seventh_heaven Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 20 και κάτι.... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 ... στο 36ο και νεόνυμφος (κοντά 4 μήνες τώρα). Άντε και στα δικά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thehobbit Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 έκλεισα τα 23 τον Αύγουστο Παράθεση I love honda jazz!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 3+3 :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 καλα που προλαβα να ψηφισω τωρα σε λιγες μερες μπαινω σε αλλη κατηγορια :D :D :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 20 και τρίτο έτος από Σεπτέμβρη....... "...πως αλλάξαμε λοχία, ποιος είμαι εγώ ποιος είσαι εσυ..." Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 1977-2003 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Jheremias 20 και τρίτο έτος από Σεπτέμβρη....... "...πως αλλάξαμε λοχία, ποιος είμαι εγώ ποιος είσαι εσυ..." ΧΕΧΕ Πως καταντήσαμε λοχία είναι το τραγούδι... :o :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 21 χρόνια πέρασαν που λέτε από τότε που γεννήθηκα και αισθάνομαι ήδη μεγάλος, ε ρε να δω στα 30 μου πως θα νιώθω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Ειμαι 27 και κατι αλλα η παρεα μου ειναι παντα νεωτεροι..Σαν παιδακι αισθανομαι παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZIV Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Το 1978 μου ειπαν,αρα 25.Αν και ολοι νομιζουν οτι ειμαι μεγαλυτερος!! :( Στο μυαλο ποσο ειμαι δεν ξερω :wacko: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 se 72 xronia kai 5 mhnes tha eimai 100.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 22 + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 only 26 :rolleyes: Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Ομορφαίνω τον κόσμο εδώ και 19 χρόνια!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesea Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Baggy 1977-2003 !! Κοίτα βρε να δεις πως μεγάλωσε και αυτό το παιζάκι .... ποτε ήταν που το παίζαμε στα γόνατα (ναι ,ναι τότε που κόντεψε να μας τα σπάσει ... ναι ναι για τότε λέω) Φτού σου μικλο μου πως μεγάλωσες έτσι βλε? :p :p :p :wacko: :rolleyes: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 βρε βρε τι παθατε με τις ηλικιες ??? Ειμαστε οσο δειχνουμε (ολοι μας). Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 31! :o Από ότι είδα είμαστε 3-4 '72άρηδες! :cool: Πάντως φεύγουν γρήγορα τα άτιμα τα χρόνια... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 17 τον Γενάρη ! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 isws tha eprepe na ginei kalyteros diaxeirismos stis kathgories!egw poy eimai 17 poy pa2w???tespa...me bazw sto 17-25 gia naxw thn pseydaisthish oti teleiwsa me to sxoleio kai twra pinw to kafedaki moy sta foithtika!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 25 kai Agios o Theos.... Are pws pernan ta xronia.... Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 20 στα 21.... γέρασα ε? :wacko: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 εγω στα 23 μου ειμαι μια χαρουλα... :p :D Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 20 ΓΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΑΜΑ ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ, ΦΑΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 24 και ανεβαίνω... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts