jimpsar Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλησπέρα μια ερώτηση για την exynos έκδοση αν έχετε θέμα με το σήμα? Είχα πριν κάνα Χρόνο το 910c και είχα θέμα με χαμένες κλήσεις. Είμαι με Wind. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλησπέρα μια ερώτηση για την exynos έκδοση αν έχετε θέμα με το σήμα? Είχα πριν κάνα Χρόνο το 910c και είχα θέμα με χαμένες κλήσεις. Είμαι με Wind. Ευχαριστώ Φίλε μου 2,5 χρόνια με το c και με wind δεν έχω κανένα θέμα! Ολα καλά! Αλλά αυτό πιστεύω έχει να κάνει από περιοχή σε περιοχή, κάλυψη δικτύου… ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το σήμα της Cosmote. Διαβάζω εδώ και λίγες μέρες πολλά παράπονα και s7 edge κει άλλες συσκευές εδώ στο myphone. Ήθελα να τι γράψω και μου έδωσε αφορμή η ερώτηση του φίλου για τις χαμένες κλήσεις. Με 4G συμβαίνει σχεδόν 3-4 φορές την μέρα ενώ παλια δεν είχα θέμα κανένα. Το γυρίζω σε 2G και κανένα πρόβλημα με κλήσεις. Θα το παρακολουθήσω και άλλο,αν έχει παρατηρήσει κάποιος με cosmote/cosmokarta σε Note 4 C κάτι τέτοιο ας το γράψει. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Συμπληρώνοντας 15 μήνες που αγόρασα το Note 4 C, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για επαναφορά στις εργοστασιακές. Ο μεγάλος τρόμος μου είναι η απώλεια δεδομένων. Το κινητό δεν είναι root και έχει αρκετές εφαρμογές και προβλήματα πιά. Πέρα απο το Smart Switch που δεν το εμπιστεύομαι πιά μετά απο δοκιμές που έκανα, τι προτείνετε για πλήρες backup, δηλ. Επαφές, SMS, Σημειώσεις με Snote, Ιστορικό κλήσεων, Email και γενικά ότι περισσότερο σε ασφάλεια τόσο καλύτερο. Για φωτο και βίντεο δεν με απασχολεί γιατί τα έχω σε εξωτερική κάρτα 128GB και βέβαια αντίγραφο σε PC. Μου συνέβει ότι και στο S4 και εδώ. Σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών στην θύρα. Δεν καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε κάτι, ταυτόχρονα δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις σχετικά με τον ήχο. Όταν πατάω το " Ήχοι και ειδοποιήσεις " βγαίνει μήνυμα ότι το "Ρυθμίσεις διακόπηκε". Το ίδιο ακριβώς στο S4, επανήλθε με επαναφορά. Έχω βάλει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός απο της τελευταίας εβδομάδας. Thank's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλη την παρέα. Συμπληρώνοντας 15 μήνες που αγόρασα το Note 4 C, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για επαναφορά στις εργοστασιακές. Ο μεγάλος τρόμος μου είναι η απώλεια δεδομένων. Το κινητό δεν είναι root και έχει αρκετές εφαρμογές και προβλήματα πιά. Πέρα απο το Smart Switch που δεν το εμπιστεύομαι πιά μετά απο δοκιμές που έκανα, τι προτείνετε για πλήρες backup, δηλ. Επαφές, SMS, Σημειώσεις με Snote, Ιστορικό κλήσεων, Email και γενικά ότι περισσότερο σε ασφάλεια τόσο καλύτερο. Για φωτο και βίντεο δεν με απασχολεί γιατί τα έχω σε εξωτερική κάρτα 128GB και βέβαια αντίγραφο σε PC. Μου συνέβει ότι και στο S4 και εδώ. Σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών στην θύρα. Δεν καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε κάτι, ταυτόχρονα δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις σχετικά με τον ήχο. Όταν πατάω το " Ήχοι και ειδοποιήσεις " βγαίνει μήνυμα ότι το "Ρυθμίσεις διακόπηκε". Το ίδιο ακριβώς στο S4, επανήλθε με επαναφορά. Έχω βάλει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός απο της τελευταίας εβδομάδας. Thank's Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αυτό που θα πω με το πρόβλημα που περιγράφεις, αλλά είναι πολύ πιθανόν. Κατ' αρχήν, όταν λες οτι "έχω βάλει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός απο της τελευταίας εβδομάδας" τι εννοείς; Αν εννοείς τις ενημερώσεις που κατα καιρούς δίνει η Samsung (ασφαλείας, bug fixing κλπ) θα σου πρότεινα, ειδικά την τελευταία (την έδωσε πριν καμιά βδομάδα περίπου για το C), να την κάνεις. Και αυτό για τον εξής λόγο: "Headphones disconnected" Έχει προσέξει κανείς αυτό το μήνυμα (εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης για 2sec) μετά την τελευταία αναβάθμιση; Απο την ημέρα που την έκανα, κάθε φορά που μπουτάρει η συσκευή (απο restart η απο power off - power on) εμφανίζεται αυτό το περίεργο μήνυμα. Δεν το έχω ξανα δει ποτέ κατα το μπουτάρισμα και είναι και στα αγγλικά. Το έχει δει κανένας άλλος η μόνο σε μένα συμβαίνει; Ελπίζω πως όχι παρότι δεν μοιάζει με πρόβλημα :) Αφότου διάβασα το μήνυμά σου, θυμήθηκα οτι έχω καιρό να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά και τα σύνδεσα. Όλα καλά ευτυχώς, δουλεύουν μια χαρά. Όταν τα αποσύνδεσα, εμφανίστηκε πάλι αυτό το μήνυμα Headphones disconnected το οποίο μοιάζει φυσιολογικό. Η συσκευή αναγνωρίζει οτι αποσυνδεθήκαν και το λέει. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω πως πάντα το έβγαζε αλλά στα ελληνικά. Πότε όμως κατα το άνοιγμα της συσκευής. Μήπως έκαναν κάτι (bug fixing ? ) σε σχέση με τη σύνδεση ακουστικών με το τελευταιο update ? Για να το βγάζει, μάλλον κάτι τέτοιο έγινε και γι' αυτό σου προτείνω να το κατεβάσεις κι εσυ. Ελπίζω να βοήθησα. Δεν μπορώ όμως να σε βοηθήσω για το ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για το back up που θέλεις. Εγώ αρχικά είχα το Kies και μετά το γύρισα στο Smart Switch. Όμως, δεν έχω κάνει ποτέ back up με κανένα. Edited May 8, 2017 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Συμπληρώνοντας 15 μήνες που αγόρασα το Note 4 C, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για επαναφορά στις εργοστασιακές. Ο μεγάλος τρόμος μου είναι η απώλεια δεδομένων. Το κινητό δεν είναι root και έχει αρκετές εφαρμογές και προβλήματα πιά. Πέρα απο το Smart Switch που δεν το εμπιστεύομαι πιά μετά απο δοκιμές που έκανα, τι προτείνετε για πλήρες backup, δηλ. Επαφές, SMS, Σημειώσεις με Snote, Ιστορικό κλήσεων, Email και γενικά ότι περισσότερο σε ασφάλεια τόσο καλύτερο. Για φωτο και βίντεο δεν με απασχολεί γιατί τα έχω σε εξωτερική κάρτα 128GB και βέβαια αντίγραφο σε PC. Μου συνέβει ότι και στο S4 και εδώ. Σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών στην θύρα. Δεν καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε κάτι, ταυτόχρονα δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις σχετικά με τον ήχο. Όταν πατάω το " Ήχοι και ειδοποιήσεις " βγαίνει μήνυμα ότι το "Ρυθμίσεις διακόπηκε". Το ίδιο ακριβώς στο S4, επανήλθε με επαναφορά. Έχω βάλει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός απο της τελευταίας εβδομάδας. Thank's SMS & call log backup για αρχείο κλήσεων και μνμτα. Μέιλ ούτως ή άλλως δεν νομίζω να τα κατεβάζεις τοπικά στο κινητό. Όλα τα άλλα στην κάρτα sd την οποία για καλό και για κακό βγάλε τη από το κινητό όταν κάνεις την επαναφορά. Επαφές κινητού πιστεύω να τις έχεις στο Gmail σου. Οπότε μόλις συνδέσεις Gmail και Samsung account μετά την επαναφορά θα στα τραβήξει όλα αυτόματα. Θα κάνεις υπομονή κανα μισάωρο (εξαρτάται ταχύτητα δικτύου σου και πόσες εφαρμογές έχεις φυσικά) να σου τα κατεβάσει όλα και να κάνει updates εφαρμογές κτλ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Φίλε μου 2,5 χρόνια με το c και με wind δεν έχω κανένα θέμα! Ολα καλά! Αλλά αυτό πιστεύω έχει να κάνει από περιοχή σε περιοχή, κάλυψη δικτύου… ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε μου. Το πήρα και το δοκιμάζω προς το παρόν όλα λειτουργούν άψογα. Θα το κρατήσω στοκ λίγες μέρες και μετά φύγαμε για custom. :) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το τηλέφωνο.Πηγαίνω μερικές φορές σε μία καφετέρια στη Ν. Φιλαδέλφεια,η οποία έχει και wifi.Οταν λοιπόν βάζω τον κωδικό για να μπω,και ενώ δείχνει ότι συνδέεται,τελικά δεν τα καταφέρνει,ενώ μου βγάζει κάθε 10 sec ξανά και ξανά,την ένδειξη ότι συνδέθηκε με το δίκτυο.Αμα πάω με το iPad,κανένα πρόβλημα,αλλά και οι άλλοι θαμώνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση τους. Και τώρα που το θυμήθηκα,άμα πάω στο σπίτι της αδελφής μου και προσπαθήσω να ανοίξω το wifi για να μπω στο δίκτυο του ανηψιού,πέφτει το ρούτερ του.Πάντα.Ενώ άμα πάω με το iPad,δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα. Τρελά ακούγονται,αλλά έλα που είναι αληθινά.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ρε παιδια τι κανει η samsung επιτελους σημερα μου ηρθε παλι καινουργια αναβαθμιση 350 mb... μεσα σε 2 μηνες εχει βγαλει δυο τρεις...εχασα το λογαριασμο...δε μας δινει και ενα nougat να τελειωνουμε... Με την τελευταια παντως το τηλ ειναι πολυ σταθερο και η μπαταρια του ειχε βελτιωθει κατα πολυ....εχω βαρεθει να κανω hard reset με καθε αναβαθμιση.... την εχει κανει καποιος.... εχει καποια διαφορα γιατι δεν εχω ουτε μηνα που το ξαναεκανα.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το τηλέφωνο.Πηγαίνω μερικές φορές σε μία καφετέρια στη Ν. Φιλαδέλφεια,η οποία έχει και wifi.Οταν λοιπόν βάζω τον κωδικό για να μπω,και ενώ δείχνει ότι συνδέεται,τελικά δεν τα καταφέρνει,ενώ μου βγάζει κάθε 10 sec ξανά και ξανά,την ένδειξη ότι συνδέθηκε με το δίκτυο.Αμα πάω με το iPad,κανένα πρόβλημα,αλλά και οι άλλοι θαμώνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση τους. Και τώρα που το θυμήθηκα,άμα πάω στο σπίτι της αδελφής μου και προσπαθήσω να ανοίξω το wifi για να μπω στο δίκτυο του ανηψιού,πέφτει το ρούτερ του.Πάντα.Ενώ άμα πάω με το iPad,δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα. Τρελά ακούγονται,αλλά έλα που είναι αληθινά.:confused: Στο δικο σου router συνδεεται κανονικα ή εχεις και μ αυτο το ιδιο θεμα; Αν δεν εχεις δεν φταιει το τηλ αλλα το router που εισαι δημοσια...π.χ. αν εχει φτασει το μεγιστο αριθμο συνδεσεων καποιος θα την πληρωσει τη νυφη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 @serafims, ακριβώς τα ίδια ήθελα να ρωτήσω κι εγώ :-) Αν κάνει κάποιος το update, ας ενημερώσει για το αποτέλεσμα! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) Ποιων χωρών είναι τα Note σας, σε εσάς που πήρατε κι άλλο update ? Εγώ με C Πολωνίας, πριν 5 μέρες έλαβα μια 375mb. Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση τώρα, αλλά δεν βλέπω κάτι. Μάλλον αυτό πρέπει να πήρατε καθυστερημένα λίγο. Edited May 10, 2017 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 johnphone, εμένα είναι BALTIC / LV και η ενημέρωση μου ήρθε σήμερα. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ποιων χωρών είναι τα Note σας, σε εσάς που πήρατε κι άλλο update ? Εγώ με C Πολωνίας, πριν 5 μέρες έλαβα μια 375mb. Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση τώρα, αλλά δεν βλέπω κάτι. Μάλλον αυτό πρέπει να πήρατε καθυστερημένα λίγο. Εμενα ειναι τσεχικο.... να την κανω...; Αλλαζει τιποτα γιατι δεν αντεχω αλλο hard reset και φτιαξιμο... εχουμε και δουλειες βρε samsung.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εμενα ειναι τσεχικο.... να την κανω...; Αλλαζει τιποτα γιατι δεν αντεχω αλλο hard reset και φτιαξιμο... εχουμε και δουλειες βρε samsung.... Ακόμη εμένα δεν μου έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο η περίεργο. Και σε καμιά περίπτωση κάτι διαφορετικό που να βγάζει μάτι. Η μπαταρία με απασχολεί, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη αν βελτιώθηκε. Κατα τα άλλα δουλεύει άψογα όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει :D Δεν χρειάζεται σε κάθε update να κάνεις hard reset. Είναι μάλλον υπερβολικό. Φυσικά η επιλογή για κατέβασμα η hard reset είναι πάντα δική σου. Η γνώμη μου είναι πως ότι δίνει, καλό είναι να το παίρνουμε. Συνήθως είναι για καλό, ακόμη κι αν δεν φαίνεται. Εγώ θα κάνω hard reset όταν θα σταματήσει να το υποστηρίζει ολοκληρωτικά πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Και εμένα σε Βουλγάρικο μου ήρθε πριν λίγες μέρες, αλλά την πέρασα χθες. Ακόμη δεν έχω εικόνα για την μπαταρία, αλλά με τις μέχρι τώρα αναβαθμίσεις δεν είδα ποτέ αντιληπτή διαφορά. Παρόλα αυτά έχω προσέξει ότι η κατανάλωση δεν είναι σταθερή. Άλλες φορές κρατά πολύ περισσότερο και μιλώ σε πλήρη αναμονή με όλες τις εφαρμογές υποτίθεται κλειστές! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλημέρα Μόλις εγεινε η αναβάθμιση και σε εμένα. Πολωνία και εγώ. Αφού πότε δεν είχα πρόβλημα αλλά η τελευταία με κατέστρεψε στο θέμα μπαταρία και αφού μετά από επαναφορά του κινητού στην αρχική του κατάσταση δεν είδα καμιά διαφορά αποφάσισα να την κάνω και ο θεός να βάλει το χέρι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Να θεωρήσω καλό ότι δεν ακούω κραυγές οργής για την τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πως βλέπουμε τη χώρα προέλευσης του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Με την εφαρμογή Phone Info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Να θεωρήσω καλό ότι δεν ακούω κραυγές οργής για την τελευταία αναβάθμιση; Η μπαταρια εγινε αριστη πλεον. Το προβλημα με τις κλησεις μου το ξαναεκανε αλλα δεν το αναφερουμε πια. Μαθαμε να ζουμε με αυτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Εγώ κάποια αντιληπτή διαφορά δεν έχει δει ούτε στην μπαταρία ούτε αλλού. Η μπαταρία μου γενικά μια χαρά είναι. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 compass είχες δει κάποια χειροτέρευση στη μπαταρία με το προηγούμενο update; Εμένα το SOT έπεσε από ~3:30 ώρες στις ~2:50, γιαυτό και μαζεύω γνώμες για το νέο update. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 compass είχες δει κάποια χειροτέρευση στη μπαταρία με το προηγούμενο update; Εμένα το SOT έπεσε από ~3:30 ώρες στις ~2:50, γιαυτό και μαζεύω γνώμες για το νέο update. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Μερικες μερες η καταναλωση ηταν τραγικα μεγαλη χωρις!! λογο. Με το τελευταιο update ευτυχως ηρθε στα ισια της. Θα το σκεφτω πολυ αν θα ξανακανω update εν μεσω θερους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Χαχαχα σωστά... Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παντως περα απο την πλακα η μπαταρια μου εχει γινει βραχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts