Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συνηθως χανεις 1.5 ευρω περιπου.τουλαχιστον τοσα εχασα απο το απαραδεκτο antelife πριν μια βδομαδα

Σημερα πηρα και εγω track number..!! Τελικα πολοι βιαστηκαν να κατηγορησουν το Gear και το ιδιο θα εκαναν για οποιοδηποτε αλλο μαγαζι και αν το παρηγγελναν πριν ενα μηνα, γιατι κανενα δεν ξεκινησε αποστολες πριν τις 8/12..!!

Απλα γιατι κανενα δεν ειχε κινητα s200 απο την Cubot.(Ειχα μιλησει με αρκετα για να δω τι παιζει). Για το αν ριξουμε το Gear στην φωτια θα εξαρτηθει απο το τι θα μας στειλουν..αρα ας μην βιαζονται καποιοι και αν τελικα οταν με το καλο τα παρουμε υπαρξουν προβληματα , τοτε και εγω μαζι τους να τους κραξουμε..:cool:

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι κουφό είναι πάλι αυτό το appointment με το Tinydeal ?

http://seckill.tinydeal.com/

3125 άτομα αιτήθηκαν (μέχρι τώρα) για να κληρωθούν 20 τυχεροί !!!!!

Catch the egg and trim it !!!

Σημερα πηρα και εγω track number..!! Τελικα πολοι βιαστηκαν να προτεραιότητατο Gear και το ιδιο θα εκαναν για οποιοδηποτε αλλο μαγαζι και αν το παρηγγελναν πριν ενα μηνα, γιατι κανενα δεν ξεκινησε αποστολες πριν τις 8/12..!!

Απλα γιατι κανενα δεν ειχε κινητα s200 απο την Cubot.(Ειχα μιλησει με αρκετα για να δω τι παιζει). Για το αν ριξουμr στην φωτια θα εξαρτηθει απο το τι θα μας στειλουν..αρα ας μην βιαζονται καποιοι και αν τελικα οταν με το καλο τα παρουμε υπαρξουν προβληματα , τοτε και εγω μαζι τους να τους κραξουμε..:cool:

Αν δεις πιο πανω θα καταλαβεις οτι ο λογος που 'κραζω' οπως λες το gear ειναι για την προτεραιοτητα της αποστολης και οχι γιατι δεβνεχουν cubot διαθεσιμα (αυτο ειναι γνωστο). Το οτι πηρες track εσυ δεν σημαινει απαταιτητα οτι το gear εγινε αξιοπιστο. Το αν μια μερα κοντα στο Πασχα μου το στειλουν τελικα δεν κανει το gear αξιοπιστο. Το οτι πρεπει να στελνεις 10 μηνυνατα για να παρεις μια αναληθη απαντηση δεν κανει το μαγαζακι αξιοπιστο Μιας που το ανεφερες μας λες και ημερονηνια αγορας;;

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Μακριά από αυτό το σαίτ http://www.tinydeal.com είναι το πρώην Ahappydeal είναι απάτη αναξιόπιστο 100% προσοχή.

Εγω παντως φιλε εκανα αγορα πριν 1 μηνα ηρθε κανονικα μεσα σε 18 μερες και ολα ηταν οκ... τωρα τι λες εσυ τοσο ευκολα και γιατι, ελπιζω να ειναι καλοπροαιρετο και απλα βιαστικα απερισκεπτο.Το 100% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΞΑΚΡΙΒΟΜΕΝΑ.. ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? Να το μαθουμε να φυλαχτουμε..!! (Και μη παει το μυαλο κανενος οτι εχω καποια σχεση με το μαγαζι..)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

29/11 το λευκο!!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

29/11 το λευκο..!!

Φιλε a_s_806, την ίδια ημερομηνια εχω κανει και εγω την αγορά σε λευκο (29/11)..Πότε πηρες tracking Number?? Το ζητησες εσυ ή σου το εστειλαν?? Ποια η πορεία του κινητού σου αυτή την στιγμη? Ελπίζω να το παρουμε πριν την πρωτοχρονιά..
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Μακριά από αυτό το σαίτ http://www.tinydeal.com είναι το πρώην Ahappydeal είναι απάτη αναξιόπιστο 100% προσοχή.

Το tinydeal προ-υπήρχε του ahappydeal , το ahappydeal έγινε dealsmachine . Το χρησιμοποιώ χρόνια και όχι μόνο στα ηλεκτρονικά 8/10 παραγγελίες δεν έχουν πρόβλημα οι άλλες πάνε dispute paypal και βρίσκω την άκρη. Είναι πολύ μεγάλο site ίσα ίσα. Το gearbest και οι λοιποί είναι μικρομάγαζα μπροστά του.

Εγω παντως φιλε εκανα αγορα πριν 1 μηνα ηρθε κανονικα μεσα σε 18 μερες και ολα ηταν οκ... τωρα τι λες εσυ τοσο ευκολα και γιατι, ελπιζω να ειναι καλοπροαιρετο και απλα βιαστικα απερισκεπτο.Το 100% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΞΑΚΡΙΒΟΜΕΝΑ.. ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? Να το μαθουμε να φυλαχτουμε..!! (Και μη παει το μυαλο κανενος οτι εχω καποια σχεση με το μαγαζι..)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

29/11 το λευκο!!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

29/11 το λευκο..!!

Και εγώ ευχαριστημένος είμαι από tinydeal :happy:

Mi Note 3

Το Efox χρεώνει 7,55 ευρω για μεταφορικά, στο τελικό λογαριασμό στο ταμείο στα εμφανίζει...Cubot S200 75,99 + 7.55 σύνολο 83,54

σε ποσο καιρο ερχεται ομως?και το κινητο στο παραδιδει οπως οι κινεζοι με root+play store?το εχω απορια....

σε ποσο καιρο ερχεται ; το κινητο στο παραδιδει οπως οι κινεζοι με root+play store?το εχω απορια....

Το efox στέλνει από Γερμανία ;

Ρωτάω γιατί εδώ που βρισκομαι ( Βουλγαρία ) δεν υπαρχει περίπτωση να μην περάσει τελωνείο , εδώ για κάτι μικρά δεματακια αξίας 30 ευρώ πλήρωσε η γυναίκα μου κάτι 15άρια.

Το efox στέλνει από Γερμανία ;

Ρωτάω γιατί εδώ που βρισκομαι ( Βουλγαρία ) δεν υπαρχει περίπτωση να μην περάσει τελωνείο , εδώ για κάτι μικρά δεματακια αξίας 30 ευρώ πλήρωσε η γυναίκα μου κάτι 15άρια.

δεν ξερω αν μπορει καποιος να μας διαφωτισει.....

Το efox στελνει απο Γερμανια. Σε ερωτηση μου για το S200, μου ειπαν οτι δεν ειναι ακομη διαθεσιμο στην γερμανικη αποθηκη και αν θελω να μου το στειλουν απο Κινα. Καλο θα ηταν να επικοινωνησετε μαζι τους πριν την αγορα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ποσο καιρο ερχεται ομως?και το κινητο στο παραδιδει οπως οι κινεζοι με root+play store?το εχω απορια....

Αν υπαρχει στη αποθηκη τους το πσραλαμβανεις συντομα.(σε λιγες μερες).

Ποιος κινεζος το παραδιδει με root?

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Το efox στελνει απο Γερμανια. Σε ερωτηση μου για το S200, μου ειπαν οτι δεν ειναι ακομη διαθεσιμο στην γερμανικη αποθηκη και αν θελω να μου το στειλουν απο Κινα. Καλο θα ηταν να επικοινωνησετε μαζι τους πριν την αγορα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν υπαρχει στη αποθηκη τους το πσραλαμβανεις συντομα.(σε λιγες μερες).

Ποιος κινεζος το παραδιδει με root?

α δεν το εχουν εκει ετοιμοπαραδοτο ετσι?ολοι τα γνωστα κινεζικα stores σε ρωτανε αν θελεις root+play store

α δεν το εχουν εκει ετοιμοπαραδοτο ετσι?ολοι τα γνωστα κινεζικα stores σε ρωτανε αν θελεις root+play store

Για το S200 root? Δεν το έχω δει πουθενά .

Play store έχει από default.

Edited by metalergr

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Για το S200 root? Δεν το έχω δει πουθενά .

Play store έχει από default.

πριν λιγο κοιτουσα σε minideal και vickmall για το s200 το εχουν ιδια τιμη περιπου 106$ και εχουν την επιλογη αν θελεις root με καποια μικρη χρεωση

Ok ευχαριστώ.

Α.Einstein

Φιλε a_s_806, την ίδια ημερομηνια εχω κανει και εγω την αγορά σε λευκο (29/11)..Πότε πηρες tracking Number?? Το ζητησες εσυ ή σου το εστειλαν?? Ποια η πορεία του κινητού σου αυτή την στιγμη? Ελπίζω να το παρουμε πριν την πρωτοχρονιά..

Σημερα Τεταρτη 10/12 μου εστειλαν mail με το track number της NL Post.Η πορεια του θα αρχισει να εμφανιζεται μετα 2-3 μερες, αλλα για την πρωτοχρονια με τον φορτο στα ταχυδρομεια τετοια εποχη το βλεπω χλωμο.. μακαρι να το παρω γιατι το παρηγγειλα για δωρο στην γυναικα μου και βλεπω να παιρνω κι αλλο δωρο:lol:

Αυτο στο tinydeal που το βγαλανε με 24 euro πως μαθενεις αν κερδισες και ποτε πληρωνεις ;

Ρωταω το support και δε ξερει! ελεοοος

Edited by sakis92

δεν ξερω αν μπορει καποιος να μας διαφωτισει.....

Το e Fox έχει warehouse στη Γερμανία αλλά το βασικό μαγαζί είναι στην Κίνα

Οι τιμές στα δύο μαγαζιά δεν είναι ίδιες(πιο ακριβά από τη Γερμανία)

Οπότε μπαίνεις στο σάιτ το κινέζικο και από κει πατάς warehouse eu και σε βάζει στο γερμανικό μαγαζί από όπου ψωνίσεις ότι έχει διαθέσιμο (Δυστυχώς δεν είναι τα πάντα διαθέσιμα σε σχέση με το κινέζικο σάιτ)χωρίς φόβο για τελωνείο

Μανώλης

Το e Fox έχει warehouse στη Γερμανία αλλά το βασικό μαγαζί είναι στην Κίνα

Οι τιμές στα δύο μαγαζιά δεν είναι ίδιες(πιο ακριβά από τη Γερμανία)

Οπότε μπαίνεις στο σάιτ το κινέζικο και από κει πατάς warehouse eu και σε βάζει στο γερμανικό μαγαζί από όπου ψωνίσεις ότι έχει διαθέσιμο (Δυστυχώς δεν είναι τα πάντα διαθέσιμα σε σχέση με το κινέζικο σάιτ)χωρίς φόβο για τελωνείο

δηλαδη στο γερμανικο παραλαμβανεις πιο γρηγορα οτι εχουν στην αποθηκη τους αλλα στο κινεζικο εχει τα παντα και πιο φθηνα αλλα ερχεται φυσικα πιο αργα.οποτε διαλεγεις και παιρνεις.οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω το s200 ειναι στην κινα οποτε καλυτερα κατευθειαν απο εκει και απο πιο γνωστα μαγαζια

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα

Πόση ακτινοβολία εκπέμπει το κινητό ?

Παρουσιάζει προβλήματα ?

Ευχαριστώ

φιλε αν ειδες τα ποστ πισω δεν το εχει παρει κανεις ακομη οποτε αναμενουμε ολοι

Dear

I*have*checked*your*order,*and*we*are*so*sorry*to*tell*you*that*the*phone*which*you*ordered*is*not*in*stock*at*the*moment,*so*we*still*haven't*ship*it*out,*do*you*mind*waiting*for*a*few*days,*after*the*item*restock,*we*will*send*your*package*out*as*soon*as*possible,*if*you*can*not*wait,*we*also*can*cancel*your*order*for*you,*is*that*OK?***Waiting*for*your*message.**

Η παραγγελια μου 17/11 μαυρο.

Την απαντηση μου την μαντευετε. Απο αλλου και γρηγορα

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...