MALACHASKOS Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 τελικά έβαλα την eu... και βλεπουμε! Αυτό που δεν έχω καταφέρει ειναι η επαναφορά των εφαρμογών και τον δεδομένων τους που απο οτι είδα γίνεται αλλά πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφα από τις Ρυθμίσεις ή από κάποια άλλη εφαρμογή Backup, δε νομίζω να υπάρχει τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) Αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφα από τις Ρυθμίσεις ή από κάποια άλλη εφαρμογή Backup, δε νομίζω να υπάρχει τρόπος. πριν κάποια ποστ έγραψε ένα παιδια για αντίγραφα στο mi cloud δοκίμασα αλλά ΔΕΝ έχω βάλει να γίνονται αντίγραφα αλλά τίποτα! http://i62.tinypic.com/dr8t9u.png Edited September 26, 2015 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 πριν κάποια ποστ έγραψε ένα παιδια για αντίγραφα στο mi cloud δοκίμασα αλλά ΔΕΝ έχω βάλει να γίνονται αντίγραφα αλλά τίποτα! Επειδή έκανα κι εγώ την ίδια ερώτηση, το Cloud δεν κρατάει δεδομένα. Μόνο αν πας Ρυθμίσεις -> Προηγμένες ρυθμίσεις -> Αντίγραφα και επαναφορά και κάνεις από εκεί Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 πως μπορω να το κανω να δειχνει μονο τις επαφες του gmail και οχι του mi acount? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Επειδή έκανα κι εγώ την ίδια ερώτηση, το Cloud δεν κρατάει δεδομένα. Μόνο αν πας Ρυθμίσεις -> Προηγμένες ρυθμίσεις -> Αντίγραφα και επαναφορά και κάνεις από εκεί Backup. το έχω κάνει αυτό, πρέπει να κάνω τοπικά αντίγραφα? και αυτά θα αποθηκευτούν στο τηλ? παρόλο που έχω τις ρυθμίσεις που έχω ανεβάσει στην φωτογραφία δεν μου επαναφέρει καν τις εφαρμογές απο το playstore :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 πως μπορω να το κανω να δειχνει μονο τις επαφες του gmail και οχι του mi acount? ρυθμίσεις-εφαρμογές συστήματος-επαφές-προβολή προτιμήσεων-διαμόρφωση λίστας επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 το έχω κάνει αυτό, πρέπει να κάνω τοπικά αντίγραφα? και αυτά θα αποθηκευτούν στο τηλ? παρόλο που έχω τις ρυθμίσεις που έχω ανεβάσει στην φωτογραφία δεν μου επαναφέρει καν τις εφαρμογές απο το playstore :( Backup = Τοπικά αντίγραφα. Αν δεν κάνεις τη διαδικασία των τοπικών αντιγράφων, τότε τι Backup κάνεις;; :confused: Αποθηκεύονται εκεί που έχεις επιλέξει εσύ (πχ εμένα στην εξωτερική μνήμη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Backup = Τοπικά αντίγραφα. Αν δεν κάνεις τη διαδικασία των τοπικών αντιγράφων, τότε τι Backup κάνεις;; :confused: Αποθηκεύονται εκεί που έχεις επιλέξει εσύ (πχ εμένα στην εξωτερική μνήμη). απο που επιλέγεις που θα αποθηκευτούν? αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο αν πήγαιναν στο micloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) απο που επιλέγεις που θα αποθηκευτούν? αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο αν πήγαιναν στο micloud Το λουκέτο που είναι δίπλα στο backup το βλέπετε;Κλείδωσε το και μετά κάνε αντίγραφο και τα λέμε :p Να υποθέσουμε ότι έχετε ενεργοποιήσει ήδη το micloud έτσι;:D Το πως επιλεγεις πας πρόσθετες ρυθμισεις->αποθηκευτικός χώρος->ρυθμίσεις αποθήκευσης Edited September 26, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 αν καποιος ξερει πως απενεργοποιω τον αποκλεισμο που εχει και δεν με αφηνει να κατεβασω αρχεια με δεδομενα/? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Σε αυτη τη Rom δεν κρασαρει η μουσικη http://miui.celogeek.com/5.9.24/xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.24_v7-5.0.zip :D ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν καποιος ξερει πως απενεργοποιω τον αποκλεισμο που εχει και δεν με αφηνει να κατεβασω αρχεια με δεδομενα/? Δοκιμασε Ληψεις->τρεις τελειες->ρυθμισεις->οριο μεγεθους ληψης->απεριοριστο Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το λουκέτο που είναι δίπλα στο backup το βλέπετε;Κλείδωσε το και μετά κάνε αντίγραφο και τα λέμε :p Να υποθέσουμε ότι έχετε ενεργοποιήσει ήδη το micloud έτσι;:D Το πως επιλεγεις πας πρόσθετες ρυθμισεις->αποθηκευτικός χώρος->ρυθμίσεις αποθήκευσης το δοκίμασα και δυστυχώς δεν μου επανέφερε ούτε το fb ούτε το viber (αυτό ήθελα στην ουσία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 μήπως είναι κάποια άλλη εφαρμογή που κόβει fb και viber; πχ Clean Master; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxaxa Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ξαναπέρασα τρίτη φορά την .24 με όλα τα wipes και έστρωσε. Η μουσική όχι βέβαια αλλά δεν θα σκάσω. Δεν δουλεύει ο φακός τώρα. Τέλος πάντων. Άλλη ερώτηση για όποιον γνωρίζει .Μιας και είναι το πρώτο μου 4G κινητό, όταν έχει δίκτυο 4G διαθέσιμο θα το δείχνει; Μέχρι H+ έχω δει. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ξαναπέρασα τρίτη φορά την .24 με όλα τα wipes και έστρωσε. Η μουσική όχι βέβαια αλλά δεν θα σκάσω. Δεν δουλεύει ο φακός τώρα. Τέλος πάντων. Άλλη ερώτηση για όποιον γνωρίζει .Μιας και είναι το πρώτο μου 4G κινητό, όταν έχει δίκτυο 4G διαθέσιμο θα το δείχνει; Μέχρι H+ έχω δει. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Γράφει 4g κανονικά.Τι εταιρία έχεις.Το gps του παιδιά πυροβόλο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 απο που μπορω να επιλεξω ποιο launcher να εχω ? ρυθμίσεις-εφαρμογές-προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογών(στο κάτω μέρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sevas4 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Οι ρυθμίσεις του Κέντρου Ασφαλείας κρασάρουν με την καινουρια ελληνικη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 ρυθμίσεις-εφαρμογές-προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογών(στο κάτω μέρος)σ ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Οι ρυθμίσεις του Κέντρου Ασφαλείας κρασάρουν με την καινουρια ελληνικη ROM. Βασικά την έχουν κατεβάσει μέχρι να βρουν λύση με τα προβλήματα που έχει .εγώ γυρισα στην προηγούμενη . Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxaxa Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Γράφει 4g κανονικά.Τι εταιρία έχεις.Το gps του παιδιά πυροβόλο. Cosmote φίλε μου. Έλεγα θα είναι η περιοχή μου αλλά και κέντρο που πήγα δεν είδα αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ενημέρωση από τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας Xiaomi.... Μην περάσετε την τελευταία ελληνική ΡΟΜ για το κινητό 5.9.24, ούτε την έκδοση που ξεκινάει με fixed, καθόσον αμφότερες κρασάρουν στην εφαρμογή της μουσικής.... Υπομονή μέχρι να βγει η νέα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Μια ερώτηση για το prime, έχει επιλογή για double tap screen to wake up ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Δυστυχως οχι.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Σε όλες τις Rom 5.9.24 eu multi-en και Ελληνική κάνει επανεκκίνηση του τηλ όταν κανείς επαναφορά στο viber.Μόνο στην Ελληνική κρασαρει ή μουσική ενώ στην eu multi έχει θέμα ή εφαρμογή του mail....οπότε για μένα μονόδρομος ή Αγγλική κι ας λείπουν τα Ελληνικά...τσαμπα τα λεφτά που έδωσαν οι δικοί μου στα φροντιστήρια;:lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts