Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση και επίσης δεν πρόσεξα κάτι διαφορετικό. Η μπαταρία δείχνει ίδια.

Κάτι άλλο. Η εφαρμογή που έχει το κινητό όπου περνάς όλα τα email και σου δείχνει πόσα email έχουν έρθει θεωρείται πλέον από την YAHOO μη ασφαλής και συνιστά να αλλαγή στις ρυθμίσεις έτσι ώστε να μη μπορεί η εφαρμογή να μπαίνει στον λογαριασμό. Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή το gmail του κινητού όπου υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και άλλων λογαριασμών ή οποία δουλεύει καλύτερα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν βγάζει ειδοποίηση πόσα email έχεις. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για αυτό;

Ακριβώς αυτό που λες. Εγώ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μιας και έχω λογαριασμούς πλέον και στις τρεις μεγάλες εταιρίες (Gmail, Outlook, Yahoo) αναγκάστηκα να εγκαταστήσω τις τρεις αντίστοιχες εφαρμογές τους, οι οποίες λειτουργούν μια χαρά. Οι ειδοποιήσεις των εισερχομένων mails μου ρχονται πάντα και στην ώρα τους, χωρίς δυστυχώς να δείχνουν αρίθμηση πάνω στο εικονίδιο της εκάστοτε εφαρμογής. Η μόνη ειδοποίηση είναι στο πάνω μέρος της οθόνης.

Και εδώ είναι το κουλό της υπόθεσης. Γιατί άλλες εφαρμογές εμφανίζουν και badge numbers (ας είναι καλά η Apple που πρώτη τα ενσωμάτωσε στα iPhone) όπως το Viber, το Skype κλπ, και άλλες όχι; Στο παρελθόν που είχα ξαναρωτήσει για το ίδιο θέμα, κάποιος βαθύς γνώστης του Android μου είπε πως το πρόβλημα είναι του ίδιου του Android και όχι του προγραμματιστή της κάθε εφαρμογής. Η εφαρμογή Gmail για παράδειγμα, έχει ενσωματωμένη στον κώδικα της τη δυνατότητα να δείχνει και αρίθμηση εισερχομένων σε κυκλάκι πάνω στο εικονίδιο της. Το ίδιο το λειτουργικό για κάποιο λόγο την μπλοκάρει. Πολύ θα θελα να ξέρω γιατί και αν γίνεται χωρίς κάποιον έξτρα Launcher. Πάντως στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση και επίσης δεν πρόσεξα κάτι διαφορετικό. Η μπαταρία δείχνει ίδια.

Κάτι άλλο. Η εφαρμογή που έχει το κινητό όπου περνάς όλα τα email και σου δείχνει πόσα email έχουν έρθει θεωρείται πλέον από την YAHOO μη ασφαλής και συνιστά να αλλαγή στις ρυθμίσεις έτσι ώστε να μη μπορεί η εφαρμογή να μπαίνει στον λογαριασμό. Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή το gmail του κινητού όπου υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και άλλων λογαριασμών ή οποία δουλεύει καλύτερα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν βγάζει ειδοποίηση πόσα email έχεις. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για αυτό;

Έχεις κάποιο λινκ γι αυτό;

*UPDATE* το βρήκα.....

Για να φτιάξει απλά κάνε αυτό που γράφει στο κάτω μέρος και άσε τη yahoo να θεωρεί τους άλλους μη ασφαλείς, μπας και βάλει ο κόσμος την εφαρμογή της...

Edited by StratosGR

Καλά που μου το θυμίσατε το good lock. Έγινε πολύ καλό. Μέχρι και στα Screenshots έχει επιλογή για συνεχόμενο screenshot κατά μήκος. Και άλλαξε και λίγο το UI που με είχε κουράσει χωρίς ανάγκη για root. Πολλές επιλογές.

Στα προβλήματα που βρήκα μέχρι τώρα : Μην βάλετε κλείδωμα εκτός του pattern. Με fingerprint κόλλησε. Η λύση ηταν restart και με το που ξεκίνησε crashαρε το UI και έκανε πάλι restart μόνο του. Στο δεύτερο restart γύρισε στο παλιό UI.

Άλλο bug ήταν με την εφαρμογή stopwatch & timer που έχω. Με το που ξεκινάει το χρονόμετρο και εμφανίζεται και σαν notification, μου ενεργοποιεί το multitasking sidebar και πιθανόν να το κάνει και σε άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν multitasking.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι που η samsung δεν υποστηρίζει το note μας οπότε πιθανόν να μην λυθούν αυτά τα θέματα.

Ξέρουμε αν κάποιος dev έχει ασχοληθεί μαζί του για το note 4;

Το κρατάω προς το παρόν και βλέπουμε.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Α μάλιστα. Επειδή έχω fingerprint μου κάνει τα ίδια με τον φίλο από πάνω, οπότε το έκανα uninstall. Αξίζει σε τέτοιο βαθμό που να βγάλω το fingerprint από την lockscreen?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Αυτό εσύ το αποφασίζεις. Εγώ δεν έβαζα κλείδωμα και δεν με πειράζει. Αν χρειαστεί να βάλω το κάνω uninstall. Θα δω και πως πάει από μπαταρία αλλά προς το παρόν μου αρέσει πολύ η παραμετροποίηση και η αλλαγή εμφάνισης.

Μπορεί να είναι η εντύπωση μου αλλά νομίζω πως τρώει και λιγότερη μνήμη.

Σε μερικές μέρες θα γράψω εντυπώσεις.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Αυτό εσύ το αποφασίζεις. Εγώ δεν έβαζα κλείδωμα και δεν με πειράζει. Αν χρειαστεί να βάλω το κάνω uninstall. Θα δω και πως πάει από μπαταρία αλλά προς το παρόν μου αρέσει πολύ η παραμετροποίηση και η αλλαγή εμφάνισης.

Μπορεί να είναι η εντύπωση μου αλλά νομίζω πως τρώει και λιγότερη μνήμη.

Σε μερικές μέρες θα γράψω εντυπώσεις.

Tapatalked

Δεν άντεξα, το έβαλα και εγώ! Να δω πως πάει χωρίς fingerprint που έχω συνηθίσει. Μου αρέσει πολύ η ιδέα με το All / Keep, καθώς έχω ocd με τις ειδοποιήσεις...

Καλησπέρα. Μού ήρθε και μένα το καινούριο update των 500+MB σήμερα. Λέω να το κάνω μόλις φορτίσει το κινητό. Εγώ είχα πρόβλημα ωστόσο από το τελευταίο update τον Ιούνιο, με τις κλήσεις. Και τι εννοώ. Στα δεδομένα της μπαταρίας γράφει για τα "Voice Calls" μια τρομακτική κατανάλωση και πολλές φορές νομίζω και περισσότερο χρόνο απ' ό,τι έχω μιλήσει, μέχρι και 30-40 λεπτά έχω δει! Ίσως και παραπάνω! Λέτε να διορθωθεί με το καινούριο update? Γιατί κι εγώ δεν διάβασα κάτι να λέει για διορθώσεις και τέτοια μόνο κάτι για backup είδα. Και επίσης μια τελευταία ερώτηση... Υπάρχει ελπίδα για Android 7 ή ούτε καν;

Καλησπέρα. Μού ήρθε και μένα το καινούριο update των 500+MB σήμερα. Λέω να το κάνω μόλις φορτίσει το κινητό. Εγώ είχα πρόβλημα ωστόσο από το τελευταίο update τον Ιούνιο, με τις κλήσεις. Και τι εννοώ. Στα δεδομένα της μπαταρίας γράφει για τα "Voice Calls" μια τρομακτική κατανάλωση και πολλές φορές νομίζω και περισσότερο χρόνο απ' ό,τι έχω μιλήσει, μέχρι και 30-40 λεπτά έχω δει! Ίσως και παραπάνω! Λέτε να διορθωθεί με το καινούριο update? Γιατί κι εγώ δεν διάβασα κάτι να λέει για διορθώσεις και τέτοια μόνο κάτι για backup είδα. Και επίσης μια τελευταία ερώτηση... Υπάρχει ελπίδα για Android 7 ή ούτε καν;

Το update των 529mb δεν ήταν κάτι το συνταρακτικό… Εγώ τουλαχιστον που το πέρασα δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις… Τώρα για android 7 θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν πάρουμε και αυτό το update…Κατά 99,99% η 6 ήταν η τελευταία αναβάθμιση για το note 4…Το πολύ πολύ να έρχονται τίποτα τελευταίες διορθωτικές μικρόαναβαθμίσεις πάνω στην 6 όπως αυτή των 529mb… ;)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ανταλλακτικο bezel για το SM-N910C μου;

Εκανε ενα σημαδακι και το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβα και πως εγινε. Προς το παρον μπηκε μια θηκη spigen για να μην το βλεπω αλλα εχασε πια το στυλακι που ειχε :(

Δεν άντεξα, το έβαλα και εγώ! Να δω πως πάει χωρίς fingerprint που έχω συνηθίσει. Μου αρέσει πολύ η ιδέα με το All / Keep, καθώς έχω ocd με τις ειδοποιήσεις...

Το έβγαλα τελικά. Βλέπω μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Κρίμα πάντως γιατί μου άρεσε πολύ. Εσύ από μπαταρία είδες διαφορά;

Tapatalked

καλησπερα παιδια θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας.. λοιπον εχω το note 4 n910c με τον exynos 6.0 ροοτ.. και θελω να κατεβω στην lollipop 5.1.1 ξερω δεν ειναι ευκολο διοτι ισως χρειαστει ξεκλειδωμα ο bootloader.. απλα ψαχνω καποιο ελληνικο firmware 5.1.1 και δυσκολα να βρω.. τι εννοω, να εχει ελληνικη γλωσσα και να μην υπαρχει προβλημα με το δικτυο κινητης.. παρακαλω εαν εχετε να μου προτεινεται καποιο συγκεκριμενο γραψτε το παρακατω.. εννοειται παντα μιλαω για την stock rom ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ N910CXXU1DPC1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣMMB29K.N910CXXU2DPI7 απο οτι ειδα,το firmware που ειναι εγκατεστημενο στο κινητο ειναι pol-xeo.. οποτε πρεπει να βρω μια 'Πολονική' εκοδση; θα εχει ομως ελληνικα; Edited by feik

μετα την εγκασταση του 5.1.1 μεσω του odin.. βλεπω τα εικονιδια της αρχικης οθονη και 'περισσοτερες εφαρμογες' πολύ μεγαλα... εκανα ενα format μεσω του stock recovery μετα το φλασαρισμα.. δειτε παρακατω τις φωτο και πειτε μου τι μπορω να κανω

http://prntscr.com/csj1kx

http://prntscr.com/csj1ys

http://prntscr.com/csj2a6

Το έβγαλα τελικά. Βλέπω μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Κρίμα πάντως γιατί μου άρεσε πολύ.

Εγώ πάντως δεν έχω δει διαφορά στην μπαταρία. Οκ δεν είμαι και από αυτούς που κάνουν αναλυτικές μετρήσεις, αλλά πχ το SOT έχει παραμείνει σταθερό περίπου στις 3,5 ώρες. Εσύ τι διαφορά είδες;

Φιλε feik ψαξε στο xda για τη rom του sixperience n5port την τελευταια εκδοση. Την εχω κανα χρονο και ειναι απροβληματιστη, γιαυτο και δε την αλλαζω. Υπαρχει και η ditto αλλα δε την εχω δοκιμασει. Αν βγει καποια στιγμη καμμια απο Ν7 παιζει να τη δοκιμαζα αλλα τωρα που αποσυρθηκε λογω εκρηξεων δε ξερω αν θα κυκλοφορησουν ports.

Εγώ που δεν έχω κανένα πρόβλημα και με nova launcher πετάει κάνω το update ή θα βρεθώ με πρόβλημα και θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο; Αυτό που λέτε με το fingerprint το εξηγήτε λίγο; τί θα χάσω;

Εγώ πάντως δεν έχω δει διαφορά στην μπαταρία. Οκ δεν είμαι και από αυτούς που κάνουν αναλυτικές μετρήσεις, αλλά πχ το SOT έχει παραμείνει σταθερό περίπου στις 3,5 ώρες. Εσύ τι διαφορά είδες;

Τουλάχιστον μια ώρα λιγότερο sot. Στα στατιστικά της μπαταρίας το εμφανίζει με 2-3% κατανάλωση αλλά βγάζοντας το δεν είχα θέμα. Μπορεί να φταίει που έχω το F μοντέλο. Θα το δοκιμάσω στο επόμενο update.

μετα την εγκασταση του 5.1.1 μεσω του odin.. βλεπω τα εικονιδια της αρχικης οθονη και 'περισσοτερες εφαρμογες' πολύ μεγαλα... εκανα ενα format μεσω του stock recovery μετα το φλασαρισμα.. δειτε παρακατω τις φωτο και πειτε μου τι μπορω να κανω

http://prntscr.com/csj1kx

http://prntscr.com/csj1ys

http://prntscr.com/csj2a6

Είναι ενεργοποιημένη η Εύκολη Λειτουργία (Easy Mode), απενεργοποίησέ την απ' τις ρυθμίσεις (είναι στα εικονίδια με κίτρινο χρώμα)

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το update των 529mb δεν ήταν κάτι το συνταρακτικό… Εγώ τουλαχιστον που το πέρασα δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις… Τώρα για android 7 θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν πάρουμε και αυτό το update…Κατά 99,99% η 6 ήταν η τελευταία αναβάθμιση για το note 4…Το πολύ πολύ να έρχονται τίποτα τελευταίες διορθωτικές μικρόαναβαθμίσεις πάνω στην 6 όπως αυτή των 529mb… ;)

Καταλαβαίνω. Προτείνεις να κάνω hard reset μήπως και βελτιωθεί αυτό με τις κλήσεις ε;

Καταλαβαίνω. Προτείνεις να κάνω hard reset μήπως και βελτιωθεί αυτό με τις κλήσεις ε;

Αυτό φίλε είναι η τελευταία σου επιλογή… Αν είναι τόσο ενοχλητικό αυτό το πρόβλημα τότε πας εκεί αλλά δεν ξέρω αν έχεις την υπομονή να setareis ξανά την συσκευή από την αρχή… Και κάνοντας επαναφορά δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα λυθεί...Έχουνε γίνει στο παρελθόν κουβέντες και από άλλους φίλους για θέματα με την ακουστικότητα των κλήσεων… Σε κάποιους ήταν θέμα παρόχου (π.χ HD Voice) .

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Με το goodlock αυτό που παρατήρησα είναι ότι μάλλον μου κάνει θέματα στις κλήσεις με τον ήχο. Ακόμα και στο Facebook messenger. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή αν φταίει το τελευταίο Update της συσκευής. Επειδή όμως παίζει να ήταν το τελευταίο που πρόκειται να δούμε, λέω να κάνω ένα τελευταίο Hard Reset και όσο με βγάλει... Ξενέρωσα πολύ με το Note 7 γιατί σκεφτόμουν να το χτυπήσω του χρόνου τον Μάρτιο. Τώρα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στον ορίζοντα οπότε με βλέπω να μένω μαζί του για αρκετό καιρό ακόμα. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω και κίνηση στο xda όμως.

Edited by FaTaL_ErrOr

Αυτό φίλε είναι η τελευταία σου επιλογή… Αν είναι τόσο ενοχλητικό αυτό το πρόβλημα τότε πας εκεί αλλά δεν ξέρω αν έχεις την υπομονή να setareis ξανά την συσκευή από την αρχή… Και κάνοντας επαναφορά δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα λυθεί...Έχουνε γίνει στο παρελθόν κουβέντες και από άλλους φίλους για θέματα με την ακουστικότητα των κλήσεων… Σε κάποιους ήταν θέμα παρόχου (π.χ HD Voice) .

Καλά ότι βαριέμαι να κάνω τέτοιο πράγμα, βαριέμαι και θανάσιμα μάλιστα. Αλλά τώρα που το είπες για τις κλήσεις αντιμετωπίζω κι εγώ ένα πρόβλημα μια φορά στο τόσο . Καμιά φορά όταν ανοίγει το κινητό και πάω να πάρω τηλ είναι νεκρό. Δεν χτυπάει καν ενώ πηγαίνει η κλήση στον άλλον και το σηκώνει τελικά και δεν ακούγεται τίποτα ούτε από μένα ούτε από τον άλλον (και το αντίστροφο αν με πάρει κάποιος πρώτα). Αν δεν κάνω restart δεν διορθώνεται. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω επί τόπου τις ρυθμίσεις δικτύου από LTE auto σε GSM αλλά τίποτα. Μόνο επανεκκίνηση!

@FaTaL_ErrOr, παρότι δεν χρησιμοποιώ Facebook και έχω απενεργοποιήσει το messenger, δεν έχω θέματα με τις κλήσεις λόγω good lock. Το μόνο μου πρόβλημα παραμένει το bug με το multiwindow tray:

https://m.reddit.com/r/galaxynote4/comments/4scfn9/multi_window_tray_popping_up_with_notifications/

Επίσης, ομοίως δεν έκανα factory reset στο τελευταίο update, γιατί με τα χάλια του Note 7 έχω την ελπίδα ότι θα μας φροντίσουν λίγο παραπάνω για να τους αγαπήσουμε ξανά

Απεγκατέστησε και βάλε την 24.0.10 έκδοση. Δεν το έχει αυτό το bug, αλλά λείπουν κάποια features της .15 . Εναλλακτικά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το multiwindow αν δεν το χρησιμοποιείς.

Καλησπερα,

Εχω ενα προβλημα με το κινητο μου εδω και 1 εβδομαδα.

Το προβλημα ξεκινησε οταν λαμβανα καποια μηνυματα οτι δεν ημουν διαθεσιμος και με καλεσαν καποια αριθμοι.Δεν εδωσα σημασια και το θεωρησα τυχαιο. Ομως μολις αυτα αρχισαν να εμφανιζονται πιο συχνα τα μηνυματα και παρατηρωντας προσεκτικα την συσκευη παρατηρησα οτι το σημα 4g απο 4 επιπεδα ισχυος επεφτε ξαφνικα (εκανε βουτια) στο 1 . Οταν εμπαινα στο ιντερνετ καποιες φορες αργουσε να μπει στην σελιδα και καποιες αλλες εδινε μηνυμα (κατι πηγε στραβα) σαν να μην ειχα καθολου ιντερνετ (παντα για 4g κινητης εννοω).

Επικοινωνησα αρχικος με τον παροχο (WIND) και κατοπιν με την εταιρεια οπου μου συνεστησαν να αλλαξω αρχικως καρτα sim οπως και εκανα. Κατοπιν μου συνεστησαν να κανω καποιιες ενεργειες οπως να μπω σε safe mode και να δω αν συνεχιζει αυτες τις βουτιες το σημα οπως και να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπως επισης εκανα.Επειδη δεν υπηρξε βελτιωση μου συνεστησαν να το παω στην αντοπορσωπεια (TS SOLUTION) στον Κηφισο. Αφου το κρατησαν 1 μερα μου το επεστρεψαν αναγραφοντας μου οτι μου αντικατεστησαν κεντρικη πλακετα , υποδοχη φορτισης και περιμετρικο οθονης. Με το που το πηρα και το ανοιξα παρατηρησα οτι συνεχιζε να κανει τα ιδια δηλαδη το σημα να κανει βουτια απο 4 γραμμες σε 1 και καποιες φορες να μην μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ της τηλεφωνιας παρολο που εδειχνει 4 γραμμες. Οταν επιλεγω δικτυο 3g δειχνει να λειτουργει καλυτερα.με full σημα και αμεσο ιντερνετ αλλα με 4g κανει τα παραπανω. Επικοινωνησα εκ νεου με την samsung οπου μπηκαν με απομακρυσμενη διαχειριση και μετα απο ελεγχο σε 2g , 3g , 4g εναλλαγες κλπ ειπαν και ειδα και εγω οτι οταν επιλεγει το 4g και παει να κανει χειροκινητη επιλογη παροχου τοτε αργει να εμφανισει τους 3 παροχους (περιπου 2 λεπτα) ενω οταν το ιδιο το κανει με επιλογη 3g η λιστα με τους παροχους εμφανιζεται μετα απο μισο περιπου λεπτο. Μου ειπαν λοιπον οτι αν ειναι ενοχλητικο να το ξαναπαω στην αντιπροσωπεια να το ελενξουν εκ νεου (δεν βλεπω τι αλλο μενει να αλλαξουν εφοσον αλλαξαν τα παντα πλην της οθονης την πρωτη φορα).

Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? Στο 4g να κανει βυθισματα η ισχυς του σηματος και πολλες φορες να δειχνει εικονικο σημα δηλαδη full σημα αλλα οταν πας να ανοιξεις μια σελιδα να μην ανοιγει , ενω στο 3g να εχει full σημα παντα και να ανοιγει τις σελιδες οποτε και αν το χρησιμοποιησω. Ειναι θεμα συσκευης λετε? Μου ειπαν οτι επειδη η συσκευη ειναι μολις 8 μηνων αγορασμενη τον Φεβρουαριο 2016 μπορει να εγκριθει ακομα και αντικατασταση ισως με καποια αλλη αντιστοιχη αλλα εμενα με βολευει αυτη με την μεγαλη οθονη και την καρτα μνημης που παιρνει παρα καποια καινουργια που κυκλοφορει αλλα χωρις υποδοχη για καρτα μνημης. Απλα θελω να ρωτησω αν στο 4g εχει αντιμετωπισει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα. Να σημειωσω οτι δοκιμασα και καρτα της cosmote Που εχω και παρατηρησα οτι δεν κανει μεν τα βυθισματα που κανει με την καρτα της wind αλλα δεν δειχνει full σημα αλλα 3 γραμμες παρολο που εργαζομαι στο κεντρο της Αθηνας και ολα τα κινητα εδω σε ολους τους παροχους εχουν full σημα. Επισης την καρτα της wind την τοποθετησα στην αλλη συσκευη που εχω (Huawei) και λειτουργει μια χαρα με full σημα και αψογο 4g. Καμια ιδεα??

Edited by toulge
Nikos

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)