MALACHASKOS Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγο καιρό είχα πάρει μια θήκη με παραθυράκι. Έχει το κινητό λειτουργία smart cover? Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 υπαρχει καποια ρυθμιση για on screen buttons. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ευχαριστώ, αλλά δε μου χρειάζονται 32GB οπότε δεν υπάρχει και λόγος να πληρώσω τα επιπλέον $35... http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html αυτή είναι η έκδοση για Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Η stable miui 7 βγαινει 27 οκτωμβριου!!! http://en.miui.com/thread-174163-1-1.html Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 υπαρχει καποια ρυθμιση για on screen buttons. Ρύθμιση για smart cover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ευχαριστώ, αλλά δε μου χρειάζονται 32GB οπότε δεν υπάρχει και λόγος να πληρώσω τα επιπλέον $35... Εννούσα αυτό που έγραψε ο φίλος παρακάτω: http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html αυτή είναι η έκδοση για Ευρώπη. Δεν είναι το ζήτημα η μνήμη, είναι η συμβατότητα με τα δίκτυα. Και η αναβαθμισημότητα επίσης είναι ένα θέμα, δλδ αν μπορεί να κάτσει αναβάθμιση στο κινητό ή όχι, όταν είναι τρανσέξουαλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas271980 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 νασαι καλα σ ευχαριστω καποιος αλλος φιλος που εβαλε την 5.10.16 εχει δει διαφορες ειδικα για τη μπαταρια μ ενδιαφερει Πολύ καλύτερη διάρκεια στην 5.10.16. Έχω βάλει δίκτυα μόνο 3g και φαντάσου με νορμαλ χρήση στο τέλος της ημέρας έχω 42% μπαταρία!! (Μετά από ολονύχτια φόρτιση με φορτιστή 1000mA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Windows μπαινουν στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΤ δεν υποστηριζει double sim 4g γιατι βλεπω στην δευτερη καρτα δε μου βγαζει προτιμηση δικτυου μονο στη πρωτη, φοραω την 5/10/16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martha_ Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εννούσα αυτό που έγραψε ο φίλος παρακάτω: Δεν είναι το ζήτημα η μνήμη, είναι η συμβατότητα με τα δίκτυα. Και η αναβαθμισημότητα επίσης είναι ένα θέμα, δλδ αν μπορεί να κάτσει αναβάθμιση στο κινητό ή όχι, όταν είναι τρανσέξουαλ... Ρωτησα στο live chat τους, αν το τηλέφωνο με τα 149$ κάνει για Ελλάδα. Και μου απάντησαν ναι, θα κάνουν root και θα δουλεύει Ελλάδα... Τί δεν καταλαβαίνω; Δε θα μπορώ να κάνω updates? Το χάνω... Η πλάκα είναι ότι έχω ακριβώς 150$ στο paypal και δεν μπορώ να δώσω τα 169$ ούτως ή άλλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ρωτησα στο live chat τους, αν το τηλέφωνο με τα 149$ κάνει για Ελλάδα. Και μου απάντησαν ναι, θα κάνουν root και θα δουλεύει Ελλάδα... Όντως θα δουλεύει αλλά... Τί δεν καταλαβαίνω; Δε θα μπορώ να κάνω updates? Το χάνω... ... δεν ξέρει κανείς αν θα αναβαθμίζεται (και θα συνεχίζει να παίζει) ή όχι με τις multilang του xiaomi.eu ή με την ελληνική του xiaomi-miui.gr. Αν κάποιος φίλος έχει περισσότερη εμπειρία με το θέμα ας το αναφέρει. Ώσπου να ξεκαθαρίζοταν αυτό, θα το απέφευγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΤ δεν υποστηριζει double sim 4g γιατι βλεπω στην δευτερη καρτα δε μου βγαζει προτιμηση δικτυου μονο στη πρωτη, φοραω την 5/10/16 Αν βάλεις προεπιλογή ιντερνετ την δευτερη σιμ και διαλέξεις και εκεί 4g, θα έχεις και στις 2 4g. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΤ δεν υποστηριζει double sim 4g γιατι βλεπω στην δευτερη καρτα δε μου βγαζει προτιμηση δικτυου μονο στη πρωτη, φοραω την 5/10/16 Έτσι είναι. Σε μια κάρτα έχουμε δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΤ δεν υποστηριζει double sim 4g γιατι βλεπω στην δευτερη καρτα δε μου βγαζει προτιμηση δικτυου μονο στη πρωτη, φοραω την 5/10/16 Να το θέσουμε απλά... Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κινητό που να υποστηρίζει ταυτόχρονα 4G και στις 2 γραμμές. Υπάρχουν άπειρα που υποστηρίζουν 4G μόνο στην sim 1 (οπότε κανείς αλλαγή τις sim χειροκίνητα) και λίγα που υποστηρίζουν 4G και στις 2 sim (επιλέγεις μέσω menu του τηλ ποια sim επιθυμείς εσύ να χει 4G).Αυτή την πολυτέλεια λοιπόν την έχουμε και εμείς και είμαστε άρχοντες.:lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ρύθμιση για smart cover? οχι smart cover............μιλαω για τα πληκτρα πλοηγησης...αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τα φυσικα και να τα εχω πανω στην οθονη οπως στα νεξους Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 καπου ειχα διαβασει οτι δε κραταει το ονομα της 2ης σιμ μετα απο επανεκινηση. αυτο συμβαινει και σε μενα. υπαρχει λυση γιαυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Windows μπαινουν στο κινητο? οχι. μονο για εμφανιση μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιον wp launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktmakis Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μολις σήμερα παρελαβα το redmi. Ενα πραγμα δεν καταλαβαίνω : 32Gb total και 248ΜΒ available..... Χωρις να έχω βάλει οτιδήποτε στο τηλ απο εφαρμογές κλπ.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μολις σήμερα παρελαβα το redmi. Ενα πραγμα δεν καταλαβαίνω : 32Gb total και 248ΜΒ available..... Χωρις να έχω βάλει οτιδήποτε στο τηλ απο εφαρμογές κλπ.... :wacko: Λες να εχει καμια 10αρια κινεζικες ταινιες μεσα? Για ψαξε file manager Να δεις τι θα βρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktmakis Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν το συνδέσω με το Pc δείχνει οτι εχει capacity 1.40GB...... Ενω στο info δείχνει Total 32GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν το συνδέσω με το Pc δείχνει οτι εχει capacity 1.40GB...... Ενω στο info δείχνει Total 32GB ωχ! Απο που το πηρες? Κατι μου λεει οτι δε κρατας το Xiaomi Redmi Note 2 στα χερια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktmakis Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο minideal. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i57.tinypic.com/10fom0o.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i57.tinypic.com/30hrasz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Υπάρχει περίπτωση η ρομ που έχει να είναι λίγο χάλια. Πέρνα την τελευταία ελληνική developer και δες πάλι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktmakis Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μολις το έκανα reboot...... http://i59.tinypic.com/2dm766f.jpg Ουτε Windows ME να ήταν...... Sorry παίδες πρώτη φορά με Android..... Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ουτε Windows ME να ήταν...... Ευχαριστώ πολύ :) Πως πως; Παρτο πίσω αυτο, εμεις δεν προσβαλουμε κανεναν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts