Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα το ίδιο πρόβλημα και μόνο με επαναφορά έστρωσε είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν την απέφυγα

Ωραια αντε να της πεις τωρα οτι θελει επαναφορα με τοσα που εχει μεσα.:X:cry::cry::lol:

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και μια ακομη ενημερωση ειναι γεγονος..!!

369,47mb για Note 4 C Πολωνιας. Παντα ελπιζω σε καλυτερα :D

Edit: Μολις ολοκληρωθηκε χωρις καμια εμφανη διαφορα. Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση, ειναι το οτι πρωτη φορα κατα την εγκατασταση αναβαθμησης, ενοιωσα τοσο ζεστή τη συσκευη. Το παρατηρησε κανεις αλλος;

Edit 2: Και μια ακόμη θλιβερή διαπίστωση. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, δέχτηκα μια εισερχόμενη. Την πήρα κανονικά, άνοιξε η γραμμή δηλαδή και τη συνέχεια τη φαντάζεστε.......... κανένας δεν άκουγε κανέναν. Το γνωστό πρόβλημα λοιπόν, δυστυχώς δεν λύθηκε. Ετυχε να μου το επιβεβαιώσει σε πρώτο χρόνο κιόλας, τη στιγμή που ακριβώς σε αυτό προσδοκούσα με την αναβάθμιση. Μόνο θλίψη :(

Edited by johnphone

Και σε εμένα ουγγρικό κατεβάζω τώρα https://postimg.org/image/j5h4kee03/

Ki εγώ το ίδιο,νομίζω Πολωνικό μου τόχουν κάνει τώρα στο σέρβις.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μόλις κατέβηκε και μένα για Σλοβενία(369,48MB).Θα την εγκαταστήσω αύριο μιας και η ώρα είναι προχωρημένη... ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Πλέον παρατήρησα ότι το System clipboard είναι διαθέσιμο και από το SwiftKey και από άλλα πληκτρολόγια! Φοβερή καινοτομία!... not. Κάτι που έλειπε σίγουρα όμως. Για να δούμε τι άλλο κρύβει

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Μόλις πέρασα και εγώ την νέα αναβάθμιση των 369 mb σε Βουλγάρικο. Πόσες αναβαθμίσεις μας έδωσε σε λιγότερο από 2 μήνες;; 3 δεν είναι;; Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην έχετε παράπονο όσοι γκρινιάζετε!!:D

Άντε να δούμε τι θα καταλάβουμε και με αυτή την αναβάθμιση, αν καταλάβουμε δηλαδή.

Πλέον παρατήρησα ότι το System clipboard είναι διαθέσιμο και από το SwiftKey και από άλλα πληκτρολόγια! Φοβερή καινοτομία!... not. Κάτι που έλειπε σίγουρα όμως. Για να δούμε τι άλλο κρύβει

Τι είναι αυτό;;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εμενα γιατι ειναι 2 gb λογισμικο κατεβαζει?

Πραγματικά εντυπωσιακό..!! Αναρωτιέμαι όμως, πόσο καιρό έχεις την συγκεκριμένη συσκευή και αν γνωρίζεις ποια version του Android έτρεχε το τηλέφωνό σου πριν το τεράστιο update.

Μήπως ήσουν στην 5.1.1 (η και ακόμη παλαιότερο) και τώρα, για πρώτη φορά, πήρες την 6.0 ??? Αυτό βλέπω σαν πιο πιθανό.......

Έχω την αίσθηση ότι μετά την αναβάθμιση η μπαταρία είναι λίγο καλύτερη..

Το επιβεβαιώνω με την 1η δοκιμή που έκανα σε αναμονή το βράδυ. Παρόλα αυτά μου έχει βγάλει κατά καιρούς και πριν τέτοιο χρόνο σε αναμονή. Θα το δούμε καλύτερα στην πορεία.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Πραγματικά εντυπωσιακό..!! Αναρωτιέμαι όμως, πόσο καιρό έχεις την συγκεκριμένη συσκευή και αν γνωρίζεις ποια version του Android έτρεχε το τηλέφωνό σου πριν το τεράστιο update.

Μήπως ήσουν στην 5.1.1 (η και ακόμη παλαιότερο) και τώρα, για πρώτη φορά, πήρες την 6.0 ??? Αυτό βλέπω σαν πιο πιθανό.......

Δεν έχει σημασία πιά έκδοση είχε πρίν.Μία μία τις κατεβάζει το κινητό τις ενημερώσεις.Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είχε η σύνδεση του και του έβγαζε ότι να ναι.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Edit 2: Και μια ακόμη θλιβερή διαπίστωση. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, δέχτηκα μια εισερχόμενη. Την πήρα κανονικά, άνοιξε η γραμμή δηλαδή και τη συνέχεια τη φαντάζεστε.......... κανένας δεν άκουγε κανέναν. Το γνωστό πρόβλημα λοιπόν, δυστυχώς δεν λύθηκε. Ετυχε να μου το επιβεβαιώσει σε πρώτο χρόνο κιόλας, τη στιγμή που ακριβώς σε αυτό προσδοκούσα με την αναβάθμιση. Μόνο θλίψη :(

Εμενα εχει διορθωθει το προβλημα απο την προηγούμενη αναβάθμιση.

Αμα θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως φακό,τι πρέπει να κάνω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Αμα θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως φακό,τι πρέπει να κάνω;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161130/87d6e1d3711818ded0cc2ce5dc181919.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161130/9d3c6dd5fafdb8258cd0dfa3ec4f09b1.jpg

Σ' ευχαριστώ πολύ.Τό'ψαξα από δω,τό'ψαξα από κεί,στο τέλος τα κατάφερα.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Σήμερα έπαθα πλάκα βάζοντας το τηλέφωνο στην ασύρματη φόρτιση για να γεμίσει.Ακούω ένα ρυθμι΄κό ήχο τικ τικ τικ τακ τικ τικ κλπ,για πρωτη φορά μετά από τόσον καιρό που το έχω.Μάλιστα για να βεβαιωθώ,έβαλα το αυτί μου πάνω στο τηλέφωνο,και ναι,ήταν πολύ καθαρός ο ήχος αυτός.Μετά από καμιά 20ριά δευτερόλεπτα,σταμάτησε.

Τι λέτε να ήταν;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Σήμερα έπαθα πλάκα βάζοντας το τηλέφωνο στην ασύρματη φόρτιση για να γεμίσει.Ακούω ένα ρυθμι΄κό ήχο τικ τικ τικ τακ τικ τικ κλπ,για πρωτη φορά μετά από τόσον καιρό που το έχω.Μάλιστα για να βεβαιωθώ,έβαλα το αυτί μου πάνω στο τηλέφωνο,και ναι,ήταν πολύ καθαρός ο ήχος αυτός.Μετά από καμιά 20ριά δευτερόλεπτα,σταμάτησε.

Τι λέτε να ήταν;:confused:

Timebomb?

Sent from my SM-T713 using Tapatalk

Πιθανον το πηνειο που εχει για την ασυρματη φόρτιση αρχισε να διαστέλλεται μολις περασε ρευμα και ζεσταθηκε.

6.0.2 ειχα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)