rebelos Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ειμαι στην σκεψη να δωσω το Note4 910c μιας και δεν θελω να μεινει συρταρι εφοσον και λειτουργικα αλλα και εμφανισιακα ειναι υπεραριστο χωρις γρατζουνιες και φθορες ουτε καν στον ατσαλινο σκελετο περιμετρικα. Η τιμη που σκεφτομαι ειναι 180 ευρω. Ειναι καλα ? Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ειμαι στην σκεψη να δωσω το Note4 910c μιας και δεν θελω να μεινει συρταρι εφοσον και λειτουργικα αλλα και εμφανισιακα ειναι υπεραριστο χωρις γρατζουνιες και φθορες ουτε καν στον ατσαλινο σκελετο περιμετρικα. Η τιμη που σκεφτομαι ειναι 180 ευρω. Ειναι καλα ? Ισως κ να με ενδιεφερε! Το εχεις κανει ρουτ η οχι? Επισης εχεις παρελκομενα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) root οχι δεν εχω κανει ποτε. παρελκομενα εχω : μια μπαταρια γνησια που ειχα παρει περυσι, την μαμα μπαταρια που βγαζει μιση μερα, μια διαφανη θηκη tpu, την γνησια θηκη σε μπλε χρωμα την protective case με φυσιολογικες φθορες, τζαμακι φορεμενο, συσκευασια πληρη ( φορτιστης quick charge, καλωδιο φορτισης σφραγισμενο, ανταλλακτικες μυτες για το πενακι, manual) εκτος των ακουστικων. Για περισοτερα καλυτερα μεσω πμ. Edited July 19, 2018 by rebelos Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 root οχι δεν εχω κανει ποτε. παρελκομενα εχω : μια μπαταρια γνησια που ειχα παρει περυσι, την μαμα μπαταρια που βγαζει μιση μερα, μια διαφανη θηκη tpu, την γνησια θηκη σε μπλε χρωμα την protective case με φυσιολογικες φθορες, τζαμακι φορεμενο, συσκευασια πληρη εκτος των ακουστικων. Για περισοτερα καλυτερα μεσω πμ. Καλως.Σε ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Χεχε, το συμπαν συνωμοτησε να μεινεις μαζι μας τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Χεχε, το συμπαν συνωμοτησε να μεινεις μαζι μας τελικα! Η αληθεια ειναι οτι οταν εχεις συνιθισει το πενακι δυσκολα νομιζω πας σε κατι αλλο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 μεγαλη αληθεια αυτο για το πενακι... Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_MG Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλησπερα στην παρεα.. θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα.. τον αλλο μηνα κλεινω 2 χρονια με το Note 4 C Πολωνικο. Η εγγυηση ληγει σε λιγο καιρο.. και εχω ακουσει γενικα απο πολλους οτι κανουν ρουτ το τηλεφωνο τους.. βεβαια δεν εχω γνωση του αντικειμενου. Αξιζει καποιος να ασχοληθει και να το κανει? Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.. Υπαρχει δυνατοτητα να βαλω στο Note 4 μονο τα features του S pen Note 8? Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianpan24 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλησπερα στην παρεα.. θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα.. τον αλλο μηνα κλεινω 2 χρονια με το Note 4 C Πολωνικο. Η εγγυηση ληγει σε λιγο καιρο.. και εχω ακουσει γενικα απο πολλους οτι κανουν ρουτ το τηλεφωνο τους.. βεβαια δεν εχω γνωση του αντικειμενου. Αξιζει καποιος να ασχοληθει και να το κανει? Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.. Υπαρχει δυνατοτητα να βαλω στο Note 4 μονο τα features του S pen Note 8? Ευχαριστω πολυ!! Εννοειται οτι αξιζει.. Εγω του εχω περασει εδω κι ενα χρονο μια ρομ απο νοτε 7 και ειναι αλλο τηλεφωνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Χρησιμοποιεί κάνεις nova launcher; Το έβαλα στο παλιό μου S3, και πια το αρχαίο touchwiz του Note 4 μου κακοφαίνεται. Αν το έχει βάλει κανείς, έχει δει διαφορά σε 1. απόδοση 2. μπαταρία 3. μη υποστηριζόμενα features Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Χρησιμοποιεί κάνεις nova launcher; Το έβαλα στο παλιό μου S3, και πια το αρχαίο touchwiz του Note 4 μου κακοφαίνεται. Αν το έχει βάλει κανείς, έχει δει διαφορά σε 1. απόδοση 2. μπαταρία 3. μη υποστηριζόμενα features Για να απαντήσω στην ερώτησή μου, παίζει εξίσου καλά με το touchwiz στα 1 & 2, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το μεγάλο 4x4 s planner widget. Οπότε, παρότι είναι πολύ πιο όμορφο και καλαίσθητο από το touchwiz, με δυνατότητα παραμετροποίησης πρακτικά στα πάντα, επέστρεψα στο touchwiz λόγω s planner :-( Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μήπως χρησιμοποιεί κάνεις τον Samsung Internet Browser Beta με Firefox Sync; Ενώ φαίνεται να συγχρονίζει κανονικά τα bookmarks (πχ μου προτείνει κάποια από αυτά όταν γράφω κάποια διεύθυνση), για κάποιο λόγο έχουν σταματήσει να φαίνονται σαν ξεχωριστός κατάλογος στο σχετικό μενού (ενώ παλιότερα εμφανίζονταν σαν desktop bookmarks, αν θυμάμαι καλά). Έχω δοκιμάσει να κάνω manually sync, wipe το cache partition, μέχρι έσβησα το Firefox account και το ξανάφτιαξα, αλλά τίποτα. Στο Tab S3 tablet εμφανίζονται κανονικά. Επειδή το επόμενο βήμα είναι επανεγκατάσταση του browser, αλλά θα προτιμούσα να το αποφύγω για να μην ξαναπερνάω tabs, quick access, ρυθμίσεις κλπ, μήπως έχει κανείς καμιά πρόταση; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Παιδια να κανω μια ερώτηση εχουμε ενα που η οθόνη ειναι χαλασμένη αλλα δουλεύει και θέλουμε να σώσουμε οτι αρχεία μπορει να σωθούν............... σκεφτηκα να παρω αυτο https://www.ebay.com/itm/HOT-Micro-USB-2-0-MHL-to-HDMI-Cable-Adapter-1080P-for-Android-Cell-Phone-AC1075-/142686534620 Μήπως εχει κανεις το συγκεκριμένο ;;; θελω να ξερω αν το κουμπώσεις στην τηλεόραση το δείχνει απευθείας το σημα ;; η πρεπει να πας στις ρυθμίσεις για να το κανεις on η off ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Επισης ψαχνω να βρω την στοκ ρομ και πρεπει να κανεις πριμιουμ λογαριασμο υπαρχει πουθενα αλλου για free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Παιδια να κανω μια ερώτηση εχουμε ενα που η οθόνη ειναι χαλασμένη αλλα δουλεύει και θέλουμε να σώσουμε οτι αρχεία μπορει να σωθούν............... σκεφτηκα να παρω αυτο https://www.ebay.com/itm/HOT-Micro-USB-2-0-MHL-to-HDMI-Cable-Adapter-1080P-for-Android-Cell-Phone-AC1075-/142686534620 Μήπως εχει κανεις το συγκεκριμένο ;;; θελω να ξερω αν το κουμπώσεις στην τηλεόραση το δείχνει απευθείας το σημα ;; η πρεπει να πας στις ρυθμίσεις για να το κανεις on η off ;Είχα πάρει πολύ παλιά κάτι παρόμοιο φίλε και είχα καταφέρει να συνδέσω το κινητό μέσο της τηλεόρασης…Δεν θυμάμαι να είχα δυσκολευτεί με την σύνδεση… Απευθείας μου εμφάνισε την οθόνη του κινητού στην οθόνη της τηλεόρασης…Λειτουργεί κανονικά, είναι hdmi σε usb… ;) Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Και ξαφνικά, μετά από αιώνες, έσκασε update: - Version: N910CXXS2DRI3/N910CSEB2DQL1/N910CXXU1DQG1 - Size: 384.47 MB Το έχετε πάρει; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Και ξαφνικά, μετά από αιώνες, έσκασε update: - Version: N910CXXS2DRI3/N910CSEB2DQL1/N910CXXU1DQG1 - Size: 384.47 MB Το έχετε πάρει; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Εχεις δίκιο φίλε… μου ήρθε και μένα… το κατεβάζω και θα το εγκαταστήσω αργότερα… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Τι χώρας είναι η rom που φοράτε; Εμένα δεν μου ήρθε κατι τώρα που κοίταξα χειροκίνητα. Ευχάριστο βέβαια είναι το κάθε update! Υστερόγραφο :Μετά από χρόνο με διάφορες rom n7 από xda μου παρουσίασε ένα ghost screen effect και δεν μπορούσα να κατεβάσω rom από Sammobile. Κατέβασα κάποια official από xda που βρήκα και μόλις τελείωσα το στήσιμο έσκασε update,το πέρασα και εδώ και μια βδομάδα χαίρομαι ταχύτατο (για πολύ ταχύτητα όμως) και απροβλημάτιστο κινητό! Μου λείπουν τα θέματα βέβαια,μου φαίνεται πολύ ξεπερασμένο το παλιό touchwiz αλλά μπροστά στην ταχύτητα και την σταθερότητα που έχει πάλι το κινητό το ξεπερνάω. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Και ξαφνικά, μετά από αιώνες, έσκασε update: - Version: N910CXXS2DRI3/N910CSEB2DQL1/N910CXXU1DQG1 - Size: 384.47 MB Το έχετε πάρει; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Όντως και εντελώς απρόσμενα ήρθε χθες!! Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει, αλλά ήλπιζα να πηγαίναμε στην 7 από την 6. Τίποτε όμως και το περίεργο είναι ότι το κινητό γράφει ακόμη ''Επιπ. επιδιόρθ. ασφάλ. Android'' 1 Αυγούστου 2017! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Τι χώρας είναι η rom που φοράτε; Εμένα δεν μου ήρθε κατι τώρα που κοίταξα χειροκίνητα. Ευχάριστο βέβαια είναι το κάθε update! Υστερόγραφο :Μετά από χρόνο με διάφορες rom n7 από xda μου παρουσίασε ένα ghost screen effect και δεν μπορούσα να κατεβάσω rom από Sammobile. Κατέβασα κάποια official από xda που βρήκα και μόλις τελείωσα το στήσιμο έσκασε update,το πέρασα και εδώ και μια βδομάδα χαίρομαι ταχύτατο (για πολύ ταχύτητα όμως) και απροβλημάτιστο κινητό! Μου λείπουν τα θέματα βέβαια,μου φαίνεται πολύ ξεπερασμένο το παλιό touchwiz αλλά μπροστά στην ταχύτητα και την σταθερότητα που έχει πάλι το κινητό το ξεπερνάω.Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη… είχαμε συνηθίσει updates στα 2 το πολύ 3 χρόνια… στα 4 όμως? Ποτέ… Από Σλοβενία είναι το δικό μου… το πέρασα δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά για την ώρα… όπως και να έχει ευπρόσδεκτο το δωράκι για τα Χριστούγεννα… ;) Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλησπέρα . Ευχάριστη έκπληξη με το update . Επειδή σκέφτομαι να το κάνω και factory reset μιας και δεν το έχω κάνει στις τρεις τελευταίες ενημερώσεις που ήρθαν στο κινητό , ήθελα να σας ρωτήσω το εξής . Η επιλογή να πάρω Samsung account backup δεν μου δουλεύει , όποτε δεν ξέρω πως να σώσω μηνύματα κλπ . Μπορεί να τσεκαρει κάποιος φίλος αν του δουλεύει και να μου πει ? Αλλιώς τι προτείνετε για backup , που να περιλαμβάνει και τα μηνύματα ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 (edited) Καλησπέρα . Ευχάριστη έκπληξη με το update . Επειδή σκέφτομαι να το κάνω και factory reset μιας και δεν το έχω κάνει στις τρεις τελευταίες ενημερώσεις που ήρθαν στο κινητό , ήθελα να σας ρωτήσω το εξής . Η επιλογή να πάρω Samsung account backup δεν μου δουλεύει , όποτε δεν ξέρω πως να σώσω μηνύματα κλπ . Μπορεί να τσεκαρει κάποιος φίλος αν του δουλεύει και να μου πει ? Αλλιώς τι προτείνετε για backup , που να περιλαμβάνει και τα μηνύματα ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια backup αποκλειστικά για τα μηνύματα χρησιμοποιώ φίλε την εφαρμογή sms backup που με έχει βολέψει πολύ… έχει και για τις κλήσεις από ότι θυμάμαι… Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 3, 2018 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 (edited) Ένα δάκρυ κύλισε νόμιζα μόνο εγώ είχα μείνει με το Note 4 ακόμα και το έχω από τότε σαν main / daily device...... Τι φάση το update; τώρα το είδα γιατί είχα disable το update system... Edited December 3, 2018 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ένα δάκρυ κύλισε νόμιζα μόνο εγώ είχα μείνει με το Note 4 ακόμα και το έχω από τότε σαν main / daily device...... Τι φάση το update; τώρα το είδα γιατί είχα disable το update system...Που είσαι ρε παλιοσειρά;;;Μείναμε οι τελευταίοι των Μοϊκανών! Δεν έχω δει κάποια τρελή διαφορά φίλε…Ευπρόσδεκτο που ήρθε από το πουθενά update… Λειτουργεί ρολόι η συσκευή πάντως παρόλο που έχουνε περάσει 4 χρόνια ωστόσο επειδή η τεχνολογία τρέχει μπήκα στον πειρασμό και χτύπησα συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη…Κρίμα που δεν έχει πενάκι αλλά anyway… ;) Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Επειδή κι εγώ σκέφτομαι factory reset και προβληματίστηκα με τα μηνύματα καθότι έχω γυρίσει τα sms στο Signal, ξέρει κανείς αν τα αποθηκευθεί σωστά το Smart Switch; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts