nickgous Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εγώ πάντως ίσως τελικά πάω στον Snapdragon για να έχω την υποστήριξη της κοινότητας. Όχι ότι την χρειάζομαι άμεσα αλλά επειδή κάποια κινητά μένουν τελικά στην οικογένεια ως δεύτερα και καθώς μετά από ένα σημείο οι αναβαθμίσεις της Samsung περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό θα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Θεωρώ οτι το post σου ειναι το πιο σωστο απ ολα. Οι διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες γτ τα προηγουμενα κινητα των περισσοτερων εδω (λογικο) ηταν πολυ χαμηλοτερων απαιτησεων ως ποτε εχοντας note 3 η 4 εισαι στη κορυφη. Η αληθεια ειναι οποιος μπλεξει με ναυαρχιδες κινητων δεν μενει πανω απο 2 χρονια σε ενα μοντελο ενω το προηγουμενο που παραμενει κινηταρα ειτε θα το πουλησει ειτε θα το δωσει σε καποιον αλλον στην οικογενεια του (οπως εδωσα εγω το sony z στη γυναικα μου). Ως ποτε με το που τελειωσει η εγγυηση και τα official updates οσοι σχετικοι θα πανε στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχω μια πολύ εύλογη απορία που με ρωτάνε όλοι. .. έτσι όπως έκανε τη κάμερα η Sammy να προεξέχει τόσο από πίσω όταν αφήνουμε κάτω το κινητό δεν υπάρχει κίνδυνος να γρατσουνιστει το γυαλί κ να φαίνεται μετά το σημάδια μέσα στιέ φωτογραφίες...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχω μια πολύ εύλογη απορία που με ρωτάνε όλοι. .. έτσι όπως έκανε τη κάμερα η Sammy να προεξέχει τόσο από πίσω όταν αφήνουμε κάτω το κινητό δεν υπάρχει κίνδυνος να γρατσουνιστει το γυαλί κ να φαίνεται μετά το σημάδια μέσα στιέ φωτογραφίες...?? Το γυαλί όχι. Το μπεζελ γύρω γύρω ναι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχω μια πολύ εύλογη απορία που με ρωτάνε όλοι. .. έτσι όπως έκανε τη κάμερα η Sammy να προεξέχει τόσο από πίσω όταν αφήνουμε κάτω το κινητό δεν υπάρχει κίνδυνος να γρατσουνιστει το γυαλί κ να φαίνεται μετά το σημάδια μέσα στιέ φωτογραφίες...?? θεωρω οτι παταει οπως και στο note 3 δηλαδη στην ακρη του περιμετρικου απο το γυαλι οποτε δεν παθαινει τιποτα!!το note 4 δεν το εχω ακομα στο χερι μου οποτε να μας πει για σιγουρια καποιος που το εχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 οχι παιδια τι γρατσουνιες κλπ! και ειδικα αμα το βαλεις και θηκη που κατα 99% ολοι βαζουν δεν ακουμπαει καν ολη η επιφανεια της καμερας πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ θα πάω στο f (αν πάρω note κι όχι Nexus 6), γιατί πιθανόν το νεότερο μόντεμ να σημαίνει και καλύτερη λήψη σήματος. Δεν ξέρω αν τα έχει συγκρίνει κανείς σε αυτόν τον τομέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ θα πάω στο f (αν πάρω note κι όχι Nexus 6), γιατί πιθανόν το νεότερο μόντεμ να σημαίνει και καλύτερη λήψη σήματος. Δεν ξέρω αν τα έχει συγκρίνει κανείς σε αυτόν τον τομέα Εγώ που έχω το f (δεν ξέρω για το c) εχει τύχει σε καφετέρια το δικό μου να συνδεεται αμεσως κ του φίλου μου να μπει μετά από λίγο. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά το μόντεμ που έχει πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Όσο αφορά το 4G + χαίρομαι που το έχω όμως δουλεύω Hspa+ για εξοικονόμηση μπαταρίας. Είμαι ευχάριστημένος από το f εξου κ τα 30 euros που έδωσα όταν το πήρα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ που έχω το f (δεν ξέρω για το c) εχει τύχει σε καφετέρια το δικό μου να συνδεεται αμεσως κ του φίλου μου να μπει μετά από λίγο. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά το μόντεμ που έχει πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Όσο αφορά το 4G + χαίρομαι που το έχω όμως δουλεύω Hspa+ για εξοικονόμηση μπαταρίας. Είμαι ευχάριστημένος από το f εξου κ τα 30 euros που έδωσα όταν το πήρα παραπάνω. Αυτό που λες δεν έχει σχέση. Θα μπορούσε και πιο φτηνό κινητό να μπει πιο γρήγορα και από το δικό σου. Είναι θέμα πόσοι είναι συνδεδεμένοι μέσα και τι προτεραιοτητα πηρε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiamantisK Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Γνωρίζει κανείς ποια από τις δυο εκδόσεις και αν έχει καλύτερη επίδοση ως προς την φωτογραφική?Επίσης ποια θα ήταν η πιο κατάλληλη για κάποιον που ασχολείται περισσότερο με την φωτογράφηση αλλά ιδιαιτέρως την επεξεργασία φωτογραφιών μέσω ανάλογων προγραμμάτων οι οποίες θα μεταφέρονται από επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και στο κινητό.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Γνωρίζει κανείς ποια από τις δυο εκδόσεις και αν έχει καλύτερη επίδοση ως προς την φωτογραφική?Επίσης ποια θα ήταν η πιο κατάλληλη για κάποιον που ασχολείται περισσότερο με την φωτογράφηση αλλά ιδιαιτέρως την επεξεργασία φωτογραφιών μέσω ανάλογων προγραμμάτων οι οποίες θα μεταφέρονται από επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και στο κινητό.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τα ίδια είναι και τα δύο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για το F και την αξία μεταπώλησης του μελλοντικά, θα παίξει σπουδαίο ρόλο η φετινή πορεία της Qualcomm. Δηλαδή ανάλογα με το πώς θα τα πάει ο 810. Εγώ μάλλον προσανατολίζομαι στο c. Εκτός και αν τελικά πάω σε Edge. Μου χτυπάει λίγο άσχημα η τιμή. 150 ευρώ παραπάνω. Μου αρέσει όμως γιατί εκτός από τους ευκολίες της πλαϊνής οθόνης, είναι το καινούργιο στιλ της Samsung. Μ αρέσουν περισσότερο τα χρώματα σε οθόνη αλλά και στις φωτογραφίες όπου σε όλα τα συγκριτικά οι φωτο του N4 δείχνουν να έχουν υπερβολικό exposure και όχι τόσο πραγματικά χρώματα. Σε κάποιο συγκριτικό, όπου το πλάνο ήταν ένα πιάτο με φαγητό, στην φωτο του απλού note, από την υπερεκθεση είχε χαθεί το σχέδιο που είχε περιμετρικά το πιάτο. Έβλεπες ένα σκέτο λευκό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiamantisK Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Άρα τελικά καλύτερες βλέψεις ποιο έχει?Και κάτι ακόμα.Μετά από εμπειρίες σας ποιο έχει μεγαλύτερη αυτονομία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 η Exynos τωρα μπαινει γερα γερα....η qualcomm εχει και ποιο πολλες μπαντες lte ...καταφερα να τις ξεκλειδωσω ολες τις frequency στο S5 G906S αλλα δεν χρειαζονται εκτος και πηγαινεις απο την μια ηπειρο στην αλλη!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Πάντως αυτό το ερώτημα θα μείνει στην ιστορία δίπλα στα αντίστοιχα "Μαραντονα ή Πελε", "Μέσσι ή Ροναλντο", "Βίσση ή Βανδη" κτλ. Ελπίζω στο 5 να διαλέξει έναν επεξεργαστή πχ τον Exynos για να αποφύγουμε τα μελλοντικά δράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Πάντως αυτό το ερώτημα θα μείνει στην ιστορία δίπλα στα αντίστοιχα "Μαραντονα ή Πελε", "Μέσσι ή Ροναλντο", "Βίσση ή Βανδη" κτλ. Ελπίζω στο 5 να διαλέξει έναν επεξεργαστή πχ τον Exynos για να αποφύγουμε τα μελλοντικά δράματα. Ε το 5αρι λογικά θα έχει τους νέους exynos. Την Βίσση με τη βανδη τις ήθελες ?:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ε το 5αρι λογικά θα έχει τους νέους exynos. Την Βίσση με τη βανδη τις ήθελες ?:p Για τις κοπέλες του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σήμερα είδα το c και το f δίπλα δίπλα. . αρχικά δεν καταλαβαίνεις καμιά διαφορά. . θεωρητικά η μικρότερη λιθογραφία του exynos οι 8 πυρήνες του κ τα 64 bit (κλειδωμένα χωρίς να αλλάξει κάτι στη lollipop) το κάνουν καλύτερο. πρακτικά όμως το f έχει 2.7 βασικό επεξεργαστή και όχι 1.9 , λιγότεροι πυρήνες σημαίνει όχι τόσο μεν καλό multitasking αλλά λιγότερα lag, εξαλου είναι κινητό όχι υπολογιστής. ο μέσος χρήστης θα έχει ανοιχτό το πολύ κανένα Chrome, facebook αντε και κάνα YouTube. Ένα άλλο τεράστιο + είναι η γρήγορη φόρτιση που προσφέρει η qualcomm για να μη το βάζεις όλη νύχτα να φορτίζει αρκεί μισή ώρα για πάνω από 50% πλήρης φόρτιση. Αποδειδηγμενα καλύτερο μόντεμ υποστηρίζει 4G+ άσχετο αν το χρησιμοποιεί κάποιος η όχι αλλά όταν σκας τόσα λεφτά για κινητό έως και 800 € το θες όσο ποιο πληρέστερο. Η κάρτα γραφικών είναι καλυτερη κ γενικά αυτό επέλεξε η Samsung και όχι τυχαία να προωθήσει στα προηγμένα ευρωπαϊκα κράτη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία κλπ. Κλείνω ότι όλο το μπέρδεμα έχει γίνει με κάποια ιντερνετικα σημεία πώλησης που δεν βρίσκουν επίσημους προμηθευτές εντός συνόρων αλλά διάφορους ευρωπαϊκούς ντίλερς με αποτέλεσμα να εισαχθεί και το 8πυρηνο c. Η ευρωπαϊκή κάλυψη στην εγγύηση και η ίδια συχνότητα εκπομπής και λήψης το κάνανε λειτουργικό κ αξιόπιστο ανεπίσημα και σε άλλες χώρες εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Με λίγα λόγια αν ψωνιζαμε όπως παλιά από φυσικά καταστήματα αυτή η απορία δεν θα υφίσταται καν. Εγώ για τους παραπάνω λόγους διάλεξα το f. Αυτό για να προλάβω μερικούς φανατικούς του exynos είναι θέμα προσωπικής επιλογής και τα δύο κινητά είναι αρκετά καλά μέχρι να βγει κάτι άλλο. Όποιος θέλει και δεν το έχει πάρει ακόμη ας διαβάσει όλα τα posts 26 σελίδες κ να κρίνει από μόνος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ένα άλλο τεράστιο + είναι η γρήγορη φόρτιση που προσφέρει η qualcomm για να μη το βάζεις όλη νύχτα να φορτίζει αρκεί μισή ώρα για πάνω από 50% πλήρης φόρτιση. . Και το c δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση? By the way ωραία ανάλυση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σήμερα είδα το c και το f δίπλα δίπλα. . αρχικά δεν καταλαβαίνεις καμιά διαφορά. . θεωρητικά η μικρότερη λιθογραφία του exynos οι 8 πυρήνες του κ τα 64 bit (κλειδωμένα χωρίς να αλλάξει κάτι στη lollipop) το κάνουν καλύτερο. πρακτικά όμως το f έχει 2.7 βασικό επεξεργαστή και όχι 1.9 , λιγότεροι πυρήνες σημαίνει όχι τόσο μεν καλό multitasking αλλά λιγότερα lag, εξαλου είναι κινητό όχι υπολογιστής. ο μέσος χρήστης θα έχει ανοιχτό το πολύ κανένα Chrome, facebook αντε και κάνα YouTube. Ένα άλλο τεράστιο + είναι η γρήγορη φόρτιση που προσφέρει η qualcomm για να μη το βάζεις όλη νύχτα να φορτίζει αρκεί μισή ώρα για πάνω από 50% πλήρης φόρτιση. Αποδειδηγμενα καλύτερο μόντεμ υποστηρίζει 4G+ άσχετο αν το χρησιμοποιεί κάποιος η όχι αλλά όταν σκας τόσα λεφτά για κινητό έως και 800 € το θες όσο ποιο πληρέστερο. Η κάρτα γραφικών είναι καλυτερη κ γενικά αυτό επέλεξε η Samsung και όχι τυχαία να προωθήσει στα προηγμένα ευρωπαϊκα κράτη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία κλπ. Κλείνω ότι όλο το μπέρδεμα έχει γίνει με κάποια ιντερνετικα σημεία πώλησης που δεν βρίσκουν επίσημους προμηθευτές εντός συνόρων αλλά διάφορους ευρωπαϊκούς ντίλερς με αποτέλεσμα να εισαχθεί και το 8πυρηνο c. Η ευρωπαϊκή κάλυψη στην εγγύηση και η ίδια συχνότητα εκπομπής και λήψης το κάνανε λειτουργικό κ αξιόπιστο ανεπίσημα και σε άλλες χώρες εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Με λίγα λόγια αν ψωνιζαμε όπως παλιά από φυσικά καταστήματα αυτή η απορία δεν θα υφίσταται καν. Εγώ για τους παραπάνω λόγους διάλεξα το f. Αυτό για να προλάβω μερικούς φανατικούς του exynos είναι θέμα προσωπικής επιλογής και τα δύο κινητά είναι αρκετά καλά μέχρι να βγει κάτι άλλο. Όποιος θέλει και δεν το έχει πάρει ακόμη ας διαβάσει όλα τα posts 26 σελίδες κ να κρίνει από μόνος του. Και το C έχει γρήγορη φόρτιση! Υπάρχει και μοντέλο με τον έξυνος που πιάνει 4g+! Το κινητό κοστίζει 550 βαριά εκτός άμα θες ντε και καλά από μέσα και σκάσεις 850 (ο καθένας ότι θελει και διαθέτει )!γιατί η χώρες που είναι το C δεν είναι Ευρωπαϊκές; άστοχο επιχείρημα θα έλεγα! Ουγγαρία,Αυστρία πχ ! Όσο για την κάρτα γραφικών τα 2 παραπάνω fps που πιάνει δεν νομίζω να είναι και πολύ αισθητή η διαφορά μόνο άμα είσαι PRO gamer Και να προσθέσω και κάτι ακόμα δεν παίζει ρόλο αποκλειστικά η ταχύτητα του επεξεργαστή αλλά όλο το πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Χαρείτε τα τηλέφωνα και μην τρελαίνεστε για λεπτομέρειες....όλα αυτά είναι μηδαμινά σε μία τέτοια συσκευή!συζητάμε για download σε 450 και με 150....ειλικρινά ποιος θα πιάσει τέτοιες ταχύτητες?ας είμαστε ρεαλιστές και να χαρούμε αυτό που έχουμε όσο πιο πολύ...καλή μας ήμερα και χρόνια πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τι διαβάζω ρε εδώ μέσα LOL Χαρείτε τα τηλέφωνα και μην τρελαίνεστε για λεπτομέρειες....όλα αυτά είναι μηδαμινά σε μία τέτοια συσκευή!συζητάμε για download σε 450 και με 150....ειλικρινά ποιος θα πιάσει τέτοιες ταχύτητες?ας είμαστε ρεαλιστές και να χαρούμε αυτό που έχουμε όσο πιο πολύ...καλή μας ήμερα και χρόνια πολλά! Σωστός. Έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι αν και δεν παίζω στο κινητό. Το modern combat. Δεν ξέρω τι διαφορές θα έβλεπα με την καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά δεν κόλλησε πουθενά το τηλέφωνο και από γραφικά τέλεια. Γιατί όταν έψαχνα ποιο από τα δύο να πάρω διάβασα εδώ μέσα ότι θεωρητικά δεν είναι για παιχνίδια το C. Πολύ το κουράσαμε νομίζω. Και τα δύο τέλεια είναι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σήμερα είδα το c και το f δίπλα δίπλα. . αρχικά δεν καταλαβαίνεις καμιά διαφορά. . θεωρητικά η μικρότερη λιθογραφία του exynos οι 8 πυρήνες του κ τα 64 bit (κλειδωμένα χωρίς να αλλάξει κάτι στη lollipop) το κάνουν καλύτερο. πρακτικά όμως το f έχει 2.7 βασικό επεξεργαστή και όχι 1.9 , λιγότεροι πυρήνες σημαίνει όχι τόσο μεν καλό multitasking αλλά λιγότερα lag, εξαλου είναι κινητό όχι υπολογιστής. ο μέσος χρήστης θα έχει ανοιχτό το πολύ κανένα Chrome, facebook αντε και κάνα YouTube. Ένα άλλο τεράστιο + είναι η γρήγορη φόρτιση που προσφέρει η qualcomm για να μη το βάζεις όλη νύχτα να φορτίζει αρκεί μισή ώρα για πάνω από 50% πλήρης φόρτιση. Αποδειδηγμενα καλύτερο μόντεμ υποστηρίζει 4G+ άσχετο αν το χρησιμοποιεί κάποιος η όχι αλλά όταν σκας τόσα λεφτά για κινητό έως και 800 € το θες όσο ποιο πληρέστερο. Η κάρτα γραφικών είναι καλυτερη κ γενικά αυτό επέλεξε η Samsung και όχι τυχαία να προωθήσει στα προηγμένα ευρωπαϊκα κράτη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία κλπ. Κλείνω ότι όλο το μπέρδεμα έχει γίνει με κάποια ιντερνετικα σημεία πώλησης που δεν βρίσκουν επίσημους προμηθευτές εντός συνόρων αλλά διάφορους ευρωπαϊκούς ντίλερς με αποτέλεσμα να εισαχθεί και το 8πυρηνο c. Η ευρωπαϊκή κάλυψη στην εγγύηση και η ίδια συχνότητα εκπομπής και λήψης το κάνανε λειτουργικό κ αξιόπιστο ανεπίσημα και σε άλλες χώρες εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Με λίγα λόγια αν ψωνιζαμε όπως παλιά από φυσικά καταστήματα αυτή η απορία δεν θα υφίσταται καν. Εγώ για τους παραπάνω λόγους διάλεξα το f. Αυτό για να προλάβω μερικούς φανατικούς του exynos είναι θέμα προσωπικής επιλογής και τα δύο κινητά είναι αρκετά καλά μέχρι να βγει κάτι άλλο. Όποιος θέλει και δεν το έχει πάρει ακόμη ας διαβάσει όλα τα posts 26 σελίδες κ να κρίνει από μόνος του. Οπως ειπανε και αλλοι , γρηγορη φορτιση εχουν και τα 2 , και αυτο που λες οτι μερικοι ντιλερς δεν βρισκουν το f και φερνουν το c δεν ισχυει . αν κοιταξεις θα δεις οτι οι ιδιοι ντιλερς εχουν και τα 2 , το αν θα δουμε να δουλευει στα 64 bit δεν το ξερει κανεις ακομη , το οτι για το s6 η σαμσουνκ επελεξε exynos και θα δουλευει και στα 64bit εμενα μου φτανει για να ελπιζω οτι θα δουλεψει και στο νοτε. και τελος οτι το f χανει στα benchmarks απο τα κινεζικα για μενα ειναι λογος να μην το προτιμω. τωρα για οποιον ειναι αναποφασιστος μετα απ ολο το διαβασμα ,ας κοιταξει επανω ποιο απο τα 2 προτιμαει ο κοσμος στην ψηφοφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) ο κοσμος προτιμαει κατι απο αυτα που διαβαζει.οι μονοι που μπορουν να εχουν μια ξεκαθαρη αποψη ειναι αυτοι που μπορεσαν και πηραν και τις 2 συσκευες στα χερια τους.ολα τα αλλα ειναι σχολια με το τι εχει διαβασει ο καθενας και τι ακουσε και τι score ebgale sto antuntu μια συσκευη. Edited March 25, 2015 by rimpo9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ο κοζμος προτιμαει κατι απο αυτα που διαβαζει.οι μονοι που μπορουν να εχουν μια ξεκαθαρη αποψη ειναι αυτοι που μπορεσαν και πηραν και τις 2 συσκευες στα χερια τους.ολα τα αλλα ειναι σχολια με το τι εχει διαβασει ο καθενας και τι ακουσε και τι score ebgale sto antuntu μια συσκευη. Εν μέρει είσαι σωστός. Αν δεν τα χεις και τα 2 δεν έχει νόημα. Εγώ αν ήμουν εξωτερικό όπου θα έπιανε 4g+ θα έπαιρνα το F. Επίσης οποίος θέλει να παίξει με καστομιες είναι προτιμότερο πάλι το F μιας και ασχολούνται περισσότεροι devs. Πιστεύω να ξεκαθάρισα λίγο το τοπιο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobsiriatos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα κ απο μενα! Εδω και δυο βδομαδες εχω το c και μονο καλες εντυπωσεις εχω! Πρωην κατοχος s4 και αισθητη η διαφορα. Ακομη και το μεγεθος μ αρεσει. Ψηφισα το c γιατι αυτο εχω.. Οπως κ ολοι εσεις ψηφισατε αυτο που εχετε!!! Και τα δύο κινηταρες ειναι, δεν καταλαβαινω τα μικρα σημεια που σας προβληματιζουν... Εγω γουσταρω που χθες σε μια καφετερια με ενα φιλο που ειχε το iphone 6, τα μετρησαμε και γελουσε το μισό μαγαζι μαζι του!!! Παράθεση GSXR K11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts