Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το παραγγείλω σε λίγο.απο που λέτε;είναι πουθενά φθηνότερα;

Απο οπου κιαν το παρεις ρωτα πρωτα στο live chat αν υπαρχει σε stock εκεινη την στιγμη και κανε αμεσως την παραγγελια. Υπαρχουν λιγα κομματια σε ολους και οπου το πετυχεις.

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να πουλήσει να βγάλει το ρυζάκι της θέλει και αυτή:) :) !!! Τι να σου πει ? ΄'΄Πρόσεξε φιλαράκι, δεν το έχω άμεσα διαθέσιμο ?΄΄

Εγώ την ρώτησα επί τούτου και μου είπε, αύριο πέρνεις t/n για το άσπρο, το μαύρο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο

Απο οπου κιαν το παρεις ρωτα πρωτα στο live chat αν υπαρχει σε stock εκεινη την στιγμη και κανε αμεσως την παραγγελια. Υπαρχουν λιγα κομματια σε ολους και οπου το πετυχεις.

αμα την πετυχω θα την ξαναρωτησω αμα αργει ας στειλει και ασπρο.:D

το παρηγγειλα απο vickmall φιλε μου και ο θεος βοηθος:mad:

Ρε παιδια ακουστε το αλλο που εγινε στο gearbest παντα....εχθες το απόγευμα κοιτάω την παραγγελια μου και το Order Status εγγραφε Shipped out Track your Shipment, πάτησα το το Track your Shipment και μου εδωσε tracking number..... χάρηκα και μπήκα στο forum kai σας το έγραψα,.... Παω σημερα να δω, μηπως ειχε προχώρηση τιποτα και παταω παλι στο track your shipment ολες οι πληροφοριες που υπηρχαν εχθεσ σημερα δεν υπηρχαν. ουτε tracking number ουτε τιποτα..... τι μπορει να εγινε τωρα????? να υποθεσω οτι κατα λαθος μου στειλανε αυτες τις πληροφοριες και γιαυτο τις διαγραψανε??? δλδ δεν εχουν στειλει το τηλέφωνο??? εχει τυχη σε κανενα σας κατι παρόμοιο?????? :(:(:(

Αυτο συνεβει γιατι δεν υπαρχουν στοιχεια tracking . Ειναι πολυ νωρις να σου δωσει στοιχεια . Το νωριτερο 2-3 μερες απο την ημερα που σου δινουν number εως μια εβδομαδα. Γιαν να δεις το track number πηγαινε στο my order και πατα επανω στο αριθμο της παραγγελιας σου .

τελικα ειχε δικιο ο φιλος πιο πανω δεν το ειχε στοκ και σημερα δεν ειχε ουτε το ασπρο αλλα μου ειπε απο εβδομαδα το εργοστασιο θα τους στειλει αλλα και μαυρο οποτε θα περιμενω λιγες μερες.τωρα για λιγες μερες ακομη δεν εγινε τιποτα απο το να επιστρεφω χρηματα και να ψαχνω αλλου....υπομονη θα κανω με τα gearbest παιδια θα τους συμπαρασταθω :lol:

τελικα ειχε δικιο ο φιλος πιο πανω δεν το ειχε στοκ και σημερα δεν ειχε ουτε το ασπρο αλλα μου ειπε απο εβδομαδα το εργοστασιο θα τους στειλει αλλα και μαυρο οποτε θα περιμενω λιγες μερες.τωρα για λιγες μερες ακομη δεν εγινε τιποτα απο το να επιστρεφω χρηματα και να ψαχνω αλλου....υπομονη θα κανω με τα gearbest παιδια θα τους συμπαρασταθω :lol:

Ο φίλος έχει (σχεδόν) πάντα δίκιο :-)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο φίλος έχει (σχεδόν) πάντα δίκιο :-)

εκτος απο αυτα που λες για την αεκ :lol: ρωτησα και στο τσατ του minideal ουτε αυτοι το εχουν.και δεν ξερουν ειπαν μπορει και το βραδυ μπορει και την αλλη εβδομαδα να το εχουν.οποτε περιμενω το vickmall και οταν τυχει.....

Εχει ψαχτει κανεις για θηκες?

Χα,χα,.... καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Μέχρι στιγμής το κινητό μόνο σε φωτογραφίες το βλέπουμε......... μόνο τις θήκες δεν σκέφτηκα...

Να' σαι καλά ρε φίλε, με έκανες και γέλασα....:lol::lol::lol:

Από το facebook:

ANNOUNCEMENT: Cubot S200 now is in too large demand ,so some customers might not get their products .please get assured that we'll soon solve this problem .

https://www.facebook.com/cubot.cubot.7?fref=nf

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Επισημα, δηλαδη, πεφτει στο κενο η λασπη που εφαγε το GB.

Κανενα μαγαζακι δεν ειχε ξεκινησει να στελνει κινητα πιο νωρις απο το GB, αλλα μονο για αυτους υπηρχε κραξιμο.

Ολα τα site ειπαν οτι ειχαν(και ΑΚΟΜΑ εχουν) έλλειψη, αλλα το GB σας εφταιγε.

Και ο λογος ηταν επειδη ειχε την χαμηλοτερη τιμη, αρα μαζεψε την πλειοψηφια των παραγγελιων.

οπως ηταν ολοφανερο, η CUBOT "κρεμασε" τους πελατες με το λιγο στοκ.

καποιους χρηστες του myphone.gr θα τους θεωρουμε πλεον (το λιγοτερο).. γκρινιαριδες και θα τους αγνοουμε. ;)

α πα πα, μου την έκανε το selina-κι , μου έστειλε μήνυμα σήμερα ότι δεν έχει ούτε το λευκό και αν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα :(

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ρε σα πολλούς δικηγορους εχει το γκιαρ εδω μεσα !!!

Μπραβο! Και το νομιζα μικρο μαγαζακι!

Edited by Evaggelos1
Κατοπιν ευγενικης παρακλησης του φιλου aggelosn
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Επισημα, δηλαδη, πεφτει στο κενο η λασπη που εφαγε το GB.

Κανενα μαγαζακι δεν ειχε ξεκινησει να στελνει κινητα πιο νωρις απο το GB, αλλα μονο για αυτους υπηρχε κραξιμο.

Ολα τα site ειπαν οτι ειχαν(και ΑΚΟΜΑ εχουν) έλλειψη, αλλα το GB σας εφταιγε.

Και ο λογος ηταν επειδη ειχε την χαμηλοτερη τιμη, αρα μαζεψε την πλειοψηφια των παραγγελιων.

οπως ηταν ολοφανερο, η CUBOT "κρεμασε" τους πελατες με το λιγο στοκ.

καποιους χρηστες του myphone.gr θα τους θεωρουμε πλεον (το λιγοτερο).. γκρινιαριδες και θα τους αγνοουμε. ;)

Δεν βλέπω ποια είναι η λάσπη φίλε μου. Εκτός και αν δεν μας αρέσει να βλέπουμε την αντικειμενική πραγματικότητα. Και καλώς ή κακώς, ανεξαρτήτως από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας, η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι μια, δεν υπάρχουν δυο αλήθειες...γιατί αν δεχτούμε δυο ενδεχόμενα ως αληθινά τότε σίγουρα σφάλουμε και σε δεύτερη φάση θα πρέπει να δούμε ποια είναι η αλήθεια και πιο το ψέμα.

Θα μιλήσω για τελευταία φορά για το gearbest και ειλικρινά όποιος δεν θέλει να παραδεχτεί ότι όσα πω δεν είναι η μοναδική αλήθεια τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε. Είναι πολύ άσχημο να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε την άποψη μας χωρίς να ξέρουμε όλα τα πραγματικά περιστατικά και είναι ακόμα χειρότερο όταν και αφού τα μάθουμε αυτά πάλι να πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο.

Λοιπόν παραδοχή νο.1 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας): οι προπαραγγελίες στο gearbest είχαν μια σαφή ενημέρωση από το κατάστημα, και δεν μπορεί κανείς να με διαψεύσει, σύμφωνα με την οποία το κατάστημα εως ότου είχε στα χέρια του τα κινητά τηλέφωνα δεν θα προέβαινε σε καμία δέσμευση χρημάτων, παρά μόνο αυτά θα είχαν δεσμευτεί από το paypal για να δοθούν σε μεταγενέστερο χρόνο στο κατάστημα, όταν δηλαδή το κατάστημα θα είχε τα κινητά και θα ζητούσε από το paypal τα χρήματα του. Οι προπαραγγελίες για το μαύρο έληξαν στις 25/11/2014 και μια μέρα αργότερα στις 26/11/2014 το gearbest χρέωσε τους λογαριασμούς των αγοραστών και η κατάσταση άλλαξε σε complete και άρχισε η επεξεργασία των παραγγελιών. Τάδε γράφει το site του gearbest: "Payment Authorization: Add to Cart now and submit payment. The payment will not be processed until 3-5 business days before product dispatch. Take advantage of the best price now and shop with confidence." Υπάρχει ένας...όχι δυο...ένας που να το αμφισβητεί ;;; Εδω είμαι να τον ακούσω !!! Πάμε παρακάτω...

Παραδοχή νο.2 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Το gearbest είχε τονίσει πως μόλις έχει τα κινητά στην κατοχή του, ήτοι να θυμήσω μόλις χρεώσει τους λογαριασμούς των αγοραστών, μέσα σε 3-5 εργάσιμες μέρες θα γίνονταν η αποστολή τους. Αυτή είναι μια δεύτερη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας.

Παραδοχή νο.3(χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Και τα ψέμματα που ήδη είχαν αρχίσει με τις παραπάνω 2 παραδοχές...μόλις είχαν αρχίσει !!! Επειδή κάτι συνέβη και δεν είχαν τα κινητά, που ίδιοι είχαν παραδεχτεί ότι τα έχουν, αφού χρέωσαν τους λογαριασμούς των αγοραστών, και πέρασαν οι 5 εργάσιμες μέρες, προσπάθησαν να δώσουν το "τυράκι" στον λαό, με το να τους χαρίσουν κάτι ακουστικά της κακιάς ώρας. Αλλά αυτό δεν είναι το κακό...αυτό που υποτιμάει την νοημοσύνη μας και μας φτύνουν στα μούτρα οι κινέζοι είναι η φοβερή ατάκα, ότι θα πρέπει να καθυστερήσουν άλλες 3-5 εργάσιμες μέρες για να ελέγξουν τα ακουστικά αν δουλεύουν και να τα βάλουν μέσα στα κουτιά. Αυτή είναι η τρίτη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας.

Παραδοχή νο.4 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας): Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών...στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Συνομιλίες που δεν ολοκληρώθηκαν ποτε, συνομιλίες που υπόσχονταν ότι το κινητό θα το στείλουν σε 1-3 εργάσιμες μέρες,τις έχω κρατημένες αν θέλετε τις ποστάρω, αν και έχουν υπάρξει πολλές παρόμοιες πιο πάνω, συνομιλίες που αφου ζητούσαν συγγνώμη, χωρίς να παραδέχονται ότι είναι ψεύτες, αντιπροτείναν να αντικαταστήσουν το κινητό με κάποιο άλλο προϊόν...ούτε λόγος φυσικά για άμεσο refund. Αυτή είναι η τέταρτη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας.

Παραδοχή νο.5 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Ξαφνικά από τις 3-5 εργάσιμες μέρες ή τις 1-3 εργάσιμες μέρες, φτάσαμε στην ατάκα ότι είναι Χριστούγεννα και έχω πολύ κόσμο ακόμα να δουλέψω, για αυτό μην με κουράζεις ρε φουκαρά έλληνα με το κινητό σου...θα το έχω σε 20 μέρες. Αυτή είναι η πέμπτη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας.

Παραδοχη νο.6 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει να πουν ότι είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες και πως από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα το μόνο που τους ένοιαζε είναι να πάρουν τα λεφτά των αγοραστών και να προσπαθήσουν να ρίξουν τις ευθύνες στον κατασκευαστή, ξεχνώντας όμως την υποχρέωση που είχαν αναλάβει από την παραδοχή νο.1.

Μετά από όλα αυτά μου μιλάτε για λάσπη και υπάρχουν ακόμα άτομα που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο μαγαζί ;;; Για όλα αυτά φταίνε ποιοι ;;; Οι ανυπόμονοι αγοραστές που θέλουν το κινητό τους και που τους είχε υποσχεθεί το κατάστημα, κάνοντας διαφήμιση μάλιστα, ότι έρχονται τα Χριστούγεννα και είναι ώρα για δώρα ;;; Μήπως αυτοί που πλήρωσαν στην ώρα τους ;;; Μήπως αυτοί που δέχτηκαν όλους τους όρους του καταστήματος;;; Το κατάστημα ποιον όρο τήρησε ;;; Ποια συγγνώμη είπε;;; Πότε βγήκε και είπε σας κοροιδεύουμε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ;;; Ξέχασα, για όλα αυτά, φταίει το εργοστάσιο...αυτό τους κρέμασε...τα λεφτά όμως ξέρανε να τα κρατούν...κύριοι μου... ενω δεν είχαν κινητά !!! Άγιο το gearbest...εμείς είμαστε οι "συκοφάντες" !!!

Υ.Γ. 1: Υπ'αριθμ. 408 μήνυμα του gearbest http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5800103#post5800103 στις 3.12.2014: We can ship all the packages (white and black) within 3 to 5 business days. Πείτε μου πότε να αρχίσω να γελάω με το αξιόπιστο αυτό κατάστημα ;;;

Υ.Γ.2: Υπ'αριθμ. 408 μήνυμα του gearbest στο ίδιο νήμα:I hope you can understand.....testing the phone and the earphone, add the case and the film. Τι ακριβώς να τεστάρεις στην θήκη και στην ζελατίνα και στα ακουστικά ρε φουκαρά ;;; Μήπως η ζελατίνα είναι λίγο τσαλακωμένη ;;; Μήπως τα ακουστικά θα τα βάλεις και στα αυτιά σου και θα μου τα δώσεις μετά να τα φορέσω και γω ;;; Και που να τα βάλεις ρε συ gearbest;;; Όλα τα hands on που έχουν γίνει δείχνουν ξεκάθαρα οτι η κατασκευάστρια εταιρεία έχει μέσα μια θήκη και μια ζελατίνα...εσυ τι θα βάλεις ακριβώς και γιατι χρειαζόσουν 3-5 εργάσιμες μέρες για κάτι που ήδη υπάρχει μέσα ;;;

Υ.Γ.3: Υπ' αριθμ. 434 μήνυμα του gearbest στο ίδιο νήμα στις 08.12.2014: Now, I should explain something about Cubot s200....Now we have got some phones....It will be shipped these days. Καλά πόσο θες να μας τρελάνεις ;;; Στις 3.12.2014 συ δεν ήσουν gearbest που έλεγες ότι θα στείλεις όλα τα μαύρα και άσπρα σε 3-5 εργάσιμες μέρες ;;; Μήπως έχει ποντίκια στις αποθήκες του αυτό το κατάστημα και του τρώνε τα κινητά ;;;

Υ.Γ.4: Υπ'αριθμ.518 μήνυμα του gearbest στο ίδιο νήμα στις 16.12.2014: Please don't choose the Singapore Post. Because Singapore Post have many limitations. They don't accept the batteries, even the smartphone battery. If you choose it, we have to change your order to NL post. It will waste your money and the dispatch time. I hope you can understand. Nl post is the best way to Greece. Και εκεί που λέγαμε ότι ησυχάσαμε από το gearbest ήρθε και μας αποτέλειωσε.... ειλικρινά αν δεν είχαμε και αυτό το κατάστημα θα πιστεύαμε ότι οι κορυφαίοι ψεύτες είναι οι πολιτικοί μας...αυτοί όμως τους έχουν ξεπεράσει προ πολλού !!!

Υ.Γ.5: Θα ανανεωθεί αργότερα με κορυφαία μηνύματα του gearbest..γιατί υπάρχουν πολλά ακόμα...για να δούμε ποιος είναι ο συκοφάντης και ποιος ο ψεύτης εδω μέσα...

Ρε σα μπολους δικηγορους εχει το γκιαρ δωμεσα !!! Μπραβο! Και το νομιζα μικρο μαγαζακι!

Evaggelos1, θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το σχόλιο σου ιδίως την λέξη :"μπολους"...που σίγουρα δεν την έγραψες καταλάθος. Σευχαριστω !!!

Edited by aggelosn

Για μένα το μονο (χοντρο)λάθος του GB είναι οτι δεν τήρησε την προτεραιότητα στις παραγγελίες!

Αυτό είναι και το πιο σοβαρό,και πιστεύω έγινε γιατί ήθελε να εξυπηρέτηση τα μέλη του myphone πρωτα,κι οποίος του έστελνε πμ την ημερα της παραλαβής των cubot s200,

Τον εξυπηρετούσε άμεσα(έπαιρνε tr. Number)!

Σίγουρα τα παιδιά που φωνάζουν έχουν το δίκιο τους αλλά οι αγορες απο Κίνα τα έχουν αυτά!

Ήρθε επιτέλους το s200 στο GB :D:D :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5823339#post5823339

Παραπεμπω στην υπογραφη του φιλου Ταλιμπαν (ελπιζω να εχω την αδεια του)

Κανονια θα βαρανε, καμπανες θα καμπανιζουν, το νου σας ερχονται τα s200 :lol::lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παραπεμπω στην υπογραφη του φιλου Ταλιμπαν (ελπιζω να εχω την αδεια του)

Κανονια θα βαρανε, καμπανες θα καμπανιζουν, το νου σας ερχονται τα s200 :lol::lol:

Κάτι για s300 είχα ακούσει καποτε :p

Τωρα πλεον το εχουν ολοι , και στο Ebay με 78 ευρω ...

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Ήρθε επιτέλους το s200 στο GB :D:D :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5823339#post5823339

Το πιστευουμε και (ξανα)παραγγελνουμε ?

Την πρωτη παραγγελια που ειχα κανει μεσω ενος φιλου , την ακυρωσαμε την Τριτη .

Εγινε και refund , του αποδεσμευσαν και τα λεφτα που του ειχαν κρατησει αρχικα ( παλι καλα ).

Η αληθεια ειναι οτι μ αρεσει αυτο το κινητακι , ειδικα η μπαταρια του , και σ αυτη την τιμη που το δινει το gear λεω να ξαναδοκιμασω την τυχη μου...

Εσεις που το εχετε παραγγειλει και δεν την ακυρωσατε πηρατε ολοι tracking number ? Η παει απο Δευτερα ?

Edited by snapy13

Το πιστευουμε και (ξανα)παραγγελνουμε ?

Την πρωτη παραγγελια που ειχα κανει μεσω ενος φιλου , την ακυρωσαμε την Τριτη .

Εγινε και refund , του αποδεσμευσαν και τα λεφτα που του ειχαν κρατησει αρχικα ( παλι καλα ).

Η αληθεια ειναι οτι μ αρεσει αυτο το κινητακι , ειδικα η μπαταρια του , και σ αυτη την τιμη που το δινει το gear λεω να ξαναδοκιμασω την τυχη μου...

Εσεις που το εχετε παραγγειλει και δεν την ακυρωσατε πηρατε ολοι tracking number ? Η παει απο Δευτερα ?

Μερικοι εχουν παρει, αλλα δεν τηρηθηκε χρονολογικη σειρα συμφωνα με το ποτε εγινε η παραγγελια του καθενος κατι που προκαλεσε δικαια παραπονα.

Αποψη μου ειναι οτι η ιστορια που μας κρατησε συντροφια τα κρυα βραδυα του Δεκεμβρη, φθανει στο τελος.

Μαλλον παρελαβε μπολικα κομματια και απο δευτερα θα αρχισει να ταχυδρομει.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

το s168 μου δειχνει ...

Το αλλαξε , το S200 ειχε εχθες ...

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...