Jump to content

bobsiriatos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bobsiriatos

  1. Καλημερα παιδια.. Παρήγγειλα απο κινα ασυρματο φορτιστή και δεκτη για το note4, αυτο που δεν αλλαζει το δικο του πισω καπακι της συσκευης.. Θελω να σας ρωτησω μηπως αυτο δημιουργησει καποιο προβλημα στη συσκευη; Το εχει δοκιμασει καποιος απο εσας; Το μονο που ξερω ειναι οτι αργει να φορτισει αλλα δε με πειραζει.. Ευχαριστω!!
  2. Τα πηραμε μαζι και βγηκαμε απο το μαγαζι μεχρι περιπου 30 μετρα, εκεινου του κοπηκε το σημα ενω εγω ειχα για αλλη τοση αποσταση.. (απ την κεραία του μαγαζιου) Μετα ανοιγαμε εφαρμογες οπως fb, ytube, τυχαίες σελιδες και η διαφορα ηταν εμφανης υπερ του note.. Φωτογραφια διπλα διπλα και παλι καμια σχεση. Στο μονο που ειδαμε το iphone 6 πολυ ελαχιστα πιο γρηγορο ηταν οι φωτογραφιες και τα τραγουδια.. Ισως επειδη εγω ειχα πολυ περισσότερα απ αυτον.. Μιλαμε παντα για το iphone6 plus...
  3. Καλησπέρα κ απο μενα! Εδω και δυο βδομαδες εχω το c και μονο καλες εντυπωσεις εχω! Πρωην κατοχος s4 και αισθητη η διαφορα. Ακομη και το μεγεθος μ αρεσει. Ψηφισα το c γιατι αυτο εχω.. Οπως κ ολοι εσεις ψηφισατε αυτο που εχετε!!! Και τα δύο κινηταρες ειναι, δεν καταλαβαινω τα μικρα σημεια που σας προβληματιζουν... Εγω γουσταρω που χθες σε μια καφετερια με ενα φιλο που ειχε το iphone 6, τα μετρησαμε και γελουσε το μισό μαγαζι μαζι του!!!
×
×
  • Create New...