venividivici Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 τελικα ειναι γερο εργαλειο Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ρε τον κινέζο του gearbest τι μας έκανε πάλι :wacko: , είμαι έτοιμος να παραγγείλω το s168 γιατί η τιμή δεν παίζεται και κοίτα τι πάθαμε τωρα με το κουπονάκι για το s200 το κουπονάκι μεγάλε πως το τσίμπησες??:worry: ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το κουπονάκι μεγάλε πως το τσίμπησες?? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 To κουπονι πρεπει να ηταν λαθος,δηλ. παραεβγαινε φθηνο το τηλ. γι'αυτα που προσφερει και μαλλον το αποσυρανε, γιατι και'γω χθες το πρωι το εβαλα στο καλαθι και εβαλα και τον κωδικο και μου εκανε την εκπτωση πηρα τον φιλο τηλεφωνο που ενδιαφεροταν για κινητο και μου ειπε αστο να το δουμε το βραδυ ,το βραδυ ομως ειχε κανει φτερα το κουπονι(ας προσεχε!)! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 To κουπονι πρεπει να ηταν λαθος,δηλ. παραεβγαινε φθηνο το τηλ. γι'αυτα που προσφερει και μαλλον το αποσυρανε, γιατι και'γω χθες το πρωι το εβαλα στο καλαθι και εβαλα και τον κωδικο και μου εκανε την εκπτωση πηρα τον φιλο τηλεφωνο που ενδιαφεροταν για κινητο και μου ειπε αστο να το δουμε το βραδυ ,το βραδυ ομως ειχε κανει φτερα το κουπονι(ας προσεχε!)! Δεν νομίζω η έκπτωση στο κουπόνι να είναι υπερβολή. Η διαφορά της αρχικής τιμής σε σχέση με το S168 είναι 7 δολλάρια , οπότε γιατί να μην είναι και η προσφορά παρόμοια. Και τα δυο κινητά είναι καινούργια όποτε γιατί να διαφέρουν οι εκπτώσεις που κάνει στα δύο μοντέλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δεν νομίζω η έκπτωση στο κουπόνι να είναι υπερβολή. Η διαφορά της αρχικής τιμής σε σχέση με το S168 είναι 7 δολλάρια , οπότε γιατί να μην είναι και η προσφορά παρόμοια. Και τα δυο κινητά είναι καινούργια όποτε γιατί να διαφέρουν οι εκπτώσεις που κάνει στα δύο μοντέλα. Η διαφορά της αρχικής τιμής σε σχέση με το S168 είναι 7 δολλάρια ναι και αυτο ειναι που μου φαινετε παραξενο,δηλ. ειναι δυνατον μονο για 7$ ολο κι'ολο παραπανω να αγοραζει καποιος ενα τοσο ανωτερο στα σπεκς κινητο? Αν η τιμη του S168 ειναι (με το κουπονι) 80$ και η τιμη του 200 στα 108$ τοτε λες Ο.Κ γαι 28$ παραπανω η 22 ευρω παιρνω πολυ ανωτερω τηλ.,δηλ. δεν στεκει το μονο 5-6 ευρω διαφορα αναμεσα στα 2 κινητα ολο κι'ολο! Δηλ, ποιος θα παρει τοτε το S168 για 5 ευρω λιγοτερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Η διαφορά της αρχικής τιμής σε σχέση με το S168 είναι 7 δολλάρια ναι και αυτο ειναι που μου φαινετε παραξενο,δηλ. ειναι δυνατον μονο για 7$ ολο κι'ολο παραπανω να αγοραζει καποιος ενα τοσο ανωτερο στα σπεκς κινητο? Αν η τιμη του S168 ειναι (με το κουπονι) 80$ και η τιμη του 200 στα 108$ τοτε λες Ο.Κ γαι 28$ παραπανω η 22 ευρω παιρνω πολυ ανωτερω τηλ.,δηλ. δεν στεκει το μονο 5-6 ευρω διαφορα αναμεσα στα 2 κινητα ολο κι'ολο! Δηλ, ποιος θα παρει τοτε το S168 για 5 ευρω λιγοτερα? Μάλλον δεν θα το αγοράζει κανένας τουλάχιστον στην Ελλάδα που αυτή η διαφορά δεν θεωρείται μεγάλη. Πάντως όταν η cubot σε μικρό χρονικό διάστημα παράγει παραπλήσια μοντέλα σε παρόμοιες τιμές το μόνο που θα πετύχει είναι να απαξιώνει τα μοντέλα της. Εάν πούλησε 1000 S168 τώρα ποιος θα το παραγγείλει όταν υπάρχει το s200. Και τι υποστήριξη μπορεί να μου παρέχει η εταιρία για ένα μοντέλο (έστω και πετυχημένο) που πούλησε λίγα κομμάτια. Edited November 17, 2014 by frelas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) λησε Μάλλον δεν θα το αγοράζει κανένας τουλάχιστον στην Ελλάδα που αυτή η διαφορά δεν θεωρείται μεγάλη. Πάντως όταν η cubot σε μικρό χρονικό διάστημα παράγει παραπλήσια μοντέλα σε παρόμοιες τιμές το μόνο που θα πετύχει είναι να απαξιώνει τα μοντέλα της. Εάν πούλησε 1000 S168 τώρα ποιος θα το παραγγείλει όταν υπάρχει το s200. Και τι υποστήριξη μπορεί να μου παρέχει η εταιρία για ένα μοντέλο (έστω και πετυχημένο) που πούλησε λίγα κομμάτια. Η ολη διαφορα ειναι η μπαταρια φιλε μου. Και πιστεψε με ειναι μεγαλη η διαφορα 1900 με 3300. Πολυ μεγαλη. Αν δωσουν κουπονι και παει στα 86$ ειναι super προσφορα. Ως αναφορα για υποστηριξη προιοντος για Κινα μιλαμε και αυτα δεν ισχυουν . Αν ειχαν την δυνατοτητα καθε μερα να εχουν και ενα νεο μοντελο θα το εκαναν Edited November 17, 2014 by chalk O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Συμφωνώ οτι το S200 φαντάζει εξαιρετικό (στα + του η μπαταρια και η οθόνη), ειδικά με τιμή κοντά στα $90... θ̶ε̶ω̶ρ̶ώ̶ ̶α̶π̶ί̶θ̶α̶ν̶ο̶ ̶ν̶α̶ ̶δ̶ώ̶σ̶ο̶υ̶ν̶ ̶κ̶ο̶υ̶π̶ό̶ν̶ι̶ ̶π̶ο̶υ̶ ̶θ̶α̶ ̶κ̶α̶τ̶ε̶β̶ά̶ζ̶ε̶ι̶ ̶τ̶η̶ν̶ ̶τ̶ι̶μ̶ή̶ ̶σ̶ε̶ ̶τ̶έ̶τ̶ο̶ι̶ο̶ ̶π̶ο̶σ̶ό̶ ̶-̶ ̶λ̶ά̶θ̶ο̶ς̶ ̶π̶ρ̶έ̶π̶ε̶ι̶ ̶ν̶α̶ ̶κ̶ά̶ν̶α̶ν̶ε̶.̶.̶ Τ̶Ο̶ ̶δ̶ί̶λ̶η̶μ̶μ̶α̶ ̶(̶C̶u̶b̶o̶t̶)̶ ̶λ̶ο̶ι̶π̶ό̶ν̶ ̶θ̶α̶ ̶ε̶ί̶ν̶α̶ι̶ ̶S̶1̶6̶8̶ ̶σ̶τ̶α̶ ̶$̶8̶0̶ ̶ή̶ ̶S̶2̶0̶0̶ ̶σ̶τ̶α̶ ̶$̶9̶8̶.̶.̶.̶?̶ ̶ Παει το δίλημμα, μια παραγγελία και από μένα και may the force be with us και να παραλάβουμε σωστό τηλέφωνο... Οι προπαραγγελίες τους αυξήθηκαν +5 σε ελάχιστα λεπτά...! Edited November 17, 2014 by asot OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) S200MK το καινούριο κουπόνι , μόλις παρήγγειλα 86,02 $$$$$$ όχι γιουρια :P Edited November 17, 2014 by spiros7777 LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 S200MK το καινούριο κουπόνι , μόλις παρήγγειλα 86,02 $$$$$$ όχι γιουρια :P Με το κουπόνι αυτό μου έβγαλε τιμή σε ευρώ: 66.65, έκανα παραγγελεία στη συνέχεια οι τιμές ήταν σε δολλάρια (δεν έδωσα σημασία :( - λάθος μου) και αφού έκανα την παραγγελία η επιβεβαίωση έλεγε 75.14 ευρώ και η χρέωση στη κάρτα ήταν 80.88 ευρώ!!!! Τους έστειλα mail αλλά προσοχή σε όποιον πάει να παραγγείλει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) S200MK το καινούριο κουπόνι , μόλις παρήγγειλα 86,02 $$$$$$ όχι γιουρια :P ΠΡΟΣΟΧΗ πρωτα proceed to checkout και μετα Paypal. Με κατευθειαν paypal παει στα 96 κατι. Βαλτε και αποστολη με SP. 86.41$ συνολο Edited November 17, 2014 by chalk O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με το κουπόνι αυτό μου έβγαλε τιμή σε ευρώ: 66.65, έκανα παραγγελεία στη συνέχεια οι τιμές ήταν σε δολλάρια (δεν έδωσα σημασία :( - λάθος μου) και αφού έκανα την παραγγελία η επιβεβαίωση έλεγε 75.14 ευρώ και η χρέωση στη κάρτα ήταν 80.88 ευρώ!!!! Τους έστειλα mail αλλά προσοχή σε όποιον πάει να παραγγείλει μάλλον πάτησες το paypal κατευθείαν χωρίς proceed to checkout LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ πρωτα proceed to checkout και μετα Paypal. Με κατευθειαν paypal παει στα 96 κατι. Βαλτε και αποστολη με SP. 86.41$ συνολο Αυτά τα λένε!!!! Η απάντηση τους πάντως είναι αποστομωτική: "We wish to take this opportunity to apologize to you for any inconvenience caused. Sometimes the exchange rate does not update on our website in time when you check out an order. As a result, the paypal charge is up-to-date. We suggest checking out using USD as this figure is always correct." ... "you can exchange rate at http://www.xe.com/en/" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αυτά τα λένε!!!! Η απάντηση τους πάντως είναι αποστομωτική: "We wish to take this opportunity to apologize to you for any inconvenience caused. Sometimes the exchange rate does not update on our website in time when you check out an order. As a result, the paypal charge is up-to-date. We suggest checking out using USD as this figure is always correct." ... "you can exchange rate at http://www.xe.com/en/" Αρη το ποσό που θα κοιτάς παντα ειναι αυτο που σου δείχνει το paypal πριν κάνεις την παραγγελία (οταν σου ζηταει να βαλεις τον κωδικο). Και εγω πριν το τελευταιο βημα το ειδα. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αρη το ποσό που θα κοιτάς παντα ειναι αυτο που σου δείχνει το paypal πριν κάνεις την παραγγελία (οταν σου ζηταει να βαλεις τον κωδικο). Και εγω πριν το τελευταιο βημα το ειδα. Εννοείται ότι έκανα @@@@κια ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με το κουπόνι αυτό μου έβγαλε τιμή σε ευρώ: 66.65, έκανα παραγγελεία στη συνέχεια οι τιμές ήταν σε δολλάρια (δεν έδωσα σημασία :( - λάθος μου) και αφού έκανα την παραγγελία η επιβεβαίωση έλεγε 75.14 ευρώ και η χρέωση στη κάρτα ήταν 80.88 ευρώ!!!! Τους έστειλα mail αλλά προσοχή σε όποιον πάει να παραγγείλει Καλημερα.να τσιμπησω και εγω ενα η θα φαμε φολα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εννοείται ότι έκανα @@@@κια ... Πες τους οτι εκανες λαθος να σου στειλουν κατι δωρο. Καμια θηκη καμια μπαταρια. Αλλα οταν ειναι να στο στειλουν σιγα μην το θυμούνται. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα.να τσιμπησω και εγω ενα η θα φαμε φολα? Τσιμπα το αν την φαμε θα ειναι ομαδικη φολα :p O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Καλημερα.να τσιμπησω και εγω ενα η θα φαμε φολα? Τσιμπα και συ! Παραμονές Χριστουγέννων, ή θα χαιρόμαστε με την αγορά ή θα ρίχνουμε ομαδικά cases @ paypal... Εννοείται προχωράς, εφόσον μπορείς να "στερηθείς" τα περίπου 70€ για 1,5 μήνα... Για μένα, αυτη η αγορά (προς το παρόν) είναι για "τολμηρούς"... ο χρόνος θα δείξει! Χρήματα (το paypal) δεν τράβηξε αφού είναι pre-order, authorise payment έχει και θα "χρεώσει" μόλις ετοιμαστεί η αποστολή... Edited November 17, 2014 by asot OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πες τους οτι εκανες λαθος να σου στειλουν κατι δωρο. Καμια θηκη καμια μπαταρια. Αλλα οταν ειναι να στο στειλουν σιγα μην το θυμούνται. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τσιμπα το αν την φαμε θα ειναι ομαδικη φολα :p Επειδή πήγαινε μακριά η βαλίτσα (με το αν έπρεπε αυτοί να έχουν ενημερωμένες τις τιμες σε άλλα νομίσματα ή αν ο πελάτης πρέπει ΠΑΝΤΑ να αγοράζει με δολλάρια) τους είπα ότι θα ανοίξω ένα dispute στο Paypal και εκεί μου είπαν μηπως θελω να ακυρώσω την παραγγελία...και αυτό περιμένω να κάνουν. Προσωπικά, μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή που δίνουν και θα ξαναπαραγγείλω (σε δολλάρια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το παρείγγειλα και εγώ από Gearbest και με το κουπόνι βγήκε 87$ με NLPost. Πάντως οι προπαραγγελίες αυξάνονται...!!!!! Πριν από λίγο ήταν 21, σε είκοσι λεπτά έγιναν 25. Ελπίζω να βγει καλό το κινητάκι....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 The coupon of cubot s200 is S200MK. The coupon price should be $96.59. I am so sorry for the bug before. Να δούμε τι θα γίνει με όσους παραγγείλανε ήδη... OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το παρείγγειλα και εγώ από Gearbest και με το κουπόνι βγήκε 87$ με NLPost. Πάντως οι προπαραγγελίες αυξάνονται...!!!!! Πριν από λίγο ήταν 21, σε είκοσι λεπτά έγιναν 25. Ελπίζω να βγει καλό το κινητάκι....:) Σύμφωνα με τον gearbest το με το κουπόνι η τιμή βγαίνει 96.59$ The coupon of cubot s200 is S200MK. The coupon price should be $96.59. πριν που έκανα δοκιμές στο σαιτ μου έβγαζε γύρω στα 67 ευρώ τώρα βγαίνει στα 83 ευρώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σύμφωνα με τον gearbest το με το κουπόνι η τιμή βγαίνει 96.59$ The coupon of cubot s200 is S200MK. The coupon price should be $96.59. πριν που έκανα δοκιμές στο σαιτ μου έβγαζε γύρω στα 67 ευρώ τώρα βγαίνει στα 83 ευρώ Κάποια βλακεία έχουν στο site τους και μόλις βάλεις την παραγγελία είναι ~$88 αλλά άμα ξαναεπισκευτείς το καλάθι σου γίνεται ~$97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Να δούμε τι θα γίνει με όσους παραγγείλανε ήδη... Bug ξε bug το paypal εγραψε. Κατι τετοιες βλακειες κανει το συγκεκριμενο site και τους φοβαμαι. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σ' εμένα βγάζει με το κουπόνι 96,59$, δηλαδή 11,40 $ έκπτωση. ******ά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts