kostashark Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Με κάλυψε η απάντηση σου.. πιστεύω ότι και τα δύο είναι ισάξια τηλέφωνα . θα πάρω όποιο βρω σε συμφέρουσα τιμή και χρώμα. Κ μιας κ το ανέφερα ξέρω ότι δεν παίζει κάποιο ρόλο αλλά όσοι το έχουν ποιο χρώμα έχουν προτιμήσει ? Το μαύρο έχει διαφορετική αίσθηση στο πίσω καπάκι!είναι πιο πολύ σε δέρμα δε σχέση με το άσπρο! Και το χρυσό είναι πολύ γυαλιστερό! Εγώ το μαύρο έχω είναι υπέροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ειχα το F και πλεον το C, μπορω να πω πως οι διαφορες πρακτικα είναι αμελητέες. Όμως, βλεπω ελαχιστη διαφορα στην ταχυτητα του C στην πλοηγηση στο διαδικτυο και στο ανοιγμα καποιων εφαρμογών στο C (μερικα δεκατα του δευτερολεπτου υπερ του), λολιποπ υπαρχει και για τα 2 και την εχω φλασαρει κανονικα. Καλη αναβαθμιση, πραγματικα... Το 1ο που αναφέρεις περισσότερο είναι θέμα δικτύου παρά συσκευής, μιας και τα specs των συσκευών είναι πολύ πάνω από αυτά που ζητούν οι browsers για drawμπλα μπλα μπλα. Το 2ο ισχύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το 1ο που αναφέρεις περισσότερο είναι θέμα δικτύου παρά συσκευής, μιας και τα specs των συσκευών είναι πολύ πάνω από αυτά που ζητούν οι browsers για drawμπλα μπλα μπλα. Το 2ο ισχύει. Μα αναφέρομαι σε σύνδεση wifi (στο οικιακό μου δίκτυο με vdsl σύνδεση) και, ναι, υπαρχει μια πραγματικά ελάχιστη διαφορά υπέρ του. Το τσέκαρα λίγο πριν δώσω το F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Βασικά έχω μια απλή απορία.. Όσοι έχουν πχ το c και έχουν φλασάρει unofficial rom δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση ? Επίσης σε ένα post παραπάνω λέει κάποιος ότι με τη lollipop το c ήταν πάλι 32bit, υπάρχει περίπτωση με την official να γίνει 64 ?? κ τέλος υπάρχει περίπτωση στην Ελλάδα να μην υπάρξει official lollipop για το c και να έχω ένα κινητό καινούριο με 4.4.4. ?? Ρωτώ γιατί η λογική λέει να πάρω το f αλλά μέσα μου κάτι λέει c.. :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Κι εγώ το μαύρο έχω αλλά γενικότερα τις συσκευές μου τις προτιμώ σε αυτό το χρώμα.. και αν και δηλώνω φαν του πλαστικού, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη υλοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής! Και μια άποψη σχετικά με την επιλογή αγοράς.. Είναι μηδαμινές οι διαφορές και όχι αισθητές στη καθημερινή πρακτική χρήση. Εφόσον δεν ασχολείται κάποιος με root κλπ θα συνιστούσα το C (exynos), μιας και δείχνει ελάχιστα πιο smooth σε εναλλαγές λειτουργιών. Το F (snapdragon) έχει μεγαλύτερη υποστήριξη για πείραγμα, κάτι που δεν ενδιαφέρει το μέσο χρήστη και καλύτερο chip γραφικών για παιχνίδια.. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με) Πίστεψτε με πάντως πέρασαν και τα δύο από τα χέρια μου, αν τα λειτουργήσετε και τα δύο, δεν θα καταλάβετε εύκολα τη διαφορά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Κι εγώ το μαύρο έχω αλλά γενικότερα τις συσκευές μου τις προτιμώ σε αυτό το χρώμα.. και αν και δηλώνω φαν του πλαστικού, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη υλοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής! Και μια άποψη σχετικά με την επιλογή αγοράς.. Είναι μηδαμινές οι διαφορές και όχι αισθητές στη καθημερινή πρακτική χρήση. Εφόσον δεν ασχολείται κάποιος με root κλπ θα συνιστούσα το C (exynos), μιας και δείχνει ελάχιστα πιο smooth σε εναλλαγές λειτουργιών. Το F (snapdragon) έχει μεγαλύτερη υποστήριξη για πείραγμα, κάτι που δεν ενδιαφέρει το μέσο χρήστη και καλύτερο chip γραφικών για παιχνίδια.. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με) Πίστεψτε με πάντως πέρασαν και τα δύο από τα χέρια μου, αν τα λειτουργήσετε και τα δύο, δεν θα καταλάβετε εύκολα τη διαφορά. Τελικά ποιο κράτησες το f ή το c ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Τελικά ποιο κράτησες το f ή το c ? Το F. Αλλά ήδη είμαι rooted και εκτός εγγύησης (θεωρητικά, ευελπιστώ να μην χρειαστεί να το επιβεβαιώσω και στη πράξη :-P ). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα, Γιατί το Edge βγήκε ακριβός ίδιο με το f και όχι με το c;;; Μήπως απέτυχε το n910C;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα, Γιατί το Edge βγήκε ακριβός ίδιο με το f και όχι με το c;;; Μήπως απέτυχε το n910C;;; βγηκαν ολα μαζι! οποτε δεν ισχυει κατι τετοιο! και δεν απετυχε το C ! το καθε ενα C και EDGE αντιστοιχα ειναι για συγκεκριμενες αγορες και τα δυο! επισης το C με το F δεν εχουν διαφορες απειρεολαχιστες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Όταν ξεκίνησε η διάθεση του note 4 το c με 8 πυρήνες και προοπτική 64bit ήταν ξεκάθαρη επιλογή σε σχέση με το f, όμως από εκεί που ήταν 35-40 € πάνω έχει πάει στα 15-20 € κάτω δηλαδή μια πτώση 50-60 €. Κ τα δύο μοντέλα είναι εξίσου τα καλύτερα της αγοράς κ οποίος έχει ένα είναι τυχερός μιας κ το κόστος τους είναι λίγο υψηλό ακόμη και από skroutz. Η Ελλάδα είναι χώρα με αρκετές παραγγελίες κινητών κ οι εταιρείες το γνωρίζουν καλά. Ίσως δεν είναι τυχαίο που για εδώ είναι το f. Το θέμα αν ξέρει κάποιος και σε ποια άλλη χώρα λανσάρεται το 910f ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Όταν ξεκίνησε η διάθεση του note 4 το c με 8 πυρήνες και προοπτική 64bit ήταν ξεκάθαρη επιλογή σε σχέση με το f, όμως από εκεί που ήταν 35-40 € πάνω έχει πάει στα 15-20 € κάτω δηλαδή μια πτώση 50-60 €. Κ τα δύο μοντέλα είναι εξίσου τα καλύτερα της αγοράς κ οποίος έχει ένα είναι τυχερός μιας κ το κόστος τους είναι λίγο υψηλό ακόμη και από skroutz. Η Ελλάδα είναι χώρα με αρκετές παραγγελίες κινητών κ οι εταιρείες το γνωρίζουν καλά. Ίσως δεν είναι τυχαίο που για εδώ είναι το f. Το θέμα αν ξέρει κάποιος και σε ποια άλλη χώρα λανσάρεται το 910f ? Αν δεν κάνω λάθος στην αμερική η σαμσουνγκ πουλάει ΜΟΝΟ το F. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αν δεν κάνω λάθος στην αμερική η σαμσουνγκ πουλάει ΜΟΝΟ το F. και στη Γερμανία γιατί διάβασα ένα post ότι πριν λίγες μέρες έδωσε εκεί στο f την επίσημη έκδοση της lollipop. http://forum.xda-developers.com/note-4/general/910f-official-lolipop-germany-dbt-t3029508/post58815822#post58815822 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 και στη Γερμανία γιατί διάβασα ένα post ότι πριν λίγες μέρες έδωσε εκεί στο f την επίσημη έκδοση της lollipop. http://forum.xda-developers.com/note-4/general/910f-official-lolipop-germany-dbt-t3029508/post58815822#post58815822 Και στο σαιτ της samsung hellas έχει μόνο το f γιατί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Στην ελλαδα ερχεται επισημα μονο το f όπως επίσημα το f είναι σε όλη την Ευρώπη πλην 3-4 χωρών που έχουν μόνο το c (Ουγγαρία ρουμανια αν θυμάμαι καλα,τις άλλες δεν τις θυμάμαι ) γιατί έγινε αυτό μόνο η samsung ξέρει οπότε μην ρωτάτε άδικα. Επισης διαβαζω για τα 64bit και την προοπτική που είχαν μετά την L . Ποτέ δεν αναφέρθηκε επίσημα ότι θα γίνει αυτό και όταν δεν έγινε απορώ πως ορισμένοι ζητούσαν και τα ρέστα. . όλα ήταν φήμες ενω μαλιστα πολλοί το θεωρούσαν και σίγουρο. . Όλα είναι θέμα χρημάτων , δεν θέλει πολύ μυαλό. Εάν γυρνούσε στα 64b θα έχανε μερίδιο αγοράς από το s6 και σιγουρα από το note5. Γιατί να δώσει κάποιος 600-800 ευρώ για 64b στο s6 & note5 ενώ θα το βρίσκει στα 400 με το Note4. .. Όλα είναι θέμα πωλήσεων. .αυτό κοιτάνε να πουλήσουν πιο πολλές συσκευές. .έτσι κάθε χρόνο θα κάνουν και μια μικρή αναβάθμιση στο εκάστοτε νέο μοντέλο που θα βγαινει και όχι στο ήδη υπάρχον! !! Οποίο και να πάρετε δεν θα έχετε πρόβλημα. .εγώ προσωπικά έχω το f γιατί το πήρα αμέσως μόλις βγήκε στην Ελλάδα και ακόμα. Εάν ξανά αγόραζα θα έπαιρνα πάλι το ίδιο μιας και ως τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημενος! ! Edited February 23, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Στην ελλαδα ερχεται επισημα μονο το f όπως επίσημα το f είναι σε όλη την Ευρώπη πλην 3-4 χωρών που έχουν μόνο το c (Ουγγαρία ρουμανια αν θυμάμαι καλα,τις άλλες δεν τις θυμάμαι ) γιατί έγινε αυτό μόνο η samsung ξέρει οπότε μην ρωτάτε άδικα. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Φίλος στο thread για το C είχε κάνει ένα post#39 για τις χώρες που προορίζεται το C στο παρακάτω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403707&page=3 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Στην ελλαδα ερχεται επισημα μονο το f όπως επίσημα το f είναι σε όλη την Ευρώπη πλην 3-4 χωρών που έχουν μόνο το c (Ουγγαρία ρουμανια αν θυμάμαι καλα,τις άλλες δεν τις θυμάμαι ) γιατί έγινε αυτό μόνο η samsung ξέρει οπότε μην ρωτάτε άδικα. Επισης διαβαζω για τα 64bit και την προοπτική που είχαν μετά την L . Ποτέ δεν αναφέρθηκε επίσημα ότι θα γίνει αυτό και όταν δεν έγινε απορώ πως ορισμένοι ζητούσαν και τα ρέστα. . όλα ήταν φήμες ενω μαλιστα πολλοί το θεωρούσαν και σίγουρο. . Όλα είναι θέμα χρημάτων , δεν θέλει πολύ μυαλό. Εάν γυρνούσε στα 64b θα έχανε μερίδιο αγοράς από το s6 και σιγουρα από το note5. Γιατί να δώσει κάποιος 600-800 ευρώ για 64b στο s6 & note5 ενώ θα το βρίσκει στα 400 με το Note4. .. Όλα είναι θέμα πωλήσεων. .αυτό κοιτάνε να πουλήσουν πιο πολλές συσκευές. .έτσι κάθε χρόνο θα κάνουν και μια μικρή αναβάθμιση στο εκάστοτε νέο μοντέλο που θα βγαινει και όχι στο ήδη υπάρχον! !! Οποίο και να πάρετε δεν θα έχετε πρόβλημα. .εγώ προσωπικά έχω το f γιατί το πήρα αμέσως μόλις βγήκε στην Ελλάδα και ακόμα. Εάν ξανά αγόραζα θα έπαιρνα πάλι το ίδιο μιας και ως τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημενος! ! Πιστεύω διαβάζοντας όλο το thread ότι τα πράματα πλέων είναι πολύ πιο άπλα.. Οι επεξεργαστές που φοράνε όλα τα note 4 είναι του 2014, όπου ο snap έβγαινε μόνο 32bit ενώ το 2015 όπου αναμένεται να αλλάξουν τα chipset σε δυαδική μορφή πλέων 64 ψηφίων (0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001) λανσάρεται και ο snap 64bit. Ο exynos έβγαλε τον 64bit εντός του 2014 ως πότε ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τη summy να προβάρει στην αγορά το 910C σε (υπόδιέστερες) χώρες όπως Ουγγαρία, ρουμάνια κ.λ.π Τώρα για ποιο λόγο κυκλοφόρησε το 910C και στην Έλλαδα μας η απάντηση είναι απλή, στις παραπάνω ασθενέστερες οικονομικά χώρες λανσαρίστηκε λίγο πιο φθηνά ως πότε μεγαλύτερο κέρδος για τα τσακάλια μας εδώ (πχ skroytzoμαγαζα, και όχι plaisio, puplic, germanos κ.α.). Η ίδια συχνότητα με μας (κοινή σχεδόν σε όλη την ευρώπη), η ιδέα των 8 πυρήνων και η παραφημολογία για ξεκλείδωμα στα 64bit με τη lollipop έκαναν πολλούς από εμάς να το προτιμήσουν ακόμη και όταν η τιμή του έπαιζε στα 650 euro, με φυσικό αποτέλεσμα αφού ήταν πιο φθηνό να πέσει ακόμη πιο κάτω. Όποιος το διάλεξε φυσικά δεν αλλάζει κάτι αλλά οποίος δεν το έχει πάρει ακόμη η πιο αξιόπιστη λύση είναι το note 4 910F και σε όποιο χρώμα γουστάρετε.. εγώ θα προτιμούσα το μαύρο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Πιστεύω διαβάζοντας όλο το thread ότι τα πράματα πλέων είναι πολύ πιο άπλα.. Οι επεξεργαστές που φοράνε όλα τα note 4 είναι του 2014, όπου ο snap έβγαινε μόνο 32bit ενώ το 2015 όπου αναμένεται να αλλάξουν τα chipset σε δυαδική μορφή πλέων 64 ψηφίων (0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001) λανσάρεται και ο snap 64bit. Ο exynos έβγαλε τον 64bit εντός του 2014 ως πότε ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τη summy να προβάρει στην αγορά το 910C σε (υπόδιέστερες) χώρες όπως Ουγγαρία, ρουμάνια κ.λ.π Τώρα για ποιο λόγο κυκλοφόρησε το 910C και στην Έλλαδα μας η απάντηση είναι απλή, στις παραπάνω ασθενέστερες οικονομικά χώρες λανσαρίστηκε λίγο πιο φθηνά ως πότε μεγαλύτερο κέρδος για τα τσακάλια μας εδώ (πχ skroytzoμαγαζα, και όχι plaisio, puplic, germanos κ.α.). Η ίδια συχνότητα με μας (κοινή σχεδόν σε όλη την ευρώπη), η ιδέα των 8 πυρήνων και η παραφημολογία για ξεκλείδωμα στα 64bit με τη lollipop έκαναν πολλούς από εμάς να το προτιμήσουν ακόμη και όταν η τιμή του έπαιζε στα 650 euro, με φυσικό αποτέλεσμα αφού ήταν πιο φθηνό να πέσει ακόμη πιο κάτω. Όποιος το διάλεξε φυσικά δεν αλλάζει κάτι αλλά οποίος δεν το έχει πάρει ακόμη η πιο αξιόπιστη λύση είναι το note 4 910F και σε όποιο χρώμα γουστάρετε.. εγώ θα προτιμούσα το μαύρο !!! δεν κυκολοφορησε στην Ελλαδα! ηλεκτρομαγαζα το φερνουν απο αλλες χωρες και το πουλουν ! οπως και με το EDGΕ! δεν βρισκω λογω να λες οτι το F ειναι πιο αξιοπιστο μιας και δεν παιζει κατι τετοιο! ειναι τα ιδια! με μονη διαφορα το μοντεμ να κατεβαζεις πιο γρηγορα σε 4G οποτε δεν θα δεις καμια διαφορα οποιο και να παρεις στην Ελλαδα! και σε γενικεσ γραμες το C βγαινει λιγο καλυτερο σε οτι αφορα moultitasking και γενικα internert και με το F να βγαινει λιγο καλυτερο στα παιχνιδια! αυτες ειναι οι διαφορες! αξιοπιστα ειναι και τα δυο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) δεν κυκολοφορησε στην Ελλαδα! ηλεκτρομαγαζα το φερνουν απο αλλες χωρες και το πουλουν ! οπως και με το EDGΕ! δεν βρισκω λογω να λες οτι το F ειναι πιο αξιοπιστο μιας και δεν παιζει κατι τετοιο! ειναι τα ιδια! με μονη διαφορα το μοντεμ να κατεβαζεις πιο γρηγορα σε 4G οποτε δεν θα δεις καμια διαφορα οποιο και να παρεις στην Ελλαδα! και σε γενικεσ γραμες το C βγαινει λιγο καλυτερο σε οτι αφορα moultitasking και γενικα internert και με το F να βγαινει λιγο καλυτερο στα παιχνιδια! αυτες ειναι οι διαφορες! αξιοπιστα ειναι και τα δυο!!! Ήδη ανέφερα πιο πάνω οτι τα ηλεκτρονικα μαγαζια του skroutz το φερνουν και οχι οτι εχει κυκλοφορησει επισημα, οτι ειναι πανω κατω τα ιδια και για οποιον το εχει προτιμησει δεν αλλαζει κατι. και οτι αφου για την ελλαδα η samsung hellas δινει το f ισως ειναι οριακα ποιο αξιοπιστο. οτι ανεφερες ειναι σωστο και αυτες ειναι οι πιο βασικες διαφορες τους. Edited February 23, 2015 by nickgous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ξεκινα πλεον απο (skroutz) 555eur ενω στο πλαισιο το εχει 849:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έφυγε η παραγγελιά! C λευκό 545e. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έφυγε η παραγγελιά! C λευκό 545e. Καλορίζικο φίλε μου,και εγώ περιμένω να μαζέψω τα λεφτά και όποιο από τα δύο είναι πιο φθηνό αυτό θα πάρω. Απ'ότι κατάλαβα από όσα διάβασα στο φόρουμ είναι τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έφυγε η παραγγελιά! C λευκό 545e. καλοριζικο φιλε μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σας ευχαριστω πολυ. Ημουν αναμεσα σε mx4 pro και mi note... αλλα πανε κοντα στα 500e και με 0 μεταπωλησιακη αξια! Νομίζω συμφερει το note σε αυτη την τιμη. + οτι υπαρχουν ελπιδες για κανα καλο overclocked kernel και καμια 64bit custom rom τωρα που θα γεμισει ο τοπος 64bit συσκευες. Fingers crossed! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γιατι τα Iphone δεν εχουν ουτε F ουτε C ουτε Α ουτε Β? Γιατι οι τιμες των Samsung κατρακυλανε στα Σκρουτζομαγαζα ενω στα Iphone μενουν σταθερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γιατι τα Iphone δεν εχουν ουτε F ουτε C ουτε Α ουτε Β? Γιατι οι τιμες των Samsung κατρακυλανε στα Σκρουτζομαγαζα ενω στα Iphone μενουν σταθερες? Η κάθε εταιρεία έχει την πολιτική της. Εμείς απλώς επιλέγουμε. Τόσο απλά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts