junglist Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Τώρα μην κάνουμε ανάλυση πώς θα βγάλουμε σωστό σκορ στο Antutu. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο: θερμοκρασία κινητού, πόση RAM έχει free κλπ. Αφού δουλεύει το κινητό οκ, μην αγχώνεσαι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillysKa Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει πως απεγκατέστησε τοcom.android.setting.confirm γιατί δεν το βρίσκω; root το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει πως απεγκατέστησε τοcom.android.setting.confirm γιατί δεν το βρίσκω; root το έχω Πας εφαρμογες συρε προς τα αριστερα μεχρι να δεις (ολα) καπου προς τα κατω θα το δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillysKa Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μπα δεν το βρίσκω με τίποτα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; θέλει κάποιο πρόγραμμα απεγκατάστασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μπα δεν το βρίσκω με τίποτα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; θέλει κάποιο πρόγραμμα απεγκατάστασης; Αποκλειεται!! ψαξε καλυτερα, ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες οι εφαρμογες μου, σε ενα φιλο μου που εχει το ιδιο προβλημα ετσι το απεγκαταστησαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ούτε εγώ το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillysKa Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μήπως έχει να κάνει με το ότι το πήρα από to2c ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μήπως έχει να κάνει με το ότι το πήρα από to2c ? Εσένα σου βγαίνει το κλασικό κινέζικο λινκ στο ίντερνετ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το αναφέρω τώρα που πέρασε ένα 24ωρο γιατί ήθελα να το ψιλοσιγουρέψω. Εν τέλει, έκανα απεγκατάσταση το com.android.setting.confirm και αυτό το θέμα με την επίμονη σελίδα coo123.net να εμφανίζεται κάθε φορά που άνοιγε οποιοσδήποτε browser, και ενίοτε η εμφάνιση της, Avril Lavigne, (:lol: junglist) σταμάτησε. Αυτή η απεγκατάσταση δημιουργεί κάποιο άλλο θέμα ή όλα οκ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillysKa Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Εσένα σου βγαίνει το κλασικό κινέζικο λινκ στο ίντερνετ; Ναιιιιιιι το βρήκα. Όλα οκ ευχαριστήσω πολύ. Αλλά τώρα βγάζει άλλο spam να εγκαταστήσω το apus Edited March 13, 2015 by BillysKa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwarves Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Kαλησπέρα επειδή είμαι έτοιμος να αποχωριστώ το αγαπημένο μου coolpad f1 για το 100+ μία ερώτηση και το παραγγέλνω σήμερα,από gps υπάρχει κάποιο πρόβλημα;κλειδώνει αμέσως; Επιβεβαιώνω και εγώ ... το gps κλείδώνει σφαίρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwarves Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θήκη από που πήρατε; Αυτή που είχα από Vickmall με flip case έσπασε μετά από 2 μήνες χωρίς πεσιματα. Από Pandawill που βρήκα φτηνή, μόλις μου ακύρωσαν την παραγγελια, γιατί δεν είχαν απόθεμα. Εγώ μόλις παρέλαβα αυτή: http://www.aliexpress.com/snapshot/6494759385.html?orderId=65828319119241 ... το backpad εξακολουθεί να λειτουργεί παρόλο το ότι η θήκη είναι σκληρή πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εγώ μόλις παρέλαβα αυτή: http://www.aliexpress.com/snapshot/6494759385.html?orderId=65828319119241 ... το backpad εξακολουθεί να λειτουργεί παρόλο το ότι η θήκη είναι σκληρή πίσω. Καλή φαίνεται, αλλά το κινητό πώς το κρατάει; Με αυτοκόλλητο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwarves Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλή φαίνεται, αλλά το κινητό πώς το κρατάει; Με αυτοκόλλητο; Δεν έχει αυτοκόλλητο... μπαίνει μέσα σε πλαστική θήκη. Βολική είναι μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μόλις επιβεβαιωσα ότι με την Ρομ που έχω περάσει, ΔΕΝ δουλεύει το backpad. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δεν έχει αυτοκόλλητο... μπαίνει μέσα σε πλαστική θήκη. Βολική είναι μέχρι τώρα... Η πίσω αφή λειτουργεί με την θήκη? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η πίσω αφή λειτουργεί με την θήκη? Άκυρο μόλις είδα το πιο πανω post οπότε η αλλαγή ROM είναι μονόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αυτή η απεγκατάσταση δημιουργεί κάποιο άλλο θέμα ή όλα οκ; Δεν έχω δει κάτι το περίεργο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 συγνώμη για το off topic δυστυχώς έχω θέμα με τον λογαριασμό μου στο paypal και δεν μπορώ να το παραγγείλω όποιος το πουλάει με πμ παρακαλώ ;) Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Πας εφαρμογες συρε προς τα αριστερα μεχρι να δεις (ολα) καπου προς τα κατω θα το δεις! δεν το βρισκω με τιποτα ρε γμτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 hi παιδια χριαζωμε βοηθεια πωσ να φλασαρο το τηλεφονο με την ρομ που λετε με το φλασ τουλ? αφου η μπαταρια δεν βγενη, δεν εχω καταφερει να βρο λησυ πουθενα ολοι λεν μεσα απο το κινιτο με ζιπ αρχειο αλλα δεν το εμπιστευομε διοτι αν κατη στραβοση μετα αντε γεια αν δεν κσερο να το φλασαρο με φλασ τουλ . οπιοσ κσερει τον τροπο ασ μου εξηγηση ποσ να το κανω σασ παρακαλω η αν υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω να δω ποσ μπορω, επισισ καπου διαβασα το εξισ ακρεο οτι ανοιγοθν το τηλεφονο και τραβαν το καλοδιο τησ μπαταριασ για να το φλασαρουν ισχιι? ξερει κανεισ? . τηχ προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 hi παιδια χριαζωμε βοηθεια πωσ να φλασαρο το τηλεφονο με την ρομ που λετε με το φλασ τουλ? αφου η μπαταρια δεν βγενη, δεν εχω καταφερει να βρο λησυ πουθενα ολοι λεν μεσα απο το κινιτο με ζιπ αρχειο αλλα δεν το εμπιστευομε διοτι αν κατη στραβοση μετα αντε γεια αν δεν κσερο να το φλασαρο με φλασ τουλ . οπιοσ κσερει τον τροπο ασ μου εξηγηση ποσ να το κανω σασ παρακαλω η αν υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω να δω ποσ μπορω, επισισ καπου διαβασα το εξισ ακρεο οτι ανοιγοθν το τηλεφονο και τραβαν το καλοδιο τησ μπαταριασ για να το φλασαρουν ισχιι? ξερει κανεισ? . τηχ προκαταβολικα :) Σορρυ ρε φιλε αλλα διαβαζοντας το ποστ σου νομισα οτι παθαινω εγκεφαλικο και γι'αυτο και δεν καταλαβαινα τι διαβαζα! Δεν στο παιζω εξυπνος ,εγω εχω ερθει 16 χρονων Ελλαδα και ετσι δεν προλαβα να μαθω ορθογραφια αλλα εσυ εσπασες ολα τα ρεκορ,μηπως το κανεις επιτηδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 :lol: Ισχυει οτι μοιαζει επιτηδευμενο... Τα ω στα ρηματα ειναι σωστα ομως Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 [QUΠαιδια οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο σε 1. ποιοτητα ηχου κατα τις κλησεις ( τοσο αν ακουγεστε καλα οσο και αν ακουτε καλα) 2. μπαταρια. 3. καθημερινη χρηση χωρις αλλαγη rom. Θελω απλη χρηση οχι πολλα πολλα. Αυτο με τις διαφημισεις στο σερφαρισμα ειναι πολυ συνηθες; Μπορει να δοκιμασει καποιος αν ειναι τοσο ενοχλητικο αν κατεβασει τον cm browser; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 [QUΠαιδια οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο σε 1. ποιοτητα ηχου κατα τις κλησεις ( τοσο αν ακουγεστε καλα οσο και αν ακουτε καλα) 2. μπαταρια. 3. καθημερινη χρηση χωρις αλλαγη rom. Θελω απλη χρηση οχι πολλα πολλα. Αυτο με τις διαφημισεις στο σερφαρισμα ειναι πολυ συνηθες; Μπορει να δοκιμασει καποιος αν ειναι τοσο ενοχλητικο αν κατεβασει τον cm browser; Ευχαριστω. 1) κανένα πρόβλημα 2) 1-4μερες ανάλογος την χρήση 3)λύνεται δες μερικά ποστ πιό πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 1) κανένα πρόβλημα 2) 1-4μερες ανάλογος την χρήση 3)λύνεται δες μερικά ποστ πιό πανω Το βρηκα το ποστ. Πως διαγραφεις το συγκεκριμενο αρχειο. Που βρισκεται; Πρεπει να εισαι ροοτ. Να σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts