junglist Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Χαίρομαι που το λύσαμε! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει τελικά περίπτωση να μπει 4.4?. Και κάτι άλλο. Sdcard δουλεύει κανονικά? (Υποψήφιος κάτοχος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει τελικά περίπτωση να μπει 4.4?. Και κάτι άλλο. Sdcard δουλεύει κανονικά? (Υποψήφιος κάτοχος) Sdcard δεν παίρνει, έχει εσωτερική μνήμη 32gb. Για το 4.4 δεν γνωρίζω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Τελικα με την βοηθεια του φιλου junglist που μου εδωσε μια ρομ απο vickmall με ελληνικα που ηθελα, ολα πηγαν μια χαρα. Φλασαρα με spflashtools και σε δυο λεπτα ηταν ετοιμη η νεα ρομ με ελληνικα και gaaps ετοιμα. Να αναφερω οτι αυτη η ρομ δεν εχει και το προβλημα με τον broswear που εβγαζε μια σελιδα με 123 και κατι τετοια κουλά. Ευχαριστω πολυ φιλε junglist. :) Η ρομ εδω: https://mega.co.nz/#!KkNRVR7Z!NpJ-wd3fm_HBjJcHe7G5vCX9PCuXRyARYB5iq05WEk8 λεω να τη περασω και γω..ειναι ετοιμη με gapps? ραστα με βαση την εμπειρια σου εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο? ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν κρινω απο το μεγεθος,μαλλον ειναι..απ οτι βλεπω στη περιγραφη δεν λειτουργει το πισω pad ε?καλυτερα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 λεω να τη περασω και γω..ειναι ετοιμη με gapps? ραστα με βαση την εμπειρια σου εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο? ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν κρινω απο το μεγεθος,μαλλον ειναι..απ οτι βλεπω στη περιγραφη δεν λειτουργει το πισω pad ε?καλυτερα.. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη. Αυτή έβαλα, είδα ότι παίζει αέρα και το άφησα έτσι. Δεν έχει gapps όπως έχουμε αναφέρει και λίγο νωρίτερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Δεν έχω δοκιμάσει άλλη. Αυτή έβαλα, είδα ότι παίζει αέρα και το άφησα έτσι. Δεν έχει gapps όπως έχουμε αναφέρει και λίγο νωρίτερα. 700 mb και δεν εχει gapps?μαλιστα. τι υπαρχει ετοιμο με gapps να φλασαρω τωρα?εχω το κινητο του φιλου για καμια ωρα ακομα... Τι εννοείς 6+ώρες; Είδες SOT 6 ώρες;; Όχι, δεν δουλεύει. Έχω διαβάσει όμως ότι πας στο build.prop και κάνεις disable το persist.sys.backpad . δε το βρηκα μεσα στο buildprop...ισχυει η οχι? Edited March 3, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 700 mb και δεν εχει gapps?μαλιστα. τι υπαρχει ετοιμο με gapps να φλασαρω τωρα?εχω το κινητο του φιλου για καμια ωρα ακομα... Στο Kolina θέμα του XDA έχει κάποιες άλλες προτάσεις αν θες να παίξεις. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε το βρηκα μεσα στο buildprop...ισχυει η οχι? Στη μαμα Ρομ όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 αρα θα πεσει hardware λυση με μονωτικη ταινια.παγωσα καμια 10ρια εφαρμογες,περασα και adaway και βλεπουμε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Θήκη από που πήρατε; Αυτή που είχα από Vickmall με flip case έσπασε μετά από 2 μήνες χωρίς πεσιματα. Από Pandawill που βρήκα φτηνή, μόλις μου ακύρωσαν την παραγγελια, γιατί δεν είχαν απόθεμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Kαλησπέρα επειδή είμαι έτοιμος να αποχωριστώ το αγαπημένο μου coolpad f1 για το 100+ μία ερώτηση και το παραγγέλνω σήμερα,από gps υπάρχει κάποιο πρόβλημα;κλειδώνει αμέσως; Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Kαλησπέρα επειδή είμαι έτοιμος να αποχωριστώ το αγαπημένο μου coolpad f1 για το 100+ μία ερώτηση και το παραγγέλνω σήμερα,από gps υπάρχει κάποιο πρόβλημα;κλειδώνει αμέσως; Αμεσως.... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λεω να τη περασω και γω..ειναι ετοιμη με gapps? ραστα με βαση την εμπειρια σου εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο? ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν κρινω απο το μεγεθος,μαλλον ειναι..απ οτι βλεπω στη περιγραφη δεν λειτουργει το πισω pad ε?καλυτερα.. Ναι, είναι έτοιμη με gapps. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ευχαριστώ πολύ geokostas Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το αναφέρω τώρα που πέρασε ένα 24ωρο γιατί ήθελα να το ψιλοσιγουρέψω. Εν τέλει, έκανα απεγκατάσταση το com.android.setting.confirm και αυτό το θέμα με την επίμονη σελίδα coo123.net να εμφανίζεται κάθε φορά που άνοιγε οποιοσδήποτε browser, και ενίοτε η εμφάνιση της, Avril Lavigne, (:lol: junglist) σταμάτησε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Άντε επιτέλους βρέθηκε η λύση για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν Ρομ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Άντε επιτέλους βρέθηκε η λύση για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν Ρομ. Ναι, εκτός αν θέλει κάποιος να καταργήσει το πίσω touch. Με αλλαγή ρομ μάλλον απενεργοποιείται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Το αναφέρω τώρα που πέρασε ένα 24ωρο γιατί ήθελα να το ψιλοσιγουρέψω. Εν τέλει, έκανα απεγκατάσταση το com.android.setting.confirm και αυτό το θέμα με την επίμονη σελίδα coo123.net να εμφανίζεται κάθε φορά που άνοιγε οποιοσδήποτε browser, και ενίοτε η εμφάνιση της, Avril Lavigne, (:lol: junglist) σταμάτησε. Όντως δουλεύει, ευχαριστούμε. Μετά όμως απο αυτη την απεγκατασταση, εξαφανίστηκε το Reboot οταν πατάς παρατεταμενα το πλήκτρο on off. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Προτείνω σε όλους ένα πολύ χρήσιμο και δωρεάν πρόγραμμα για να παρακολουθείτε τους πυρήνες της Cpu και επίσης για να πειράζετε μόνοι σας τον cpu governor και τον I/o scheduler ανάλογα με την ορέξεις σας. Ψάξτε στο Play store για το Kernel toolkit. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Μετά όμως απο αυτη την απεγκατασταση, εξαφανίστηκε το Reboot οταν πατάς παρατεταμενα το πλήκτρο on off. Εμένα δεν το είχε από την αρχή το reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrios_Bafman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Παιδιά χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου, πρώτο post και γενικά πρώτη επαφή με android (iphoneάκιας από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα), αφού ξενέρωσα τελείως με τα ios είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με το 100+. Αφού πειραματίζομαι και ψάχνομαι αρκετά απο τη μέρα που το πήρα στα χέρια μου, έχω μερικές απορίες τις οποίες δεν έχω καταφέρει να λύσω σε κανένα forum. 1: Γιατί ενώ υποτίθεται πως έχει 13mp cam πίσω και 5 μπροστά, μου βλέπει μόνο 9.6 και 4 αντίστοιχα; 2: Γιατί το benchmark μου βγαίνει κάθε φορά λιγότερο και non-verified; 3: Γιατί μια μέρα ξαφνικά όπως το έβαλα στη φόρτιση, σβήστηκαν όλες οι συντομεύσεις και τα widgets που είχα περάσει μπροστά; Σε αυτά τα λίγα δεν βρήκα απαντήσεις, νομίζω πως όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκω απο δω κι απο κει, συνεχίζω να πειραματίζομαι και ελπίζω να προσαρμοστώ σύντομα στη φάση android. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 [...] 1: Γιατί ενώ υποτίθεται πως έχει 13mp cam πίσω και 5 μπροστά, μου βλέπει μόνο 9.6 και 4 αντίστοιχα;[...] Επειδή είναι σε 16:9 , αν το γυρίσεις σε 4:3 έχεις μεγαλύτερη εικόνα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrios_Bafman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ωραία! Λύθηκε η μία, μένουν άλλες 2... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Παιδιά χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου, πρώτο post και γενικά πρώτη επαφή με android (iphoneάκιας από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα), αφού ξενέρωσα τελείως με τα ios είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με το 100+. Αφού πειραματίζομαι και ψάχνομαι αρκετά απο τη μέρα που το πήρα στα χέρια μου, έχω μερικές απορίες τις οποίες δεν έχω καταφέρει να λύσω σε κανένα forum. 1: Γιατί ενώ υποτίθεται πως έχει 13mp cam πίσω και 5 μπροστά, μου βλέπει μόνο 9.6 και 4 αντίστοιχα; 2: Γιατί το benchmark μου βγαίνει κάθε φορά λιγότερο και non-verified; 3: Γιατί μια μέρα ξαφνικά όπως το έβαλα στη φόρτιση, σβήστηκαν όλες οι συντομεύσεις και τα widgets που είχα περάσει μπροστά; Σε αυτά τα λίγα δεν βρήκα απαντήσεις, νομίζω πως όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκω απο δω κι απο κει, συνεχίζω να πειραματίζομαι και ελπίζω να προσαρμοστώ σύντομα στη φάση android. :) 2. Μην τρελαίνεσαι μην τα benchmark. Αν βλέπεις μικροδιαφορες δεν πειράζει. Να αγχωθεις αν από εκεί που έπιανες 33.000 πας στα 25.000. 3. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrios_Bafman Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μα γιαυτό αγχώνομαι... Έχω δει 29000, έχω δει και 18000. Οι διαφορές είναι σημαντικές... Και πάντα not-verified... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μα γιαυτό αγχώνομαι... Έχω δει 29000, έχω δει και 18000. Οι διαφορές είναι σημαντικές... Και πάντα not-verified... :/ Αρχικά δες όταν κάνεις το benchmark αν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ,μετα δες στις ρυθμίσεις αν έχεις ενεργοποιημένο τιποτα για εξοικωνόμιση ενέργειας..αν είσαι συνδεδεμένος και βγάζει not-verified κάνε το πρόγραμμα απεγκατάσταση και ξανακατέβασε το...το ξανατρέχεις...Επίσης αν το τρέξεις τον benchmark καμια 4-5 συνεχομενες φορες η μετα απο βαρια χρήση του κινητού λογικό είναι να σε βγάλει και 18.000 και 15.000....Το ιδανικό για να το τρέξεις είναι να κλήσεις το κινητό για 2-3 λεπτάκια,το ανοιγεις,το βάζεις σε flight mode,ανοιγεις wifi η δεδομένα,περιμένεις αλλα 2-3 λεπτα μηπως κανει καποιο update και μετα το τρέχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Και το βασικοτερο πριν απο ολα αυτα, το φορτιζεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts