Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη δική μου περίπτωση:

απόγευμα ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας

το επόμενο πρωί είχα email τους ότι την ακύρωσαν και έχουν κανονίσει refund

ρην μεθεπόμενη μέρα είχα email από το paypal ότι έγινε refund των χρημάτων μου.

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

vickmall b2cbuying to2c εχουν πλεον στοκ οποιος περιμενε κ εφαγε τον γαιδαρο ας μην κολλησει στην ουρα:lol:

Συμφωνώ - και το banggod επίσης (στοκ λευκό, 10/12 παραλαβή μαυρο) στα $106

Αυτό που με τρομάζει μόνο είναι οτι ουσιαστικά είναι ΟΛΟΦΡΕΣΚΗ παραγωγή, εχω ανησυχία για το Quality Control που μπορεί να έγινε τόσο βιαστικά...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Συμφωνώ - και το banggod επίσης (στοκ λευκό, 10/12 παραλαβή μαυρο) στα $106

Αυτό που με τρομάζει μόνο είναι οτι ουσιαστικά είναι ΟΛΟΦΡΕΣΚΗ παραγωγή, εχω ανησυχία για το Quality Control που μπορεί να έγινε τόσο βιαστικά...

Νομιζω οτι επειδη εχεις εμπειρια παιξαμε λοττο οταν εγινε το refund σε μενα αμφιταλαντευτηκα υπερβολικα για να μην το παραγγειλω

γινομενος ουσιαστικα πειραματοζωο της cubot

ας βγει οπως με τα προβληματα του s168 κ φτιαχνεται(λογικα θα εχει κ πολλη υποστηριξη)

αντε να ερχονται κ να σβηστει πολλη σαβουρα απο δω μπας κ βρει κανενας τιποτε πληροφοριες

σήμερα περιμένω αποστολή από banggood , το b2cbuying μου απάντησε ότι μόλις στοκαραν ( για το άσπρο μιλάμε )
LeEco Le max 2 [x820]

Τα ίδια είπε και σε εμένα...ακύρωσα από gearbest και παρήγγειλα από αυτούς...να δούμε ποιος θα τα πρωτοπάρει

μόλις μου έστειλε tracking number το minideal

πότε παρήγγειλες?

Τη Παρασκευή...μου είπαν σε chat ότι έχουν 20 κομμάτια και αρκετές παραγγελίες αλλά αν έκανα την παραγγελία άμεσα θα μου το έστελναν τη Δευτέρα. Δες εδώ

Δε ξέρω τί να κάνω...

Να το ακυρώσω από το gearbest και να παραγγείλω αλλού ή να το αφήσω και όπου πάει?

Δεν το βιάζομαι πάντως το κινητό

Δε ξέρω τί να κάνω...

Να το ακυρώσω από το gearbest και να παραγγείλω αλλού ή να το αφήσω και όπου πάει?

το ιδιο δίλημμα εχω και εγω

Δε ξέρω τί να κάνω...

Προσωπικά και εμένα δεν με έκαιγε μιας και τα Χριστούγεννα τα χάσαμε ούτως ή άλλως αλλά μου την έσπασε η κοροϊδία.

Στην τελική, αφού δεν είχε τα τηλέφωνα γιατί πήρε τα χρήματα? ... Περιμένω το refund...αλλά από τη συμπεριφορά τους δεν φαίνεται να γλυτώνω το dispute στο Paypal: σε κάθε email λένε και άλλα.

Πάντως δεν πιστεύω ότι δεν θα πάρεις τηλέφωνο...αλλά αν σκέφτεσαι να ακυρώσεις, ρώτα πρώτα αν υπάρχει πραγματικό στοκ αλλού.

Και γώ δε πιστεύω ότι δεν θα στείλουν τελικά. Απλά αργούν πολύ να στοκάρουν.

Ρώτησα το πρωί το Minideal και μου είπαν ότι αν παραγγείλω τώρα, σήμερα ή αύριο θα το στείλουν.

Τί να πιστέψεις...

εγω θα προτεινα να μη βιαστειτε για refund απο gearbest. δωστε στην καλυτερη 2 μερες ακομα. δλδ να παει 10/12 μιας και ειχαν πει οτι περιμενουν να κανουν stock. τωρα μιλησα με τον Larry στο chat του ζητησα πολυ ευγενικα να μου κανει refund. μου ειπε να περιμενω 1-2 μερες και θα αρχισουν οι αποστολες. του ειπα 2 days no more. αν παλι κανουν τους κινεζους απλα refund και το περνω απο banggood σε ασπρο που θα το εχει και σε stock. αυτα

Και εγώ μιας και δεν το βιάζομαι ,και ήμουν από τους πρώτους που το παράγγειλα, θα περιμένω απο Gearbest να δω που θα καταλήξει το όλο θέμα...

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Εγώ πάλι επειδή έχω παραγγείλει ένα coolpad f2 για εμένα και καλα για τα χριστούγεννα και είναι ήδη πολύ κοντα να έρθει και επειδή είχα πάρει το cubot s200 από το gearbest για την γυναίκα και επειδή δεν θέλω πολλές μέρες κρεβατομουρμούρα έβαλα παραγγελία το Σαββάτο προσ Κυριακή παραγγελία στο Banggood Που έλεγε ότι έχει στοκ , πριν απο καμιά ώρα ήρθε το μαιλ

Hi ,

Thank you very much for your custom with Banggood.com. Your order was shipped out. You can login Banggood account to check your order information.

LeEco Le max 2 [x820]

Όσοι έχετε πάρει tracking number, οριακά προλαβαίνετε να το πάρετε στις 30 με 31/12 και ειλικρινά σας εύχομαι να το πάρετε τότε. Όπως και να χει η κατάληξη με το gearbest για τον καθένα ξεχωριστά, δεν παύει το κινητό να είναι πολλά υποσχόμενο για το μικρό του κόστος. Αυτή την μπαταρία του θα την λατρέψουν όσοι το πάρουν. Το μικρό hands on του gearbest είναι τόσο αργό...όσο αργοί είναι αυτοί στο ίδιο το gearbest !!!

Δείτε τι μου απάντησαν σήμερα από GB φυσικά

Dear Petros,

Thank you very much for your recent message.

We have cancelled your order and applied refund for you, and it is processing now, could you please waiting for a few days, and we will refund for you in 2-7 business days.

If any problems more , please do not hesitate to contact us.

Best regards,

viking

Οπότε περιμένω το χρήμα και παραγγέλνω από αλλού.

Pixel 6a

Δείτε τι μου απάντησαν σήμερα από GB φυσικά

Dear Petros,

Thank you very much for your recent message.

We have cancelled your order and applied refund for you, and it is processing now, could you please waiting for a few days, and we will refund for you in 2-7 business days.

If any problems more , please do not hesitate to contact us.

Best regards,

viking

Οπότε περιμένω το χρήμα και παραγγέλνω από αλλού.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

κανεις δε θα παραλαβει απο gb....μπηκαν μεσα με τα 65 ευρω...απλα θα κανουν refund σε ολους:)

εχει τελειωσει το gb με αυτο το φιασκο....

αλλα το προβλημα δημιουργηθηκε απο οσους γραφαν γλυψιματα για να παρουν ποντους

και παρεσυραν πολυ κοσμο που δεν ηξερε οτι ολα ηταν μουφα...επρεπε να γινει ξεχωριστο θεμα για σαλιαρισματα του GB και ετσι δε θα ειχαμε τοσα θυματα....και γω σκεφτηκα να το κανω,

αλλα υπαρχει και αξιοπρεπεια κυριοι.....

Edited by skolix

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...