Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

70€(86$) έβγαινε με το λάθος απο την mobile εκδοση,αλλιως με το κουπόνι έβγαινε περίπου 97$.

Εγώ πάντως θα περιμένω να δω τι θα γίνει και θα σας ενημερωσω!

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και γιατί δε κάνουν το refund μια ώρα αρχίτερα να ξεμπερδεύουν και αυτοί και μείς?

και γω λογικά θα περιμένω εδώ που φτάσαμε

Edited by nikiforos_

me to koyponi toso ekane

Δεν νομιζω πως το προβλημα τους ειναι που θα δωσουν 10-20 κινητα προς 65 ευρω. Εγω που το παρηγγειλα στις 29/11 με το κουπονι το χρεωθηκα 96.59 δολαρια και στις 2/12 η τραπεζα μου πηρε 78.50 ευρω.(η μετατροπη εγινε απο την τραπεζα και οχι απο το paypall συμφωνα με τις υποδειξεις καποιων απο δω μεσα).

Το προβλημα τους πιστευω ειναι οτι καθηστερησε η Cubot να τους δωσει κινητα και τωρα δεινει λιγα λιγα στους πιο καλους της-μεγαλυτερους πελατες της.Υπομονη!!. Και να ρωτησω και κατι σε οσους ζητησαν επιστροφη χρηματων . Τα πηραν ολα πισω η εχασαν την διαφορα προμηθειας της τραπεζας;

Δεν νομιζω πως το προβλημα τους ειναι που θα δωσουν 10-20 κινητα προς 65 ευρω. Εγω που το παρηγγειλα στις 29/11 με το κουπονι το χρεωθηκα 96.59 δολαρια και στις 2/12 η τραπεζα μου πηρε 78.50 ευρω.(η μετατροπη εγινε απο την τραπεζα και οχι απο το paypall συμφωνα με τις υποδειξεις καποιων απο δω μεσα).

Το προβλημα τους πιστευω ειναι οτι καθηστερησε η Cubot να τους δωσει κινητα και τωρα δεινει λιγα λιγα στους πιο καλους της-μεγαλυτερους πελατες της.Υπομονη!!. Και να ρωτησω και κατι σε οσους ζητησαν επιστροφη χρηματων . Τα πηραν ολα πισω η εχασαν την διαφορα προμηθειας της τραπεζας;

συνηθως χανεις 1.5 ευρω περιπου.τουλαχιστον τοσα εχασα απο το απαραδεκτο antelife πριν μια βδομαδα

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εγω θα προτεινα να μη βιαστειτε για refund απο gearbest. δωστε στην καλυτερη 2 μερες ακομα. δλδ να παει 10/12 μιας και ειχαν πει οτι περιμενουν να κανουν stock. τωρα μιλησα με τον Larry στο chat του ζητησα πολυ ευγενικα να μου κανει refund. μου ειπε να περιμενω 1-2 μερες και θα αρχισουν οι αποστολες. του ειπα 2 days no more. αν παλι κανουν τους κινεζους απλα refund και το περνω απο banggood σε ασπρο που θα το εχει και σε stock. αυτα

σε ακολουθω .δυο μερες ομως .αλλιως τη πεμπτη dispute

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εγω πάντως ειμαι αισιόδοξος οτι μεσα στην εβδομαδα κατι θα κανει το GB

μακαρι αν και δεν νομιζω.ειπαμε τους συμφερει να κανουμε dispute

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Τι να πω looool , ζήτησα από το gearbest ακύρωση και refund η απάντηση τους ήταν ότι δεν είδαν την ακύρωση και ότι μόλις έστειλαν το τηλέφωνο , να δούμε τι θα πει το Paypal με το dispute , πάντως ακόμα στο status δεν γράφει shipped out
LeEco Le max 2 [x820]

Μόλις πήρα tr.number απο gearbest.

Ήσουν με τη προσφορά των 86 δολλαριων;

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η απάντηση τους στο άνοιγμα του ticket μου:

Dear*GEORGE,*

Thank*you*so*much*for*your*recent*order.*We*feel*extremely*sorry*for*not*shipping*out*your*order*timely.*

Regarding*item(s)*:*Cubot*S200*5.0*inch*Android*4.4*3G*Phable

The*item*is*currently*back*ordered*and*we*expect*to*receive*it*in*around*3-7*days*if*no*delay,*after*which*we*will*pack*and*ship*the*order*to*you.*

Can*you*wait*for*it?*or*you*prefer*to*change*with*other*item?*or*get*a*refund*?We*would*like*serve*you*any*way.*

We*wish*to*take*this*opportunity*to*apologize*to*you*for*any*inconvenience*caused.*

Thank*you*so*much*for*your*kind*understanding*and*patience.*

Best*Regards*

Nydia

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

καλημερα παιδια κι εγω πηρα tracking απο gearbest με την καλη τιμη.86 δολλαρια.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Πλέον είμαι βέβαιος πως δε πρόκειται να τα στείλουν.προχωράω άμεσα σε refund

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Πλέον είμαι βέβαιος πως δε πρόκειται να τα στείλουν.προχωράω άμεσα σε refund

εγώ πάντως είχα ζητήσει ακύρωση και εεπιστροφή χρημάτων , τελικά μου έστειλαν το κινητό >.< , πλήρωσα για SG και το τρακινγ ελιβαι για NL , τι άλλο να πω ..... από ότι φαίνεται θα έχω δύο cubot

LeEco Le max 2 [x820]

απο ολο αυτο με το gearbest εχασα 1,56 απο την προμηθεια της τραπεζας στην αγορα +1,56 απο την προμηθεια της τραπεζας στην επιστροφη των χρηματων =3,12€ . αρα θα μας βγει 3€ επιπλεον το κινητο

Καλημέρα παιδιά. Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία από τις 21/11 . Η παραγγελία μου έγινε στα 97$, λίγο πριν ανακαλυφθεί το bug στο mobile site του GB. Εσείς που έχετε πάρει tracking number ήδη (και ειδικά εσείς με την "προνομιακή" τιμή) ποια μέρα έγινε η παραγγελία σας και την έχουν εξυπηρετήσει ήδη; Γιατί ο Larry μόλις τωρα μου γράφει ότι το τηλέφωνο είναι back ordered και θα πρέπει να περιμένουμε άλλες 3-7 μέρες... Edited by agriokatsiko

Καλημέρα παιδιά. Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία από τις 21/11 . Η παραγγελία μου έγινε στα 97$, λίγο πριν ανακαλυφθεί το bug στο mobile site του GB. Εσείς που έχετε πάρει tracking number ήδη (και ειδικά εσείς με την "προνομιακή" τιμή) ποια μέρα έγινε η παραγγελία σας και την έχουν εξυπηρετήσει ήδη; Γιατί ο Larry μόλις τωρα μου γράφει ότι το τηλέφωνο είναι back ordered και θα πρέπι να περιμένουμε άλλες 3-7 μέρες...

16/11 παραγγελία

LeEco Le max 2 [x820]

Καλημέρα παιδιά. Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία από τις 21/11 . Η παραγγελία μου έγινε στα 97$, λίγο πριν ανακαλυφθεί το bug στο mobile site του GB. Εσείς που έχετε πάρει tracking number ήδη (και ειδικά εσείς με την "προνομιακή" τιμή) ποια μέρα έγινε η παραγγελία σας και την έχουν εξυπηρετήσει ήδη; Γιατί ο Larry μόλις τωρα μου γράφει ότι το τηλέφωνο είναι back ordered και θα πρέπι να περιμένουμε άλλες 3-7 μέρες...

ολο κολπα ειναι ο Larry μη τον πιστευεις. εμενα τωρα αμα τον ρωτησω θα μου πει 1-2 μερες. ετσι μου χθες. αμα τον ρωτησω αυριο θα μου πει 2 εβδομαδες.

Εγω ειπα, αν μεχρι την πεμπτη το πρωι δεν εχω tracking number κανω dispute.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Προσπαθώ μάλλον παράλογα να βρω ένα pattern αλλά μαζί τους μάλλον δε θα μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Δεν είναι ότι τον πιστεύω τον Larry, και σε εμένα μου έχει πει διάφορα όλες αυτές τις μέρες. Είναι που είναι η πρώτη απόπειρά μου να αγοράσω κινητό από Κίνα μεριά και δεν έχω συνηθίσει στα τερτίπια της διαδικασίας... Όχι ότι βέβαια αυτό θα με αποτρέψει από μελλοντικές αγορές.

Μην πιστευετε η συνεννοηση μεταξυ τους ειναι αστα

εμενα μου απαντησαν πριν λιγο σε ενα ticket να περιμενω λιγες μερες ακομα γιατι καθημερινα παραλαμβανουν κομματια κ στα επομενα λεπτα εσκασε mail με τρακινγκ απο nl post κ την πληροφορια οτι εγινε shiped

αρχισαν κ τα στελνουν παντως

Hint : ο Larry, και ο κάθε Larry, δεν είναι το ίδιο άτομο. Από πίσω μπορεί να είναι 2, 3, 10, 150 κτλ Κινέζοι. Μην έχετε την εντύπωση ότι μιλάτε με το ίδιο άτομο όταν θα μιλήσετε δεύτερη ή τρίτη φορά μαζί του.

Έτσι δουλεύουν τέτοιου είδους e-shops (κινέζικα ή ευρωπαϊκά).

Προφανώς και δεν είναι ο ίδιος. Κινέζος που τον λένε Larry :lol: . Εννοούσα ότι έχω μιλήσει με το "larry" αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες και μου λένε ότι νά'ναι...

Πήρα σήμερα Tracking number μετά από τόση ταλαιπωρία με το να μου ακυρωσουν δύο παραγγελίες και θα μου ξεμπλοκαρουν τα χρήματα 19-21/12 αυτές είναι οι μ@@κιες του paypal περιττό να σας πω δεν τους έστειλα κανένα Email έως τώρα αλλά αν δεν το έστελναν σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να ξανά αγόραζα κάτι από αυτούς. Ας έρθει να δούμε τι λέει και αυτό

Και' γω μόλις ακύρωσα την παραγγελία. Είναι καραγκιόζηδες οι άνθρωποι. Την μια λένε 3-5 μέρες, την άλλη 1-2 εβδομάδες.....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...