Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κατάσταση της παραγγελίας μου έχει φτάσει σε "Payment Authorized". Είναι και σε άλλους η ίδια κατάσταση; τώρα, από όσο κατάλαβα, αναμένω την αποστολή όταν με το καλό στοκάρουν.

efstat, proceed to check out πρώτα, θα σε οδηγήσουν τα βήματα για PayPal μετά. Με browser από Samsung κινητό πήρε το κουπόνι χτες. Βάζεις το σωστό κουπόνι;

aggelosn, γράφει ότι χρησιμοποιεί ένα lumia, όχι ότι θέλει να αγοράσει :)

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά μάλλον μπαίνει από ενα lumia 900, xaxa!!!

Για τον φίλο που ρώτησε πάντως δεν έχει σημασία ο browser. Εγώ μπαίνω απο τον chrome επίσης όπως λέχθηκε πιο πάνω μπορούμε να μπούμε και απο το desktop μας βάζοντας απλά μπροστά απο το gearbest to m.gearbest. Στην δεύτερη ερώτηση σου όντως αυτό κάνουμε και επιλέγουμε τον τρόπο αποστολής !!!

Και μένα payment authorized είναι απο την πρώτη στιγμή χθες που έκανα την παραγγελία.

Edited by aggelosn

Ευχαριστω παιδια.Ναι εννοουσα οτι μπαινω απο λουμια 900.Μπηκα τελικα απο το pc στην mobile εκδοση αλλα μου βγαινει παλι 74.84Ε το κουπονι το παιρνει κανονικα s200mk μαλλον φτιαξαν το bug.

Ξέρει κανείς αν έχει κάποιο αισθητήρα που να κλειδώνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης και να μην του επιτρέπει να ανοίξει όταν είναι μέσα σε τσέπη :

Τι παρατηρείτε στην φώτο;; (δεν παίζονται οι Κινέζοι)

Αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία (είναι authorized ακόμη στο PayPal) γιατί δεν το βλέπω μέχρι Χριστούγεννα για δώρο, ποια είναι η διαδικασία;; (και να μην γίνει δεν καίγομαι, αλλά θα προτιμούσα να ακυρωθεί)

Ξέρει κανείς αν έχει κάποιο αισθητήρα που να κλειδώνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης και να μην του επιτρέπει να ανοίξει όταν είναι μέσα σε τσέπη :

ως κάτοχος του υποδεέστερου S168 έχω να σου πω ότι όταν φέρνω το αυτί μου κοντά στην οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης σβήνει η οθόνη και επανέρχεται όταν απομακρύνω το αυτί μου . Νομίζω ότι αυτός ο αισθητήρας ονομάζεται proximity sensor .

σύμφωνα με αυτό :

http://www.devicespecifications.com/en/model/896430a7

κάνει αυτό που ζητάς .

έχε όμως υπόψιν (την πάτησα μια φορά) ότι υπάρχει επιλογή gestures στις ρυθμίσεις , να περνάς δηλαδή το δάκτυλο σου πάνω από την οθόνη σχηματίζοντας κάποιους χαρακτήρες και να τρέχει η αντίστοιχη εφαρμογή . τα έχω πλέον απενεργοποιημένα για να μην την ξαναπατήσω , επειδή κάλλιστα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο κλείδωμα οθόνης (πχ μοτίβο) αλλά και πάλι θα πατιέται ότι να 'ναι .

(αυτά που έγραψα με τα gestures ισχύουν για το s168 , νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και στο s200 )

ελπίζω να βοήθησα .

Αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία (είναι authorized ακόμη στο PayPal) γιατί δεν το βλέπω μέχρι Χριστούγεννα για δώρο, ποια είναι η διαδικασία;; (και να μην γίνει δεν καίγομαι, αλλά θα προτιμούσα να ακυρωθεί)

Υποτίθεται ότι παραλαμβάνουν 26/11 , ακόμα είναι presale

Cheaper than gearbest λέει το tinydeal :X:X

Αν θες να κάνεις ακύρωση πήγαινε στην παραγγελία σου [send / View Message] >> στο *Question Type: επέλεξε After-sale Change Adress/Cancel Order (unshipped orders only) και στείλε τους μήνυμα

Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

ως κάτοχος του υποδεέστερου S168 έχω να σου πω ότι όταν φέρνω το αυτί μου κοντά στην οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης σβήνει η οθόνη και επανέρχεται όταν απομακρύνω το αυτί μου . Νομίζω ότι αυτός ο αισθητήρας ονομάζεται proximity sensor .

σύμφωνα με αυτό :

http://www.devicespecifications.com/en/model/896430a7

κάνει αυτό που ζητάς .

έχε όμως υπόψιν (την πάτησα μια φορά) ότι υπάρχει επιλογή gestures στις ρυθμίσεις , να περνάς δηλαδή το δάκτυλο σου πάνω από την οθόνη σχηματίζοντας κάποιους χαρακτήρες και να τρέχει η αντίστοιχη εφαρμογή . τα έχω πλέον απενεργοποιημένα για να μην την ξαναπατήσω , επειδή κάλλιστα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο κλείδωμα οθόνης (πχ μοτίβο) αλλά και πάλι θα πατιέται ότι να 'ναι .

(αυτά που έγραψα με τα gestures ισχύουν για το s168 , νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και στο s200 )

ελπίζω να βοήθησα .

Ευχαριστώ θα πάρω ένα.

πολεμος :blink: εκτος και αν ειναι ιδιων συμφεροντων :shifty:

και εγώ το έβαλα παραγγελία χθες(από gearbest.com), αλλά ακόμη είναι waiting for payment... άντε να δούμε.

Pixel 6a

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση :D

μακαρι να παιρνει κανονικες σιμ και στις δυο θεσεις γιατι η μια ειναι της δουλειας μου

Εδώ δεν συμφωνούν για το ύψος της μπαταρίας μέχρι και στο επίσημο site της cubot γράφει 3.000 και οι φωτογραφίες 3.300...σε άλλα site 2.800...στο τέλος θα μας βγεί κανένα 2.000 και θα κάνουμε σούπερ πρωτοχρόνια :) Το θέμα είναι να έχουν απόθεμα και να τα στείλουν σε όλους στις 1 ή 2 Δεκεμβρίου για να τα έχουμε κατά τις 26 με 27 Δεκέμβρη !!!

Αλλος ενας εδω με προ-παραγγελια απο 18/11 .

Αντε να δουμε πως και ποτε θα "φυγει" απο εκει

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Εδώ δεν συμφωνούν για το ύψος της μπαταρίας μέχρι και στο επίσημο site της cubot γράφει 3.000 και οι φωτογραφίες 3.300...σε άλλα site 2.800...στο τέλος θα μας βγεί κανένα 2.000 και θα κάνουμε σούπερ πρωτοχρόνια :) Το θέμα είναι να έχουν απόθεμα και να τα στείλουν σε όλους στις 1 ή 2 Δεκεμβρίου για να τα έχουμε κατά τις 26 με 27 Δεκέμβρη !!!

Στο site της Cubot 3300 γράφει .http://opelclub.gr/Smileys/akyhne/oh_well.gif

http://www.cubot.net/index.php/mobile/cs/id/136.html#attr

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

...Το θέμα είναι να έχουν απόθεμα και να τα στείλουν σε όλους στις 1 ή 2 Δεκεμβρίου για να τα έχουμε κατά τις 26 με 27 Δεκέμβρη !!!

Απο αυτα που βλεπω δεν παιζει να ειναι σε 20-25 μερες εδω ( διαβαζα για bangood οτι δεν εχουν φτασει στον προορισμο τους αποστολες απο αυγουστο )

Φιλου ηρθε Ελλαδα παρασκευη μετα απο 65 ημερες ( ειχε παρει refund )

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Παραγγελια 2 τεμαχια κι ο θεος βοηθος.

το 3g σε πια θεση σιμ το εχει παρακαλω ?

Βασικά, αυτό που συμβαίνει με το s168, υποθέτω και με το S200 θα γίνεται, είναι το εξής :

2 υποδοχές για κάρτες sim, με δυνατότητα να λειτουργούν εναλλάξ το 3g και όχι ταυτόχρονα.

Δες φωτό :

Απο αξεσουαρ δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα μαλλον επειδη ειναι καινουργιο

θηκη φλιπ-φλοπ δεν θα βαλουμε ? ? ?

αν βγαλουν και Tempered Glass ποιος μας πιανει

Περιμενετε εσεις μεσα στα Χριστουγεννα να παραλαβουμε απο τα αγαπητα ΕΛΤΑ. που εχει κουμπι να γελαω συνεχεια;

Μεσα στις γιορτες γινονται οι περισσότερες αγορες του χρονου και οι μεγαλυτερες αργοπορίες επισης .

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Απο αξεσουαρ δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα μαλλον επειδη ειναι καινουργιο

θηκη φλιπ-φλοπ δεν θα βαλουμε ? ? ?

αν βγαλουν και Tempered Glass ποιος μας πιανει

Θηκες καποιες ηδη κυκλοφορησαν στο ali(flip leather)

Περιμενετε εσεις μεσα στα Χριστουγεννα να παραλαβουμε απο τα αγαπητα ΕΛΤΑ. που εχει κουμπι να γελαω συνεχεια;

Μεσα στις γιορτες γινονται οι περισσότερες αγορες του χρονου και οι μεγαλυτερες αργοπορίες επισης .

Εγώ πάντως βλέπω τα ΕΛΤΑ να χτυπάνε barcode κανονικά και τα σαββατοκύριακα.

Υποτίθεται ότι παραλαμβάνουν 26/11 , ακόμα είναι presale

Cheaper than gearbest λέει το tinydeal :X:X

Αν θες να κάνεις ακύρωση πήγαινε στην παραγγελία σου [send / View Message] >> στο *Question Type: επέλεξε After-sale Change Adress/Cancel Order (unshipped orders only) και στείλε τους μήνυμα

Οι Κινέζοι οι Κινέζοι τελικά... Δεν θα με πείραζε να έρθει, αλλά λόγο της κοροϊδίας τώρα δεν θέλω.

Μου έγραψαν ότι η πληρωμή είναι authorized και δεν μπορούν να κάνουν cancel (υπάρχει κουμπάκι reject στο PayPal από μεριά πωλητή, το εψαξα) πρέπει να πάρουν πρώτα τα χρήματα και μετά. Κει αν έχω πρόβλημα με την παραγγελία να κάνω εγώ cancel (εγώ δεν έχω τέτοια επιλογή), ή να πω στην τράπεζα μου (εδώ την πάτησαν τράβηξα screen shot την απάντηση τους) να ακυρώσει την συναλλαγή.

Δηλαδή έλεος γιατί κάτι απλό πρέπει να με βάλουν σε διαδικασία;;;;

Αν δεν ακυρώσουν την παραγγελία, μπορώ να ανοίξω dispute, με claim (με το screen shot που εχω), να μην παραλάβω όταν έρθει και να κάνω claim στο 45ημερο; Η στην τράπεζα;;;

Ειλικρινά αν μου έλεγαν έκανες την μαμακια, το παρήγγειλες, τώρα θα το πάρεις, δεν θα με πείραζε, αλλά την κοροϊδία, όχι....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...