Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά έβαλα την eu...

και βλεπουμε!

Αυτό που δεν έχω καταφέρει ειναι η επαναφορά των εφαρμογών και τον δεδομένων τους που απο οτι είδα γίνεται αλλά πως?

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφα από τις Ρυθμίσεις ή από κάποια άλλη εφαρμογή Backup, δε νομίζω να υπάρχει τρόπος.

Αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφα από τις Ρυθμίσεις ή από κάποια άλλη εφαρμογή Backup, δε νομίζω να υπάρχει τρόπος.

πριν κάποια ποστ έγραψε ένα παιδια για αντίγραφα στο mi cloud δοκίμασα αλλά ΔΕΝ

έχω βάλει να γίνονται αντίγραφα αλλά τίποτα!

http://i62.tinypic.com/dr8t9u.png

Edited by MALACHASKOS

πριν κάποια ποστ έγραψε ένα παιδια για αντίγραφα στο mi cloud δοκίμασα αλλά ΔΕΝ

έχω βάλει να γίνονται αντίγραφα αλλά τίποτα!

Επειδή έκανα κι εγώ την ίδια ερώτηση, το Cloud δεν κρατάει δεδομένα. Μόνο αν πας Ρυθμίσεις -> Προηγμένες ρυθμίσεις -> Αντίγραφα και επαναφορά και κάνεις από εκεί Backup.

πως μπορω να το κανω να δειχνει μονο τις επαφες του gmail και οχι του mi acount?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Επειδή έκανα κι εγώ την ίδια ερώτηση, το Cloud δεν κρατάει δεδομένα. Μόνο αν πας Ρυθμίσεις -> Προηγμένες ρυθμίσεις -> Αντίγραφα και επαναφορά και κάνεις από εκεί Backup.

το έχω κάνει αυτό, πρέπει να κάνω τοπικά αντίγραφα?

και αυτά θα αποθηκευτούν στο τηλ?

παρόλο που έχω τις ρυθμίσεις που έχω ανεβάσει στην φωτογραφία δεν μου επαναφέρει καν τις εφαρμογές απο το playstore :(

πως μπορω να το κανω να δειχνει μονο τις επαφες του gmail και οχι του mi acount?

ρυθμίσεις-εφαρμογές συστήματος-επαφές-προβολή προτιμήσεων-διαμόρφωση λίστας επαφών

το έχω κάνει αυτό, πρέπει να κάνω τοπικά αντίγραφα?

και αυτά θα αποθηκευτούν στο τηλ?

παρόλο που έχω τις ρυθμίσεις που έχω ανεβάσει στην φωτογραφία δεν μου επαναφέρει καν τις εφαρμογές απο το playstore :(

Backup = Τοπικά αντίγραφα. Αν δεν κάνεις τη διαδικασία των τοπικών αντιγράφων, τότε τι Backup κάνεις;; :confused:

Αποθηκεύονται εκεί που έχεις επιλέξει εσύ (πχ εμένα στην εξωτερική μνήμη).

Backup = Τοπικά αντίγραφα. Αν δεν κάνεις τη διαδικασία των τοπικών αντιγράφων, τότε τι Backup κάνεις;; :confused:

Αποθηκεύονται εκεί που έχεις επιλέξει εσύ (πχ εμένα στην εξωτερική μνήμη).

απο που επιλέγεις που θα αποθηκευτούν?

αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο αν πήγαιναν στο micloud

απο που επιλέγεις που θα αποθηκευτούν?

αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο αν πήγαιναν στο micloud

Το λουκέτο που είναι δίπλα στο backup το βλέπετε;Κλείδωσε το και μετά κάνε αντίγραφο και τα λέμε :p

Να υποθέσουμε ότι έχετε ενεργοποιήσει ήδη το micloud έτσι;:D

Το πως επιλεγεις πας πρόσθετες ρυθμισεις->αποθηκευτικός χώρος->ρυθμίσεις αποθήκευσης

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

αν καποιος ξερει πως απενεργοποιω τον αποκλεισμο που εχει και δεν με αφηνει να κατεβασω αρχεια με δεδομενα/?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Σε αυτη τη Rom δεν κρασαρει η μουσικη http://miui.celogeek.com/5.9.24/xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.24_v7-5.0.zip :D

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν καποιος ξερει πως απενεργοποιω τον αποκλεισμο που εχει και δεν με αφηνει να κατεβασω αρχεια με δεδομενα/?

Δοκιμασε Ληψεις->τρεις τελειες->ρυθμισεις->οριο μεγεθους ληψης->απεριοριστο

Poco F6 Pro 256GB

Το λουκέτο που είναι δίπλα στο backup το βλέπετε;Κλείδωσε το και μετά κάνε αντίγραφο και τα λέμε :p

Να υποθέσουμε ότι έχετε ενεργοποιήσει ήδη το micloud έτσι;:D

Το πως επιλεγεις πας πρόσθετες ρυθμισεις->αποθηκευτικός χώρος->ρυθμίσεις αποθήκευσης

το δοκίμασα και δυστυχώς δεν μου επανέφερε ούτε το fb ούτε το viber (αυτό ήθελα στην ουσία)

Ξαναπέρασα τρίτη φορά την .24 με όλα τα wipes και έστρωσε. Η μουσική όχι βέβαια αλλά δεν θα σκάσω. Δεν δουλεύει ο φακός τώρα.

Τέλος πάντων. Άλλη ερώτηση για όποιον γνωρίζει .Μιας και είναι το πρώτο μου 4G κινητό, όταν έχει δίκτυο 4G διαθέσιμο θα το δείχνει; Μέχρι H+ έχω δει. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Ξαναπέρασα τρίτη φορά την .24 με όλα τα wipes και έστρωσε. Η μουσική όχι βέβαια αλλά δεν θα σκάσω. Δεν δουλεύει ο φακός τώρα.

Τέλος πάντων. Άλλη ερώτηση για όποιον γνωρίζει .Μιας και είναι το πρώτο μου 4G κινητό, όταν έχει δίκτυο 4G διαθέσιμο θα το δείχνει; Μέχρι H+ έχω δει. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Γράφει 4g κανονικά.Τι εταιρία έχεις.Το gps του παιδιά πυροβόλο.

απο που μπορω να επιλεξω ποιο launcher να εχω ?

ρυθμίσεις-εφαρμογές-προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογών(στο κάτω μέρος)

Οι ρυθμίσεις του Κέντρου Ασφαλείας κρασάρουν με την καινουρια ελληνικη ROM.

Βασικά την έχουν κατεβάσει μέχρι να βρουν λύση με τα προβλήματα που έχει .εγώ γυρισα στην προηγούμενη .

Γράφει 4g κανονικά.Τι εταιρία έχεις.Το gps του παιδιά πυροβόλο.

Cosmote φίλε μου. Έλεγα θα είναι η περιοχή μου αλλά και κέντρο που πήγα δεν είδα αλλαγή.

Ενημέρωση από τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας Xiaomi.... Μην περάσετε την τελευταία ελληνική ΡΟΜ για το κινητό 5.9.24, ούτε την έκδοση που ξεκινάει με fixed, καθόσον αμφότερες κρασάρουν στην εφαρμογή της μουσικής....

Υπομονή μέχρι να βγει η νέα....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Δυστυχως οχι..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Σε όλες τις Rom 5.9.24 eu multi-en και Ελληνική κάνει επανεκκίνηση του τηλ όταν κανείς επαναφορά στο viber.Μόνο στην Ελληνική κρασαρει ή μουσική ενώ στην eu multi έχει θέμα ή εφαρμογή του mail....οπότε για μένα μονόδρομος ή Αγγλική κι ας λείπουν τα Ελληνικά...τσαμπα τα λεφτά που έδωσαν οι δικοί μου στα φροντιστήρια;:lol:

Poco F6 Pro 256GB