akanthithos Δημοσιεύτηκε November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2014 Υπάρχει κάτι καλό σε αυτά τα χρήματα; Απλά θέλω να έχει οπωσδήποτε gps, wifi να μην είναι τεράστιο σε διαστάσεις και να μην σέρνεται στο σερφάρισμα. Τώρα αν έχει και καλούτσικη κάμερα/βίντεο κ.τ.λ. ακόμα καλύτερα (τα θέλω όλα και φθηνά!:p). Βασικά είμαι μεταξύ HTC Desire 310 ή Samsung Galaxy S3 Mini 8GB αλλά ίσως να υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις που δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τράβα Κίνα μεριά.Εδώ δεν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 AΝέβα λίγο σε budget και χτύπα κανα moto g. Αλλιώς Κίνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. November 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Τι Κίνα; Να πάρω κινητό από Κίνα; Και με τα ελληνικά τι γίνεται; Από τα δύο παραπάνω δεν λέει κανένα; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Τι Κίνα; Να πάρω κινητό από Κίνα; Και με τα ελληνικά τι γίνεται; Από τα δύο παραπάνω δεν λέει κανένα; :(Για ομιλία και μυνήματα μια χαρά είναι. Από ταχύτητα στο internet.......οι αχινοί είναι πιο γρήγοροι ! Γενικά,από 200 ευρώ και κάτω,αν εξαιρέσεις το Moto G, πας Κίνα μεριά. 2 παραδείγματα σε δίνω..... lenovo-s660 xiaomi hongmi redmi 1S Πάρε άλλο ένα γιατί το'χει ένας φίλος μου...Doogee Turbo DG2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidokis Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 AΝέβα λίγο σε budget και χτύπα κανα moto g. Αλλιώς Κίνα.. καλύτερα να χτυπήσει κάτι από κίνα που είναι και πιο φθηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 με 100 ευρώ το lumia 630 ειναι λουκούμι... wifi.. 4,5'' οθόνη. Κορυφαίο GPS με δωρεάν παγκόσμιους χάρτες και offline πλοήγηση.. Πάντως για το 630 δεν έχω δει κάποιον να έχει παράπονο στο φόρουμ.. καθόλου lag, μπόλικο σερφάρισμα , αξιοπρεπή μπαταρία.. μέτριο μέγεθος.. νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτό ψάχνεις.. εκτός αν θες και μπροστά κάμερα που τότε θα πρέπει να περιμένεις το lumia 535 ή να ανέβεις στο ποσό. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 1. Πας για WP τηλέφωνο, μάλλον Lumia 2. Βλέπεις Κίνα για Android 3. Δίνεις λίγα περισσότερα χρήματα και παίρνεις Moto g. Καλύτερα, αλλά ακριβότερα η 3η επιλογή.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ανεβάζω το μπάτζετ στα 150 ευρώ αλλά δεν θέλω από Κίνα γιατί φοβάμαι την ταλαιπωρία σε περίπτωση βλάβης. Ακούω τις προτάσεις σας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ανεβάζω το μπάτζετ στα 150 ευρώ αλλά δεν θέλω από Κίνα γιατί φοβάμαι την ταλαιπωρία σε περίπτωση βλάβης. Ακούω τις προτάσεις σας!:) lg g2 mini lte Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ωραίο φίλος. Κάποιος μου πρότεινε αυτό iocean X1 , λέει τίποτα; Βασικά κινέζικο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ωραίο φίλος. Κάποιος μου πρότεινε αυτό iocean X1 , λέει τίποτα; πολυ μικρη μπαταρια Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 nokia X χωρίς googleplay, κάτι που εγώ θεωρώ πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. (Θα κατεβάζεις τις δωρεάν εφαρμογές από το 1mobile Market και τις επί πληρωμή από το amazon. Η κάμερα δεν είναι καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts