Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα . Σχεδόν 3 χρόνια μαζί με το νοτε . πριν 4-6 μηνες αρχισε να ζεστενεται υπερβολικα , σε σημειο να νιωθω οτι καιγεται το χερι μου αλλα οχι απο θερμοτητα αλλα απο ακτινοβολια ( δεν μπορω να το περιγραψω ... ) . Το κινητο μπαινει στην δεξια μερια , εκει μου εχει προκαλεσει κατι σαν εσωτερικες γρατζουνιες / εγκαυμα (?) Εχει προσεξει κανεις κατι ασυνηθιστο με το sar η θα μεταμορφωθώ σε κανεναν δεινόσαυρο ;

Τα σημαδια ειναι ακριβως εκει που ακουμπαει το κινητο απο το παντελονι , εδω και 3 μηνες σκεφτομουν τι μπορει να ειναι αυτα τα σημαδια μεχρι που συνειδητοποιησα οτι κατα 99% ειναι απο το κινητο .

Eιδα τη φωτο

Δεν ειμαι δερματολογος, οφθαλμιατρος ειμαι, αλλα μου μοιαζουν για ευρυαγγειες

Για καλο και για κακο πηγαινε σε ενα δερματολογο να σε δει και να επιβεβαιωσει.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ φίλε μου. Είχα όλα τα Note και το τελευταίο που είχα (Note 4F) άρχισε να κολλάει και μου την κάρφωσε και πήρα iPhone 7 plus.

Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

αυτό είναι το μόνο που δε σκέφτομαι στα σίγουρα

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

υπάρχει κάποιος που να έκανε αλλαγή από note 4(και να παρακολουθεί ακόμα το παρόν θέμα) σε κάτι άλλο και να είναι ευχαριστημένος; σκέφτομαι S8 αλλά όχι απαραίτητα. θα χαρώ να ακούσω εντυπώσεις

Πήγα σε S8 εδώ και 1 μηνα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Δεν χρησιμοποιώ το πενάκι βέβαια.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

το μικρό ή το μεγάλο; ποιο είναι το πιό θετικό και ποιο το πιο αρνητικό στη μετάβαση; βλέπω κάτι 4 ώρες οθόνης μπαταρία και κολλάω. μετά από τρία χρόνια και οι μπαταρίες είναι στο ίδιο επίπεδο. και σκέφτομαι ότι η ευκολία της αποσπώμενης θα μου λείψει πολύ

Αυτή η ηλιθια μόδα της μη αποσπωμενης μπαταρίας ελπίζω να τελειώσει σύντομα.

Ήμουν 1 χρόνο με το mi MaX που έχει 4850 μπαταρία τέρας. ..κι όμως υπηρχαν στιγμές που μου έλειπε η αποσπωμενη μπαταρία.

Εκτός του ότι βρέξει χιονίσει ακόμα και οι καλύτερες μπαταρίες πέφτουν μετά από 8-10 μήνες.

Κι αν αυτό είναι οκ αν δίνει κανείς 100-200 ευρώ για ένα κινέζικο, το βρίσκω κοροϊδία για συσκευές που ζητάνε 600 700 800. Να πρέπει στο χρόνο να το πας στην αντιπροσωπία, να το ανοίξουν (να χαλάσει δλδ κι η αδιαβροχοποιηση) και να σου τσιμπήσουν και 50 (?) Ευρώ.

Συμφωνω οτι ειναι μπελας να πρεπει να το πας στην αντιπροσωπεια για απλη αλλαγη μπαταριας. Για την αδιαβροχοποιηση δεν ξερω αν χαλαει. Διαφωνω παντως οτι σου πιανουν τον πισινο. Εμενα για αλλαγη μπαταριας 4900 mah σε tab S, με χρεωσαν €21 πριν 6 μηνες στη σμαρτεκ, μαζι με τα εργατικα.

Το πιο σπαστικο ειναι οτι σου απαγορευει να κανεις βαρια χρηση του κινητου και να εχεις 2 μπαταριες. Σε υποχρεωνει ειτε να παρεις μια γκουμουτσα power bank ή να ψαχνεις σαν πρεζονι μια μπριζα.

Το ακομα πιο σπαστικο ομως ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ (κινεζος, κορεατης, ιαπωνας, αμερικανος, φινλανδος) δεν βγαζει κινητο με πενακι, και αναγκαζομαστε να μενουμε στο συνομηλικο της κορης μου νοτε4. Ετσι οπως παει, θα πανε σιγουρα μαζι δημοτικο, μην πω και γυμνασιο..........

Ετσι οπως παει, θα πανε σιγουρα μαζι δημοτικο, μην πω και γυμνασιο..........

Εγώ πάντως αυτό το θεωρώ θετικό, με την έννοια της απόσβεσης μιας ακριβής αγοράς. Μακάρι να αντέξει πολλά χρόνια ακόμη η συσκευή, γιατί από πλευράς προδιαγραφών παραμένει υπερ-επαρκής.

Guest lagoudakis
αυτο με την μπαταρια με χαλαει και εμενα...εχω την συσκευη 15 μηνες και εχει αρχισει η πτωση και ξερω οτι θα παρω μια και θα την αλλαξω,γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να σκασω εξτρα χρηματα και να μου βαλουν χερι στην συσκευη μου;μακαρι να τελειωσει αυτο το αστειο

Νέα ενημέρωση σήμερα με τις γνωστές βελτιώσεις (Note 4 C Πολωνίας) .

Ελπίζω να μην τσακίζει την μπαταρία καλοκαιριάτικα, όπως γκρινιάζουν οι κάτοχοι του F.

Σκέφτομαι μετά από αυτήν την τελευταία αναβάθμιση να το κάνω και μια επαναφορά να τελειώνουμε. Υποπτεύομαι ότι θα είναι το τελευταίο update, μιας και το Note 8 ανακοινώνεται παγκοσμίως σε λιγότερο από μήνα. Ο τρόπος που ανέφερε ένα παλικάρι με το Helium Backup & Nova Launcher (που έχω κι εγώ), είναι όντως αποτελεσματικός; Δηλ μπορώ να στήσω ξανά το κινητό μου όπως το είχα ακριβώς σε λιγότερο από ώρα;; Το δοκίμασε κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

@tsili20 χωρίς να ξέρω για αυτό που ρωτάς, επειδή η σκέψη σου μου μοιάζει λογική (τελευταίο update λόγω 8), θα πρότεινα να κάνεις λίγο κρατεί μέχρι να διαβάσεις κριτικές/εντυπώσεις, γιατί στο νήμα του F διαβάζω να γράφουν για σημαντική χειροτέρευση στην αυτονομία.

Διάβασα σε ένα αρθρο στο internet ότι έβγαλε κάποια οδηγία η Ευρωπαϊκή Ένωση για ανάκληση φορτιστών (travel adapter) που προέρχονται από Κίνα λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας… Εχω έναν του Α5 και έναν του Note… Ο ένας είναι ένας από τους τύπους που είναι προς ανάκληση αλλά η κατασκευή του είναι από Βιετναμ… Τον άλλον δεν το έχω τσεκάρει γιατί είμαι σε διακοπές και δεν τον έχω μαζί μου… Εχει ακούσει κανείς κάτι πάνω σε αυτό; Οι δικοί σας φορτιστές είναι από Βιετνάμ;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

@tsili20 χωρίς να ξέρω για αυτό που ρωτάς, επειδή η σκέψη σου μου μοιάζει λογική (τελευταίο update λόγω 8), θα πρότεινα να κάνεις λίγο κρατεί μέχρι να διαβάσεις κριτικές/εντυπώσεις, γιατί στο νήμα του F διαβάζω να γράφουν για σημαντική χειροτέρευση στην αυτονομία.

Καλώς, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Παρακαλώ ενημερώστε όσοι προχωρήσετε στο τελευταίο update για την αυτονομία της μπαταρίας.

Διάβασα σε ένα αρθρο στο internet ότι έβγαλε κάποια οδηγία η Ευρωπαϊκή Ένωση για ανάκληση φορτιστών (travel adapter) που προέρχονται από Κίνα λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας… Εχω έναν του Α5 και έναν του Note… Ο ένας είναι ένας από τους τύπους που είναι προς ανάκληση αλλά η κατασκευή του είναι από Βιετναμ… Τον άλλον δεν το έχω τσεκάρει γιατί είμαι σε διακοπές και δεν τον έχω μαζί μου… Εχει ακούσει κανείς κάτι πάνω σε αυτό; Οι δικοί σας φορτιστές είναι από Βιετνάμ;

Ναι από Βιετνάμ. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα ποτέ. Μην μου λες τέτοια τώρα και με φτιάχνεις.

Ναι από Βιετνάμ. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα ποτέ. Μην μου λες τέτοια τώρα και με φτιάχνεις.

Και εγώ όλα καλά εδώ και 3 χρόνια αλλιώς θα ήμουν μακαρίτης… :p Λογικά όσοι φορτιστές είναι από Βιετνάμ είναι οι σωστές παρτίδες και οι official που έρχονται με την συσκευή ενώ αυτοί που είναι από Κίνα πρέπει να προέρχονται από άλλους κατασκευαστές και ίσως για αυτό να βρήκαν ελαττώματα…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Βγηκε update; Το εβαλε κανεις να μας πει αν ειδε διαφορα στην μπαταρια; Edited by kostashark

Και εγώ όλα καλά εδώ και 3 χρόνια αλλιώς θα ήμουν μακαρίτης… :p Λογικά όσοι φορτιστές είναι από Βιετνάμ είναι οι σωστές παρτίδες και οι official που έρχονται με την συσκευή ενώ αυτοί που είναι από Κίνα πρέπει να προέρχονται από άλλους κατασκευαστές και ίσως για αυτό να βρήκαν ελαττώματα…

Ναι οι κινέζικες παρτίδες γενικά είναι για ... :happy:

Βγηκε update; Το εβαλε κανεις να μας πει αν ειδε διαφορα στην μπαταρια;
Καμία απολύτως διαφορά Κώστα, ενημερώσεις ασφαλείας είναι απλά, και τι διαφορές να δούμε μετά από 2+ χρόνια χρήσης και 730+ κύκλους φόρτισης; έχουν λιώσει οι καημένες! Έχεις αλλάξει μπαταρία ή ακόμα με τη πρώτη είσαι;

Εγώ πάντως είμαι ακόμα με την πρώτη μετά από ακριβώς 2.5 χρόνια. Τη δεύτερη την έχω στο κουτάκι της, γιαυτό είχα την ίδια απορία με τον Κώστα!

Κι εγώ 26 μήνες με τη πρώτη αλλά έχει γονατίσει προ πολλού. 3,5 άντε 4 ώρες οθόνη με τα πάντα κλειστά, μόνιμα wi fi και άθλιο σήμα στο σπίτι μου. Εν αναμονή του note 8 πλέον..

Εμένα η 1η του μπαταρία τα 'χει παίξει δεν κρατάει καθόλου στο standby και ούτε στη χρήση με LTE, πέφτει για πλάκα. Έχω μία έξτρα μπαταρία που είχα πάρει μαζί με το Kit που δεν έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ όσο την εργοστασιακή που πάει αρκετά καλύτερα και πρόσφατα αγόρασα και 3η μπαταρία που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, για να είμαι καλυμμένος για αρκετό καιρό ακόμη χαχαχα

Στον 1,5 χρόνο περίπου άλλαξα μπαταρία γιατί είχε πέσει και την έχω στην άκρη σαν εφεδρική συν μια ακόμη καινόυρια που έχω στην άκρη. Σϋνολο 3 μπαταρίες.

Χθες έκανα τελικά την τελευταία αναβάθμιση και το βράδυ που το άφησα, πήγε πολύ καλά έως πολύ καλά. Γενικά η κατανάλωση δεν είναι ποτέ σταθερή. Άλλες φορές έχει αρκετά περισσότερη και άλλες φορές λιγότερη, παρά που υποτίθεται ότι είναι κλειστές όλες οι εφαρμογές. Γενικά μια μέρα με την χρήση που κάνω βγάζει άνετα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ναι την έκανα και εγώ προχθές καλά είναι ίσως λίγο περισσότερο κατανάλωση αλλά αμελητέο είναι. Ναι άλλαξα μπαταρία είμαι σχεδόν από τους πρώτους που κατείχαν τον κινητό δεν το άλλαξα ακόμα :) θα πάω για ακόμα μια μπαταρία μάλλον γιατί τις λιώνω γρήγορα παίζω λίγο gaming και χάνετε γρήγορα η απόδοση της.

μου ήρθε αυτό το notification στο κινητό. από ότι φαίνεται το καινούργιο note είναι κοντά πλέον. και επίσης από ότι φαίνεται πιθανόν να μην λέγεται note, αλλιώς πιστεύω δεν θα έλεγε "για το επόμενο galaxy". πρώτη φορά κρατάω κινητό τόσο όσο το note 4 το οποίο λειτουργεί ακόμα άψογα και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα καινούργια . μια αλλαγή όμως μετά από τόσο καιρό επιβάλλεται. το κακό είναι ότι το note 8 ή όπως θα λέγεται για να πιάσει λογική τιμή μιλάμε σίγουρα για Φεβρουάριο στην καλύτερη. επίσης συνειδητοποιώ πόσο μπροστά ήταν το 4 για όταν βγήκε(ανάλυση οθόνης,μέγεθος οθόνης, μέγεθος μπαταρίας, ταχεία φόρτιση κτλ) . ελπίζω και το καινούργιο να είναι μια 3ετία μπροστά από τον ανταγωνισμό. 7081b19909791b44556fa5e8ac8fb017.jpg

μου ήρθε αυτό το notification στο κινητό. από ότι φαίνεται το καινούργιο note είναι κοντά πλέον. και επίσης από ότι φαίνεται πιθανόν να μην λέγεται note, αλλιώς πιστεύω δεν θα έλεγε "για το επόμενο galaxy". πρώτη φορά κρατάω κινητό τόσο όσο το note 4 το οποίο λειτουργεί ακόμα άψογα και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα καινούργια . μια αλλαγή όμως μετά από τόσο καιρό επιβάλλεται. το κακό είναι ότι το note 8 ή όπως θα λέγεται για να πιάσει λογική τιμή μιλάμε σίγουρα για Φεβρουάριο στην καλύτερη. επίσης συνειδητοποιώ πόσο μπροστά ήταν το 4 για όταν βγήκε(ανάλυση οθόνης,μέγεθος οθόνης, μέγεθος μπαταρίας, ταχεία φόρτιση κτλ) . ελπίζω και το καινούργιο να είναι μια 3ετία μπροστά από τον ανταγωνισμό. 7081b19909791b44556fa5e8ac8fb017.jpg

Και μένα μου ήρθε… ή μας έχουνε φακελωμένους όσους έχουμε note ή όσοι έχουνε samsung γενικά θέλουνε να μας το προμοτάρουνε… :) Προσωπικά δεν το αλλάζω το 4αρι όσο καλό και να είναι το 8αρι… από την στιγμή που είναι λειτουργική η συσκευή και κάνω αυτά που θέλω όλα καλά! Επίσης το προνόμιο της αποσπώμενης μπαταρίας που έχουμε είναι ένα επιπλέον κίνητρο που με κρατάει με το 4αρι… Με βλέπω να μένω αρκετό καιρό με το 4αρι!Κοντεύω 3 χρόνια και συνεχίζω ακάθεκτος… Είναι το κινητό που με υπερκαλύπτει… πρόσφατα μάλιστα παρήγγειλα και νέα θήκη αν και πλέον και αυτές τείνουν προς εξαφάνιση και δυσκολεύτηκα λίγο να βρω αυτή που θέλω αλλά anyway… ;)

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)