Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσοι παραγγείλατε S200 (black) @ gearbest, συνδεθειτε και ρίξτε μια ματια στο Order Status - σε μένα εμφανίζει Payment Failed, ενώ είχα λάβει payment authorization email και τα χρήματα στην κάρτα είναι "δεσμευμένα"...!

Στο Paypal γράφει Status: Pending και έχει Authorized Payment...

Εχει κάποιος άλλος, κάτι αντίστοιχο?

Και εγω μια απο τα ιδια (εγω χρησιμοποιησα εκτος απο το κουπονι και ποντους, λες να εχει σχεση αυτο?)

Εχω ανοιξει ηδη ticket..

Edited by Psycho13

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο Minideal το δειχνει διαθεσιμο απο το πρωι

ξαναρωτησε κανεις αν θα ερθει με θηκη???

Θα έρθει με θήκη, το ενδιαφέρει και στα περιεχόμενα της συσκευασίας .

Package Contents

Cell Phone: 1

Screen Protector: 1

Battery: 1 x 3300mAh

USB Cable: 1

Back Case : 1

User Manual: 1

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

στο Minideal το δειχνει διαθεσιμο απο το πρωι

ξαναρωτησε κανεις αν θα ερθει με θηκη???

επίσημη απάντηση του gearBest σε ερώτημα μου στο νήμα τους

Hello spiros7777,

Sorry for the late reply. It is ture, cubot s200 will have free silicon case and screen protector.

Have a nice day!

LeEco Le max 2 [x820]

Paid κ εγώ στο μαύρο...
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Δεν πειραζει :O

θα βρεξει dispute :X

αραγε οταν υπαρχει tracking number υφισταται το dispute ? :blink:

γιατι να βρεξει dispute?μεσα στο χρονοδιαγραμμα ειναι το μαγαζι.ειναι λογικο να θελουν και καποιο χρονο να τεσταρουν τις συσκευες και να τις στειλουν.σημερα παντως γιναμε paid.οτι ειπαν.

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα λευκά θα είναι διαθέσιμα στις 6 Δεκεμβρίου ή λίγο νωρίτερα όπως είπε ο gearbest άρα θα έρθουν Ελλάδα κοντά στις 10 Γενάρη. Τα μαύρα θα είναι διαθέσιμα από αύριο για έλεγχο και αποστολή σε 3-5 εργάσιμες. Αυτό νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο φάουλ του καταστήματος που δεν ενημέρωσε ιδίως για όσους το θέλουν για δώρο Χριστουγέννων. Κατά τα λοιπά για όσους θέλουν να περιμένουν σίγουρα είναι value for money η συσκευή και θα την χαρούν !!!

και ουτε εινα υποχρεωμενοι να σε ενημερωσουν επειδη ο αλλος το θελει για δωρο χριστουγεννων.οποιος θελει να κανει δωρο κανει παραγγελια στις 1/11 και το εχει σιγουρα μεχρι τις γιορτες.το χρονοδιαγραμμα τουλαχιστον μεχρι στιγμης τηρειται

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εγω χρησιμοποιησα και το κουπονι και τους ποντους.

μπορεις να μας πεις πως γινεται αυτο με τους ποντους .

Υποθετω πως τους πρωτους ποντους που σου δινει με την εγγραφη δεν μπορεις να τους εξαργυρωσεις.

και ουτε εινα υποχρεωμενοι να σε ενημερωσουν επειδη ο αλλος το θελει για δωρο χριστουγεννων.οποιος θελει να κανει δωρο κανει παραγγελια στις 1/11 και το εχει σιγουρα μεχρι τις γιορτες.το χρονοδιαγραμμα τουλαχιστον μεχρι στιγμης τηρειται

Τώρα δεν θα καθήσω να έρθω σε αντιπαρέθεση μαζί σου για το εαν έχουν υποχρέωση ή οχι να ενημερώσουν ποτε θα ξεκινήσει η αποστολή συγκεκριμένης παρτίδας κινητών. Να μαθαίνεις όμως οτι ένα αξιόπιστο και πετυχημένο e-shop και ιδίως από την Κίνα και τις λοιπές παρόμοιες χώρες για να μπορέσει να αυξήσει τις πωλήσεις του και για να το προτιμούν όλο και περισσότεροι έλληνες καταναλωτες και όχι μόνο δεν μπορεί να βγάζει το μαύρο και το άσπρο σε presale και το μαύρο να το έχει διαθέσιμο απο χθες και το άσπρο ενω το διαθέτει για προαγορά μια μέρα παραπάνω απο το μαύρο να το έχει διαθέσιμο σχεδόν 10 μέρες αργότερα. Και για να μαθαίνεις όταν δεσμεύει κάποιος τα χρήματα του σε ένα κατάστημα επιθυμεί και από την άλλη είναι υποχρέωση του καταστήματος να του παρέχει ευκρινώς όλους τους όρους της σύμβασης πώλησης απο απόστασης μεταξυ των οποίων είναι και η ακριβής ημερομηνία αποστολής του προιόντος. Απαντήσεις του τύπου απέτυχε η συναλλαγή σας ξαναδοκιμάστε να παραγγείλετε όπως των φίλων πιο πάνω, εννοείται σε μεγαλύτερη τιμή, χωρις καμιά επαρκή και αιτιολογημένη δικαιολογία και πρακτικές του τύπου έχω διαθέσιμο το κινητό μετά από 10 μέρες από το τέλος των presales ή ακόμα χειρότερα να εμφανίζει στο site τους -1 days left δεν είναι αποδεκτές και θα πρέπει να επισημαίνονται από όλους είτε έχουν αγοράσει το μαύρο είτε το άσπρο είτε το κόκκινο !!! Και ούτε έχουν υποχρέωση οι συμφορίτες να ακούσουν την γνώμη σου και να παραγγείλουν ένα άλλο κινητό από τις 1 Νοεμβρίου !!!

Edited by aggelosn

Δεν είναι λογική αυτή φίλε μου. Σε όλες τις presales αγορές μου μέχρι σήμερα γνώριζα εκ των προτέρων την ημερομηνία όπου θα είναι διαθέσιμα τα κινητά στις αποθήκες. Έτσι κερδίζεις μακροχρόνια τους πελάτες και όχι με τα bug στο site και τις χαμηλές τιμές γιατί με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις τους πελάτες πιο αργά από ότι θα τους χάσεις τελικά !!! Από ότι διάβασα μπορεί να τους αλλάξει χρώμα από άσπρο σε μαύρο και να γίνουν οι αποστολές νωρίτερα επομένως αυτό είναι στα θετικά του καταστήματος.

Τώρα δεν θα καθήσω να έρθω σε αντιπαρέθεση μαζί σου για το εαν έχουν υποχρέωση ή οχι να ενημερώσουν ποτε θα ξεκινήσει η αποστολή συγκεκριμένης παρτίδας κινητών. Να μαθαίνεις όμως οτι ένα αξιόπιστο και πετυχημένο e-shop και ιδίως από την Κίνα και τις λοιπές παρόμοιες χώρες για να μπορέσει να αυξήσει τις πωλήσεις του και για να το προτιμούν όλο και περισσότεροι έλληνες καταναλωτες και όχι μόνο δεν μπορεί να βγάζει το μαύρο και το άσπρο σε presale και το μαύρο να το έχει διαθέσιμο απο χθες και το άσπρο ενω το διαθέτει για προαγορά μια μέρα παραπάνω απο το μαύρο να το έχει διαθέσιμο σχεδόν 10 μέρες αργότερα. Και για να μαθαίνεις όταν δεσμεύει κάποιος τα χρήματα του σε ένα κατάστημα επιθυμεί και από την άλλη είναι υποχρέωση του καταστήματος να του παρέχει ευκρινώς όλους τους όρους της σύμβασης πώλησης απο απόστασης μεταξυ των οποίων είναι και η ακριβής ημερομηνία αποστολής του προιόντος. Απαντήσεις του τύπου απέτυχε η συναλλαγή σας ξαναδοκιμάστε να παραγγείλετε όπως των φίλων πιο πάνω, χωρις καμιά επαρκή και αιτιολογημένη δικαιολογία και πρακτικές του τύπου έχω διαθέσιμο το κινητό μετά από 10 μέρες από το τέλος των presales δεν είναι αποδεκτές και θα πρέπει να επισημαίνονται από όλους είτε έχουν αγοράσει το μαύρο είτε το άσπρο είτε το κόκκινο !!!

