Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι. Χωρίς το Svoice δεν έπαιζε με κλειστή οθόνη στο kitkat.

Μου έσπασε τα νεύρα αλλά το βρήκα....θέλω κέρασμα!λοιπόν πήγαινε διαχείριση εφαρμογών....όλες και βρες την (εφαρμογή google) κανε της εκκαθάριση και κανε την ανενεργή,θα κάνει απεγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης.μετά θα την ενεργοποιήσεις αμέσως και θα πας στο play store να την αναβαθμίσεις ξανά.....αυτό ήταν!θα πας να το ενεργοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή όπως στην φωτογραφία πού έβαλες και θα σε βάλει να ηχογραφήσεις για να σε μάθει!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου έσπασε τα νεύρα αλλά το βρήκα....θέλω κέρασμα!λοιπόν πήγαινε διαχείριση εφαρμογών....όλες και βρες την (εφαρμογή google) κανε της εκκαθάριση και κανε την ανενεργή,θα κάνει απεγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης.μετά θα την ενεργοποιήσεις αμέσως και θα πας στο play store να την αναβαθμίσεις ξανά.....αυτό ήταν!θα πας να το ενεργοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή όπως στην φωτογραφία πού έβαλες και θα σε βάλει να ηχογραφήσεις για να σε μάθει!

Με τα λύπης μου δηλώνω ότι δεν έπιασε. Το είχα κάνει το ίδιο πιο πριν χωρίς απενεργοποίηση. Το έκανα τώρα όπως είπες. Το ίδιο έμεινε... :-\

Με τα λύπης μου δηλώνω ότι δεν έπιασε. Το είχα κάνει το ίδιο πιο πριν χωρίς απενεργοποίηση. Το έκανα τώρα όπως είπες. Το ίδιο έμεινε... :-\

Πιάνει μόνο αν δεν το ενημερώσεις και φτάνει μέχρι την εκμάθηση.....σε βάζει να πεις 3 φορές ok google....1000 φορές το εχω πει αλλά δεν το αναγνωρίζει.....μάλλον δεν εχω προφορά του μπακιγχαμ.....

Στους υπόλοιπους δουλεύει σωστά ρε παιδιά; Το βρίσκω απαράδεκτο πάντως

Με έβαλες στην πρίζα.....και αμα με ακούσουν οι γείτονες θα νομίζουν ότι παραμιλώ....μία φορά μου έπιασε

Στους υπόλοιπους δουλεύει σωστά ρε παιδιά; Το βρίσκω απαράδεκτο πάντως

Εχεις τον nova?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman

Λοιπόν πήγα το κινητό στην smartec το πρωί γιατί αυτή το είχαν ακούσει και αν δεν τη θυμόντουσαν τους πήγα και σε usb τον ηχογραφημένο ήχο... Μου είπαν ότι λογικά αύριο θα είναι έτοιμο αλλα μου δώσαν έναν αριθμό για το online tracking και την πορεία τις επισκευής...Το μεσημεράκι έγγραφε ότι παραδόθηκε στους τεχνικούς τις εταιρίας ενώ τώρα που το πάτησα γραφει δεν βρέθηκε κάποια βλάβη... Αυτό που περίμενα και εγώ δηλαδή. Από την μια ανακουφιστικά αλλα από την άλλη ανησυχώ... Τι να ψάξω τώρα? φταίει όντως η cosmote που μου είπατε εδώ η τα αλλα κινητά που περνώ? και αν ναι γιατί το ακούω εγώ μονο από το κινητό μου και όχι κανένας άλλος που τους καλεί... Κακά ξεμπερδέματα θα έχω...η μονη μου ελπίδα είναι τουλάχιστον αύριο που θα το πάρw να ξέρουν τουλάχιστον από που προέρχεται το πρόβλημα αν όχι από τι συσκευή μου

Καλημέρα.

Επειδή το ακούω και εγώ αυτόν τον ήχο, αλλά το άκουγα και με το GALAXY S3, για συγκεκριμένες κλίσεις, θεωρώ ότι φταίει το HD Voice της Cosmote. Το έχω παρατηρήσει δηλαδή λίγο μετά την εποχή που είχε ξεκινήσει να το διαφημίζει και μόνο με συγκεκριμένα κινητά που έχουν cosmote (πχ όταν ο άλλος έχει I-Phone)...

Καλησπερα και απο εμενα.Ευτυχης κατοχος απο χθες και εγω:D

Ειχα μεινει αρκετο καιρο με το Nexus5,και μολις το ανοιξα αναφωνησα..Ουαου επιτελους μεγαλη οθονη.Κατοχος ολης της σειρας Note γαρ.

Πρωτη παρατηρηση,βλεπω οτι παραμενει το προβλημα με την συλλογη.Αργει ρε γμτ παααρα πολυ:(.

Σε σχεση με το 3,νομιζω οτι το ασπρο αυτη τη φορα,μπλεδιζει λιγο.Σε κλιση φαινεται ποιο πολυ.Με φωτηνοτητα στο αυτοματο παντα.

Μου αρεσε το ui,αρκετες αλλαγες αλλα σαν κατι να του λειπει.

Και για αρχη μια βοηθεια.Οταν απο τον NOVA παω να αλλαξω wallpaper,που ειναι οι επιλογες για dropbox,drive κτλ?

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Με έβαλες στην πρίζα.....και αμα με ακούσουν οι γείτονες θα νομίζουν ότι παραμιλώ....μία φορά μου έπιασε

Εχεις τον nova?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Ναι έχω τον nova. Τι σχέση έχει αυτό;

Καλησπερα και απο εμενα.Ευτυχης κατοχος απο χθες και εγω:D

Ειχα μεινει αρκετο καιρο με το Nexus5,και μολις το ανοιξα αναφωνησα..Ουαου επιτελους μεγαλη οθονη.Κατοχος ολης της σειρας Note γαρ.

Πρωτη παρατηρηση,βλεπω οτι παραμενει το προβλημα με την συλλογη.Αργει ρε γμτ παααρα πολυ:(.

Σε σχεση με το 3,νομιζω οτι το ασπρο αυτη τη φορα,μπλεδιζει λιγο.Σε κλιση φαινεται ποιο πολυ.Με φωτηνοτητα στο αυτοματο παντα.

Μου αρεσε το ui,αρκετες αλλαγες αλλα σαν κατι να του λειπει.

Και για αρχη μια βοηθεια.Οταν απο τον NOVA παω να αλλαξω wallpaper,που ειναι οι επιλογες για dropbox,drive κτλ?

Με το λολλιποπ δεν αργεί η συλλογή να ανοίξει και γενικά ανοίγουν όλα πολύ πιο γρήγορα επαφές κλήσεις μνμ! Δοκίμασε να κατεβάσεις λίγο την κλίμακα στα γραφικά από τις λειτουργίες προγραμματιστή βάλτε στο 0.5 θα δεις αρκετή διαφορά και κάνε ένα reboot να πιάσει σε όλα! Εκει που το έχουν αυτοί στο χ1 είμαι μεγάλο φαιλ θα έλεγα

Καλημέρα. Πόσο screen time έχετε με χρήση Internet και media;

για περισσοτερες σχετικες πληροφοριες δες καλυτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403130

εγω με παιχνιδια που παιζω 1:30 με 2 ωρες καθε μερα στανταρ βγαζω 4 με 4:30 ωρες πολυ βαρια, χωρις παιχνιδια 5 ωρες και 42 λεπτα!

ειμαι με λολιποπ πηγα στις κρυφες ρυθμισεις για τα air κτλ στο 3αρι αλλαζαν οι εικονες χωρις επαφη εδω δε σαλευει τιποτα,,, καθε περυσι και καλυτερα... εκτος κ κανω κατι λαθος αν κ δε νομιζω...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πλήρης απογοήτευση... Παρέλαβα το κινητό από smartec χωρίς να βρούν κανένα πρόβλημα στην συσκευή... Πάω σπίτι το ανοίγω βάζω sim και κάνει πάλι τα ίδια!!! και σαν να μην έφτανε αυτό πρέπει να έχουν κολλήσει/τοποθετήσει στραβά την οθόνη και το κατάλαβα γιατί είναι στραβό το home button... Είμαι τρομερά εκνευρισμένος έχω ξοδέψει τόσα χρήματα για τις 2 συσκευές έχω χάσει χρήματα πουλώντας τις μια συσκευή και τώρα σκέφτομαι να "ξαναπουλισω" και την δεύτερη και να μην πάρω πάλι samsung... Πραγματικά είμαι απογοητευμένος και ξενερωμενος αν δεν το λύσω άμεσα από μένα μαύρο στην samsung για τουλάχιστον μια 10αιτια

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

+ ότι δεν έχουν περάσει η 7 μέρες τις αντικατάστασης... πρέπει να βρω τρόπο να μου αντικαταστήσουν το κινητό..

Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και θα το πάω αύριο να με εξυπηρετήσουν κατευθείαν μου είπαν + ότι παρατήρησα και μια γρατζουνιά αλλα δεν το ανέφερα γιατί δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν κάτι δεν θα το παραδεχτούν και δίκιο δεν θα βρω... Τώρα άλλο είναι το θέμα μου που λύση δεν βλέπω να βρίσκω... Παρατήρησα κάτι στο site του "φονεγαλλερυ" ότι στο site του 910c εκεί που λέει τα δίκτυα λέει 3.5g 3g 4g lte ένα στο F λοιποί το 3.5g και σκέφτηκα μήπως έχω εκεί το πρόβλημα όταν πάει να πιάσει 3.5g? Μπορεί να είπα και ******* αλλα δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ έχω απελπιστεί...

Κοίτα 2 διαφορετικά τηλέφωνα να έχουν το ίδιο πρόβλημα δεν είναι απίθανο αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ίσως παίζει κάτι με την κάρτα ή την σύνδεση σου. Θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον με το ίδιο τηλέφωνο ή να δοκιμάσεις την κάρτα σου σε ένα εκθεσιακό πχ στην Cosmote ή όπου βρεις για να βεβαιωθεις.

Και αν πουλήσεις και αυτό φαντάζομαι πως θα ενημερώσεις τον αγοραστή για τον λόγο και το ιστορικό της επισκευής κτλ.

Φιλε μου ,εχοντας διαβασει τα post σου και καταλαβαινω οτι εισαι εκνευρισμενος αλλα νομιζω οτι η πιο σοφη επιλογη ειναι να πας να παρεις μια καρτουλα 5€ πχ F2go να μιλησεις μια μερα με Ολα τα πιθανα τηλεφωνα που ειχες το προβλημα για να καταληξεις(αυτο θα επρεπε να κανεις κατα την γνωμη μου απο την αρχη...ειχα εγω θεμα με ηχο εβαλα αλλη sim,εβαλα sim αλλη δικτυου που την κρατησα μια μερα , επαιρνα σε ολα τα πιθανα τηλεφωνα και τελικα οπως το φανταζομουν με αναβαθμιση σε lollipop εστρωσε )...

οι περισσοτεροι σου ανεφεραν οτι τους εχει εμφανιστει το θεμα με την cosmote αλλωστε.....

Ετσι θα αποκλεισεις ολες τις περιπτωσεις...

Και αν τελικα φταιει το δικτυο ....αναγκαστικα κανεις μια φορητοτητα....

Το προβλημα σου ειναι σαν το προβλημα που ακουμε την φωνη μας κατα καιρους για μερες ..και καποια στιγμη σταματαει μονο του.......ειναι Θεμα δικτυου πιστευω....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Παίδες και εγώ με cosmote είμαι και δεν μου κάνει κανένα θέμα και έχω μιλήσει και σε 2g 3g 4G τι να πω?

Και εγώ νομίζω ότι η κάρτα φταίει

Θοδωρής

Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και θα το πάω αύριο να με εξυπηρετήσουν κατευθείαν μου είπαν + ότι παρατήρησα και μια γρατζουνιά αλλα δεν το ανέφερα γιατί δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν κάτι δεν θα το παραδεχτούν και δίκιο δεν θα βρω... Τώρα άλλο είναι το θέμα μου που λύση δεν βλέπω να βρίσκω... Παρατήρησα κάτι στο site του "φονεγαλλερυ" ότι στο site του 910c εκεί που λέει τα δίκτυα λέει 3.5g 3g 4g lte ένα στο F λοιποί το 3.5g και σκέφτηκα μήπως έχω εκεί το πρόβλημα όταν πάει να πιάσει 3.5g? Μπορεί να είπα και ******* αλλα δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ έχω απελπιστεί...

Τον ίδιο ηχο έτυχε και μου το έκανε σήμερα στην αρχή για λίγο όταν κάλεσα iPhone cosmote και ήμουν πάνω στο μηχανάκι. Αλλά είναι θέμα δικό του όχι δικό μου. Η κάρτα του είναι πολύ παλιά. Γνωμη μου είναι ότι δεν έχεις θέμα. Αλλά ότι θέλεις

Δημήτρης

Εγώ προσωπικά από note 4 c (wind) που καλώ συνέχεια σε iphone 5 (wind) δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στις συνδιαλέξεις μου...

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Μάλλον θέμα κάρτας είναι... Εγω εχω το exynos u και δεν το έχω ακούσει ποτέ εδώ και 5 μήνες περίπου που έχω το τηλέφωνο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

...

+ ότι δεν έχουν περάσει η 7 μέρες τις αντικατάστασης... πρέπει να βρω τρόπο να μου αντικαταστήσουν το κινητό..

Οι μέρες DOA πάντως είναι 14 και όχι 7 όπως θέλουν τα καταστήματα. Να το απαιτήσεις.

Φιλικά Γιώργος

Πλήρης απογοήτευση... Παρέλαβα το κινητό από smartec χωρίς να βρούν κανένα πρόβλημα στην συσκευή... Πάω σπίτι το ανοίγω βάζω sim και κάνει πάλι τα ίδια!!! και σαν να μην έφτανε αυτό πρέπει να έχουν κολλήσει/τοποθετήσει στραβά την οθόνη και το κατάλαβα γιατί είναι στραβό το home button... Είμαι τρομερά εκνευρισμένος έχω ξοδέψει τόσα χρήματα για τις 2 συσκευές έχω χάσει χρήματα πουλώντας τις μια συσκευή και τώρα σκέφτομαι να "ξαναπουλισω" και την δεύτερη και να μην πάρω πάλι samsung... Πραγματικά είμαι απογοητευμένος και ξενερωμενος αν δεν το λύσω άμεσα από μένα μαύρο στην samsung για τουλάχιστον μια 10αιτια

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί έλυσαν ολόκληρο κινητό δεν καταλαβαίνω αφού δεν έκαναν αλλαγή κάποιου εξαρτήματος δεν μας τα λέει καλά σμαρτεκ τελευταία .Να ρωτήσεις το λόγο που έλυσαν το κινητό αφου δεν θα έκαναν καμιά αλλαγή. Το πρόβλημα σου δεν χρειάζεται να λυθεί το κινητό για να το ψάξουν.

Με το λολλιποπ δεν αργεί η συλλογή να ανοίξει και γενικά ανοίγουν όλα πολύ πιο γρήγορα επαφές κλήσεις μνμ! Δοκίμασε να κατεβάσεις λίγο την κλίμακα στα γραφικά από τις λειτουργίες προγραμματιστή βάλτε στο 0.5 θα δεις αρκετή διαφορά και κάνε ένα reboot να πιάσει σε όλα! Εκει που το έχουν αυτοί στο χ1 είμαι μεγάλο φαιλ θα έλεγα

Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή .Αργεί να τις εμφανίσει αρκετά.και μερικές φορές τρώει και κολλήματα.Και στο 3 μου το έκανε αυτό.Και δεν βρίσκω επιλογή για cloud ή κατι άλλο.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή .Αργεί να τις εμφανίσει αρκετά.και μερικές φορές τρώει και κολλήματα.Και στο 3 μου το έκανε αυτό.Και δεν βρίσκω επιλογή για cloud ή κατι άλλο.

Τις φωτογραφίες πού τις έχεις αποθηκευμένες?στην κάρτα(αν ναι,τι κάρτα?) η στο τηλέφωνο?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)