snapy13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μα καλα! Πλακα μας κανουν η μας εκδικουνται? Εγω παντως δεν γελαω.....:mad: Είναι πολύ σοβαρό το πράγμα. Το θέμα είναι αυτοί που πήραν tr.nr. μέσω DHL τι μπορούν να κάνουνε από εδώ και μετά ώστε να μην τους βγει χρυσό το κινητό των 80 ευρώ. Ξερει κάποιος με παρόμοια εμπειρία ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorje13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Παρήγγειλα και εγώ σήμερα 2 cubot s200 τα οποία είχε σε στοκ το vickmall. 1 μαύρο και 1 λευκό, μαζί με 2 δερμάτινες θήκες http://www.vickmall.com/high-quality-up-and-down-flip-leather-case-for-cubot-s200.html στα 5 $ η καθεμία (μισή τιμή από την κανονική). Εκτός από τα 2 κλασσικά δωράκια του vickmall, θα μου κάνει δωρεάν το root στα 2 τηλέφωνα και μου δίνει και 2 mini phone stand holders, 2 dust plugs και 1 Car charger. Με το σταγονόμετρο τα δωράκια καθότι καινούργια συσκευή. Επέλεξα να σταλούν το 1 με nl post και το άλλο με sg post, για να εξασφαλίσω ότι θα τα στείλουν χώρια και όχι σε 1 δέμα. Δεν είχα διαβάσει τη δημοσίευση του φίλου πιο πάνω που λέει ότι η nl post είναι πιο γρήγορη και επέλεξα να σταλεί το δικό μου με sg και της συζύγου με nl:confused: Ο/Η selina μου είπε ότι θα τα στείλουν αύριο.:) 2 ερωτησούλες έχω ακόμα: 1) τώρα που επέλεξα να γίνουν root τα κινητά, σε περίπτωση που βγεί μελλοντικά κάποιο update που θα διορθώνει παιδικές ασθένειες, θα μπορεί να γίνει στα δικά μου αυτόματα ή μη? ή θα μπλέξω με δυσνόητες για μένα διαδικασίες? 2) Στο paypal δεν βρίσκω από που μπορώ να κάνω "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Ακολουθώ τον οδηγό από τα παιδιά στο αντίστοιχο thread αλλά το τελευταίο βήμα δεν μου το εμφανίζει "Conversion options". Φταίει το ότι είναι φρέσκια η παραγγελία? Παίζει ρόλο που ο τρόπος πληρωμής είναι με Αmerican Express?:what: Edited December 17, 2014 by jorje13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Είναι πολύ σοβαρό το πράγμα. Το θέμα είναι αυτοί που πήραν tr.nr. μέσω DHL τι μπορούν να κάνουνε από εδώ και μετά ώστε να μην τους βγει χρυσό το κινητό των 80 ευρώ. Ξερει κάποιος με παρόμοια εμπειρία ; Πολύ απλά όταν τον πάρουν τηλέφωνο από την dhl ή του στείλουν email ότι έχει να λαμβάνει κάποιο προϊόν, θα πει οτι δεν είναι δικό του και δεν θα το παραλάβει και έτσι θα σταλεί πίσω στο gearbest. Για όσους δεν ξέρουν από τελωνείο, να τους ενημερώσω ότι για να εκτελωνίσει η dhl το δέμα τους, θέλει να τους δώσει ο αγοραστής άδεια εκτελωνισμού, μέσα από το σύστημα της γενικής γραμματείας δημοσιών εσόδων, από το http://www.gsis.gr !!! Πρέπει δε να τους προσκομίσει και ενα αποδεικτικό από την τράπεζα που πλήρωσε για να δούνε την πραγματική αξία της παραγγελίας. Για το κινητό που είναι κάτω από 150 ευρώ, θα πληρώσουν ΦΠΑ 23% περίπου 16 ευρώ + έξοδα εκτελωνισμού που ανέρχονται τα τελευταία γύρω στα 70 ευρώ.....το λιγότερο δηλαδή 86 ευρώ !!! Νομίζω πλέον πρέπει να αναλάβουν οι διαχειριστές το θέμα και να ξεκαθαρίσουν με τους απίθανους κινέζους τι γίνεται και αν έχουν διαλέξει για ορισμένες παραγγελίες ως μέσο αποστολής την dhl, τότε να τους διαγράψουν εντελώς από το φόρουμ και να σταματήσουν να παρουσιάζουν κινητά από δαυτους. Όσοι δεν πήρατε tracking number ακυρώστε τις παραγγελίες σας αυτομάτως από το paypal και μην περιμένετε να επικοινωνήσετε με το gearbest...οι άνθρωποι είναι...άντε να μην πω τι είναι !!! Edited December 17, 2014 by aggelosn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Νομίζω πλέον πρέπει να αναλάβουν οι διαχειριστές το θέμα και να ξεκαθαρίσουν με τους απίθανους κινέζους τι γίνεται και αν έχουν διαλέξει για ορισμένες παραγγελίες ως μέσο αποστολής την dhl, τότε να τους διαγράψουν εντελώς από το φόρουμ και να σταματήσουν να παρουσιάζουν κινητά από δαυτους. Συμφωνω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 πως ακυρωνουμε την παραγγελια απο το πειπαλ παρακαλω ? το γνωστο dispute ? η κατι αλλο δεν το εχω ξανακανει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Να μην περιμενεις 20 γεναρη γιατι υπαρχει περιπτωση να κολλησεις στην δικη τους πρωτοχρονια που δεν κινειται τιποτε απολυτως για 10-15 μερες κ θα παραλαβεις πασχα :D:D Μην μπερδευεις τον φίλο..Του απαντω ότι αν παραγγειλει μεθαυριο, 19/12, θα περιμένει τα κινητά κατά τις 20 Γενάρη...Δεν του λέω να περιμένει ως τότε για να τα παραγγείλει...Προς αποφυγήν παρεξήγησης.. Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Νομίζω πλέον πρέπει να αναλάβουν οι διαχειριστές το θέμα και να ξεκαθαρίσουν με τους απίθανους κινέζους τι γίνεται και αν έχουν διαλέξει για ορισμένες παραγγελίες ως μέσο αποστολής την dhl, τότε να τους διαγράψουν εντελώς από το φόρουμ και να σταματήσουν να παρουσιάζουν κινητά από δαυτους. Συμφωνω !!! Συμφωνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 πως ακυρωνουμε την παραγγελια απο το πειπαλ παρακαλω ? το γνωστο dispute ? η κατι αλλο δεν το εχω ξανακανει resolution center....view open cases...dispute a transaction...επιλέγεις από την λίστα την συγκεκριμένη συναλλαγή και τους γράφεις, οτι αγοράσες το κινητό πριν τόσες μέρες, ακόμα δεν έχει αποσταλεί, ότι είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες που γνωρίζεις, ότι θες τα χρήματα σου πισω και να σε προστατέψουν από το gearbest, τους ευχαριστείς κιολλας και σε μια μέρα θα σου έχουν κάνει refund...εμένα τόσο πήρε !!!! Φτάνει πια με τους απίστευτους...οχι άλλη πίστωση χρόνου...όχι άλλες δικαιολογίες !!! Ελεος δηλαδή ένα κινητό θέλαμε να χαρούμε και μας βγάλανε την ψυχή...αφήστε που έχουμε βγει και εκτός θέματος 1.000 φορές μέχρι τώρα !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ευχαριστω συναδελφε..........:):):):) να εισαι καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Μόλις ανοίξεις το θέμα...γύρισε το μετά και σε escalate..δεν χρειάζεται να περιμένεις την απάντηση του gearbest...την ξέρεις ήδη...ψέμματα...ψέμματα...ψέμματα...δικαιολογίες...δικαιολογίες...δικαιολογίες !!! Ακου ρε βάλανε DHL οι απίθανοι !!! Edited December 17, 2014 by aggelosn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 που το γραφει ρε παιδια οτι βαλανε dhl? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 που το γραφει ρε παιδια οτι βαλανε dhl? Αναφέρθηκε από συμφορουμίτες λίγες μόλις σελίδες πριν. Δες τα μηνύματα από 745 και μετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 σε οσους εστειλε με dhl ηταν dhl globalmail? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 σε οσους εστειλε με dhl ηταν dhl globalmail? Δεν μας λένε ...Το κρατάνε μυστικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εγώ τελικά μόλις τώρα ακύρωσα. Ευελπιστώ σε σύντομο refund. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν μας λένε ...Το κρατάνε μυστικο Και γιατο δεν παιρνει τηλεφωνο καποιος απο ολους σας στην DHL να μαθετε και κανετε ολοι τους Βουδες,ρε σεις? 5 λεπτακια τηλερωνημα ειναι και θα λυθει το μυστηριο :) Μεχρι τις 6 ηταν ανοιχτο το τηκερφνικο τους κεντρο νομιζω ή μεχρι 8 Για να ξερετε τι παιζι κ να κινηθειτε αναλογα ;) Σορρυ για το οφτοπικ καθ νομιζω πως τα περι καταστηματος μνματα πρεπςι να μεταφερθουν στο νημα του καταστηματος Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 μα και τηλεφωνο να μην παρουν μπορουν να δουν με τον αριθμο αν δεν ειναι κουριερ. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εμένα μου το εμφανίζει με dhl express σε μια αναζήτηση που έκανα.Μάλλον δεν είναι το απλό γερμανικό ταχυδρομείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Το gearbest ειναι αξιοπιστο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Και γιατο δεν παιρνει τηλεφωνο καποιος απο ολους σας στην DHL να μαθετε και κανετε ολοι τους Βουδες,ρε σεις? 5 λεπτακια τηλερωνημα ειναι και θα λυθει το μυστηριο :) Μεχρι τις 6 ηταν ανοιχτο το τηκερφνικο τους κεντρο νομιζω ή μεχρι 8 Για να ξερετε τι παιζι κ να κινηθειτε αναλογα ;) Σορρυ για το οφτοπικ καθ νομιζω πως τα περι καταστηματος μνματα πρεπςι να μεταφερθουν στο νημα του καταστηματος Αυτό έγραψα κι εγώ ρε φιλε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εμένα μου το εμφανίζει με dhl express σε μια αναζήτηση που έκανα.Μάλλον δεν είναι το απλό γερμανικό ταχυδρομείο. Μην παίζουμε με της λέξεις το θέμα είναι ότι έρχεται με DHL έτσι. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μην παίζουμε με της λέξεις το θέμα είναι ότι έρχεται με DHL έτσι. Φίλε μου υπάρχει και άλλη DHL που δεν είναι κούριερ. Αυτό προσπαθούσαμε να καταλάβουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τόσος λόγος για αν είναι DHL η Deutsche Post ?? Deutsche Post το traking θα είναι RX945207543DE. Ενώ αν DHL θα είναι 2515193936 τα πράγματα είναι απλά . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μόνο αριθμοί είναι. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μόνο αριθμοί είναι. ... Ναι μόνο αριθμοί αν είναι DHL την έχω πληρώσει αρκετές φορές και έχω μάθει .....ΜΑΚΡΙΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts