Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι δεν υπάρχει επιλογή

Τότε δεν είναι note4.

Τότε δεν είναι note4.

[ATTACH]57657[/ATTACH]

Δες την φωτογραφία.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman

Φίλε μου δεν γίνεται να μην έχει τέτοια επιλογή..... πάτα στα δεδομένα παρατεταμένα να σε πάει στο μενού και πήγαινε λειτουργίες δικτύου εκεί θα σε βγάλει 4 επιλογές αν θυμάμαι καλά +/- τέλος πάντων άμα δεν το έχει σηκώνω τα χέρια ψηλά

Εδώ δεν βλέπω κάτι [ATTACH]57658[/ATTACH]

Σε ποιόν πάροχο είσαι; Νομίζω ότι για 4G πρέπει να ζητηθεί ενεργοποίηση και πρέπει να αλλάξεις sim card.

wind είμαι συμβόλαιο τώρα έκανα οπότε η sim είναι καινούργια αλλά λόγο παλιού τηλεφώνου μου είχαν δώσει την κανονική και μετά πήγα και την έκοψα δεν ξέρω αν πρέπει να πας να την αλλάξω.

wind είμαι συμβόλαιο τώρα έκανα οπότε η sim είναι καινούργια αλλά λόγο παλιού τηλεφώνου μου είχαν δώσει την κανονική και μετά πήγα και την έκοψα δεν ξέρω αν πρέπει να πας να την αλλάξω.

Μ αρέσει που το ανέφερα κιόλας στο πρώτο ποστ έτσι! Η wind δεν έχει 4G ακόμα από Απρίλιο

Στην επικοινωνία που είχα μαζί τους μου δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο μόνο για sim κάρτα μου παν και να το υποστηρίζει η συσκευή .

Ναι θα πρέπει να την αλλάξεις όταν διαθέσει το 4G η Wind

Επικοινώνησα με την wind και μου παν ότι έχω 4g αλλά θα έπρεπε να το βγάζει στις ρυθμίσεις οπότε θέλει κάποιο update και θα έπρεπε να επικοινωνήσω με την Samsung αν θέλω. Το note 4 το πήρα από kaizershop .Στο s4 έχω lte τώρα .

Εδώ δεν βλέπω κάτι [ATTACH]57658[/ATTACH]

Και μένα ακριβώς αυτές τις 3 επιλογές μου έχει...Ίσως επειδή δεν έχω αλλάξει κάρτα sim...Οι υπόλοιποι δηλαδή είστε σε cosmote ή vodafone και έχετε και την τέταρτη επιλογή;

Επικοινώνησα με την wind και μου παν ότι έχω 4g αλλά θα έπρεπε να το βγάζει στις ρυθμίσεις οπότε θέλει κάποιο update και θα έπρεπε να επικοινωνήσω με την Samsung αν θέλω. Το note 4 το πήρα από kaizershop .Στο s4 έχω lte τώρα .

Α οπότε το βλέπουμε...Υποψιάζομαι για μένα ότι σίγουρα παίζει ρόλο και η κάρτα sim που έχω πάντως μιας και είναι πολύ αρχαία...Άλλωστε το λέει και h wind ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο link που παρέθεσα πριν:"4G SIM Κάρτα

Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση."

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Και μένα ακριβώς αυτές τις 3 επιλογές μου έχει...Ίσως επειδή δεν έχω αλλάξει κάρτα sim...Οι υπόλοιποι δηλαδή είστε σε cosmote ή vodafone και έχετε και την τέταρτη επιλογή;

Εγώ σε κοσμοτε είμαι ναι έχω κανονικά 4G μάλιστα είχα ανεβάσει και φώτο με την ταχύτητα που πιάνω νομίζω στο θέμα "VS" την έχω βάλει αν δεν κάνω λάθος

Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το Smart Remote? Έχω nova αποκωδικοποιητή, διαλέγω από τις συσκευές για top box την Pace ως κατασκευαστή, αλλά δεν δουλεύει με τίποτα... Ξέρει κανείς ρυθμίσεις ή κάποια εφαρμογή να δουλεύει σωστά; ☺

Δοκίμασε την εφαρμογή galaxy remote έχει την δυνατότητα να αλλάζει μόνο κανάλια .δεν μπορείς δηλαδή να ανεβάσεις ένταση η να κάνεις εγγραφή .

Δοκίμασε την εφαρμογή galaxy remote έχει την δυνατότητα να αλλάζει μόνο κανάλια .δεν μπορείς δηλαδή να ανεβάσεις ένταση η να κάνεις εγγραφή .

Galaxy Universal Remote της Moletag?

Ρε παιδιά, αν δεν ξέρετε μην δίνετε πληροφορίες. Αν λέει 128 Kbps, είναι 16 KB το δευτερόλεπτο, δηλαδή 1MB περιπου στο λεπτο. Στα 64 είναι μισο κτλ.

Για να επανορθώσω.

https://www.internet-radio.com/servers/tools/bandwidth/

Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. :D Ο σταθμός που θέλω να ακούω εγώ εκπέμπει στα 96kbps, οπότε βγαίνει 0.70 mb το λεπτό. Πολύ καλά είναι. Οπότε θα ακούω άφοβα. :p

[ATTACH]57678[/ATTACH]Με vodafone sim βγαίνει η επιλογή με το που έβαλα της wind χάθηκε.

Άλλαξα με νέα κάρτα sim της wind και την χρεώθηκα μάλιστα 5€ ενώ στο site λέει ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση και συνεχίζει και μου έχει μόνο 3 επιλογές… Θα το δοκιμάσω και εγώ με κάρτα sim από cosmote.. Ίσως ακόμα να υπολειτουργεί το 4G από wind…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Άλλαξα με νέα κάρτα sim της wind και την χρεώθηκα μάλιστα 5€ ενώ στο site λέει ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση και συνεχίζει και μου έχει μόνο 3 επιλογές… Θα το δοκιμάσω και εγώ με κάρτα sim από cosmote.. Ίσως ακόμα να υπολειτουργεί το 4G από wind…

Μα δεν πιανει παντου ακομα. Επισης οταν αλλαζεις καρτα ειναι 5 ευρω σε ολους τους παροχους!

Δημήτρης

Αντικατέστησα την sim πλήρωσα 5 ε ακόμα βγάζει 3 επιλογές αν βάλω της Vodafone το βγάζει.

Ενημέρωση

Κατάφερα και μίλησα με τεχνικό και μου είπε ότι στο σύστημα η κάρτα δεν φαίνετε micro sim όποτε δεν μπορεί να το προώθηση να το κοιτάξουν και να πάω στο ίδιο κατάστημα να μου την αλλάξουν δωρεάν και αν χρειαστεί να την πληρώσω θα αφαιρέσουν το ποσό από το συμβόλαιο.

Edited by msdxgr

Αντικατέστησα την sim πλήρωσα 5 ε ακόμα βγάζει 3 επιλογές αν βάλω της Vodafone το βγάζει.

Ενημέρωση

Κατάφερα και μίλησα με τεχνικό και μου είπε ότι στο σύστημα η κάρτα δεν φαίνετε micro sim όποτε δεν μπορεί να το προώθηση να το κοιτάξουν και να πάω στο ίδιο κατάστημα να μου την αλλάξουν δωρεάν και αν χρειαστεί να την πληρώσω θα αφαιρέσουν το ποσό από το συμβόλαιο.

Ξανά ενημέρωση

Πήρα το κατάστημα που μου έκανε την αλλαγή και μου λέει δεν υπάρχει άλλη κάρτα αυτή είναι που έχει εγκοπές που κόβεις εσύ multi sim .

Ξανά ενημέρωση

Πήρα το κατάστημα που μου έκανε την αλλαγή και μου λέει δεν υπάρχει άλλη κάρτα αυτή είναι που έχει εγκοπές που κόβεις εσύ multi sim .

Αυτή έβαλα και εγώ φίλε και παραμένουν οι 3 επιλογές… Anyway για να μην γινόμαστε κουραστικοί εδώ το πολύ πολύ αλλάζουμε σε cosmote η vodafone… :cool:

[ATTACH]57682[/ATTACH]

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)