StratosGR Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πάντως μετά από τόσες σελίδες διαβασμα ενα πραγμα ειναι σαφες. Οτι η Samsung τα εκανε μουσκεμα με τις διαφορετικες εκδόσεις και αντι να βοηθάει τους πιθανους (ψαγμενους) αγοραστες τους μπερδεύει χειροτερα. Προσωπικα ειμαι στην διαδικασια αγορας του Note 4 και αντι να το αγορασω γνωριζοντας οτι θα παρω μια πολυ καλη συσκευη (που οντως ειναι) καθομαι και διαβαζω σελιδες επι σελιδων και ακομα δεν εχω αποφασισει ποια εκδοση προτιμώ και ειμαι σιγουρος οτι οποια εκδοση κι αν διαλεξω παντα θα εχω την αμφιβολια αν εκανα τελικα την σωστη επιλογη. Πχ ακομα και στο απλο θεμα της αυτονομιας που για εμενα ειναι το πιο σημαντικο οι αποψεις διίστανται και ο καθενας λεει τα δικα του. Οι ψαγμένοι δεν μπερδεύονται, αλλιώς δεν είναι ψαγμένοι ή νομίζουν ότι είναι. Όσοι δεν ψάχνονται και πάνε σε κατάστημα να ψωνίσουν, θα μείνουν ικανοποιημένοι όποιο και να έχει το κατάστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κατά την άποψή μου οι ψαγμένοι οφείλουν να τιμωρούν τέτοιες συμπεριφορες. Εγώ πάντως από όσα διάβασα η έκδοση με τον Snapdragon μάλλον υπερτερεί στα περισσότερα (γραφικά, θερμότητα, μπαταρία, υποστήριξη από την κοινότητα κτλ) ενώ όσοι επιλέγουν τον Exynos το κάνουν περισσότερο από την άποψη ότι αφού είναι επεξεργαστής της Samsung θα έχει καλύτερη συνολικά υλοποίηση που βέβαια δεν φαίνεται στην πράξη, ότι μελλοντικά θα ξεκλειδωθεί κτλ. Τέλος πάντων για εμένα είναι λάθος η λογική της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Κατά την άποψή μου οι ψαγμένοι οφείλουν να τιμωρούν τέτοιες συμπεριφορες. Εγώ πάντως από όσα διάβασα η έκδοση με τον Snapdragon μάλλον υπερτερεί στα περισσότερα (γραφικά, θερμότητα, μπαταρία, υποστήριξη από την κοινότητα κτλ) ενώ όσοι επιλέγουν τον Exynos το κάνουν περισσότερο από την άποψη ότι αφού είναι επεξεργαστής της Samsung θα έχει καλύτερη συνολικά υλοποίηση που βέβαια δεν φαίνεται στην πράξη, ότι μελλοντικά θα ξεκλειδωθεί κτλ. Τέλος πάντων για εμένα είναι λάθος η λογική της Samsung. Ο έξυνος έχει καλύτερες θερμοκρασίες αν δεν κανω λαθος Edited March 16, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ο έξυνος έχει καλύτερες θερμοκρασίες ΟΚ ευχαριστώ πολύ γιατί στις πρώτες σελίδες κάποια παιδιά έλεγαν το αντίθετο. Από μπαταρία τελικά ποιος είναι ο καλύτερος για Internet και multimedia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ΟΚ ευχαριστώ πολύ γιατί στις πρώτες σελίδες κάποια παιδιά έλεγαν το αντίθετο. Από μπαταρία τελικά ποιος είναι ο καλύτερος για Internet και multimedia; το ιδιο ειναι ! μπαταρια θα δεις διαφορα ισως στα παιχνιδια! το F θα βγαζει λιγο περισσοτερο νομιζω εχει καλυτερη καρτα γραφικων ! αλλα οχι κατι το σπουδαιο! το ιδιο ειναι πανω κατω δεν θα δεις καποια σημαντικη διαφορα το μονο ειναι στο 4G και στην υποστιριξη για μετα αν θες οπως αναφερουν και οι φιλοι παραπανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πάντως ήδη έχουν ξεκινήσει ρομς για exynos. Και θα βγουν κιαλλες. Ακόμα και ρουτ να κάνεις κερδισμένος είσαι. Δεν χρειάζεται πάντα να βάζεις custom. Όποιος θέλει να παίζει παίρνει nexus. Καλή υποστήριξη έχουμε και θα αυξηθεί σιγά σιγά. Επίσης να πω ότι θέματα θερμοκρασίας δεν έχω. Δεν ξέρω γιατί το λέτε ,απλά δεν υπάρχουν. Παιχνίδια ότι και να παίξεις τα παίζουν και τα 2 το ίδιο. Μπαταρία βγάζω ένα 6ωρο χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα και φυσικά χωρίς εξοικονόμηση. Τέλος για να κλείσω με τον exynos κυλάει βούτυρο το κινητό. διαφορες τω 2 εκδόσεων θα βρείτε μόνο σε εργαστηριακές συνθήκες. Για τους πελάτες ίδια είναι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ΟΚ ευχαριστώ πολύ γιατί στις πρώτες σελίδες κάποια παιδιά έλεγαν το αντίθετο. Από μπαταρία τελικά ποιος είναι ο καλύτερος για Internet και multimedia; Ούτε το ένα ισχύει, ούτε το άλλο. Οι θερμοκρασίες και η μπαταρία είναι παραπλήσιες. Ίσως σε ένα απαιτητικό παιχνίδι - benchmark γραφικών να δεις λίγο ανεβασμένο το snap 1 με 2 βαθμούς (μπορεί και καθόλου), το οποίο είναι φυσιολογικό αφού θα έχει και καλύτερες επιδόσεις. Αλλά όταν μιλάμε για θερμοκρασίες σε κάθε περίπτωση είναι φυσιολογικές και δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς. Εγώ παίζω παιχνίδι που έχει απαιτήσεις και ρουφάει μπαταρία και στο 3ωρο είναι απλά θερμό το κινητό. Μην ασχολείστε με τις θερμοκρασίες σε αυτή τη συσκευή. Αν θες να παίζεις παιχνίδια πάρε το F. Αν όχι πάρε όποιο να 'ναι. Αν θες να το κρατήσεις πάνω από 2 χρόνια, πάρε το F. Σε κάθε περίπτωση ότι και να πάρεις, θα το ευχαριστηθείς και αν στην παρέα σου υπάρχει το άλλο μοντέλο και τα συγκρίνεις, θα καταλάβεις ότι διυλίζουμε τον κώνωπα όταν τα συγκρίνουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navro7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Οκ παιδια .,αφου η διαφορα ειναι απειροελαχιστη αναμεσα στα δυο μοντελα ,τοτε γιατι στο poll υπαρχει τοσο συντριπτικη διαφορα υπερ του exynos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Οκ παιδια .,αφου η διαφορα ειναι απειροελαχιστη αναμεσα στα δυο μοντελα ,τοτε γιατι στο poll υπαρχει τοσο συντριπτικη διαφορα υπερ του exynos? Γιατι ο κοσμος ψηφιζει επειδη κατι ακουσε/ειδε/διαβασε/σκεφτηκε κλπ κλπ, το 99% οσων ψηφισαν δεν τα εχουν βαλει καν διπλα διπλα... Οπως ακριβως και στα πολιτικα, αθλητικα, κοινωνικα κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navro7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Γιατι ο κοσμος ψηφιζει επειδη κατι ακουσε/ειδε/διαβασε/σκεφτηκε κλπ κλπ, το 99% οσων ψηφισαν δεν τα εχουν βαλει καν διπλα διπλα... Οπως ακριβως και στα πολιτικα, αθλητικα, κοινωνικα κλπ κλπ Αν αυτο ισχυει τοτε το poll αντι να βοηθησει την κατασταση ,εκανε το αντιθετο.. Καλο θα ειναι ο κοσμος να ψηφιζει αντικειμενικα κ ασχετα με το τι αγορασε. Τωρα για αυτους που ειδαν απλα ενα βιντεο ,διαβασαν ενα review κ μετα ψηφισαν...no comment! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Νομίζω ότι έχει να κάνει κυρίως με την λογική "in Samsung we trust". Στο παρελθόν είχα κινητα Samsung και με Exynos και με Snapdragon χωρις να αντιμετωπισω καποιο προβλημα αλλά όπως λέει κι ο φίλος αν δεν συγκρίνω το ίδιο ακριβώς κινητό δεν μπορώ να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά η ψηφοφορία είναι καθαρά τυπική και δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα… Είναι μια εσωτερική ενδεικτική εικόνα για το τι επέλεξε ο κάθε ένας εδώ στο forum… Όπως είχε πει και ένας φίλος σε προηγούμενο post είναι αρκετά άτομα που δεν μπαίνουν στο forum ή δεν έχουν ιδέα για αγορές απο skroutz οπότε όλοι αυτοί αναπόφεκτα σκάνε 849€ και επιλέγουν το F… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αν αυτο ισχυει τοτε το poll αντι να βοηθησει την κατασταση ,εκανε το αντιθετο.. Καλο θα ειναι ο κοσμος να ψηφιζει αντικειμενικα κ ασχετα με το τι αγορασε. Τωρα για αυτους που ειδαν απλα ενα βιντεο ,διαβασαν ενα review κ μετα ψηφισαν...no comment! Εδω βρε συ το κανουμε για σοβαρα θεματα της ζωης μας (πχ εκλογες), που οριζουν την τυχη ενος τοπου, θα κολλησουμε στην αναδειξη της ανωτεροτητας ενος κινητου? Αχ, αχ, αχ, δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργουν τα πραγματα σε αυτη τη χωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navro7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εδω βρε συ το κανουμε για σοβαρα θεματα της ζωης μας (πχ εκλογες), που οριζουν την τυχη ενος τοπου, θα κολλησουμε στην αναδειξη της ανωτεροτητας ενος κινητου? Αχ, αχ, αχ, δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργουν τα πραγματα σε αυτη τη χωρα... Για αυτο λοιπον ας ψηφιζει μονο ο κοσμος που εχει πιασει τα κινητα στα χερια του ..Θελω να παρω το κινητο σε λιγες ημερες κ εχω αλλαξει γνωμη ποσες φορες για την εκδοση που θα επιλεξω..Επειδη λοιπον ειναι πολλα τα λεφτα που θα σκασω ,θελω να επιλεξω αντικειμενικα την εκδοση που παρουσιαζει την πιο αψεγαδιαστη εμπειρια χρησης (lags κλπ) ,δεν μπορει να ειναι κ οι δυο εκδοσεις ισες ..Εκτος κ αν η σαμι το κανει αυτο για να μας τρελανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Γιαυτό το λόγο δεν είδα και δεν ψήφισα στο πολ. Έχω εμπειρία μόνο από το ένα μοντέλο και δεν θα καταδικασω το άλλο. Συνήθως ψηφίζουμε ότι έχουμε άρα. ..... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navro7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Γιαυτό το λόγο δεν είδα και δεν ψήφισα στο πολ. Έχω εμπειρία μόνο από το ένα μοντέλο και δεν θα καταδικασω το άλλο. Συνήθως ψηφίζουμε ότι έχουμε άρα. ..... Εσενα λοιπον φιλε που ουτε το πολ σε επηρεασε, ουτε το αρθρο..Τι σε εκανε να επιλεξεις την C εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά οποίος έχει το καλύτερο κινητό να του δώσω συγχαρητήρια γιατί πέτυχε το σκοπό της ζωής του. Μπράβο και μόνο μπράβο.. Σε τι αναλωνεστε!!!!!!!! Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navro7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά οποίος έχει το καλύτερο κινητό να του δώσω συγχαρητήρια γιατί πέτυχε το σκοπό της ζωής του. Μπράβο και μόνο μπράβο.. Σε τι αναλωνεστε!!!!!!!! Έλεος Φιλε μην το παιρνεις τοσο σοβαρα,απλα επειδη ξαναλεω ειναι πολλα τα λεφτα, εχει σημασια να επιλεξεις αντικειμενικα την καλυτερη εκδοση.Δεν εχω καμια εκδοση μεχρι στιγμης κ ουτε προκειται να κοντραριστω για αυτο τον λογο.Να επιλεξω προσπαθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Για αυτο λοιπον ας ψηφιζει μονο ο κοσμος που εχει πιασει τα κινητα στα χερια του ..Θελω να παρω το κινητο σε λιγες ημερες κ εχω αλλαξει γνωμη ποσες φορες για την εκδοση που θα επιλεξω..Επειδη λοιπον ειναι πολλα τα λεφτα που θα σκασω ,θελω να επιλεξω αντικειμενικα την εκδοση που παρουσιαζει την πιο αψεγαδιαστη εμπειρια χρησης (lags κλπ) ,δεν μπορει να ειναι κ οι δυο εκδοσεις ισες ..Εκτος κ αν η σαμι το κανει αυτο για να μας τρελανει.. Βρε συ χαλαρωσε, ενα κινητο ειναι. Θα δεις οτι στη ζωη υπαρχουν πολυ σημαντικοτερες επιλογες που θα κληθεις να κανεις, απο την επιλογη ενος κινητου. Στο δια ταυτα, εχουμε γραψει ηδη ανθρωποι που περασαμε και απο τις 2 συσκευες (και πιστεψε με, με αρκετα μεγαλη εμπειρια) και σου λεμε ξεκαθαρα οτι πρακτικα δεν υπαρχουν αξιες λογου διαφορες. Με αλλα λογια, ακομα και ενα εκπαιδευμενο ματι δε θα καταλαβει απολυτως καμια διαφορα στην πραξη... Ο,τι και να παρεις θα εισαι οκ, εγω μετα απο 5 (ναι τοσα αλλαξα, κανοντας τις προσφιλεις δοκιμες μου σε διαφορες ναυαρχιδες) note 4, κατεληξα να παρω το F... Τα συμπερασματα δικα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navro7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Βρε συ χαλαρωσε, ενα κινητο ειναι. Θα δεις οτι στη ζωη υπαρχουν πολυ σημαντικοτερες επιλογες που θα κληθεις να κανεις, απο την επιλογη ενος κινητου. Στο δια ταυτα, εχουμε γραψει ηδη ανθρωποι που περασαμε και απο τις 2 συσκευες (και πιστεψε με, με αρκετα μεγαλη εμπειρια) και σου λεμε ξεκαθαρα οτι πρακτικα δεν υπαρχουν αξιες λογου διαφορες. Με αλλα λογια, ακομα και ενα εκπαιδευμενο ματι δε θα καταλαβει απολυτως καμια διαφορα στην πραξη... Ο,τι και να παρεις θα εισαι οκ, εγω μετα απο 5 (ναι τοσα αλλαξα, κανοντας τις προσφιλεις δοκιμες μου σε διαφορες ναυαρχιδες) note 4, κατεληξα να παρω το F... Τα συμπερασματα δικα σου... Ευχαριστω πολυ φιλε μαλλον τελικα θα καταληξω στο F κ εγω.Μολις το παραλαβω θα γραψω την εμπειρια μου.. Δεν θα ψηφισω ομως..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εσενα λοιπον φιλε που ουτε το πολ σε επηρεασε, ουτε το αρθρο..Τι σε εκανε να επιλεξεις την C εκδοση? Προφανως διάβασα τα σχόλια και ήθελα να δοκιμάσω κάτι πέρα από snapdragon. Δεν ξανά είχα εμπειρία από exynos και δεν το μετάνιωσα τελικα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Προφανως διάβασα τα σχόλια και ήθελα να δοκιμάσω κάτι πέρα από snapdragon. Δεν ξανά είχα εμπειρία από exynos και δεν το μετάνιωσα τελικα Και εγώ είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, όλα λειτουργούν άψογα! Ούτε bugs... Ούτε υψηλές θερμοκρασίες… μπαταρία μια χαρά και είμαι με kit kat ακόμα! Anyway και το F να έπαιρνα πάλι η διαφορά θα ήταν εμφανής ερχόμενος από s2 οπότε το ίδιο πράγμα θα ήταν για μένα… Απλά δεν καιγόμουν για να αρχίσω τα πειράγματα στο note με νέες roms αφού αυτά τα έλιωσα με το s2 και ούτε ήθελα η εγγύηση να κάνει φτερά τόσο νωρίς.. Για games δεν ασχολούμαι καν... Κάπως έτσι κατέληξα στον exynos! :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 και εγω με Exynos μηδεν Lag,bugs κλπ !ολα ειναι ρολοι! το F δεν το εχω πιασει ουτε το εχω δει μιας και ειμαι ο μονος με Νοτε στην παρεα μου !παιχνιδια παιζω αρκετα πολυ και κανα δυο βαρια δεν ειδα κατι ουτε να κολλαει ουτε να ζοριζεται! τι με εκανε να παω σε αυτο εχω και εγω μπουχτησει με τις ρομ κλπ απο τις εποχες του χ8 μεχρι σ3 και ηθελα κατι σταθερο και να ειναι ρολοι! Επισης και παιχνιδια που παιζω αρκετα το σκεφτηκα και ειπα οτι δεν θα παιζω και συνεχεια παιχνιδια στο κινητο ουτε θα το λιωνω συνεχεια! οποτε και το C μου κανει και δεν εχει καποια διαφορα τα παιζει ολα και δεν κολλαει! μετα με εκανε και οτι ειναι οχταπυρινο και με λιθογραφια μικροτερη απο τον σναπ! (το 64 βιτ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αλλα ειναι και αυτο με μια μικρη ελπιδα στον οριζοντα αν βγει απο την σαμη ή απο xda μερια καποια μερα ποτε να ξεκλειδωθει) καλοδεχουμενο ειναι ασχετα αν ειναι κλειδωμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πάντως έχω να πω το εξής: όταν είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Note3 όλοι γκρίνιαζαν για το πολύ lag κλπ Στην χώρα που βρίσκομαι κυκλοφορούσε μόνο η exynos έκδοση. Το δοκίμασα πολλές φορές και προσπαθούσα να εντοπίσω το ενοχλητικό lag. Όταν αγόρασα το M8 έκανα σύγκριση μεταξύ τους και είδα ότι μοναδική διαφορά ήταν ένα κλικ κάτω στις γνωστές κακές εφαρμογές της Samsung και στα home - back που επίσης δεν ήταν τόσο άμεσα οπως και στο note 4 σε σχέση με τα HTC. Γενικά ήταν σχεδόν αλαγκαριστο σε σχέση με όσα είχα δει σε συσκευές φίλων στην Ελλάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εγώ πάντως ίσως τελικά πάω στον Snapdragon για να έχω την υποστήριξη της κοινότητας. Όχι ότι την χρειάζομαι άμεσα αλλά επειδή κάποια κινητά μένουν τελικά στην οικογένεια ως δεύτερα και καθώς μετά από ένα σημείο οι αναβαθμίσεις της Samsung περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό θα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts