elen82 Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Hello!Εγώ πρώτη φορά γράΦω.... Να πω κι εγώ την αποψή μου λοιπόν... Με την υπερκόποση πάντωσ δε συμφωνώ.Καλή η σκέψη, προσ στιγμήσ το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά η υπερκόποση δε κολλάει μετά απο εξάμηνο στο νησί.... Συμφωνώ για το ΑLIEN...Είναι το μόνο που τερειάζει στην τρέλλα του...αναμενουμε.... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Hello!Εγώ πρώτη φορά γράΦω.... Να πω κι εγώ την αποψή μου λοιπόν... Με την υπερκόποση πάντωσ δε συμφωνώ.Καλή η σκέψη, προσ στιγμήσ το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά η υπερκόποση δε κολλάει μετά απο εξάμηνο στο νησί.... Συμφωνώ για το ΑLIEN...Είναι το μόνο που τερειάζει στην τρέλλα του...αναμενουμε.... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elen82 Να πω κι εγώ την αποψή μου λοιπόν... Με την υπερκόποση πάντωσ δε συμφωνώ.Καλή η σκέψη, προσ στιγμήσ το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά η υπερκόποση δε κολλάει μετά απο εξάμηνο στο νησί.... Συμφωνώ για το ΑLIEN...Είναι το μόνο που τερειάζει στην τρέλλα του...αναμενουμε.... Πλάκα έκανα. Λόγω ότι πάσχει ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ από υπερκόπωση. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Τώρα, αν εγώ πω ότι μέσα του μεγαλώνει ....... ο Φώσκολος, θα γίνω κακός; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz Τώρα, αν εγώ πω ότι μέσα του μεγαλώνει ....... ο Φώσκολος, θα γίνω κακός; :) Όχι...μάλλον υπερβολικός :) Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Edited :o ;) Eμένα θα μου πει κανένας πως τυφλώθηκε αυτός ο έρημος ο Σερβετάλης και ποια ηθοποιός είναι η κόρη #2 της Ζουζούνης;;; :p Φημες λενε οτι του πεταξε τα ματια εξω ο γνωστος πηδικουλας Παπακαλιατης Παράθεση Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 "Το τελευταίο επεισόδιο του "Κλείσε τα μάτια", το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ γελοιότητας και συραφής ξένων ταινιών και σήριαλ, ξαφνιάζοντας ακόμα και τους θαυμαστές του." ΤV guide, ΒΗΜΑ της Κυριακής Σχόλιο δημοσιογράφου που το εντάσσει στα "DOWN" της εβδομάδας.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Dialexes thn efhmerida twra....aftoi tous thavoune olous...sth idia sthlh dinoune efsima sth lekakh gia to rolos ths dadas?? ti pinoune sto tv guide sto vhma?? eleeeeos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo Dialexes thn efhmerida twra....aftoi tous thavoune olous...sth idia sthlh dinoune efsima sth lekakh gia to rolos ths dadas?? ti pinoune sto tv guide sto vhma?? eleeeeos! Tυχαία έπεσε στα χέρια μου, δεν συνηθίζω να αγοράζω τέτοιες φυλλάδες. ;) Παρόμοια σχόλια άκουσα από φίλους και γνωστούς όμως. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Tυχαία έπεσε στα χέρια μου, δεν συνηθίζω να αγοράζω τέτοιες φυλλάδες. ;) Φυλλάδα το Βήμα ε? λολ Και φυσικά δε θα σκαμπάζει τίποτα μπροστά στον Πρωταθλητή λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Φυλλάδα το Βήμα ε? λολ Και φυσικά δε θα σκαμπάζει τίποτα μπροστά στον Πρωταθλητή λολ Πολιτικό σχόλιο ήταν... :whistle: Ο πρωταθλητής είναι κωλοφυλλάδα, όχι απλά φυλλάδα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Φυλλάδα το Βήμα ε? λολ Και φυσικά δε θα σκαμπάζει τίποτα μπροστά στον Πρωταθλητή λολ και εγώ το ίδιο σοκ έπαθα μόλις το είδα.. :confused: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3 και εγώ το ίδιο σοκ έπαθα μόλις το είδα.. :confused: :!: Είπα ότι ήταν πολιτικό σχόλιο για την γραμμή που ακολουθει το βήμα! ;) Να το ξαναπώ;; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Κοίτα φίλε, είτε κάνεις ένα πολιτικό σχολιο (απαγορεύεται από τους ΟΠΧ) είτε πιστευεις ότι το ΒΗΜΑ είναι φυλλάδα οπότε είσαι εκτός πραγματικότητας. Επειδη το ΒΗΜΑ (πώς να το πω κομψα? το βρήκα!) κλίνει ελαφρώς προς την πλευρά της παράταξης που δεν υποστηρίζεις, δεν ειναι λόγος να χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς. Τεσπα, όχι ότι έχει και πολλή σημασία δηλαδή. Κουβέντα να γίνεται.... Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix Κουβέντα να γίνεται.... Eπειδή αυτή η κουβέντα είναι τελείως εκτός θέματος,πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι βρίσκουν συνεχώς ευκαιρίες να εκφράζουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις :mad: θα σας παρακαλούσα να μείνει εδώ. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Μόλις τέλειωσε και το σημερινό επεισόδιο και το μόνο που'χω να σχολιάσω είναι οι κομματάρες που έβαλε γι'αλλη μια φορά. Εκτός απ'το exit music (for a film) των Ρέντηοχεντ (τελικά αυτό είναι), ο αθεόφοβος έπαιξε και το You make me feel, άσμα των Αρκάηβ. Κατά τ'αλλα, τελικά η καρδιά του Παπακαλιά είναι που δυσλειτουργεί, είναι ολίγον τι καθυστερημένη κλπ κλπ. Ααααα μη ξεχάσω ν'αναφέρω και την Ανατολή Αθανασιάδου, τη Θεά που μπήκε στη ζωή του γκέη μπρο (ο οποίος πάνω στο μεθύσι μπέρδεψε τα φύλα :p ), η οποία ήταν η γυναίκα του Αθερίδη στο Και πάλι φίλοι. Αααααααχ γυναικάρα!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 To exit music σε ποιά σκηνή ακριβώς έπαιζε; Ε, λογικό ήταν να έχει την καρδιά του πάντως. Αφού κάθε φορά αυτή έπιανε όταν είχε "κρισεις". :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 To exit music σε ποιά σκηνή ακριβώς έπαιζε;Πριν τους αρχικούς τίτλους, στις λαστ γουίκ σκηνές. Και στο καπάκι μετά παίξαν κι οι Αρκάηβ. Κουίζ: Γιατί άραγε το Κλείσε τα Μάτια δεν έβγαλε σάουντρακ? :p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Εγώ πλέον σταμάτησα να το βλέπω, γιατί έκανε τύπου κοιλιά κι ο Παπακ δεν έχει τί άλλο να δείξει! Πάντως θα ενημερώνομαι απο εσάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 ti soundtrack na vgalei more... mallon soundrak (apo to rakos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 Αυτό ακριβώς εννοώ και γω και δε μένω στο Παπακαλιάτη όπως πολλοί νόμισαν. Κι όχι μόνο οι επιστήμονες, ας είχαν έξω ένα Ρουβά, μια Βίσση ή ακόμα περισσότερο το δικό μας το Ζαχαράτο και να σου πω αν θα το εκμεταλεβονταν ή πού θα τους έφταναν... Αλλά εμείσ πρέπει να ασχολούμαστε με το με ποιούσ κοιμούντε κι αν είναι.. gay or not. Κακώς... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia Εγώ πλέον σταμάτησα να το βλέπω, γιατί έκανε τύπου κοιλιά κι ο Παπακ δεν έχει τί άλλο να δείξει! Πάντως θα ενημερώνομαι απο εσάς! Ότι έκανε μια μικρή κοιλιά στα τελευταία επεισόδια είναι αλήθεια αλλά όχι και σε σημείο να μη το βλέπω. Τώρα είδα το σημερινό επεισόδιο μιας και έλειπα πριν καλά για πότε έδρασε η ασθένεια... απότομο φινάλε είχε πάντως! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Η κοιλιά κατά τη γνώμη μου οφείλεται στο γεγονός ότι έπαψε πια, με την αυτοκτονία Χειλάκη, να βρίσκεται η σειρά στη "θέση θρίλλερ" κι έχει περάσει, με την ασθένεια Παπακαλιάτη, στη "θέση δράμα". Πιθανολογώ ότι μετά την επιτυχή αντιμετώπιση της ασθένειάς του, με την τοποθέτηση βηματοδότη, η σειρά θα περάσει στη "θέση love story", καθόσον η δοκιμασία του Χριστόφορου θα τον φέρει πιο κοντά στην Παπά... :eek: ;) Έχουμε μέλλον ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Διάβασα σε μια στήλη που ασχολείτε με τα τηλεοπτικά, το εξής: Τη φετινή σεζόν, ούτε οι ΠαπαΡοκάδες αλλά ούτε και ο ΠαπαΤσάκαλος έχουν πέραση. Φέτος είναι η χρονιά του Παπα-Καλιάτη. :lol: :D :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Telika to petyxame! To alien megalwnei mesa sthn kardia tou! Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts