Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το minideal παρελαβε 20 κομματια και θα τα στειλει σημερα. εβαλα παραγγελια και ειπε οτι θα το στειλει δευτερα

Αμήν! :blink:

Από την μέρα που θα τους ρωτήσεις . http://opelclub.gr/Smileys/akyhne/SmokingAJoint.gif Edited by metalergr

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

το minideal παρελαβε 20 κομματια και θα τα στειλει σημερα. εβαλα παραγγελια και ειπε οτι θα το στειλει δευτερα

Τα ίδια είπε και σε εμένα...ακύρωσα από gearbest και παρήγγειλα από αυτούς...να δούμε ποιος θα τα πρωτοπάρει

Μόλις πήρα αριθμό αποστολής από ένα άσπρο s200 παραγγελία από coolicool εγώ ,οπότε σιγά σιγά υποθέτω ότι θα αρχίσουν να τα στέλνουν Edited by fck23

Θεωρώ πως βγήκαν κάποια κομμάτια από το εργοστάσιο. Τώρα σε ποια site και πόσα κομμάτια θα διαθέσουν, προφανώς εξαρτάτε από τις πωλήσεις που έκαναν αλλά και την δημοσιότητα που έχουν. Αν το παραπάνω μεγάλο site πήρε 20 μόνο κομμάτια το gearbest άντε 5 και πολλά είναι ως νέος στον χώρο.

Παιδιά ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο.....τελικά υπάρχει διαθέσιμο ?......άρχισαν να στέλνουν ?....ή ακόμη μιλάμε για προπαραγγελίες ?

επίσης μιλάμε ΜΟΝΟ για αγορά από κινα ή υπάρχει διαθέσιμο και σε κάποια ευρωπαικη αποθήκη ?

Μόλις πήρα αριθμό αποστολής από ένα άσπρο s200 παραγγελία από coolicool εγώ ,οπότε σιγά σιγά υποθέτω ότι θα αρχίσουν να τα στέλνουν

Εισαι ο ηρωας μου! :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

καλά και μένα με βλέπω να το ακυρώνω, ξενέρωσα τόσες μέρες στο περίμενε :zzz:

[off topik]

Ξεκίνα πρώτα να τους κόψεις την διαφήμιση από την υπογραφή σου και μετά ακύρωσε

[/off topik]

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

[off topik]

[/off topik]

Αμάν καρφί που του έριξες ............. λες να το κατάλαβε!

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

[off topik]

[/off topik]

Αμάν καρφί που του έριξες ............. λες να το κατάλαβε!

τα κουπόνια είναι εκεί για διευκόλυνση.Κάποιοι δεν έχουν τον χρόνο ψάχνουν και από το να βάλω μια παπα:X που έχει πει κάποιος βάζω κάτι ποιο χρηστικό, αλλά επειδή το ζητήσατε την αλλάζω. Από κει και πέρα εχω κάνει αρκετές παραγγελίες σε διάφορα πραγματάκια και δεν είχα κανένα πρόβλημα όπως δεν είχα πρόβλημα με το preorder του s168. Έτυχε και κάναν πατάτα με το preorder του συγκεκριμένου, για κάποιος είναι η πρώτη φορά που τους συμβαίνει και εξανίστανται, το καταλαβαίνω .Προσωπικά λόγο ηλικίας την εχω φάει σχεδόν από όλους , name it: pandawill, geekbuying,bangood,everbuying,ahappydeal.... και γιαυτό δεν με βλέπετε χτυπιέμαι αν δεν σας νιαζει η τιμή αγοράστε απο minideal και vickmall κατ εμέ που είναι χρόνια στο χώρο και είναι σωστοί επαγγελματίες αποδεδειγμένα . Πληρώνετε ΠΑΝΤΑ ME PAYPAL ακόμα και 0.1 σεντς και αν δεν σας αρέσει κάτι κατευθείαν dispute. Τώρα για το συγκεκριμένο προχωρήσατε σε αγορά όπως και εγώ λόγω του λάθους τιμής που έκαναν και βγήκε πολύ χαμηλή. Υπάρχουν τρεις λύσεις :

a) Κάνω υπομονή γιατί το εχω πάρει με χαμηλή τιμή λόγω του λάθους που έκαναν, αλλά πάντα μέσα στο χρονικό περιθώριο που με καταλυπεί το paypal

b) Ακυρώνω την παραγγελία μου και ζητώ refund , αν δω ότι προσπαθούν εντέχνως να με καθυστερήσουν ανοίγω case άμεσα στο paypal και ζητώ refund

c) Βάζω το αγαπημένο μου σήριαλ και πιάνω δουλεία :p

Edited by dark_master
Mi Note 3

Ωραίο ειναι το άτιμο , άντε να δούμε πότε θα το παραλάβουμε . http://opelclub.gr/Smileys/akyhne/thinking.gif

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

οπως καταλαβατε, κανεις σε θα παραλαβει το s200

απο gearbest...:happy:οσοι το παρηγγειλαν θα κανουν

dispute και μετα θα γινει refund...:wacko:τοσο απλα...

με 65 ευρω μπηκαν μεσα...:X

Larry: Welcome to Gearbest.com.How may I help you today?

vaggelis: Hi. any updates about cubot s200? when will be in stock?

Larry: Please hold on a moment.

vaggelis: sure

Larry: about 2 weeks later

Larry: we will get more in

vaggelis: wait, 1 week ago i talked with someone in live chat and he said 3-5 days...now you telling me 2 weeks. thats the end of the december. 1 month delay from the actual order.

Larry: That's because the stock situation is changeable

Larry: Sorry about this

δε ξανα ασχολουμε. αν το στείλουν μεχρι να το βάλουν και τα αλλα μαγαζια σε στοκ καλως. αλλιως dispute και απο αλλου. ε βαρέθηκα να μου κανει τον κινέζο ο κινέζος.

θα περιμενουν να κανουν dispute οι περισσοτεροι,

θα τους κανουν refund και στις 10 ιανουαριου 15 θα αρχισουν

να στελνουν:cool::worry::shifty:

εχασαν την μπαλα...προσπαθουν να μειωσουν τη χασουρα

Edited by skolix

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...