Έχεις την εντύπωση οτι τα κινεζικα μαγαζια περιμενουν εσενα να παρεις κινητο και θα παρεξηγηθούν αν κάνεις dispute μην σε χασουν απο πελατη;;. εχουν πελατολόγιο ολη την Ρωσια και ολη την Ευρωπη την Ασια και θα αγχοθουν για εσένα;; ειναι 50 μαγαζια και εχεις την δυνατότητα να διαλέξεις οπως επισης και να τους ρωτησεις απο πριν ποτε περιμένουν τα κινητα. Εγραφε πουθενα παρτε απο εμενα το κινητο και θα το εχετε να το κανετε δωρο τα Χριστουγεννα οπου θελετε;; που τα εχετε δει αυτα γραμμενα;; Πρωτη φορα ψωνιζεις απο Κινα;; Πιο ειναι το αξιοπιστο και πετυχημανο e-shop;; καινουργιο μαγαζι ειναι και δεν σε ειδοποίησε ποτέ οτι με το που τελειωσει το presale θα εχει ετοιμες τις συσκευες και θα σας τις στείλουμε μεχρι τα Χριστουγεννα. Επρεπε να παρεις απο Bangood που ειναι καλο μαγαζι αλλα μπορει να δεις και αποστολη σε 40 μερες. τοτε τι θα ελεγες. Τουλαχιστον αυτοι σε ενημερωσαν ποτε ακριβως θα τα εχουν

Οπως βεβαια αναφερεις και εσυ στον φιλο πιο πανω δεν υπαρχει λογος να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.. Συζητηση κανουμε αν και συνεχιζεις να πιστευεις οτι καποιος χανει πελατες αν δεν στειλει το κινητο στην ωρα του. Νομιζεις οτι μιλας με το Public και τους κανεις κακο;;

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

εχω κανει παραγγελια presale που εληγε μετα απο 15 μερες.οχι μονο δεν το στειλανε μολις τελειωσε το presale αλλα το κρατησανε και αλλες 10 μερες.ο λογος?περιμενανε απο την εταιρια το πιο τελειο firmware που βγηκε για τη συσκευη.εχασα χρονο αλλα βγηκα πολαπλα κερδισμενος γιατι παρελαβα ενα μηχανημα στα χερια μου που σκιζει.θελω να πω πως ολα αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι σε παραγγελιες απο κινα.στα περοσσοτερα εχεις δικιο αλλα δεν γινεται να απαιτεις ενημερωση για δωρα χριστουγεννων κτλ.δηλ αν το καταστημα κατα το testing δει προβληματικες συσκευες τι θα πρεπει να κανει ?να τις στειλει ?η θα φταει το καταστημα και οχι το εργοστασιο.θα φτιαξει πρωτα τις συσκευες και μετα θα τις στειλει.θα βγει απο το χρονοδιαγραμμα του αλλα εσυ σαν τελικος αποδεκτης θα βγεις κερδισμενος γιατι δεν θα τρεχεις μετα.τωρα το στοκ ειναι αλλο θεμα.τα τρωμε στη μαπα συνεχεια απο ΟΛΑ τα μαγαζια.ειπαμε υπαρχουν και πιο γρηγορες λυσεις

https://central-shop.eu/index.php?route=product/product&product_id=4046

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Φυσικα κ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ το καταστημα να ενημερωσει ποτε θα τα στειλει οπως κ να ενημερωσει αναλυτικα το αν προκυψει καποιο προβλημα.

chalk, επειδή δεν έχεις καμία απολύτως γνώση πάνω στο διεθνές δίκαιο και στο δίκαιο ηλεκτρονικού εμπορίου (δεν είναι κακό αυτό αν και η άγνοια δικαίου δεν επιτρέπεται) και επειδή από όσα γράφεις φαίνεται ότι είσαι εντελώς ανενημέρωτος θα σε πληροφορήσω για το δεύτερο σκελος, γιατί για το πρώτο δεν παρέχω δωρεάν νομικές συμβουλές, και θα σε παραπέμψω στο 337ο σχόλιο του καταστήματος gearbest στην παρακάτω σελίδα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=23

Αγγλικά πιστεύω λίγο πολύ ξέρεις αν όχι υπάρχει και το google translate, αν όχι θα σε βοηθήσω να το μεταφράσουμε παρέα: Hello guys, Christmas is coming!! It is time to pick some gifts. I prepare some phones for you. Enjoy your time please. No 2. Cubot S200 5.0 inch Android 4.4 3G Phablet

Item url: http://www.gearbest.com/ce...pp_114078.html

Coupon code: S200MK

Coupon price: 96.59$(about 77€)

Μετά από αυτό μπορείς να ανασκευάσεις το σχόλιο σου: "Εγραφε πουθενα παρτε απο εμενα το κινητο και θα το εχετε να το κανετε δωρο τα Χριστουγεννα οπου θελετε;; που τα εχετε δει αυτα γραμμενα;;"

Υ.Γ. Δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση όπως και συ είπες και ελάλησες :)

Edited by aggelosn

Για να αποφορτισω λιγο την ατμοσφαιρα...:p

Σε ενα γερμανικο σαιτ ονοματι e-fox εχει το cubot με 76€ τελικη με 1 χρονο εγγυηση...και ρωταω εγω τωρα μηπως αν παραγγειλω απο εκει ερθει πιο γρηγορα αν και το γραφει οτι η Αποστολή αναμένεται να αρχίσει στις 1.12.2014

Σε λευκο που το εχουν στο βιντεο τους ειναι "κουφετο"

Edited by johnstef

chalk, επειδή δεν έχεις καμία απολύτως γνώση πάνω στο διεθνές δίκαιο και στο δίκαιο ηλεκτρονικού εμπορίου (δεν είναι κακό αυτό αν και η άγνοια δικαίου δεν επιτρέπεται) και επειδή από όσα γράφεις φαίνεται ότι είσαι εντελώς ανενημέρωτος θα σε πληροφορήσω για το δεύτερο σκελος, γιατί για το πρώτο δεν παρέχω δωρεάν νομικές συμβουλές, και θα σε παραπέμψω στο 337ο σχόλιο του καταστήματος gearbest στην παρακάτω σελίδα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=23

Αγγλικά πιστεύω λίγο πολύ ξέρεις αν όχι υπάρχει και το google translate, αν όχι θα σε βοηθήσω να το μεταφράσουμε παρέα: Hello guys, Christmas is coming!! It is time to pick some gifts. I prepare some phones for you. Enjoy your time please. No 2. Cubot S200 5.0 inch Android 4.4 3G Phablet

Item url: http://www.gearbest.com/ce...pp_114078.html

Coupon code: S200MK

Coupon price: 96.59$(about 77€)

Μετά από αυτό μπορείς να ανασκευάσεις το σχόλιο σου: "Εγραφε πουθενα παρτε απο εμενα το κινητο και θα το εχετε να το κανετε δωρο τα Χριστουγεννα οπου θελετε;; που τα εχετε δει αυτα γραμμενα;;"

Υ.Γ. Δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση όπως και συ είπες και ελάλησες :)

Πραγματικά μετα απο το παραπάνω σχολείο με εβαλες στην θεση μου. Διεθνες δικαιο με ενα ηλεκτρονομαγαζο στην Κινα 5Χ5 τμ που αυριο αν θελει βαζει λουκετο και μην τον είδατε. Και εσυ το πιστεψες και πηρες 2 κομματια και δεν στο στελνουν το ενα μεσα στα Χριστούγεννα . Christmas is coming θα κανουν μεχρι ανήμερα τα Χριστούγεννα. Εγω θα παρω κατι στις 24/12 . Αν δεν το στείλουν μεχρι της 25/12 θα κάνω αμέσως dispute μιας και είναι αναξιόπιστο. Το μονο που τους αρμόζει ειναι μήνυση. Θα εχουν χασει βεβαια ενα καλο Ελληνα πελατη (με νομικες γνωσεις βεβαια).

Είμαστε εκτος θεματος και υπερβαίνω το μηνυμα της υπογραφή μου.

ΥΓ: Ευχαριστω για τις γνωσεις περι αγορας Κινας.

Με το καλο σε ολους η παραλαβή των Μαυρων.

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Δες εδώ απάντηση http://s29.postimg.org/s477r7ex3/Screenshot_1.png photo share"]http://s29.postimg.org/s477r7ex3/Screenshot_1.png photo share[/url] Edited by derveni1969

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Μόλις τώρα μου έστειλαν μήνυμα ότι πληρώθηκε το άσπρο, μία μέρα μετά το μαύρο...να δούμε πότε θα τα στείλουν κ μετά μπορούμε να γκρινιάξουμε όσο θέλουμε!! :p:p
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Εμενα παντως μου ειπε σε 2 μερες θα φανει η πληρωμη στο site

οσοι επελεξαν singpost να ξερουν οτι σε μια παραγγελια πριν μια βδομαδα την εστειλε με quantium κ ακομα την εχει information received στην singpost

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...