+ παει σφαιρα.

υπαρχει κανεις στις περιοχες αυτες που πιανει 4γ?

πανε στην wind και πες να σου ενεργοποιησουν το 4g στην σιμ γιατι λογικα το εχουν λειδωμενο ωστε αν το χρειαζεσαι μονο να στο δινουν λογικα για να μην φορτωνει το δικτυο. και εγω παρομοιο προβλημα ειχα με την vodafone και πηγα και μου το ενεργοποιησαν...λογικα θα σου πουν να στειλεις καποιο μηνυμα και μετα απο μια μερα θα σου ρθει οτι ενεργοποιηθηκε παλι με μηνυμα...ελπιζω να βοηθησα......αν εχεις κανει αυτη τη διαδικασια και παλι δεν εχεις δεν ξερω ισως προβλημα hardware αν και δυσκολο εως απιθανο ή καποια ρυθμιση ή δεν εκατσε καλα η ρομ πραγμα επισης δυακολο.

πανε στην wind και πες να σου ενεργοποιησουν το 4g στην σιμ γιατι λογικα το εχουν λειδωμενο ωστε αν το χρειαζεσαι μονο να στο δινουν λογικα για να μην φορτωνει το δικτυο. και εγω παρομοιο προβλημα ειχα με την vodafone και πηγα και μου το ενεργοποιησαν...λογικα θα σου πουν να στειλεις καποιο μηνυμα και μετα απο μια μερα θα σου ρθει οτι ενεργοποιηθηκε παλι με μηνυμα...ελπιζω να βοηθησα......αν εχεις κανει αυτη τη διαδικασια και παλι δεν εχεις δεν ξερω ισως προβλημα hardware αν και δυσκολο εως απιθανο ή καποια ρυθμιση ή δεν εκατσε καλα η ρομ πραγμα επισης δυακολο.

το θεμα ειναι οτι πηγα σημερα να αλλαξω καρτα για να πιανω 4γ. και τους ρωτησα αν τωρα θα ειναι οκ και ειπανε ναι. πριν παω να αλλαξω καρτα ειχα μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων. και εκεινοι βλεπανε οτι η υπηρεσια ειναι ενεργοποιημενη.

δε υπαρχει καποιος που να πιανει 4γ σε μια περιοχη να παω για δοκιμη? ??

αλλιως να βαλω δεδομενα κοσμοτε η βονταφον. αλλα 1 γιγα δε δινουν αυτοι.....