nikos523 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγω τοτε ημουν 1 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγω τοτε ημουν 1 :p Μήπως το 2ο ψηφίο ήταν το 1;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ούτε και αυτό ήταν ένα :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός ρε. Μην ασχολειστε : ρ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός ρε. Μην ασχολειστε : ρ Ή πολυ μικρος ή πολυ μεγαλος εισαι για να το λες αυτο... :Ρ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Ή πολυ μικρος ή πολυ μεγαλος εισαι για να το λες αυτο... :Ρ Αχμμ *σφυρίζει αδιάφορα * Κοιτά.. Στοιχεια εχεις... Prodigy, finall fantasy vii, N91 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Αχμμ *σφυρίζει αδιάφορα * Κοιτά.. Στοιχεια εχεις... Prodigy, finall fantasy vii, N91 Πανω απο 30 τοτε... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αγόρι μου εχεις το χάρισμα! Ακριβως τόσο είμαι, ναι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αγόρι μου εχεις το χάρισμα! Ακριβως τόσο είμαι, ναι. :))) Το final fantasy βοηθησε αλλα περισσοτερο οι prodigy! Κορυφαιοι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έχει πατήσει τα -αντα και ζορίζεται λιγάκι :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Eίναι ένα μικρό σοκ το ομολογώ... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Σιγα μωρε...τί 30, τί 35, τί 40...το θεμα ειναι να μαστε καλα, να νοιωθουμε καλα και να περναμε καλα! Prodigy=the best!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Eίναι ένα μικρό σοκ το ομολογώ... Σωπα ντε...εχεις χρονο μπροστα σου :lol: απο τα 35 και πανω ζοριζει το πραγμα. :) Σιγα μωρε...τί 30, τί 35, τί 40...το θεμα ειναι να μαστε καλα, να νοιωθουμε καλα και να περναμε καλα! Prodigy=the best!!! Της γενιας μου και συ...(βαση του username σου το λεω). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Eίναι ένα μικρό σοκ το ομολογώ... Ευτυχως κανεις παρεα με εμας τα νιατα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 34 για λιγο ακομα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 29 για λίγο καιρό! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εχω μπλεξει με παππουδια.... :rolleyes: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 @pgetsopoulos πες το ψέμματα. Μόνο εμείς είμαστε στο άνθος της ηλικίας μας :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 18...Θα πάω να πάρω το δίπλωμα οδήγησης :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 29 ακομα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 27 προς το παρόν Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 32 ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 32 ακομα.. Πούρεψες κι εσύ... :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 33 1/2 years young! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Κανενας μοντ θα γραψει ηλικια; ;) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts