Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εεεε τι περιμένεις?!? Το κινητό είναι παρα πολύ low bugdet . Να δεις που θα πέσει άλλο ενα δεκαρικο σίγουρα στις επόμενες βδομάδες. Πανω απο 90 ευρώ δεν θα έδινα γι αυτό το κινητό ακόμα και αν δεν είχε πρόβλημα.

Απο κει και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί κρύβουν τα προβλήματα κάτω απο το χαλί. Στα μειντια Λάρισας το κινητό ηταν χάλι και μάλλον δεν έφταιγε το κατάστημα.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εεεε τι περιμένεις?!? Το κινητό είναι παρα πολύ low bugdet . Να δεις που θα πέσει άλλο ενα δεκαρικο σίγουρα στις επόμενες βδομάδες. Πανω απο 90 ευρώ δεν θα έδινα γι αυτό το κινητό ακόμα και αν δεν είχε πρόβλημα.

Απο κει και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί κρύβουν τα προβλήματα κάτω απο το χαλί. Στα μειντια Λάρισας το κινητό ηταν χάλι και μάλλον δεν έφταιγε το κατάστημα.

Το κινητό είναι πολύ καλό για την τιμή του. Το θέμα με την οθόνη υπάρχει, αλλά δεν δημιουργεί προβλήματα στην χρήση του. Ίσως μόνο σε εξεζητημένες περιπτώσεις. Αυτό που είδες ίσως δεν είχε το fix. Και όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ, τοποθετώντας μεμβράνη ματ, η επίδοση του touch με παραπάνω από 3 δάχτυλα βελτιώνεται θεαματικά.

Φυσικά, η Microsoft πρέπει να διευθετήσει το θέμα, γιατί εμένα μπορεί να μην με ενοχλεί, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται από την στιγμή που αγόρασε κάτι και δεν λειτουργεί όπως του παρουσιάζεται.

Το κινητό είναι πολύ καλό για την τιμή του. Το θέμα με την οθόνη υπάρχει, αλλά δεν δημιουργεί προβλήματα στην χρήση του. Ίσως μόνο σε εξεζητημένες περιπτώσεις. Αυτό που είδες ίσως δεν είχε το fix. Και όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ, τοποθετώντας μεμβράνη ματ, η επίδοση του touch με παραπάνω από 3 δάχτυλα βελτιώνεται θεαματικά.

Φυσικά, η Microsoft πρέπει να διευθετήσει το θέμα, γιατί εμένα μπορεί να μην με ενοχλεί, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται από την στιγμή που αγόρασε κάτι και δεν λειτουργεί όπως του παρουσιάζεται.

συμφωνώ σε όλα. μόνο στο θέμα της μεμβράνης δεν παίρνω θέση γιατί δεν έχω δοκιμάσει.

Πάντως εγώ το έχω υπέρ-βολευτεί το τηλέφωνο.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω και να βάλω καμιά q κάρτα στη 2η sim για ΜΒ και για κλήσεις προς τρίτους. Να ρωτήσω, στη 2η sim πιάνει κανονικά 3G ή είναι σαν τα κινέζικα dual sim που μόνο η μία κάρτα πιάνει 3G σήμα;

Ευχαριστώ.

Πιάνει κανονικά 3G και από τις 2 κάρτες αλλά όχι και από τις 2 ταυτόχρονα. Επιλέγεις εσύ ποια κάρτα θες για τα δεδομένα.

Καλησπέρα,

σήμερα το κινητό της συζύγου, μόλις 14 ημερών και αγορασμένο από Ελληνικό eshop, αποφάσισε να μας "μαυρίσει" την οθόνη και μαζί και την καρδιά....:lol:

Λοιπόν, το είχε όλο το μεσημέρι στην φόρτιση, το έβγαλε το απόγευμα και προσπάθησε να ανοίξει την οθόνη για να στείλει μήνυμα αλλά……η οθόνη μαύρη χωρίς να δείχνει ότι είναι ανοιχτό…..αλλά οι ήχοι κλινκ, κλακ (κλειδώματος, μηνυμάτων κλπ.) έρχονται κανονικά, που σημαίνει ότι είναι ανοιχτό…..:wacko:

Δοκίμασα Soft Reset (εδώ ο οδηγός), αλλά τίποτα, πάλι μαύρη οθόνη.........μετά προσπάθησα για Hard Reset (εδώ ο οδηγός), αλλά δεν γίνεται τίποτα, επειδή δεν έχω εικόνα στην οθόνη για να ξέρω τι κάνω....:wacko:

Καμιά ιδέα για λύση, πριν το πάω αύριο σε ΝΟΚΙΑ Care Center??

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα,

σήμερα το κινητό της συζύγου, μόλις 14 ημερών και αγορασμένο από Ελληνικό eshop, αποφάσισε να μας "μαυρίσει" την οθόνη και μαζί και την καρδιά....:lol:

Λοιπόν, το είχε όλο το μεσημέρι στην φόρτιση, το έβγαλε το απόγευμα και προσπάθησε να ανοίξει την οθόνη για να στείλει μήνυμα αλλά……η οθόνη μαύρη χωρίς να δείχνει ότι είναι ανοιχτό…..αλλά οι ήχοι κλινκ, κλακ (κλειδώματος, μηνυμάτων κλπ.) έρχονται κανονικά, που σημαίνει ότι είναι ανοιχτό…..:wacko:

Δοκίμασα Soft Reset (εδώ ο οδηγός), αλλά τίποτα, πάλι μαύρη οθόνη.........μετά προσπάθησα για Hard Reset (εδώ ο οδηγός), αλλά δεν γίνεται τίποτα, επειδή δεν έχω εικόνα στην οθόνη για να ξέρω τι κάνω....:wacko:

Καλησπερα!

Μπορεις να δοκιμασεις με το lumia recovery αλλα δεν νομιζω να στο λυσει το προβλημα. Δες εδω http://www.microsoft.com/en-us/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 Προσοχη θα στα σβησει ολα.

Καλησπέρα,

Αφού δοκίμασες και το reset τότε έχει θέμα η οθόνη του κινητού. Πάνε το σε ένα Nokia Care αν έχεις στην περιοχή σου να σου την αλλάξουν.

Καλησπερα!

Μπορεις να δοκιμασεις με το lumia recovery αλλα δεν νομιζω να στο λυσει το προβλημα. Δες εδω http://www.microsoft.com/en-us/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 Προσοχη θα στα σβησει ολα.

Αφού δοκίμασες και το reset τότε έχει θέμα η οθόνη του κινητού. Πάνε το σε ένα Nokia Care αν έχεις στην περιοχή σου να σου την αλλάξουν.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά δεν θα λυθεί το θέμα με το Recovery Tool, κι άλλοι το δοκίμασαν αλλά δεν έφτιαξε το θέμα με την οθόνη.....δείτε εδώ...

Οπότε, η συσκευή έχει σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα Hardware από ότι καταλαβαίνω.....:mad:

Αύριο στο Nokia Care Center λοιπόν, και θα δούμε τι θα γίνει......έχει αντιμετωπίσει άλλος τέτοιο πρόβλημα?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Το έπαθα κι εγω δεύτερη μέρα πουντο είχα...το πηφα στο nokshop που το πήρα και μου το αλλαξαν

Εγώ το πήρα από εδώ, και δεν είμαι Αθήνα για να μου το αλλάξουν......το πάω σε Nokia Care Center, ή τους παίρνω τηλέφωνο και κανονίζω να τους το επιστρέψω, ζητώντας νέα συσκευή άμεσα??

Εγώ το πήρα από εδώ, και δεν είμαι Αθήνα για να μου το αλλάξουν......το πάω σε Nokia Care Center, ή τους παίρνω τηλέφωνο και κανονίζω να τους το επιστρέψω, ζητώντας νέα συσκευή άμεσα??

Αν εχεις κοντα nokia care πηγαινε κατευθειαν σ'αυτους, θα σου παρει καιρο να το στειλεις στο καταστημα, αυτοι να το στειλουν στο service και παλι πισω. Ενω στο nokia care ή θα σου κανουν αντικατασταση ή σε μια μερα θα ειναι ετοιμο.

Αν εχεις κοντα nokia care πηγαινε κατευθειαν σ'αυτους, θα σου παρει καιρο να το στειλεις στο καταστημα, αυτοι να το στειλουν στο service και παλι πισω. Ενω στο nokia care ή θα σου κανουν αντικατασταση ή σε μια μερα θα ειναι ετοιμο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Μπορώ να ζητήσω δηλαδή αντικατάσταση συσκευής (χρησιμοποιημένη 14 μέρες είναι), από το Nokia Care της πόλης μου? Δεν θα μου κάνουν σκηνικό (πχ. άστο για επισκευή κλπ.)? Ποιό ακριβώς το δικαίωμά μου για αντικατάσταση συσκευής?

Και το θέμα είναι, πως εάν αργήσει η επισκευή καμιά εβδομάδα + , τι κάνω χωρίς κινητό εγώ?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Μπορώ να ζητήσω δηλαδή αντικατάσταση συσκευής (χρησιμοποιημένη 14 μέρες είναι), από το Nokia Care της πόλης μου? Δεν θα μου κάνουν σκηνικό (πχ. άστο για επισκευή κλπ.)? Ποιό ακριβώς το δικαίωμά μου για αντικατάσταση συσκευής?

Και το θέμα είναι, πως εάν αργήσει η επισκευή καμιά εβδομάδα + , τι κάνω χωρίς κινητό εγώ?

Κανονικα ειναι στις πρωτες 7 μερες η αντικατασταση αλλα κανε λιγο φασαρια, πες οτι το πηρες πριν 5 μερες οτι δεν εχεις αλλο τηλεφωνο κλπ.

Παντως και αλλαγη οθονης να σου κανουν δεν αργει, εκτος αν δεν εχουν φερει stock..

Αυτό πάντως που παρατήρησα 2 φορές που το δουλεψα δεν είναι πρόβλημα αφη.2 διαφορετικές συσκευές 2 διαφορετικές λειτουργίες και μάλιστα και οι 2 από άνοιγμα κουτιού.η μια δουλευε μια χαρά και η άλλη ακόμα και στο scrolling είχε λοξιγκα και μου κανει εντύπωση γιατί δεν έτυχε να το διαβάσω από κανέναν.τελικά μου φαίνεται περιεργη η συμπεριφορά του τηλεφωνου από συσκευή σε συσκευή.

Ήθελα και εγώ να το παρω λόγο του 5αριου και να αλλάξω το 630 αλλά το σκέφτομαι ακόμα...

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

παιδιά με την κύρια κάμερα τραβάει 720p βίντεο;

Και με τις δύο τραβάει βίντεο ανάλυσης 480x854 pixels.

Νεότερα επί του θέματος μου.... ..παραδόθηκε στο ΝΟΚΙΑ care της πόλης μου, θα το ελέγξουν και θα δουν τι έχει.. ....αντικατάσταση συσκευής μόνο από το κατάστημα που το αγόρασα.......τους πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα για την κατασταση που έχει, θα επικοινωνήσουν με το Nokia Care που το έδωσα για λεπτομέρειες και θα με ενημερώσουν για το τί θα γίνει... ..

Πιάσε το αυγό και κουρευτο.. ......

Παιδιά επιτέλους με καλέσανε από τα κεντρικά του Γερμανού ότι αύριο θα αποστείλουν το κινητό μου στο κατάστημα της περιοχής μου. Μου είπαν ότι μου κάναν αναβάθμιση λογιστικού. Άντε να δούμε τι θα δούμε... Edited by Cris4524

Υποψήφιος αγοραστής lumia 535 και λίγο τρομαγμένος μπορώ να πω....:cry:

Είναι τόσο χάλια τα πράγματα ρε παιδιά? Μέχρι σήμερα ήμουν απόλυτα σίγουρος άλλα τώρα....

Εγώ το θέλω για πολύ απλή χρήση, σκεφτιτε ότι είναι το πρώτο μου smartphone :D

Τι λέτε να κάνω?

Είναι τόσο χάλια τα πράγματα ρε παιδιά? Μέχρι σήμερα ήμουν απόλυτα σίγουρος άλλα τώρα....

Τι λέτε να κάνω?

Αν χρησιμοποιείς και τα 3 δάχτυλα ταυτόχρονα ναι είναι τρομακτικά.. Αν χρησιμοποιείς ενα είναι μια χαρά. Σίγουρα ενα θεματακι υπάρχει και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί λύση. Ίσως είναι καλυτερα να περιμένεις μια επόμενη παρτίδα αν και δεν νομιζω να σε χάλασει.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Τι λέτε να κάνω?

Δες κανα videaki στο YouTube και αν διαπιστώσεις ότι έχει "προβλημα" μην το πάρεις. Εγώ αυτό έκανα και το πήρα και είναι πολύ καλό. Αν βασιζομουνα μόνο στα forum δεν θα είχα δοκιμάσει καν τα windows phone με αυτά που γραφαν..

Και εγώ περιμένω φίλε μέχρι να πουνε ότι λυθικε, που δεν το βλέπω εγώ. Η οθόνη είναι που χρησιμοποιείς κάθε μέρα και αν δεν σου κάτσει θα χαλαστεις άσχημα. Τώρα αν θες να ακούσεις τους 2-3 που χρησιμοποιούν ένα ή δυο δάχτυλα, δεν ξέρω, αν και εγώ πέτυχα συσκευές με ένα δάχτυλο παρατεταμένο πάτημα να πατιέται άλλο σημείο. Οσο η Microsoft δεν παίρνει ακόμα θέση, ειμαι θεατής. Εσυ αποφασιζεις αν θες να ρισκάρεις

Είχα ξαναγράψει μερικές μέρες πρίν ότι πήγα να το δοκιμάσω να το πάρω άμεσα,απογοήτευση ξανά που πήγα να το δω σε πλαίσιο πάλι και ήταν με 5.0.0.0 έκδοση hardware.

Παιδιά καραμπινάτο πρόβλημα στις οθόνες είναι και δεν νομίζω με updates να γίνει κάτι.Δεν είναι δυνατόν δηλαδή το i9000 μου να έχει τέλεια απόκριση σε όλη την οθόνη μετά από 4 χρόνια λειτουργίας και κάτι καινούριο τεχνολογικά να έχει τόσο άθλια απόκριση και ξεβαμμένα-ξεθωριασμένα χρώματα εν έτη 2015.:(

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Σημερα το ξαναπηγα σε Nokia Care επειδη το δικο μου κανει τρελα πραγματα οπως σας ειπα (δεν εχει απλα θεμα στα 3 δαχτυλα θυμιζω, εχει και στα 2 δαχτυλα οταν γραφω μηνυματα εχει και με κανενα δαχτυλο(!) πιο σπανια οταν παταει μονο του διαφορα χωρις να αγγιζω την οθονη).

Την πρωτη φορα που το ειχα παει μου ειχε πει οτι η οθονη ειναι πολυ ευαισθητη και θελει ελαφρο πατημα και τετοια.

Σημερα ομως μολις μπηκα μεσα και του ειπα εχω προβλημα με το 535 μου λεει "ναι ξερω, και εγω το εχω" και πριν προλαβω να του πω οτι δεν ειναι μονο το multitouch σε εμενα οπως γραφοντε στα φορουμ μου λεει "κανει τρελα η οθονη, πατιουντε αλλα αντι αλλων".

Μου εδειξε και το δικο του 535 που ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο μου και μου ειπε οτι ειναι θεμα software και να περιμενουμε καποιο update, γιατι και αυτος το ψαχνει καθημερινα και δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Του ειπα οτι πηραμε ενα update για την αφη υποτιθετε αλλα το προβλημα παραμενει. Ειδα οτι ειχαμε ιδια εκδοση windows και hardware, οποτε εφυγα παλι χωρις να γινει τιποτα.

Αρα με δεδομενα το κινητο ενος φιλου εδω στο φορουμ που ανεφερε οτι αλλαξε το digiter και δεν εγινε τιποτα, και του ανθρωπου στην Nokia που εχει το ιδιο προβλημα και εχει ολα τα ανταλλακτικα διπλα του και μου ειπε οτι ειναι sofware το θεμα, σημαινει οτι περιμενουμε την Microsoft.........

Σημερα το ξαναπηγα σε Nokia Care επειδη το δικο μου κανει τρελα πραγματα οπως σας ειπα (δεν εχει απλα θεμα στα 3 δαχτυλα θυμιζω, εχει και στα 2 δαχτυλα οταν γραφω μηνυματα εχει και με κανενα δαχτυλο(!) πιο σπανια οταν παταει μονο του διαφορα χωρις να αγγιζω την οθονη).

Την πρωτη φορα που το ειχα παει μου ειχε πει οτι η οθονη ειναι πολυ ευαισθητη και θελει ελαφρο πατημα και τετοια.

Σημερα ομως μολις μπηκα μεσα και του ειπα εχω προβλημα με το 535 μου λεει "ναι ξερω, και εγω το εχω" και πριν προλαβω να του πω οτι δεν ειναι μονο το multitouch σε εμενα οπως γραφοντε στα φορουμ μου λεει "κανει τρελα η οθονη, πατιουντε αλλα αντι αλλων".

Μου εδειξε και το δικο του 535 που ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο μου και μου ειπε οτι ειναι θεμα software και να περιμενουμε καποιο update, γιατι και αυτος το ψαχνει καθημερινα και δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Του ειπα οτι πηραμε ενα update για την αφη υποτιθετε αλλα το προβλημα παραμενει. Ειδα οτι ειχαμε ιδια εκδοση windows και hardware, οποτε εφυγα παλι χωρις να γινει τιποτα.

Αρα με δεδομενα το κινητο ενος φιλου εδω στο φορουμ που ανεφερε οτι αλλαξε το digiter και δεν εγινε τιποτα, και του ανθρωπου στην Nokia που εχει το ιδιο προβλημα και εχει ολα τα ανταλλακτικα διπλα του και μου ειπε οτι ειναι sofware το θεμα, σημαινει οτι περιμενουμε την Microsoft.........

Και εγώ αυτό διάβασα στο forum τις nokia επί του θέματος.. (link)

• The title was changed to Microsoft Lumia 535