Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα που (μαλλον) σταματησαν και τα security updates, θα μπορεσω να σου απαντησω σοβαρα σε περιπου 1 μηνα. Βλεπεις το ενα update ηταν πετυχημενο και ανεβαζε τη συσκευη ενω το επομενο την εριχνε.

Συνολικα παντως η συσκευη δεν πεταει, οπως οταν φοραγε την κιτκατ. Τοσο η λολιποπ οσο και πιο πολυ η ΜΜ, ειναι πιο βαριες ρομ. Ετσι και (λιγο) πιο αργα παει και (περισσοτερο) πιο πολυ μπαταρια καιει. Αλλα ειναι τοσο καλη συσκευη (και σε υλικο και σε software) που στεκεται μια χαρα και σημερα, μετα απο 3 χρονια. Γι αυτο ουτε κοιταω καν καποια custom rom, αλλα ουτε και στο ελαχιστο δελεαζομαι απο το νοτε8 σ' αυτες τις εξωφρενικες τιμες. Αναφερομαι μονο στο νοτε8 καθως το πενακι για μενα ειναι μονοδρομος.

Μονο αν πεθανουν και τα αλλα δυο της οικογενειας (περα απο το ενα που ηδη απεβιωσε) ή αν πεσει γυρω στα 400 το νοτε8 θα σκεφτω αλλαγη.

Επειδη βγαζει καθε χρονο μοντελο η σαμσουνγκ δεν σημαινει οτι πρεπει να τρεχουμε απο πισω αν δεν μας δινει κατι ουσιαστικα καινουργιο. Αποψη μου φυσικα που καθοριζεται τοσο απο το περιορισμενο εισοδημα μου οσο και απο τα παρα πολλα (και δυστυχως στις περισσοτερες περιπτωσεις ακριβα) που θελω.

Edited by fioravanti90

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πως κρίνετε την ένταση του ακουστικού κατά τις κλήσεις;

Συνάδελφος μου παραπονέθηκε για χαμηλή ένταση και αφού το δοκίμασα έχει όντως πολύ χαμηλότερη από το δικό μου note 3.

Θα έλεγα την μισή...μεγάλη διαφορά!!!

Ενεργοποίησα και την αυξημένη ένταση κατά την κλήση (το εικονίδιο με το ακουστικό) αλλά μάταια. Πιο πολύ

σαν να έβαλε ηχώ παρά ένταση.

Έχει κάνει και hard reset αλλά τα ίδια μου είπε.

Θυμάται ότι πριν ήταν πιο δυνατή και μετά από κάποιο update του το έκανε (ή έτσι νομίζει).

Παίζει να έγινε απο λογισμικό; Φαντάζομαι ότι το ηχείο χαλάει μια και έξω....δεν χαμηλώνει η ένταση του.

Ευχαριστώ.

Παιδιά πως κρίνετε την ένταση του ακουστικού κατά τις κλήσεις;

Συνάδελφος μου παραπονέθηκε για χαμηλή ένταση και αφού το δοκίμασα έχει όντως πολύ χαμηλότερη από το δικό μου note 3.

Θα έλεγα την μισή...μεγάλη διαφορά!!!

Ενεργοποίησα και την αυξημένη ένταση κατά την κλήση (το εικονίδιο με το ακουστικό) αλλά μάταια. Πιο πολύ

σαν να έβαλε ηχώ παρά ένταση.

Έχει κάνει και hard reset αλλά τα ίδια μου είπε.

Θυμάται ότι πριν ήταν πιο δυνατή και μετά από κάποιο update του το έκανε (ή έτσι νομίζει).

Παίζει να έγινε απο λογισμικό; Φαντάζομαι ότι το ηχείο χαλάει μια και έξω....δεν χαμηλώνει η ένταση του.

Ευχαριστώ.

Ντρέπομαι αλλά θα το γράψω.... Γενικά το τηλέφωνο το δουλεύω στο 99% με Bluetooth. Όταν τύχαινε (σπάνια) να μιλήσω χωρίς bluetooth δεν έμενα ικανοποιημένος από την ένταση σε έξω χώρους με σχετική φασαρία. Στο σπίτι ή σε κλειστούς χώρους ήταν ΟΚ. Πριν λίγες μέρες που το δούλεψα χωρίς Bluetooth εντυπωσιάστηκα (3 χρόνια μετά!!!) από το ακουστικό του ακόμη και σε μπαράκια!! Διαπίστωσα ότι τόσα χρόνια δεν το έβαζα σωστά στο αυτί μου (τις λίγες φορές χωρίς Bluetooth) με αποτέλεσμα να κλείνω το ακουστικό και να πέφτει δραματικά η ένταση! Όσο χαζό και να φαίνεται δεν το είχα καταλάβει. Πλέον βάζοντάς το σωστά στο αυτί ακούγεται τόσο δυνατό που δεν αντέχεται κοντά στο αυτί, λες και έχεις ανοιχτή ακρόαση!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Μόλις έσκασε νέα ενημέρωση απο την Samsung (396mb περίπου) . Δεν έχω δει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής. Στις πληροφορίες συσκευής γράφει διορθώσεις ασφαλείας 1 Αυγούστου 2017. Τι παίζει;

Επίσης είχα την αίσθηση οτι είχε σταματήσει η υποστήριξη πλέον....

Μάλλον δεν είχες κάνει την τελευταία ενημέρωση. Έχω την 1η Αυγούστου για ασφαλείας και δεν έχω ενημέρωση εδώ και καιρό.
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Μάλλον δεν είχες κάνει την τελευταία ενημέρωση. Έχω την 1η Αυγούστου για ασφαλείας και δεν έχω ενημέρωση εδώ και καιρό.

Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις και η επίσης αλήθεια (που δεν ανέφερα πριν) είναι οτι και πριν τη σημερινή αναβάθμιση, πάλι 1η Αυγούστου έλεγε.

Είναι λίγο περίεργο γιατί είχα την αίσθηση οτι είχε σταματήσει η υποστήριξη για ενημερώσεις ασφαλείας της Google. Κάτι που φαίνεται πως ισχύει, αφού αυτές αφορούν τον Αύγουστο. Άρα τι είναι η ενημέρωση; Διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιστοποίηση της μπαταρίας κλπ που λέει η Samsung??

Ότι και να ναι, ελπίζω για καλό :)

Αν θυμασαι, ποτε ηταν η προηγουμενη φορα που πηρες security update?

Και στο F, και στο C παντως που τσεκαρα, "εχω τις πιο προσφατες ενημερωσεις".

Αν θυμασαι, ποτε ηταν η προηγουμενη φορα που πηρες security update?

Και στο F, και στο C παντως που τσεκαρα, "εχω τις πιο προσφατες ενημερωσεις".

Δεν θυμάμαι ακριβώς. Σίγουρα ήταν μετά το καλοκαίρι και μάλλον κάπου στον Σεπτέμβρη. Ξέχασα να πω πως το Note C μου είναι Πολωνίας και όσοι έχουν το ίδιο, λογικά θα έρθει και σε αυτούς. Επίσης, αραιά και που, έκανα και χειροκίνητη αναζήτηση ενημερώσεων και δεν έβγαζε τίποτα.

Εννοεις οτι σου ηρθε OTA η ειδοποιηση χωρις χειροκινητη αναζητηση? Αν ναι τοτε θα ερθει σε ολους (μαλλον) :) :)

Τα δικα μου ειναι ιταλικο κι ελληνικο. Θυμαμαι παντως οτι τα πολωνικα προηγουνταν στις ενημερωσεις.

ήρθε η ώρα να αλλάξω τηλέφωνο. πρώτη φορά κρατάω τόσο συσκευή και πρώτη φορά που την καταευχαριστιέμαι τόσο. μακάρι να μου βγαίνουν όλες έτσι σαν αυτή. Κάνω τη μετάβαση σε 5T. δυστυχώς χάνουμε το πενάκι και την αποσπώμενη μπαταρία, καθώς και τα δύο τα χάρηκα πολύ. επέλεξα κάτι γρήγορο, οικονομικό για τα δεδομένα της τωρινής κοστολόγησης και με καλή μπαταρία που ήταν ίσως το βασικότερο κριτήριο. Ποια θεωρείτε πως είναι μια λογική τιμή για να το βάλω αγγελία ώστε να φύγει σχετικά γρήγορα; Φυσικά δεν επιθυμώ να το σκοτώσω και αν είναι να το δώσω τσάμπα θα το κρατήσω να το εχω στο συρτάρι.

είναι το c μοντέλο, χωρίς σημάδια, χτυπήματα, γρατζουνιές κτλ, σε άψογη κατάσταση, με θήκη Samsung protective case, με battery case για φόρτιση έξω από το κινητό και με 3 μπαταρίες. εκτός από τις μπαταρίες που δεν κρατάνε φυσικά σαν καινούργιο τηλέφωνο κατά τα άλλα ούτε κολλάει πουθενά ούτε τίποτα θεωρώ ότι είναι άψογο. Βρίσκομαι Αθήνα.

αν κάποιος θέλει ας μου δώσει μια εκτίμηση πριν το βάλω αγγελία. ή αν κάποιος έδωσε το δικό του πριν λίγο καιρό για να έχω μια αίσθηση του τι τιμή πιάνουν ας μου πει

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Αφου τονισεις στην αγγελια οτι προκειται για το C μοντελο νομιζω:

1. Με €200 θα φυγει αμεσως αλλα το ψιλοσκοτωνεις.

2. Με €250 πιανεις την παρουσα αξια της συσκευης, αλλα ισως αργησεις λιγο να το δωσεις.

Οπως ελεγε κι ο Γιαννης Βουρος "Εσυ αποφασιζεις". :) :)

θεωρώ ότι είναι πολλά τα 250. με 200 θα ήμουν ικανοποιημένος σχετικά. δεν θα προσπαθήσω να βγάλω από μύγα ξίγκι μιας και το καινούργιο είναι στο δρόμο. πάντως το ξαναλέω. μακάρι να μας βγαίνουν όλες οι συσκευές έτσι και να τις χαιρόμαστε τόσο. Φυσικά κάτοχοι του f με τα γνωστά προβλήματα ίσως διαφωνήσουν οπότε θέλει και τύχη.

Πάντως κρίμα που με το πέρασμα των χρόνων αντί να κρατάμε τα θετικά και να προσθέτουμε έξτρα χάνουμε κάποια απλά επειδή έτσι αποφάσισαν οι εταιρίες (Jack 3.5, ir, fm radio, αποσπώμενη μπαταρία κτλ)

Γι' αυτο εβαλα το "ψιλο" διπλα στο σκοτωνεις.

Οσον αφορα τα υπολοιπα, +1. Για δε την αποσπωμενη μπαταρια, +10001.

Επιβεβαιώνω κι εγώ παιδιά ότι ήρθε ota σε πολωνικό c ενώ έχω ήδη περασμένο το patch του Αυγούστου. Τώρα κατεβάζω κι εγώ, κάποια συμπληρωματική ενημέρωση ασφαλείας μάλλον.

Τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές το γνωστό θέμα που δεν μπορούν να με πιάσουν και να πάρω. Κάποια στιγμή έρχεται μήνυμα ότι είχα κλήση. Επανέρχεται με ενεργοποίηση λειτουργίας αεροπλάνου και πάλι του τηλεφώνου. Τι να πω;

Επίσης ένα παράξενο που έχω παρατηρήσει, όταν πάω να δω αν υπάρχουν ενημερώσεις λογισμικού αργεί τραγικά. Από 5 λεπτά μέχρι μισή ώρα+!!! Είναι δυνατόν;;; Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές το γνωστό θέμα που δεν μπορούν να με πιάσουν και να πάρω. Κάποια στιγμή έρχεται μήνυμα ότι είχα κλήση. Επανέρχεται με ενεργοποίηση λειτουργίας αεροπλάνου και πάλι του τηλεφώνου. Τι να πω;

Επίσης ένα παράξενο που έχω παρατηρήσει, όταν πάω να δω αν υπάρχουν ενημερώσεις λογισμικού αργεί τραγικά. Από 5 λεπτά μέχρι μισή ώρα+!!! Είναι δυνατόν;;; Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Εμένα φίλε, έχει να μου κάνει αυτό το πολύ εκνευριστικό πρόβλημα με τις κλήσεις, πριν απ' το καλοκαίρι.!! Μετά απο κάποιο update (διορθώθηκε; ) και δεν το ξανάκανε. Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά. Μου κάνει εντύπωση που στο κάνει ακόμη και θα είχε ενδιαφέρον να μας που και οι άλλοι αν τους συμβαίνει.

Για την αναζήτηση ενημερώσεων (εγώ το έχω στο auto) αλλά κανα δυο φορές, απ τις πολλές, που του χω ζητήσει να κάνει και χειροκίνητα, πράγματι άργησε λίγο, αλλά όχι όσο λες. Ήμουν σε wi-fi στο σπίτι και έκανε κανα λεπτό περίπου, μέχρι να μου πει οτι δεν υπάρχουν νέες. Όλες τις φορές υπέθεσα πως δεν μπορούσε να συνδεθεί στον server της Samsung. Και όλες τις φορές που άργησε να μου δώσει αποτελέσματα, όταν έκανα δεύτερη αναζήτηση, δούλεψε σε δευτερόλεπτα όπως πρέπει.

Κι εγώ με τη σειρά μου να πω πως τον τελευταίο καιρό, μου εμφάνισε (5-6 φορές) ένα bug που δεν το έχω ξαναδεί και θα ήθελα να μου πει αν το χει παρατηρήσει κανείς.

Πατάω να κάνω αναζήτηση κάποιο όνομα στις επαφές μου και η λίστα δείχνει μόνο αριθμούς. Κανα 2 φορές μάλιστα ήταν κενή..!! Μετά πάω στο αρχείο πρόσφατων κλήσεων και μου δείχνει επίσης μόνο αριθμούς χωρίς καθόλου ονόματα..!! Στρώνει με επανεκκίνηση. Υποπτεύομαι οτι κάτι παίζει με τον συγχρονισμό της google γιατί έχω και εκεί τις επαφές μου συνδεδεμένες.

Εμένα φίλε, έχει να μου κάνει αυτό το πολύ εκνευριστικό πρόβλημα με τις κλήσεις, πριν απ' το καλοκαίρι.!! Μετά απο κάποιο update (διορθώθηκε; ) και δεν το ξανάκανε. Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά. Μου κάνει εντύπωση που στο κάνει ακόμη και θα είχε ενδιαφέρον να μας που και οι άλλοι αν τους συμβαίνει.

Για την αναζήτηση ενημερώσεων (εγώ το έχω στο auto) αλλά κανα δυο φορές, απ τις πολλές, που του χω ζητήσει να κάνει και χειροκίνητα, πράγματι άργησε λίγο, αλλά όχι όσο λες. Ήμουν σε wi-fi στο σπίτι και έκανε κανα λεπτό περίπου, μέχρι να μου πει οτι δεν υπάρχουν νέες. Όλες τις φορές υπέθεσα πως δεν μπορούσε να συνδεθεί στον server της Samsung. Και όλες τις φορές που άργησε να μου δώσει αποτελέσματα, όταν έκανα δεύτερη αναζήτηση, δούλεψε σε δευτερόλεπτα όπως πρέπει.

Κι εγώ με τη σειρά μου να πω πως τον τελευταίο καιρό, μου εμφάνισε (5-6 φορές) ένα bug που δεν το έχω ξαναδεί και θα ήθελα να μου πει αν το χει παρατηρήσει κανείς.

Πατάω να κάνω αναζήτηση κάποιο όνομα στις επαφές μου και η λίστα δείχνει μόνο αριθμούς. Κανα 2 φορές μάλιστα ήταν κενή..!! Μετά πάω στο αρχείο πρόσφατων κλήσεων και μου δείχνει επίσης μόνο αριθμούς χωρίς καθόλου ονόματα..!! Στρώνει με επανεκκίνηση. Υποπτεύομαι οτι κάτι παίζει με τον συγχρονισμό της google γιατί έχω και εκεί τις επαφές μου συνδεδεμένες.

Κυρίως το έχω διαπιστώσει στην δουλειά μου, όπου το κτίριο έχει ειδικά θερμομονωτικά τζάμια τα οποία κάνουν διάφορα κουφά. Πχ δεν πιάνει το GPS! Δεν θυμάμαι πόσες φορές μου παρουσίασε το θέμα με τις κλήσεις αλλού, αλλά στην δουλειά μου είναι το πιο συχνό. Η πλάκα είναι ότι έρχεται, όπως έγραψα ξανά, μήνυμα ότι είχα κλήση, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να καλέσω και να με καλέσουν μέχρι που ενεργοποίησα 2 φορές την λειτουργία πτήσης και ξανά το τηλέφωνο.

Με τις επαφές δεν έχω κάποιο θέμα. Το μόνο που με εκνευρίζει είναι η καθυστέρηση να μπει στις επαφές, 1-2'' και η καθυστέρηση να τερματίσει μια κλήση και να κάνω γρήγορα μια άλλη. Αυτό με εκνευρίζει πραγματικά. Δοκίμασα μάλιστα το XIAOMI ΝΟΤΕ 4 μιας φίλης το οποίο ξυρίζει σε αυτό το θέμα.

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή SHealth της Samsung καιρό τώρα,η οποία μετράει τα βήματα που κάνω,μιάς και περπατάω πολύ κάθε μέρα,και μόλις σταματήσω βγάζει το...λογαριασμό.Πόσα βήματα έκανα δηλαδή,και τα συγκρίνει με τις προηγούμενες μέρες.Τις τελευταίες μέρες όμως,σταμάτησε να βγαίνει στο τέλος και να λέει τι έγινε.

Αμα πάω και ψάξω και το εμφανίσω εγώ,βλέπω ότι δουλεύει μεν,αλλά απλώς δεν εμφανίζεται στο τέλος.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να το φέρω στα ίσα του;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή SHealth της Samsung καιρό τώρα,η οποία μετράει τα βήματα που κάνω,μιάς και περπατάω πολύ κάθε μέρα,και μόλις σταματήσω βγάζει το...λογαριασμό.Πόσα βήματα έκανα δηλαδή,και τα συγκρίνει με τις προηγούμενες μέρες.Τις τελευταίες μέρες όμως,σταμάτησε να βγαίνει στο τέλος και να λέει τι έγινε.

Αμα πάω και ψάξω και το εμφανίσω εγώ,βλέπω ότι δουλεύει μεν,αλλά απλώς δεν εμφανίζεται στο τέλος.

Αν και δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να έχει φάει κάποιο σκάλωμα...Δοκίμασες φίλε εκκαθάριση δεδομένων;

Ρυθμίσεις>Διαχειριστής εφαρμογών>SHealth>Χώρος αποθήκευσης>Εκκαθάριση Δεδομένων

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Ίσως απενεργοποίησες τις ειδοποιήσεις... Για ενεργοποίηση:

Ρυθμίσεις>Διαχειριστής εφαρμογών>Samsung Health> Ειδοποιήσεις >

Και στο καπάκι άλλη μια ενημέρωση (390,78Mb) μόλις έσκασε μύτη σε Πολωνικό C..!! 23 Νοέμβρη ήταν η προηγούμενη. Για να δούμε, τι παίζει......

Την έκανα κι εγώ παιδιά, ως συνήθως δεν άλλαξε τίποτα ωστόσο είναι η δεύτερη αναβάθμιση που το security patch level παραμένει 1η Αυγούστου.

Καλημέρα σε όλους.

Έχει κανείς υποψιν του, τι καλώδιο χρειάζεται από micro usb σε hdmi για να συνδέσω το note 4 με την (όχι smart) tv?

Προχθές στο media mark έκανα δοκιμές με 2 καλώδια και δεν δούλεψε κανένα....(το note 4 δεν διαθέται mhl).

Eυχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχει κανείς υποψιν του, τι καλώδιο χρειάζεται από micro usb σε hdmi για να συνδέσω το note 4 με την (όχι smart) tv?

Προχθές στο media mark έκανα δοκιμές με 2 καλώδια και δεν δούλεψε κανένα....(το note 4 δεν διαθέται mhl).

Eυχαριστώ.

Μια χαρά υποστηρίζει mhl.

Εξάλλου αυτό που θες να κάνεις είναι η λειτουργία του mhl.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)