metalergr Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Αν δείτε και τα presales έχουν μικρότερο νούμερο στην ‘κινητή‘ έκδοση. Μάλλον αργεί να ενημερωθεί και έτσι δεν έχει λάβει ακόμη την ενημέρωση για το bug που υπήρχε με το κουπόνι. Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 tikos79 μας κατέστρεψες , θα κάνω συλλογή cubot στο τέλος :lol: Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Και εγώ για αυτό το έβαλα εδώ και δεν τόλμησα να ρωτήσω στο επίσημο σάιτ που έχουν εδώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Και εγώ για αυτό το έβαλα εδώ και δεν τόλμησα να ρωτήσω στο επίσημο σάιτ που έχουν εδώ... και πολύ καλά έκανες :up:, για να δούμε θα τα στείλουν ? Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εδω κολλάει γάντι το : Κάνε τον...Κινέζο tikos79 !!! Είναι δυνατόν να ξεφύγει τπτ από μας ??? dark_master και εγω αυτό φοβάμαι αλλά ξέρει ότι αν το κάνει έσβησε από παραγγελίες στην Ελλάδα !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 χαχαχα την εκανα την παραγγελια μου κι εγω καλη τιμουλα.Ακομα βεβαια ειναι σε φαση pending. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Είναι και 04:30 το πρωί στην Κίνα που να την αποδεχτούν αν το κάνουν χειροκίνητα ;;; Για καλό και για κακό κράτα εσυ την γλάστρα που έχεις στην φωτογραφία σου μπορεί να την χρειαστούμε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Το πήγα και εγώ στα 87$ με NL για να δούμε θα τα στείλουν ή θα μας πουν ότι δεν θα έχουν στοκ ίδωμεν..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Νομιζω οποιος πηρε πηρε μολις μπηκα κ πρεπει να το εχουν διορθωσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Στην αρχή μου το είχε βγάλει και μένα 86.02 μετά πήγα λίγο πίσω στην σελίδα και πάλι μπροστά και μου το έβγαζε 96.59. Έκλεισα την σελίδα και την άνοιξα πάλι και βγήκε κανονικά το 86.02. Και τώρα που το δοκιμάζω πάλι 86.02 μου λέει άρα ακόμα δουλεύει φίλε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Το πυροβόλησα κι εγω στα 86$ απο proceed to check out γιατί απευθείας απο paypal το έβγαζε στα 97$! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 τι τροπο αποστολης επιλεγω? ειμαι πρωταρης.. GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 singapore post που έχω πάρει από άλλο site καμιά 10 φορές έχουν έρθει σε 21 με 23 μέρες από την ημέρα αποστολής. Για το NL posts δεν έχω δοκιμάσει για να ξέρω χρόνους αλλά είναι τα ολλανδικά ελτα και είναι και αυτά αξιόπιστα !!! Ότι απο τα δυο θέλεις διαλέγεις !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αλλη μια παραγγελία με τον γνωστό τρόπο. Μπορεί να γίνει και από το υπολογιστή γράφοντας μπροστά από την σελίδα m. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 43 Λευκά & 64 Μαύρα σε προ-παραγγελίες!!! Δεν μπορούσα να το φανταστω πριν μερικές μέρες και φαντάζομαι και οι gearbestίτες... Αντε να δούμε...! 20 ώρες μετά: 52 Λευκά & 80 Μαύρα σε προ-παραγγελίες!!! Ελπίζω να έχουν περιθώριο κέρδους με την χαμηλή τιμή και να μην μείνουμε ολοι ξεκρέμαστοι... OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 20 ώρες μετά: 52 Λευκά & 80 Μαύρα σε προ-παραγγελίες!!! Ελπίζω να έχουν περιθώριο κέρδους με την χαμηλή τιμή και να μην μείνουμε ολοι ξεκρέμαστοι... Και από την έκδοση για κινητά άλλα 30 λευκά και 58 μαύρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 20 ώρες μετά: 52 Λευκά & 80 Μαύρα σε προ-παραγγελίες!!! Ελπίζω να έχουν περιθώριο κέρδους με την χαμηλή τιμή και να μην μείνουμε ολοι ξεκρέμαστοι... Γνωρίζετε πολυ καλα οτι αν θελουν κάνουν cancel εφόσον δεν εχουν παρει τα λεφτά απο paypal ακομα χωρις καμια επιπτωση. Οποτε μην μπαινει ο καθε εξυπνος στο νημα τους ή στο live τους να τους ρωταει αν ισχυει ή θα χασω τα λεφτα μου. Αφηστε το και βλεπoυμε σε 5 μερες που λήγει O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Γνωρίζετε πολυ καλα οτι αν θελουν κάνουν cancel εφόσον δεν εχουν παρει τα λεφτά απο paypal ακομα χωρις καμια επιπτωση. Οποτε μην μπαινει ο καθε εξυπνος στο νημα τους ή στο live τους να τους ρωταει αν ισχυει ή θα χασω τα λεφτα μου. Αφηστε το και βλεπoυμε σε 5 μερες που λήγει Εχεις δίκιο το αφήνουμε όπως έχει και βλέπουμε! Ετσι κι αλλιώς τα λεφτά μας δεν τα χάνουμε(θέλω να πιστεύω). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μόνο που αν ακυρώσει παραγγελίες θα χάσει μελλοντικούς πελάτες. Αφήστε που γιατι να τον εμπιστευτεί κάποιος καινούργιος καταναλωτής όταν μέχρι και στο site τους έχει bug. Δεν αναφέρομαι σε όσους ήδη έχουν εξυπηρετηθεί από το κατάστημα και έχουν θετικές εμπειρίες !!! Και στην τελική ίσως το κάνει και επίτηδες για να διαφημιστεί σε εμας εδω που ξέρει ότι αγοράζουμε πολλά κινέζικα κινητά και θέλει να χτυπήσει τα λοιπά καταστήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 notification led? ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 αντε κι ενα απο μενα...μολις το πηρα με 86$ απο το κινητο μου...θα γεμισουμε τον τοπο cubot,thl και leagoo ετσι οπως παμε...αντε να δουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω το εξης δοκιμασα να παραγειλω απο την mobile εκδοση του site απο ενα lumia 900 αλλα δεν μπορω να κανω apply το κουπονι.Εσεις με ποιο broswer το δοκιμασατε?και κατι αλλο στο τελος κανουμε proceed to chek out και μετα βαζουμε paypal σωστα?Ευχαριστω προκαταβολικα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το κουπόνι αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο κινητό και όχι οποιοδήποτε κινητό...άσε που δεν πρέπει καν να έχει το site το lumia 900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το κουπόνι αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο κινητό και όχι οποιοδήποτε κινητό...άσε που δεν πρέπει καν να έχει το site το lumia 900μπήκε στο site τους χρησιμοποιώντας το κινητό του που είναι lumia 900 , για να παραγγείλει το s200 LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το κουπόνι αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο κινητό και όχι οποιοδήποτε κινητό...άσε που δεν πρέπει καν να έχει το site το lumia 900 Μάλλον εννοεί οτι μπαίνει απο lumia κινητο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts