Hunter Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Btw το 5ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου θα βγεί ποτέ??? εχει βγει απο την περασμενη Παρασκευη στα γνωστα μερη ( τορρενταδικα δηλαδη ) ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Παιδιά το Season2 έχει βγεί σε DVD? Το ψάχνει μια φίλη μου.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Στα ελληνικά όχι. Μόνο με αγγλικούς υπότιτλους έχει βγει :) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Μάλιστα.. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι έπαθαν όλοι με αυτή τη σειρά. :p Ποτέ μου δεν την είδα.. Αμα έχω ώρα κανένα weekend να την νοικιάσω απ την αρχή. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Μάλιστα.. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι έπαθαν όλοι με αυτή τη σειρά. :p Ποτέ μου δεν την είδα.. Αμα έχω ώρα κανένα weekend να την νοικιάσω απ την αρχή. Δε ξέρω τι ακριβώς με τραβάει στη σειρά... ίσως οι διαλόγοι, ισως η Mischa Barton... ξέρω πάντως πως και κακό να είναι το επισόδειο (κάτι που δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο) μου αρέσει. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Η σειρά είναι τρομερή!!! Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Τα είδατε τα δύο τελευταία (3x05 - 3x06) ? Παρα πολύ καλά επισόδεια κατα τη γνώμη μου ! (Ο 3ος κύκλος εως τώρα είναι τρομερός !) Το ωραίο είναι Summer - Seth δεν έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα :p :lol: Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Ατάκες αυτοσαρκασμού της Julie :lol: Απο τα δύο τελευταία επισόδεια ! Julie: (to Charlotte) Now, I think it's time you left, don't you? This town is only really big enough for one manipulative bitch! Julie: There is not a lie in the world that I haven't heard or told. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Κατα λάθος έχασα τα s2ep11 και τα s2ep12... Πως θα τα βρώ ξανά? Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Πολύ ωραίο το 3x07 "The Anger Management" ! :up: Επίσης το ωραίο είναι πως τα βασικά ζευγάρια δεν έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μετά απο 7 ολόκληρα επισόδεια !Απίστευτο ε ? :X Ακόμα πιο απίστευτο είναι πως η main bitch της υπόθεσης, η Julie, γίνεται συμπαθητική και τίμια... αυτό είναι απο τα άγραφα :lol: Εως τώρα για τη 3η σεζόν έχω να πω ότι γίνεται όλο και καλύτερη ! Σημ: μόνο εγώ σχολιάζω αυτή τη σειρά ? :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Σημ: μόνο εγώ σχολιάζω αυτή τη σειρά ? :p Mαλλον μονο εσυ εχεις κατεβασει τα προσφατα επεισοδια. Εγω με τα χιλια ζορια επεισα ενα φιλο μου να μου τα κατεβασει, μου κατεβασε τα τρια πρωτα μεχρι εκει που γυρισε πισω η Κιρστεν και τωρα ειμαι στην αναμονη η κακομοιρα. :( Τυχεροι DSLάκηδες! :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μολις ειδα σε ενα φυλλαδιο απο το video club οτι οντως βγηκε το season 2 με ελληνικους υποτιτλους μονο για πωληση.αν καποιος το αγορασει καλο θα ηταν αν μπορουσε να αφιερωσει 10 λεπτακια και να κανει εξαγωγη υποτιτλους(μπορει να τους ανεβασει στο http://www.greektvsubs.com). Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Ναι, είναι γεγονός!!! Η δεύτερη σεζόν κυκλοφορεί στα βίντεο κλαμπ και για ενοικίαση!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 paidia eimai agria kollimeni me O.C.eida ton prwto kiklo se 1.5 mera..psaxnw apegnwsmena edw kai 2 mines to 2o me ellinikous ipotitlous..epsa3a se 2 video club sti thessaloniki alla den ta exoun ferei akomi..mporei na mou pei kaneis se poia video club stin athina ta eide me greek subtitles?mporw na ta parageilw apo net?exoun kapoio site???plz help mee..... Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 paidia eimai agria kollimeni me O.C.eida ton prwto kiklo se 1.5 mera..psaxnw apegnwsmena edw kai 2 mines to 2o me ellinikous ipotitlous..epsa3a se 2 video club sti thessaloniki alla den ta exoun ferei akomi..mporei na mou pei kaneis se poia video club stin athina ta eide me greek subtitles?mporw na ta parageilw apo net?exoun kapoio site???plz help mee..... εγω ειδα εχτες στο Media Markt εδω στην Αθηνα καποιο box set, ψαξε λιγο το site τους http://www.mediamarkt.gr Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Εγώ το βρήκα στο www.videosun.gr στη τιμή των 119€ (με φπα) και στο videoseven.gr με 20.30 το κάθε δισκάκι (είναι 6 δισκάκια) Αλλα τι κάνουμε ?Πάμε στα 7 Video Net οπου το έχουν σε ενικοίαση (το πιο πιθανό) και το νοικιάζουμε. Απο εκεί και μετα ξέρουμε τι κάνουμε ;) Τα κ*θίκια στην audio visual γιατί κόβουν τις σεζόν σε 6 δισκάκια? Αν έδιναν box set στη τιμή των 40€ θα το αγόραζα πολύ ευχαρίστως ! Τζιγκούνης δεν είμαι, αλλα 120€ για 6 δισκάκια δε δίνω απο τη στιγμή που το κόστος παραγωγής τους δε ξεπερνά ούτε 1/8 των 120€ ! Και μετά μιλάνε για τη πειρατία ! ΕΛΕΟΣ ! Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Τα κ*θίκια στην audio visual γιατί κόβουν τις σεζόν σε 6 δισκάκια? Αν έδιναν box set στη τιμή των 40€ θα το αγόραζα πολύ ευχαρίστως ! Τζιγκούνης δεν είμαι, αλλα 120€ για 6 δισκάκια δε δίνω απο τη στιγμή που το κόστος παραγωγής τους δε ξεπερνά ούτε 1/8 των 120€ ! Και μετά μιλάνε για τη πειρατία ! ΕΛΕΟΣ ! Δεν φταίνε οι άνθρωποι, παγκοσμίως οι σειρές βγαίνουν στα 6 δισκάκια (εννοώ φυσικά αυτές με γύρω στα 24 επεισόδια), ήτοι 4 επεισόδια ανά δισκάκι, δηλαδή περίπου 4 ωρίτσες. Είναι και θέμα χωρητικότητας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Δεν φταίνε οι άνθρωποι, παγκοσμίως οι σειρές βγαίνουν στα 6 δισκάκια (εννοώ φυσικά αυτές με γύρω στα 24 επεισόδια), ήτοι 4 επεισόδια ανά δισκάκι, δηλαδή περίπου 4 ωρίτσες. Είναι και θέμα χωρητικότητας... Δε λέω ότι κόβουν τα δισκάκια. Λέω ότι τα πουλάνε ξεχωριστά απο 20€ το ένα ! Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Δε λέω ότι κόβουν τα δισκάκια. Λέω ότι τα πουλάνε ξεχωριστά απο 20€ το ένα ! Ναι πράγματι, άσχημο αυτό... :down: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Μόλις χτες παρακολούθησα τα τρεια τελευταία επισόδεια της 3ης σεζόν και είναι τέλεια!!! Πράγματι, η 3η σεζόν είναι *α*μάτη, χωρίς υπερβολή. Ειδίκα το επισόδειο The Anger Management ήταν το καλύτερο της 3ης σεζόν ως τώρα, μπορώ να πω. Ειδικά η αντίδραση του Ράιαν με αυτόν τον βλάκα τον Βόλτσεκ ή όπως τον λένε τέλος πάντων. Φαίνεται πως όλοι οι χαρακτήρες επέστρεψαν στον παλιό καλό εαυτό τους. Ο Ράιαν ρίχνει μπουνιές και πάλι, η Σάμερ έγινε Bitchie και πάλι, ο Σεθ γελείος όπως πάντα και η Μαρίσα Hot όπως πάντα! Τι να πω, καταπληκτική σειρά και με ανατρποές συνεχώς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 telika vrika ton 2o kiklo sta seven video net..alla oi v..akes den exoun ferei kan to 1o diskaki me ta episodia 1-4..eleos..oso gia ton 3o kiklo..3erei kaneis pou tha vrw agglikous ipotitlous..? Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 telika vrika ton 2o kiklo sta seven video net..alla oi v..akes den exoun ferei kan to 1o diskaki me ta episodia 1-4..eleos..oso gia ton 3o kiklo..3erei kaneis pou tha vrw agglikous ipotitlous..? :lol:Και εμένα το ίδιο μου συνέβει ! Τους λείπει το 1ο δισκάκι :p:lol: Αγγλικούς υπότιτλους για 3η σεζόν δεν έχω βρει ως τώρα :( EDIT Σχεδόν όλες οι σειρές στην Αμερική έχουν σταματήσει μέχρι τον Ιανουάριο. Εμείς όμως κανονικά με το OC γιατί είχε ήδη σταματήσει για ένα μήνα. ;) Όσο για το επισόδειο της προηγούμενης Πέμπτης (3x08 "The Game Plan") ένα έχω να πω ! Ηταν κορυφαίο ! Εχετε παρατηρήσει ότι απο το ένα επισόδειο στο επόμενο λέμε το ίδιο ? Η σεζόν όσο πάει γίνεται και πιο καλή ! Και αυτό πιστεύω γίνεται γιατί τώρα πραγματικά δουλεύουν για να κάνουν τη σειρά πιο καλή. Πέρυσι αντίθετα είχαν καθήσει στις "δάφνες" τους (που είχαν αποκτήσει απο τη πρώτη σεζόν) αλλα μόλις έχασαν κάμποσα νούμερα κατάλαβαν ότι πρέπει να κάνουν πιο καλά τη δουλεια τους ;) 2o EDIT Στο επόμενο (που δε μου αρέσει ο τίτλος) Episode 3.09: The Disconnect Airdate: December 8, 2005 11/25 - Summer's SAT scores show a new side to her that makes Seth uneasy; Marissa is instrumental in Johnny's recuperation; Ryan interns at the Newport Group and finds a weak link; and Julie lands a client for her and Kirsten's new venture. Source: TV Guide Online 11/21 - Ryan takes an internship working for Sandy and Matt at the Newport Group, but he ends up working harder to save Matt's reputation. Summer and Seth, determined to get accepted to Brown University, do whatever it takes to stand out at Harbor School. Johnny finally tells Marissa how he really feels. After Ryan and Marissa cross paths, they end up telling each other the truth. Guest Cast: Jeff Hepner as Matt, Ryan Donowho as Johnny, Lisa Rotundi as Gwen and Andrea Pearson as Lily. Source: FOX 11/18 - Summer and Marissa must try to balance relationships and plans for the future. Summer and Seth try to smooth out the rought patch they are going through. Source: SpoilerFix.com 09/26 - Marissa drops by Johnny's house before school to help him prepare for a day of doing nothing since he needs to get better (remember he got in an ****dent in episode 3.08). She offers to come back after school but Johnny tries to get rid of her since he feels uncomfortable around her. We meet Johnny's mother, Gwen, a earthy-spiritted woman in her 30s. She was able to get an appointment for her son to meet a famous doctor but the appointment is in months, which could mean that Johnny will not be part of the tour. Marissa has an idea to have Johnny meet the doctor earlier. Julie and Kirsten want to start a business together (it sounds like catering). The two of them get a contract to do a dinner at someone's house. Summer, Seth and a few students meet a representative from Brown and learn that usually Brown takes only one student from Harbor. At the Newport Group, Sandy and Matt meet with potential investors. Ryan is in the room watching (it seems he works with Sandy). Matt brings Ryan to a bar where there are hot dancers. Source: SpoilerFix.com 3o EDIT Ορίστε και ένα desktop background που έχω φτιάξει. Ελπίζω να σας αρέσει. Είναι 1280x1024 (Το έφτιαξα με βάση τη δική μου ανάλυση) Επίσης έχω και dvd covers για το 2ο κύκλο (το οποία τα έφτιαξα μόνος μου και είναι στα 300dpi και είναι για ένα κανονικό dvd box, καθένα έχει μέγεθος 3,88ΜΒ) όποιος τα θέλει να μου στείλει pm ;) Preview του dvd cover #1 Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Όσο για το επισόδειο της προηγούμενης Πέμπτης (3x08 "The Game Plan") ένα έχω να πω ! Ηταν κορυφαίο ! Εχετε παρατηρήσει ότι απο το ένα επισόδειο στο επόμενο λέμε το ίδιο ? Η σεζόν όσο πάει γίνεται και πιο καλή ! Και αυτό πιστεύω γίνεται γιατί τώρα πραγματικά δουλεύουν για να κάνουν τη σειρά πιο καλή. Πέρυσι αντίθετα είχαν καθήσει στις "δάφνες" τους (που είχαν αποκτήσει απο τη πρώτη σεζόν) αλλα μόλις έχασαν κάμποσα νούμερα κατάλαβαν ότι πρέπει να κάνουν πιο καλά τη δουλεια τους ;) [/url] Πράγματι, πέρυσι είχαν "τεμπελιάσει" ως τη μέση της σεζόν, γιατί ήταν σίγουροι ότι είχαν το κοινό τους στάνταρ. Το σενάριο όμως ήταν απογοητευτικό στα πρώτα επισόδεια της (περσυνής πάντα) σεζόν κι έχασαν μερικούς τηλεθεατές. Από τη μέση της σεζόν όμως και μετά άρχισαν να ξαναπέρνουν τα πάνω τους και να μας θυμίζουν το πραγματικό O.C.! :) Και φυσικά συνεχίζουν και φέτος με τον ίδιο ρυθμό και η σειρά όσο πάει και ανεβάζει τα νούμερα της!! :p Όσο για τα dvd της 2ης σεζόν, εμένα εδώ έχουν και το πρώτο δισκάκι. Όμως στο τελευταίο δεν υπάρχουν extras όπως υπήρχαν στο τελευταίο δισκάκι της 1ης σεζόν :( Γιατί το έκαναν αυτό; :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Πράγματι, πέρυσι είχαν "τεμπελιάσει" ως τη μέση της σεζόν, γιατί ήταν σίγουροι ότι είχαν το κοινό τους στάνταρ. Το σενάριο όμως ήταν απογοητευτικό στα πρώτα επισόδεια της (περσυνής πάντα) σεζόν κι έχασαν μερικούς τηλεθεατές. Από τη μέση της σεζόν όμως και μετά άρχισαν να ξαναπέρνουν τα πάνω τους και να μας θυμίζουν το πραγματικό O.C.! :) Και φυσικά συνεχίζουν και φέτος με τον ίδιο ρυθμό και η σειρά όσο πάει και ανεβάζει τα νούμερα της!! :p Όσο για τα dvd της 2ης σεζόν, εμένα εδώ έχουν και το πρώτο δισκάκι. Όμως στο τελευταίο δεν υπάρχουν extras όπως υπήρχαν στο τελευταίο δισκάκι της 1ης σεζόν :( Γιατί το έκαναν αυτό; :mad: Βασικά μόνο τα Region 1 dvd στην Αμερική είχαν extras. Τα region 2 όχι. Στην ουσία η Audio Visual πήρε όπως ήταν τα DVD του Season 2 και πρόσθεσε τους ελληνικούς υπότιτλους. Δεν έχει αλλάξει ούτε μενού, μόνο τον τίτλο στα εξώφυλλα των DVD(και έβαλε αυτό το φαιδρό τίτλο "California Teens"...) Όλα τα άλλα είναι ίδια. Και να σου πω την αλήθεια αυτό με ικανοποιεί. Φαντάζεσαι να έκοβαν την εικόνα αριστερά και δεξιά για να το φέρουν στο 4:3 ? Η να άλλαζαν τα μενού ? Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω :cry: Αλλα αδικία, που όχι μόνο τα ελληνικά, αλλα ούτε τα αγγλικά δεν είχαν extras. EDIT Να πω και κάτι σχετικά με το 3x08. Το σκηνοθέτησε ο Tate Donovan (δηλαδή αυτός που κάνει τον Jimmy) και όλοι έχουν μείνει άκρως ικανοποιημένοι. Παρόλο που δεν τον βλέπουμε στη σειρά και ελπίζω να μην το ξαναδούμε γιατί αυτή τη φορά θα φάει ξύλο απο εμένα. :p Επίσης στο 3x08 ο Ryan & Marissa αποφάσισαν να δηλώσουν υποψηφιότητα στο Berklay (έτσι γράφεται... ? ) και οι Seth & Summer να πάνε σε κοντινά κολέγια. Αυτό δε μας αφήνει περιθώρια για 4η σεζόν ? Η έστω για ένα spin off ? (Ελπίζω πάνω στο 2ο ζευγάρι) :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Επίσης στο 3x08 ο Ryan & Marissa αποφάσισαν να δηλώσουν υποψηφιότητα στο Berklay (έτσι γράφεται... ? ) και οι Seth & Summer να πάνε σε κοντινά κολέγια. Αυτό δε μας αφήνει περιθώρια για 4η σεζόν ? Η έστω για ένα spin off ? (Ελπίζω πάνω στο 2ο ζευγάρι) :p Νομίζω είναι Berkley, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Όσο για τη σειρά, όσο έχει επιτυχία θα συνεχίζεται. Ακριβώς όπως είχε γίνει και με το Dawson's Creek, το οποίο τελικά όχι μόνο συνεχίστηκε όταν οι ήρωες πήγαν κολλέγιο, αλλά και αφού αποφοίτησαν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts