dadmcleader Δημοσιεύτηκε November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2014 Γεια σας ,θα ηθελα την γνωμη σας για την επιλογη μιας νεας συσκευης. Εδω και καποια χρονια ειμαι κατοχος του galaxy s2 και μπορω να πω οτι πειραματιστικα αρκετα με roms ,kernels ,mods κτλ. Το συμπερασμα μου ειναι οτι τα ποιο πολλα custom roms που ειναι AOSP/AOKP based εχουν πολλα bugs αρα και μεγαλη ασταθεια τουλαχιστον στο συγκεκριμενο τηλεφωνο.Ακομα ειχε μεγαλο προβλημα με την μπαταρια η οποια κρατουσε το πολυ μιση μερα και χωρις μεγαλη χρηση. Απο αυτες τις εμπειριες μου κατεληξα οτι για την καινουργια συσκευη που σκεφτομαι να αγορασω χρειαζομαι 1)καλη υποστηρηξη για AOSP roms μιας και η εμπειρια χρησης μου φαινεται πολυ καλυτερη σε σχεση με sammy (touchwiz) που εχω δοκιμασει 2)μπαταρια που να κραταει τουλαχιστον 10 ωρες (μια μερα στο περιπου) Οι επιλογες που εχω βρει ειναι το nexus 5 ,το oneplus one και το lg g2 Ομως για το nexus 5 με προβληματιζει η μπαταρια και η μνημη η οποια ειναι 16 gb και δεν βρησκω καπου διαθεσημο το 32αρι Για το oneplus one εχω προβληματιστει αρκετα με τα ghost touches και την κιτρινη οθονη στο κατω μερος Και τελος για το lg g2 πιστευω οτι δεν εχει καλη υποστηρηξη για AOSP roms Θα ηθελα λοιπον να ζητησω την γνωμη σας για το ποιο απο τα 3 τηλεφωνα (η αν εχεται υποψη σας καποιο αλλο τηλεφωνο) θα με καλυψει καλυτερα σε σχεση με αυτα που θελω. Ακομα αν καποιος εχει εμπειρια με καποιο απο τα τηλεφωνα αυτα ας πει την γνωμη του σχετικα με αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 oppo find 7z/one plus one/nexus 5 (αν και εχει κακη αυτονομια κατι το οποιο απο οτι καταλαβα σε νοιαζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 oppo find 7z/one plus one/nexus 5 (αν και εχει κακη αυτονομια κατι το οποιο απο οτι καταλαβα σε νοιαζει) Απο κρητικες που εβλεπα κραταει περιπου 12 ωρες χωρις ομως να εχει παιχνιδια ανοιχτα , gps κτλ. Για το oppo μαλλον δεν ψηνομαι μιας και βλεπω οτι δεν υπαρχει αρκετο developement και θα ηθελα να εχω επιλογες απο roms ,kernels κτλ. Οσον αφορα το oneplus one ,ολα τα τηλεφωνα εχουν θεμα με ghost touches (και γενικοτερα με την αφη) η στις καινουργιες παρτιδες δεν εχει ? Γι'αυτο το θεμα εχω μπερδευτει λιγο μιας και βλεπω πως υπαρουν διαφορετικα panels για το ιδιο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Φίλε μου θα σου προτείνα το g2.. Εχει ικανοποιητικότατη κάμερα μια οθονη χάρμα και το βασικότερο εχει μια μπαταρία τέρας.. Για να τελειώσεις την μπαταρία του σε μια μέρα θελει να έχεις τα παντα ανοιχτά μόνιμα να παίζεις παιχνίδια και την φωτεινότητα δυνατά και παλι θα σε βγάλει ανετωτατα μεχρι πολυ αργά το βράδυ.. Επίσης εχει καλή διακύμανση η μπαταρία του δλδ όταν ειναι στο 5 % δεν τελειώνει η μπαταρία και κλείνει γρήγορα.. Κρατάει όσο θα κρατούσε και από 95 μεχρι 90% Όσο για την υποστήριξη η of νομίζω εχει κανει πολυ καλα βήματα με τις αναβαθμίσεις. Από jelly bean έδωσε kit kat και θα δώσει σύντομα και επίσημα android L άσε που υπάρχει και άφθονο υλικό για σκάλισμα πείραγμα από ρομ κλπ. Εγω έχω περάσει την ρομ του G3 και δεν έχω κανένα θεμα.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ θα πήγαινα στο One Plus One ή στο Note3.:ninja: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Απο κρητικες που εβλεπα κραταει περιπου 12 ωρες χωρις ομως να εχει παιχνιδια ανοιχτα , gps κτλ. Για το oppo μαλλον δεν ψηνομαι μιας και βλεπω οτι δεν υπαρχει αρκετο developement και θα ηθελα να εχω επιλογες απο roms ,kernels κτλ. Οσον αφορα το oneplus one ,ολα τα τηλεφωνα εχουν θεμα με ghost touches (και γενικοτερα με την αφη) η στις καινουργιες παρτιδες δεν εχει ? Γι'αυτο το θεμα εχω μπερδευτει λιγο μιας και βλεπω πως υπαρουν διαφορετικα panels για το ιδιο τηλεφωνο. σε αναμονη και ελάχιστη χρήση ναι κρατάει πολυ για κάνε browsing η παίξε παιχνίδια....... εκεί η qhd σε συνδυασμό με snapdragon 801 ξεσκίζουν την μπαταρία τα 1+1 προτες παρτιδες ειχαν θεματα τωρα απο οτι βλεπω δεν έχουν Εγώ θα πήγαινα στο One Plus One ή στο Note3.:ninja: το προτο οκ...... το δεύτερο λόγο knox θα βλέπει roms με κιάλια............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κατά ένα μέρος βρέθηκα και εγώ στο ίδιο δίλημμα πριν λίγες μέρες. Ήμουν ανάμεσα στο Nexus 5 και LG G2 32GB. Τελικά και λόγο έλλειψης κάποιου αξιόπιστου (για μένα) κατάστημα για το Nexus 5, αποφάσισα και αγόρασα το G2. Είναι γεγονός ότι αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο και από την οθόνη και από την ταχύτητα του κινητού είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Το παρέλαβα Παρασκευή μεσημέρι και εχτές αργά το βράδυ το φόρτισα (με 38% μπαταρία) γιατί θέλω σήμερα να του περάσω τη rom του G3. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η γνώμη μου είναι ότι θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Επίσης να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον dhmhtrhsg2, είναι ακριβώς αυτό που έχω εκλάβει και εγώ από το κινητό, τις 2 μέρες που το έχω. Και φυσικά, μιας και ασχολείσαι και εσύ με roms, να σου πω ότι η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση είναι να περνάω roms. Πραγματικά ήμουν σε μεγάλο δίλημμα μεταξύ των δύο που προανέφερα και κάπου άρχισα να πιστεύω ότι στάθηκα πολύ τυχερός που δεν βρήκα το Nexus και αποφάσισα να πάρω το G2. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ελπίζω η επιλογή σου να σου δημιουργήσει τα ανάλογα συναισθήματα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Κατά ένα μέρος βρέθηκα και εγώ στο ίδιο δίλημμα πριν λίγες μέρες. Ήμουν ανάμεσα στο Nexus 5 και LG G2 32GB. Τελικά και λόγο έλλειψης κάποιου αξιόπιστου (για μένα) κατάστημα για το Nexus 5, αποφάσισα και αγόρασα το G2. Είναι γεγονός ότι αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο και από την οθόνη και από την ταχύτητα του κινητού είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Το παρέλαβα Παρασκευή μεσημέρι και εχτές αργά το βράδυ το φόρτισα (με 38% μπαταρία) γιατί θέλω σήμερα να του περάσω τη rom του G3. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η γνώμη μου είναι ότι θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Επίσης να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον dhmhtrhsg2, είναι ακριβώς αυτό που έχω εκλάβει και εγώ από το κινητό, τις 2 μέρες που το έχω. Και φυσικά, μιας και ασχολείσαι και εσύ με roms, να σου πω ότι η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση είναι να περνάω roms. Πραγματικά ήμουν σε μεγάλο δίλημμα μεταξύ των δύο που προανέφερα και κάπου άρχισα να πιστεύω ότι στάθηκα πολύ τυχερός που δεν βρήκα το Nexus και αποφάσισα να πάρω το G2. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ελπίζω η επιλογή σου να σου δημιουργήσει τα ανάλογα συναισθήματα. Εγώ θα πήγαινα στο One Plus One ή στο Note3.:ninja: σε αναμονη και ελάχιστη χρήση ναι κρατάει πολυ για κάνε browsing η παίξε παιχνίδια....... εκεί η qhd σε συνδυασμό με snapdragon 801 ξεσκίζουν την μπαταρία τα 1+1 προτες παρτιδες ειχαν θεματα τωρα απο οτι βλεπω δεν έχουν το προτο οκ...... το δεύτερο λόγο knox θα βλέπει roms με κιάλια............ Φίλε μου θα σου προτείνα το g2.. Εχει ικανοποιητικότατη κάμερα μια οθονη χάρμα και το βασικότερο εχει μια μπαταρία τέρας.. Για να τελειώσεις την μπαταρία του σε μια μέρα θελει να έχεις τα παντα ανοιχτά μόνιμα να παίζεις παιχνίδια και την φωτεινότητα δυνατά και παλι θα σε βγάλει ανετωτατα μεχρι πολυ αργά το βράδυ.. Επίσης εχει καλή διακύμανση η μπαταρία του δλδ όταν ειναι στο 5 % δεν τελειώνει η μπαταρία και κλείνει γρήγορα.. Κρατάει όσο θα κρατούσε και από 95 μεχρι 90% Όσο για την υποστήριξη η of νομίζω εχει κανει πολυ καλα βήματα με τις αναβαθμίσεις. Από jelly bean έδωσε kit kat και θα δώσει σύντομα και επίσημα android L άσε που υπάρχει και άφθονο υλικό για σκάλισμα πείραγμα από ρομ κλπ. Εγω έχω περάσει την ρομ του G3 και δεν έχω κανένα θεμα.. Ξανασκεφτηκα τις επιλογες που εχω και βλεπω οτι απο πλευρα συσκευης καλυτερα φαινονται τα G2,Note 3 κ Oneplus One.Ακομα επεσα στο ματι μου και το G3 που και το design του ειναι πολυ καλυτερο για μενα απο το Note 3 ενω φαινεται να εχει περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα. Εσεις αναμεσα σε Note 3 και G3 τι θα διαλεγατε? Τι γνωμη εχετε γενικα για το G3? H μπαταρια του ειναι συγκρισημη με το G2 η η μεγαλυτερη οθονη χαλαει περισσοτερη? Ακομα φαινεται οτι τo Nexus υστερει αρκετα σε σχεση με τα αλλα τηλεφωνα και απο αποψη μπαταριας και χαρακτηριστικων οποτε μαλλον αρχιζω να το απορρηπτω. Τελος η συσκευη που φαινεται να συνδιαζει ολα αυτα που θελω ειναι το Oneplus αλλα τα bugs με το touch με κανουν και το σκεφτομαι. Αν επιλεξω καποιο απο τα αλλα κινητα , αν και αυτο που θα πω ειναι λιγο βλακεια αλλα σαν εταιρια η lg σε σχεση με τη samsung μοιπως ειναι υποδιεστερη σε ποιοτητα , το λεω γιατι εδω και καιρο ακουω διαφορα και δεν μου χει καθησει τοσο καλα σαν εταιρια αν και δεν ειχα ποτε προσωπικη εμπειρια. Παντως και για εξαρτηματα του υπολογιστει υπαρχουν εταιριες η προιοντα που για καποιο λογο εχουν μεγαλυτερο failure rate απο αλλες εταιριες η προιοντα. Edited November 18, 2014 by dadmcleader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν θα έλεγα πως η lg ειναι υποδεέστερη της Samsung.. Όπως κ να εχει καμία από τις δυο δεν θεωρώ ότι βγάζει και τις ποιοτικότερες συσκευές. Τις βρίσκω στο ίδιο πάνω κάτω επίπεδο κατασκευαστικά. Η μπαταρία του g3 από όσο έχω δει ειναι μοα νορμαλ μπαταρία με τάση να αδειάζει και κάπως εύκολα άμα ζοριστεί λίγο.. Σε σχέση με του g2 δεν έχω κάτι να πω το g2 εχει μια καταπληκτική μπαταρία που ναι κρατάει πολυ περισσότερο. Εγω προσωπικά αν ήμουν μεταξύ του G3 k note3 αν και σχεδιαστικά μου αρέσει το g3 παρά πολυ και το θεωρώ κλάσεις ομορφότερο όπως και ποιοτικότερο στην αίσθηση στο χέρι , θα πήγαινα για το note 3. Ειναι ένα πλήρες κινητό. Εχει πολυ όμορφη οθονη και μια μπαταρία που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο . Έχεις και το πενάκι για να πειραματίζεσαι όποτε μια χαρά θα ειςαι.. Σκέψου όμως πως η διαφορα στο μέγεθος ειναι αισθητή μεταξύ των 2 και ας απέχουν μονο 0,2 της ίντσας σε οθονη.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν θα έλεγα πως η lg ειναι υποδεέστερη της Samsung.. Όπως κ να εχει καμία από τις δυο δεν θεωρώ ότι βγάζει και τις ποιοτικότερες συσκευές. Τις βρίσκω στο ίδιο πάνω κάτω επίπεδο κατασκευαστικά. Η μπαταρία του g3 από όσο έχω δει ειναι μοα νορμαλ μπαταρία με τάση να αδειάζει και κάπως εύκολα άμα ζοριστεί λίγο.. Σε σχέση με του g2 δεν έχω κάτι να πω το g2 εχει μια καταπληκτική μπαταρία που ναι κρατάει πολυ περισσότερο. Εγω προσωπικά αν ήμουν μεταξύ του G3 k note3 αν και σχεδιαστικά μου αρέσει το g3 παρά πολυ και το θεωρώ κλάσεις ομορφότερο όπως και ποιοτικότερο στην αίσθηση στο χέρι , θα πήγαινα για το note 3. Ειναι ένα πλήρες κινητό. Εχει πολυ όμορφη οθονη και μια μπαταρία που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο . Έχεις και το πενάκι για να πειραματίζεσαι όποτε μια χαρά θα ειςαι.. Σκέψου όμως πως η διαφορα στο μέγεθος ειναι αισθητή μεταξύ των 2 και ας απέχουν μονο 0,2 της ίντσας σε οθονη.. ότι ούτε lg ούτε Samsung απέχουν σχετικά από αυτό που λέμε ποιότητα το ξέρουμε όλοι (μια σχετική εξαίρεση αποτελεί η σειρά note) οποίος θέλει ποιότητα κοιτάει αλλού πχ oppo 1+1, xiaomi, Sony, htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 ότι ούτε lg ούτε Samsung απέχουν σχετικά από αυτό που λέμε ποιότητα το ξέρουμε όλοι (μια σχετική εξαίρεση αποτελεί η σειρά note) οποίος θέλει ποιότητα κοιτάει αλλού πχ oppo 1+1, xiaomi, Sony, htc Για ποιο λογο δεν θεωρειται η σειρα note ποιοτικη ? Τα oppo ,1+1 , xiaomi ειναι καλυτερα ποιοτικα σε σχεση με τα lg ,samsung? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα έλεγα πως η lg ειναι υποδεέστερη της Samsung.. Όπως κ να εχει καμία από τις δυο δεν θεωρώ ότι βγάζει και τις ποιοτικότερες συσκευές. Τις βρίσκω στο ίδιο πάνω κάτω επίπεδο κατασκευαστικά. Η μπαταρία του g3 από όσο έχω δει ειναι μοα νορμαλ μπαταρία με τάση να αδειάζει και κάπως εύκολα άμα ζοριστεί λίγο.. Σε σχέση με του g2 δεν έχω κάτι να πω το g2 εχει μια καταπληκτική μπαταρία που ναι κρατάει πολυ περισσότερο. Εγω προσωπικά αν ήμουν μεταξύ του G3 k note3 αν και σχεδιαστικά μου αρέσει το g3 παρά πολυ και το θεωρώ κλάσεις ομορφότερο όπως και ποιοτικότερο στην αίσθηση στο χέρι , θα πήγαινα για το note 3. Ειναι ένα πλήρες κινητό. Εχει πολυ όμορφη οθονη και μια μπαταρία που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο . Έχεις και το πενάκι για να πειραματίζεσαι όποτε μια χαρά θα ειςαι.. Σκέψου όμως πως η διαφορα στο μέγεθος ειναι αισθητή μεταξύ των 2 και ας απέχουν μονο 0,2 της ίντσας σε οθονη.. Μαλιστα ,ευχαριστω παντως αυτο ισχυει και σε μενα μου φανηκε πως το g3 ειναι πιο ευκολο στο χειρισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Για ποιο λογο δεν θεωρειται η σειρα note ποιοτικη ? Τα oppo ,1+1 , xiaomi ειναι καλυτερα ποιοτικα σε σχεση με τα lg ,samsung? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλιστα ,ευχαριστω παντως αυτο ισχυει και σε μενα μου φανηκε πως το g3 ειναι πιο ευκολο στο χειρισμο. λάθος κατάλαβες μόνο η σειρά note είναι κάτι το ποιοτικό σε σχέση με τα υπόλοιπα που βγάζει και ναι όσα ανέφερα ειδικά oppo και 1+1 και htc είναι κορυφή κατασκευαστικα και τα πρώτα δύο και από θέμα αντοχής αν δεν τα έχεις πιάσει δεν μπορείς να κρίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ξανασκεφτηκα τις επιλογες που εχω και βλεπω οτι απο πλευρα συσκευης καλυτερα φαινονται τα G2,Note 3 κ Oneplus One.Ακομα επεσα στο ματι μου και το G3 που και το design του ειναι πολυ καλυτερο για μενα απο το Note 3 ενω φαινεται να εχει περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα. Εσεις αναμεσα σε Note 3 και G3 τι θα διαλεγατε? Τι γνωμη εχετε γενικα για το G3? H μπαταρια του ειναι συγκρισημη με το G2 η η μεγαλυτερη οθονη χαλαει περισσοτερη? Ακομα φαινεται οτι τo Nexus υστερει αρκετα σε σχεση με τα αλλα τηλεφωνα και απο αποψη μπαταριας και χαρακτηριστικων οποτε μαλλον αρχιζω να το απορρηπτω. Τελος η συσκευη που φαινεται να συνδιαζει ολα αυτα που θελω ειναι το Oneplus αλλα τα bugs με το touch με κανουν και το σκεφτομαι. Αν επιλεξω καποιο απο τα αλλα κινητα , αν και αυτο που θα πω ειναι λιγο βλακεια αλλα σαν εταιρια η lg σε σχεση με τη samsung μοιπως ειναι υποδιεστερη σε ποιοτητα , το λεω γιατι εδω και καιρο ακουω διαφορα και δεν μου χει καθησει τοσο καλα σαν εταιρια αν και δεν ειχα ποτε προσωπικη εμπειρια. Παντως και για εξαρτηματα του υπολογιστει υπαρχουν εταιριες η προιοντα που για καποιο λογο εχουν μεγαλυτερο failure rate απο αλλες εταιριες η προιοντα. Εμενα προσωπικα το note 3 μου φαινεται μεγαλο οριζοντια(και εχω OpO...) και δεν προκειται να αξιοποιησω το πενακι του. Ουτε εχω διαβασει τα καλυτερα για το interface του. Τα bugs του OpO ειναι αμελητεα σε μενα, θα ελεγα οσο εμφανιζονται και στις αλλες συσκευες. H LG εχει ακομα την κακη προιστορια στα κινητα να την ακολουθει, που σταματησε μετα το G2. Εν συντομια, OpO>G2>G3>Note 3 για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 λάθος κατάλαβες μόνο η σειρά note είναι κάτι το ποιοτικό σε σχέση με τα υπόλοιπα που βγάζει και ναι όσα ανέφερα ειδικά oppo και 1+1 και htc είναι κορυφή κατασκευαστικα και τα πρώτα δύο και από θέμα αντοχής αν δεν τα έχεις πιάσει δεν μπορείς να κρίνεις Μαλιστα οποτε ας πουμε οτι εχω να διαλεξω αναμεσα στο oneplus one και το g2 λοιπον με το 1+1 να ειναι καλυτερο απ'το g2. Ξερετε καθολου τι γινεται με τις αλλαγες στο oneplus σε περιπτωση που εχω προβλημα με το touch? Aκομα ξερει κανεις σε τι ποσοστο τυχαινει να υπαρχει αυτο το προβλημα? Εμενα προσωπικα το note 3 μου φαινεται μεγαλο οριζοντια(και εχω OpO...) και δεν προκειται να αξιοποιησω το πενακι του. Ουτε εχω διαβασει τα καλυτερα για το interface του. Τα bugs του OpO ειναι αμελητεα σε μενα, θα ελεγα οσο εμφανιζονται και στις αλλες συσκευες. H LG εχει ακομα την κακη προιστορια στα κινητα να την ακολουθει, που σταματησε μετα το G2. Εν συντομια, OpO>G2>G3>Note 3 για μενα Οταν λες αμελητεα δηλαδη τι bugs εχεις αντιμετοπισει μεχρι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Οταν κανεις αρκετες αλλαγες στα θεματα, ισως καποιες να μην "κατσουν" καλα και να θελει reboot. Καποιες πολυ λιγες φορες στην αρχικη οθονη μου αφηνει ενα μικρο κενο στα πλαγια(πιθανολογω οτι εκει ηταν η θεση του widget της καμερας) που ομως επανερχεται στο φυσιολογικο αν κανεις οποιαδηποτε κινηση. Λιγα θεματακια με την ευαισθησια της οθονης, που μαλλον ειναι στα νορμαλ πλαισια(εχω και tempered). Αυτα ομως δεν τα θεωρω σοβαρα, ειδικα αν δεις τι αλλα προβληματα μπορει να εμφανιστουν σε οποιοδηποτε αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Οταν κανεις αρκετες αλλαγες στα θεματα, ισως καποιες να μην "κατσουν" καλα και να θελει reboot. Καποιες πολυ λιγες φορες στην αρχικη οθονη μου αφηνει ενα μικρο κενο στα πλαγια(πιθανολογω οτι εκει ηταν η θεση του widget της καμερας) που ομως επανερχεται στο φυσιολογικο αν κανεις οποιαδηποτε κινηση. Λιγα θεματακια με την ευαισθησια της οθονης, που μαλλον ειναι στα νορμαλ πλαισια(εχω και tempered). Αυτα ομως δεν τα θεωρω σοβαρα, ειδικα αν δεις τι αλλα προβληματα μπορει να εμφανιστουν σε οποιοδηποτε αλλο κινητο Καταλαβα, σε περιπτωση που εχει προβληματα μηπως γνωριζεις με τις επιστροφες τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δεν ξερω να σου απαντησω...Κι εγω το μονο που εχω δει γραμμενο ειναι το να σταλει πισω στην Αγγλια(απ'οπου και ηλθε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δεν ξερω να σου απαντησω...Κι εγω το μονο που εχω δει γραμμενο ειναι το να σταλει πισω στην Αγγλια(απ'οπου και ηλθε) ok ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidokis Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εγώ θα πήγαινα στο One Plus One ή στο Note3.:ninja: Note 3 είναι ανώτερο αρκεί να μην έχει πρόβλημα με την μεγάλη οθόνη που έχει . Επίσης το note 3 έχει και ωραία χρώματα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts