kostashark Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα, μου έβγαλε και εμένα σε Ουγγρικό την αναβάθμιση που λέτε στα 69,53MB. Λέει στις πληροφορίες ότι έχει βελτιστοποίηση μπαταριας κλπ κλπ. Να την προχωρήσω ;;; :confused::confused: Ναι προχώρα! Εγώ το έχω είδα λίγο καλύτερη μπαταρία και αυτό σε stand by μόνο βασικά δεν είδα κάτι άλλο ίσως να έγινε και ένα τικ πολύ λίγο ποιο σβέλτο αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου! Το αποτύπωμα θαρρώ πως είναι κάπως ποιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Δυστυχώς με την νέα αναβάθμιση στην 1η μέτρηση που έκανα η κατανάλωση ανέβηκε. Από 0,3% ανά ώρα κατανάλωση (με το Gsam Battery monitor) πήγα στο 0,4%. Όλα αυτά σε λειτουργία πτήσης, κλειστές όλες οι εφαρμογές, σε πλήρη αναμονή, με εξοικονόμηση ενέργειας, αυτόματη περιστροφή οθόνης, πολλαπλά παράθυρα και συγχρονισμό, χωρίς φυσικά wi-fi ενεργοποιημένο. Θα το δοκιμάσω ξανά γιατί τυχαίνει κάποιες φορές να έχει πιο αυξημένη κατανάλωση από το κανονικό. Με όλα τα παραπάνω αλλά ενεργοποιημένο και το τηλέφωνο η κατανάλωση σε 3+ ώρες ήταν σχεδόν 3%, δηλαδή κάτι λιγότερο από 1% την ώρα. Το ενεργό σημείωμα ανοίγει πιο γρήγορα, με ελάχιστη-αμελητέα καθυστέρηση. Τα πολλαπλά παράθυρα επειδή δεν τα δουλεύω πολύ, πάνω κάτω δουλεύουν το ίδιο αν θυμάμαι καλά και γενικά μια χαρά, μια που θέλει προφανώς θέλει λίγο χρόνο επίτηδες πατημένο το δεξί πλήκτρο για να καταλάβει ότι θέλουμε να τα ενεργοποιήσουμε και να μην ενεργοποιούνται χωρίς λόγο. Κάτι άλλο δεν πρόσεξα. Επανέρχομαι σε σχέση με το παραπάνω. Του έκανα μια επανεκκίνηση καλού κακού και επανέλαβα. Τελικά έχει βελτιωμένη αυτονομία. Με το Gsam Battery monitor πάντα με 2 μετρήσεις βράδυ 0,1% ανά ώρα πτώση μπαταρίας από 0,3% ανά ώρα που ήταν. Δεν μπόρεσα να μετρήσω σε πόση ώρα τρώει 1% μπαταρίας. Πριν κρατούσε κάπου στις 3,5+ ώρες. Τώρα εκτιμώ πάνω από 5 ώρες. Επίσης χθες έβλεπα βίντεο μέσω διαδικτύου 2 ώρες και έχασε κάπου στο 32% η μπαταρία. Νομίζω εξαιρετικά. Στα ενεργά σημειώματα δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά τελικά. Χθες και ενώ ήταν κάπου στο 22% δεν μπορούσα να τηλεφωνήσω. Δεν θυμάμαι να το έκανε ξανά στους 14 μήνες που το έχω. Έδειχνε ότι έπαιρνε κανονικά αλλά τίποτε! Νέκρα. Του έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε. Μετά από λίγο που πήγα σπίτι είδα ότι έκλεισε από μπαταρία ενώ ήταν κάπου στο 20% πριν από όσο θυμάμαι τελευταία φορά. Battery drain προφανώς αλλά ελπίζω τυχαίο. Edited March 18, 2016 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Στο 4κ βιντεο βλεπετε διαφορα απο το FHD στο κινητο ? η το ιδιο ειναι ? και το 60fps τι σημαινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Στο 4κ βιντεο βλεπετε διαφορα απο το FHD στο κινητο ? η το ιδιο ειναι ? και το 60fps τι σημαινει ? Τα 60fps ( Fps= ειναι frame rate per sec ) η ταχυτητα που τραβαει το βιντεο (google is your friend). Στο 4κ εκτος του οτι δεν μπορεις να το δεις πραγματικα γιατι το κινητο δεν εχει τετοια αναλυση και πρεπει να το βαλεις σε tv 4k να δεις εγω θα ελεγα απειροελαχιστη για τα δικα μου ματια τουλαχιστον αν προσπαθησεις να δεις την ιδια σκηνη τραβηγμενει σε 1080p και σε 4k μονο στα χρωματα διακρινω διαφορα.(σε οθονη με μαξ αναλυση 1080p, προφανως και θα δεις διαφορα αμα το παιξεις σε οθονη με αναλυση 4Κ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τα 60fps ( Fps= ειναι frame rate per sec ) η ταχυτητα που τραβαει το βιντεο (google is your friend). Στο 4κ εκτος του οτι δεν μπορεις να το δεις πραγματικα γιατι το κινητο δεν εχει τετοια αναλυση και πρεπει να το βαλεις σε tv 4k να δεις εγω θα ελεγα απειροελαχιστη για τα δικα μου ματια τουλαχιστον αν προσπαθησεις να δεις την ιδια σκηνη τραβηγμενει σε 1080p και σε 4k μονο στα χρωματα διακρινω διαφορα.(σε οθονη με μαξ αναλυση 1080p, προφανως και θα δεις διαφορα αμα το παιξεις σε οθονη με αναλυση 4Κ) Κατάλαβα...πάντως σε νυχτερινά βίντεο δεν έχω μείνει τόσο ικανοποιημενος..γιατί απενεργοποιει τον σταθεροποιητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σήμερα το πρωί αναβαθμίστηκε μέσω play store o browser τns συσκευής. Πλέον είναι o ίδιος με αυτόν που φοράει το s7. Στα έξι χρόνια τώρα που έχω Samsung συσκευές είναι η πρώτη φορά που μου αναβαθμίζεται ο browser χωρίς να έχει προηγηθεί αναβάθμιση λογισμικού. Καλή κίνηση αλλά θα προτιμούσα να αναβάθμιζε το s note. Τέλος πάντων, απ'το ολότελα... [ATTACH]65051[/ATTACH] Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σήμερα το πρωί αναβαθμίστηκε μέσω play store o browser τns συσκευής. Πλέον είναι o ίδιος με αυτόν που φοράει το s7. Στα έξι χρόνια τώρα που έχω Samsung συσκευές είναι η πρώτη φορά που μου αναβαθμίζεται ο browser χωρίς να έχει προηγηθεί αναβάθμιση λογισμικού. Καλή κίνηση αλλά θα προτιμούσα να αναβάθμιζε το s note. Τέλος πάντων, απ'το ολότελα... [ATTACH]65051[/ATTACH] Στο Νοτε 4 Ν910C ? Εμένα δεν μου έβγαλε κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ούτε σε εμένα έβγαλε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μπήκα στο play store,αλλά δεν το βρίσκω.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι να σας πω παιδιά. Το c έχω και μου βγήκε η αναβάθμιση από το playstore νωρίς σήμερα το πρωί. Με το τελευταίο ουγκρικό firmware. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι να σας πω παιδιά. Το c έχω και μου βγήκε η αναβάθμιση από το playstore νωρίς σήμερα το πρωί. Με το τελευταίο ουγκρικό firmware. Κι εγώ Ουγγρικό έχω.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Kαι εγώ Ουγγρικό αλλά τίποτα από αναβάθμιση για τον browser.:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι να σας πω παιδιά. Πάντως η έκδοση που μου κατέβασε από το πρωί είναι αυτή: [ATTACH]65060[/ATTACH] Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τωρα που εχεις την εκδοση 4.0 μπορεις να βαλεις το adblock και να μας πεις πως δουλευει :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ευχαρίστως. Η απάντηση σου στην παρακάτω εικόνα: [ATTACH]65063[/ATTACH] Το screenshot είναι από την ιστοσελίδα apkmirror. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι να σας πω παιδιά. Πάντως η έκδοση που μου κατέβασε από το πρωί είναι αυτή: [ATTACH]65060[/ATTACH] Πηγα και έβαλα το όνομα internet κλπ,που γράφει πάνω-πάνω,και μου έβγαλε ότι δε βρίσκει κάτι τέτοιο.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Και εγω δεν βρισκω τπτ απολυτως και ειναι Ουγγρικο! Ουτε ενημερωση ουτε το αππ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Λοιπόν παιδιά, έκανα extract το .apk και το ανέβασα στο dropbox. Θα το βρείτε εδώ. Παρατηρήσεις: 1) Δεν έχω ξανακάνει extract εφαρμογή οπότε δεν ξέρω αν είναι λειτουργική και αν θα εγκατασταθεί. 2) Εαν εγκατασταθεί τελικά θα αντικαταστήσει τον μαμά browser μεταφέροντας και όλα του τα δεδομένα. 3) Δεν ξέρω γιατί δεν σας εμφανίζεται στο playstore. Μπορείτε να δοκιμάσετε να την εγκαταστήσετε από το link μου αλλά με δική σας ευθύνη, να 'μαστε ξηγημένοι. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Πηγα και έβαλα το όνομα internet κλπ,που γράφει πάνω-πάνω,και μου έβγαλε ότι δε βρίσκει κάτι τέτοιο.:confused: Και εγω δεν βρισκω τπτ απολυτως και ειναι Ουγγρικο! Ουτε ενημερωση ουτε το αππ. Επειδή δοκίμασα να βρω και εγώ αυτό το περιβόητο update της stock εφαρμογής για το internet -όχι ότι με καίει αλλά anyway...- στο Play Store δεν το βρήκα πουθενά...Ωστόσο δοκίμασα να την αναζητήσω την εφαρμογή χειροκίνητα μέσο google...Εκεί την βγάζει...Αλλά όταν πήγα να την ανοίξω μέσο του Play Store βγάζει το μήνυμα ότι "Δεν είναι συμβατή η συσκευή με αυτή την έκδοση"...Παραθέτω και photo: [ATTACH]65051[/ATTACH] Την 5.1.1 έχεις φίλε; Edited March 22, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Την 5.1.1 έχεις φίλε; Όπως ανέφερα και παραπάνω την τελευταία ουγγρική, η οποία, δυστυχώς, εξακολουθεί να είναι η 5.1.1. Πάντως το θέμα αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Κοίτα τι εμφανίζει σε εμένα η αντίστοιχη σελίδα του playstore: https://www.dropbox.com/s/38dxx6a777mve3o/Screenshot_2016-03-22-19-12-55.jpg?dl=0 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Εδω ειναι το apk του Samsung Internet 4.0 για Lolipop.Για την εγκατασταση δεν χρειαζεται το τηλεφωνο να ειναι root. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/themes-apps/app-samsung-internet-4-0-available-t3342018 Edited March 22, 2016 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το ιδιο κι εδω (νοτε4F). Δεν μου εμφανιζει την εφαρμογη στο playstore, μου την εμφανιζει στο google search αλλα μολις πατησω install μου βγαζει το "εφαρμογη μη συμβατη". Βρηκα την εφαρμογη πλαγιως αλλα δεν εγκαθισταται πανω στην υπαρχουσα μαμα εφαρμογη ιντερνετ, η οποια ειναι αυτη, και εχει και διαφορετικο εικονιδιο. https://images.tapatalk-cdn.com/16/03/22/4ce830f05a480c37bd6290a530f76b48.jpg Ουτε καν στο νοτε2 μου με καστομ 4.4.4 ρομ δεν εγκαθισταται πανω στην ενσωματωμενη εφαρμογη ιντερνετ, κι ας εχουν το ιδιο εικονιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πέρασα από το link του xda τον browser στο Samsung Α3 της δουλειάς και δουλεύει άψογα! Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εμένα πάλι ενώ έκανε κανονικά εγκατάσταση, όταν προσπαθούσα να το ανοίξω απλά μαύριζε η οθόνη και η εφαρμογή δεν ξεκινούσε...πήγα στις εφαρμογές κι έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων όμως ενώ άνοιξε ο στοκ browser έχασα όλους τους σελιδοδείκτες μου καθώς τις αποθηκευμένες σελίδες....τρομερή ξενέρα και τσάμπα κόπος..ουγγρικό και το δικό μου με την τελευταία CPB3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Κατεβαστε το apk απο εδω http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/themes-apps/app-samsung-internet-4-0-available-t3342018 και καντε μεταφορα του αρχειου στην μνημη του κινητου και οχι στην microsd μετα καντε κανονικα εγκατασταση και βαλτε το adblock απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast&hl=en Σε εμενα δουλευει κανονικα (Note 4F) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts