Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις κάποια εφαρμογή που να θέλει ρουτ δικαιώματα;

Δεν νομίζω όχι.

Γιατί κρασάρει στο γραναζάκι όμως; Το κάνει και σε εσάς;

Edited by galiatsogio

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα το κντ ηρθε με 5/9/2 και εκανα αναβαθμιση οτα 5/9/18 να μεινω σαυτη η να βαλω την ελληνικη τι προτεινετε οι διαφορες ποιες και δευτερον εχω βαλει την Q CARD ενεργοποιησα δεδομενα αλλα δεν μπαινει πουθενα μηπως να παρω q customer service?

Δεν έχει τις ρυθμίσεις για ίντερνετ (APN) της Q. Γκουγκλαρε τις η τηλεφώνησε

οκ δουλευει το Q αλλο θεμα τωρα δεν κατεβαζει δεδομενα το play ενο στα αλλα μπαινει κανονικα browser gmail κλπ

οκ δουλευει το Q αλλο θεμα τωρα δεν κατεβαζει δεδομενα το play ενο στα αλλα μπαινει κανονικα browser gmail κλπ

Δοκίμασε με WiFi.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά προσπαθώ να κάνω και εγώ για πρώτη φορά αναβάθμιση στην 27. Πρέπει να κάνω κάτι από το recovery κάποιο wipe; και πως μπαίνω εκεί; μήπως μπορείτε να ανεβάσετε κάποιο Λίνκ με οδηγίες γιατί στην πρώτη σελίδα λέει μόνο πως και που κατεβάζω και κάνω αναβάθμιση από το μενού.

Άκυρο ζητάω συγνώμη για το τελευταίο ποστ απλά και εγώ είμαι επιφυλακτικός. Πρώτη φορά σε miui και χειροκίνητη αναβάθμιση.

Καλησπέρα.ενω εκανα αναβάθμιση στην τελευταια ελληνική Ρομ....και ενω στις εφαρμογές δείχνει το τηλεκοντρόλ δεν το εχει σαν εικονίδιο.....

Γιατί αυτό;εκανα ξανά εγκατάσταση και όλα τα καθάρισμα τα....

Άκυρο ζητάω συγνώμη για το τελευταίο ποστ απλά και εγώ είμαι επιφυλακτικός. Πρώτη φορά σε miui και χειροκίνητη αναβάθμιση.

με wifi δουλευει το play αλλα δε γινεται να μην δουλευει με δεδομενα μαλλον καποιο bug θα ειναι η φταει η q δε νομιζω

με wifi δουλευει το play αλλα δε γινεται να μην δουλευει με δεδομενα μαλλον καποιο bug θα ειναι η φταει η q δε νομιζω

Θα πας -λήψεις-πατάς 3 τελείες πάνω δεξιά-ρυθμίσεις-όριο μεγέθους λήψης-απεριόριστα- πατάς οκ και είσαι οκ!!

:D

1. εχει παρει κανεις δευτερη μπαταρια κ αν ναι απο που

βρηκα μια με 6€ στο aliexpress αλλα δε δεχεται τη καρτα

2 εχουμε μαθει τελικα ποια η διαφορα του prime με το απλο

εκτος απ τη ρομ δε νομιζω να εχει αλλη

3 σε προηγουμενα κινητα ειχα το fast reboot που εκανε γρηγορο

ρεσταρτ στις εφαρμογες αλλα τωρα δε δουλευει καμια αλλη παρομοια εφαρμογη

ευχαριστω

Edited by soullis

Α... κάτι ακόμη: Το αρχείο "update.zip" που έβαλα χύμα στην εσωτερική μνήμη για να βάλω την 5.9.27, λογικά μπορώ τώρα να το διαγράψω. Σωστά;

Μπορείς να το σβήσεις

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δοκίμασα & τις 2 προτάσεις με τα κουμπιά, δεν δουλεύει καμία.

Το κουμπί "Στιγμιότυπο" στη Notification Bar δεν το βλέπω.

Κάνω κάτι λάθος; :confused: (έχω περάσει ελληνική Developer 5.9.27)

Το πατάς παρατεταμένα...? Και εγω .27 έχω...

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέμα ROM ??

Τι να πω μπορεί... εγώ την .27 έχω

2 εχουμε μαθει τελικα ποια η διαφορα του prime με το απλο

εκτος απ τη ρομ δε νομιζω να εχει αλλη

Ο επεξεργαστης ειναι χρονισμενος στα 2,2GHz στο prime, ενω στα 2.0GHz στο απλο

@evankouros Σκρολάρισε το Notification Bar , δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις ανοίγοντας , έχει και παρακάτω .

Στο δικό μου τουλάχιστον .

ολα καλα σουπερ υπαρχει κατι ωστε να μην παταμε το power για να ξυπνησει η οθονη κατι σε tap

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://en.miui.com/thread-157126-4-1.html αυτο το ειδατε λετε να γινει τιποτα

εχω προσπαθησει σε 2 συσκευες τηλεορασης να δω εαν και πως δουλευει το τηλεχειρηστηριο λλα τζιφος. σε samsung και lg συγκεκριμενα. 5,9,18 η ρομ. θελει καποια ρυθμιση? εχει καποια ιδιαιτεροτητα λογο ρομ? πως λειτουργει?

Λοιπόν, μόλις έβαλα την "27". Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, τα κουμπιά για screen shot δουλεύουν τέλεια εμφανίστηκαν κάποιες καινούριες εφαρμογές, η μνήμη είναι πάντα κοντά στο 1 γκίγκα ελεύθερη, η απόκριση της συσκευής είναι σίγουρα πιο γρήγορη. Έκανα αναβάθμιση με τον πρώτο - εύκολο τρόπο (απίστευτα εύκολο) από την 18 έχω το πραιμ από το vickmall περιμένω αύριο να δοκιμάσω και την μπαταρία. Πρώτη φορά με xiaomi και αρχίζει να μου αρέσει όλη αυτή η υποστήριξη αλλά και η ποιότητα των συσκευών της.

Αν προσέξεις στην κάτω πλευρά γράφει powered by Clean Master όταν κάνει σάρωση για άχρηστα αρχεία, επίσης εάν πας στις ρυθμίσεις εκεί που έχει όλες τις εφαρμογές θα δεις μια εφαρμογή που γράφει "Cheetah Mobile CleanMaster SDK". Οποτε δεν νόμιζω να χρειάζεται να κρατήσεις το Clean Master που κατέβασες.

Έχεις μεγάλη παρατηρητικότητα (ή/& εγώ μεγάλη πρεσβυωπία για να παρατηρήσω-διαβάσω αυτά τα γραμματάκια :blink:) & απόλυτο δίκιο! Ήδη το διέγραψα.

Εγώ προς το παρών δεν έχω δει εφαρμογές να ξανά ζωντανεύουν. Μιλάω για τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει και όχι για τις εφαρμογές συστήματος που είναι προεγκατεστημένες.

Λέω να το κρατήσω το Greenify για την ώρα, όχι για τίποτ' άλλο, αλλά γιατί το έχω συνηθίσει από το Z5 μου. Αν είσαι (ή/& κάποιος άλλος) βέβαιος ότι δεν χρειάζεται λόγω της δυνατότητας που έχει για "σκότωμα" των εφαρμογών η MIUI του RN2 με το "Χ" στις πρόσφατες εφαρμογές, σε παρακαλώ να το επιβεβαιώσεις σε κάποιο επόμενο post (ή/& pm).

Ναι το σβήνεις αν θες, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Thanks για την επιβεβαίωση. Οσονούπω (που έλεγε κι Στρατηγός στους 10 μικρούς Μήτσους :lol:) το shootάρω & το "update.zip", αφού την έκανε ήδη τη δουλειά του.

Το πατάς παρατεταμένα...? Και εγω .27 έχω...

Νομίζω πως δοκίμασα & παρατεταμένα. Κάθε φορά πάντως, το μόνο που είχα δει να λειτουργεί, ήταν το κουμπί VOLUME (-), μειώνοντας την ένταση. Ξαναδοκίμασα τώρα με το συνδυασμό ταυτόχρονου & παρατεταμένου πατήματος των πλαϊνών κουμπιών Power & Volume (-) & το Screenshot δούλεψε κανονικά. Τι να πω... ίσως οφείλεται στο ότι ενδιάμεσα έκανα reboot, ή στο ότι πάτησα τα κουμπιά σχεδόν ταυτόχρονα -& σίγουρα παρατεταμένα- με το αριστερό χέρι (πριν προσπαθούσα με το δεξί ή & με τα 2 χέρια - σαν τον Τιραμόλα είχα γίνει :p).

@evankouros Σκρολάρισε το Notification Bar , δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις ανοίγοντας , έχει και παρακάτω .

Στο δικό μου τουλάχιστον .

Μάλλον μιλάμε για το ίδιο που ήξερα να κάνω κι εγώ: Αν κάνεις Scroll προς τα κάτω το Notification Bar, εμφανίζονται οι επιλογές που βλέπεις στη διαδρομή Ρυθμίσεις/Γραμμή κατάστασης/Οργάνωση διακοπτών, μια από τις οποίες (επιλογή-διακόπτης) είναι το Στιγμιότυπο (Screenshot).

...lost in translation...

καλησπέρα μολις ανοιξα το prime από vickmail....

ειχα μια καρτα 64gb και δεν την δεχετε..

εχει την 5 9 18 developer ..καλη είναι?

εχω προσπαθησει σε 2 συσκευες τηλεορασης να δω εαν και πως δουλευει το τηλεχειρηστηριο λλα τζιφος. σε samsung και lg συγκεκριμενα. 5,9,18 η ρομ. θελει καποια ρυθμιση? εχει καποια ιδιαιτεροτητα λογο ρομ? πως λειτουργει?

Καλησπέρα,

Το έχω δοκιμασει σε δυο συσκευές και δουλεύει.

1. Σε τηλεοραση Samsung lcd μοντέλο 10ετιας

2. Κλιματιστικό mitsubish

Ακόμα ψάχνω για να δω πως λειτουργεί σε αποκωδικοποιητή.

Εχω την έκδοση όπως ήρθε απο Vickmall 5.9.18 .

Καλησπέρα. Ψάχνοντας τηλέφωνο μέχρι 200€ για μια φίλη μου έφτασα στο συγκεκριμένο. Έχω όμως πολλές απορίες. Απο κάμερες πως τα πάει;

Και στα σημαντικά τώρα... Απο που το παίρνουμε και τ γίνεται και με εγγυήσεις ?

Και απο λειτουργικό για να δουλέψει πρέπει να περάσω ρομ? θα τα καταφέρω αλλά δεν θέλω να έχει συνεχώς μικροπροβλήματα καθημερινής χρήσης.

Ευχαριστώ....

P.s. Σας επηξα..:D

Καλησπέρα,

Το έχω δοκιμασει σε δυο συσκευές και δουλεύει.

1. Σε τηλεοραση Samsung lcd μοντέλο 10ετιας

2. Κλιματιστικό mitsubish

Ακόμα ψάχνω για να δω πως λειτουργεί σε αποκωδικοποιητή.

Εχω την έκδοση όπως ήρθε απο Vickmall 5.9.18 .

Στο κλιματιστικό πως το έκανες έχω κ Εγώ Mitsubishi και δε μπορώ

μια ερωτηση να κανω οι εφαρμογες μπαινουν στην εξωτερικη καρτα ?(data &obb) π.χ σε μεγαλα παιχνιδια η πανε στην εσωτερικη ?

Εξαρτάται από τη ρύθμιση που θα κάνεις κι από το χώρο που έχεις διαθέσιμο. Προσωπικά προτιμώ (για μεγαλύτερη ασφάλεια - οι κάρτες χαλάνε πιο εύκολα) να τα ρίχνω όλα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής (οποιασδήποτε - έχω το Asus Z5 με εσ. μνήμη 16 GB & πήρα το RN2 16 GB για την κόρη μου), γιατί δεν την έχω ποτέ γεμάτη στα όρια της (κάνω πολύ μέτρια χρήση). Μπορείς όμως από τις ρυθμίσεις να επιλέξεις που θα αποθηκεύεται κάθε κατηγορία (π.χ. τις φωτογραφίες στην κάρτα, για να τις αδειάζω γρήγορα με USB adaptor στο PC).

Καλησπέρα. Ψάχνοντας τηλέφωνο μέχρι 200€ για μια φίλη μου έφτασα στο συγκεκριμένο. Έχω όμως πολλές απορίες. Απο κάμερες πως τα πάει;

Και στα σημαντικά τώρα... Απο που το παίρνουμε και τ γίνεται και με εγγυήσεις ?

Και απο λειτουργικό για να δουλέψει πρέπει να περάσω ρομ? θα τα καταφέρω αλλά δεν θέλω να έχει συνεχώς μικροπροβλήματα καθημερινής χρήσης.

Ευχαριστώ....

P.s. Σας επηξα..:D

Στις 2-3 φωτογραφίες που έβγαλα δοκιμαστικά μια χαρά μου φάνηκε η camera του, αλλά δεν έχω τίποτα τρελλλές απαιτήσεις από camera κινητού. :cool: Γι' αυτό υπάρχουν οι καλές φωτογραφικές, που δημιουργήθηκαν γι' αυτό το σκοπό. Τα smartphone είναι πολυεργαλεία που μπορεί να κάνουν έως πολύ καλά μερικές δουλειές, αλλά ποτέ δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θα είχες αν έκανες την ίδια δουλειά με κάποια συσκευή που σχεδιάστηκε να είναι πολύ καλή για εκείνο το σκοπό. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι ο βασικός σκοπός των κινητών είναι να επικοινωνούμε τηλεφωνικά, όχι να βγάζουμε φωτογραφίες.

Πολλοί το πήραν από το Vickmall & λένε πολύ καλά λόγια για παράδοση-υποστήριξη. Εγώ το πήρα από το GearBest στην οικονομικότερη τιμή που το έβρισκα στα κινεζομάγαζα, γι' αυτό δεν με χάλασε που ήρθε σε περ. ένα μήνα.

Για εγγυήσεις από κινεζομάγαζα δεν ξέρω & πολλά να σου πω, καθότι δεν χρειάστηκα ποτέ. Και μόνο το γεγονός όμως ότι -αν τη χρειαστείς- θα πρέπει να βγάλεις άκρη με τους κινέζους, σημαίνει πως αν δεν είσαι διατεθειμένος να το ρισκάρεις... καλύτερα μην το πάρεις! :p

Ναι, καλό θα είναι να περάσεις νέα ROM. Αν δεν θέλεις ν' ασχολείσαι, καλύτερα να μην το πάρεις. Θα έλεγα όχι μόνο αυτό (αφού η Xiaomi έχει φανατικό κοινό & σημαντική υποστήριξη από αυτό & στη χώρα μας), αλλά & οποιοδήποτε κινητό από κινεζομάγαζο. Η διαδικασία περάσματος νέας ROM είναι εύκολη, λίγο ασχολήθηκα χθες βράδυ & την έκανα ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα (βλ. στο 1ο post του θέματος). Έβαλα την τελευταία ελληνική ROM (Developer 5.9.27) & δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στη δοκιμαστική χρήση που έκανα μέχρι στιγμής.

Κατά την άποψη μου το RN2 έχει κορυφαίο vfm αυτή τη στιγμή, γι' αυτό & το επέλεξα.

...lost in translation...