Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 υπομονη...θα ερθει η σειρα σου,σε καθε χωρα παει διαφορετικες ημερομηνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση σε μένα ενώ έχω πολωνικο, εκτός αν δεν την περνούν όλοι με την μια. Θα εκφράσω για ακόμα μια φορά την απορία που είχαν και άλλα μέλη πριν από μένα... Γιατί περιμένετε να σας έρθει η αναβάθμιση; Δείτε από τα σχόλια ποια ρομ είναι σταθερή και χωρίς προβλήματα και περάστε την μόνοι σας! Αφού δεν χάνετε η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/23104275b0f46015586d06d5d0023b06.jpg Παιδιά μόλις βρήκα την αναβάθμιση για τα Μαγιάρικα /Ουγγρικά η ΜΜ.. Καλή απόλαυση.. χαχα σορυ guys απο την χαρά μου ξέχασα να κόψω τον πατέρα μου... :p Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited June 8, 2016 by philoly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Εχθές έλαβα αναβάθμιση σε ΜΜ περίπου 1,4 gb. Μόνο στην πρώτη επανεκκίνηση έβγαλε το μήνυμα για την sd. Το πρόβλημα που εγώ αντιμετωπίζω είναι όταν πάω να εκτελεσω μια λειτουργία που με ρωτάει με ποιά εφαρμογή Θέλω να την πραγματοποιήσω μετά θεωρεί ότι αυτή θα είναι και η μόνιμη επιλογή μου για πάντα !!!! Δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά αυτό πως το λύνω ; Δυστυχως ετσι ειναι πλεον. Λ@λ@κια! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδιά τα φώτα σας λέω να αφήσω το αγαπημένο μου iphone 6 και να μετακομίσω στο αγαπημένο νοτελι Δεν με βολεύει άλλο το μήλο και ψάχνω συσκευή , με απασχολεί ότι το νότε 4 είναι ήδη 2 ετών αξίζει πραγματικά να το παρω ; Θα με βοηθούσε παρά πολυ η γνώμη σας...... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Θα εκφράσω για ακόμα μια φορά την απορία που είχαν και άλλα μέλη πριν από μένα... Γιατί περιμένετε να σας έρθει η αναβάθμιση; Δείτε από τα σχόλια ποια ρομ είναι σταθερή και χωρίς προβλήματα και περάστε την μόνοι σας! Αφού δεν χάνετε η εγγύηση. Θα δώσω μερικές πιθανές απαντήσεις στη ερώτηση: Γιατί περιμένετε να σας έρθει η αναβάθμιση και δεν την κάνετε μόνοι σας; (κι ας ξέρουν πως δεν θα χαθεί η εγγύηση). 1) Δεν ξέρουν πως να το κάνουν, τους φαίνεται δύσκολο και δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν. 2) Φοβούνται οτι δεν θα τα καταφέρουν και ίσως πάθει κάτι η συσκευή και δεν δουλεύει. 3) Δεν έχουν χρόνο η όρεξη να διαβάζουν. Δεν είναι άνεργοι η αργόσχολοι, δεν είναι "καμμένοι" με τα κινητά και τα PC, δεν είναι μικρής ηλικίας και έχουν κι άλλα πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν γι' αυτούς η και για άλλους. 4) Και αν μάλιστα έχουν και προβλήματα με τη συσκευή, το μόνο που θέλουν, είναι να τους έρθει ΟΤΑ η αναβάθμιση μπας και λυθούν και ησυχάσουν. "Η γνώση κατακτιέται, δεν χαρίζεται" έλεγαν οι σοφοί και είχαν δίκιο φυσικά. Αλλά αυτό θέλει χρόνο..!! Είναι καλό να μην ξεχνάμε και την δική μας πορεία στη γνώση, όποια και να ναι αυτή. Και να μπορούμε να καταλάβουμε οτι δεν είναι όλοι οι χρήστες στο ίδιο επίπεδο. Οπότε αυτό που κάποιος θεωρεί εύκολο, απλό η και για πλάκα ακόμη, επειδή το κάνει αρκετά συχνά, το χει κατακτήσει και το ξέρει καλά τέλος πάντων, για κάποιον άλλο που δεν έχει τις εξειδικευμένες γνώσεις που αναμφισβήτητα χρειάζονται, του μοιάζει βουνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δυστυχως ετσι ειναι πλεον. Λ@λ@κια! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω διαβάσει ότι υπάρχει εφαρμογή που σε αφήνει να διαλέξεις εφαρμογή όπως στην 5.1.1 κλπ. Έχω πρόβλημα σοβαρό και δεν ξέρω πώς να αναζητήσω λύση !!! οποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά !!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδιά τα φώτα σας λέω να αφήσω το αγαπημένο μου iphone 6 και να μετακομίσω στο αγαπημένο νοτελι Δεν με βολεύει άλλο το μήλο και ψάχνω συσκευή , με απασχολεί ότι το νότε 4 είναι ήδη 2 ετών αξίζει πραγματικά να το παρω ; Θα με βοηθούσε παρά πολυ η γνώμη σας...... Sent from my iPhone using Tapatalk Πάντως αν σε ψήσουμε να πάρεις Note 4 και στην πορεία διαπιστώσεις οτι δεν ήταν αυτό που θα ήθελες, θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι; :lol::lol::lol: Θα σου πω λοιπόν τη δική μου γνώμη....... Με το Note 4, θα χάσεις την απόλυτη συνεργασία Software με Hardware που παρέχει η Apple, την εξαιρετική υποστήριξη και γενικά μια ποιοτική και (μάλλον) ασφαλέστερη εμπειρία χρήσης. Θα κερδίσεις όμως την μοναδική εμπειρία του S-Pen και τις απίστευτες δυνατότητές του, μια μακράν καλύτερη και χορταστικότερη οθόνη και σίγουρα μια σπουδαία κάμερα. Όλα θα τα κάνεις copy-paste (ουστ το iTunes) και γενικά θα αναρωτιέσαι γιατί δεν το είχες πάρει πιο πριν :lol: Γενικότερα, αν δεν είσαι καμένος με τελευταίας γενιάς παιχνίδια και hardware, δεν σε ενδιαφέρουν τρελά οι επιδόσεις και τα νουμεράκια των benchmarks, παρά τα 2 περίπου χρόνια που είναι στην αγορά, θα κάνει ότι θέλεις αξιοπρεπέστατα και για αρκετά ακόμη χρόνια. Η απόφαση δική σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδιά τα φώτα σας λέω να αφήσω το αγαπημένο μου iphone 6 και να μετακομίσω στο αγαπημένο νοτελι Δεν με βολεύει άλλο το μήλο και ψάχνω συσκευή , με απασχολεί ότι το νότε 4 είναι ήδη 2 ετών αξίζει πραγματικά να το παρω ; Θα με βοηθούσε παρά πολυ η γνώμη σας...... Aν αναφέρεσαι σε καινούργια συσκευή, όχι, εκτός αν θες οπωσδήποτε την πένα & αυτά που τη συνοδεύουν. Αν μιλάμε για μεταχειρισμένο εξαρτάται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πάντως η 6.0.1 που πήραμε χτες των 1348,02 ΜΒ λογικά είναι το 1o update για μας που παίρνουμε τώρα την 6 και θα πρέπει να περιμένουμε ξεχωριστά το 2ο διορθωτικό update των 500 MB που άρχισαν να παίρνουνε τα πολωνικά τώρα...Δεν την περνάω ακόμα βέβαια αλλά anyway... ;) http://s33.postimg.org/bgsvi327f/Screenshot_2016_06_08_12_39_20.jpg' alt='Screenshot_2016_06_08_12_39_20.jpg'> Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πάντως η 6.0.1 που πήραμε χτες των 1348,02 ΜΒ λογικά είναι το 1o update για μας που παίρνουμε τώρα την 6 και θα πρέπει να περιμένουμε ξεχωριστά το 2ο διορθωτικό update των 500 MB που άρχισαν να παίρνουνε τα πολωνικά τώρα...Δεν την περνάω ακόμα βέβαια αλλά anyway... ;) http://s33.postimg.org/bgsvi327f/Screenshot_2016_06_08_12_39_20.jpg' alt='Screenshot_2016_06_08_12_39_20.jpg'> Όπως απαντήθηκε ήδη από τον skatzivas δες αν έχεις την ενημέρωση ασφαλείας της 1 Μαΐου 2016 η οποία λέει Επιπ. Επιδιόρθ. ασφαλ. ANDROID. Αν ναι τότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις πάρει και το 2ο διορθωτικό update των 500 MB. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πήγα από ουγγρική σε πολωνική και πάλιοουγγρική.. Τώρα στις πληροφορίες της συσκευής όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου γράφει 3 διαφορετικές εκδόσεις. Δεν μπορώ τώρα να ανεβάσω screenshot γγιατί είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος. Μπερδεύτηκαν οι εκδόσεις; θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πήγα από ουγγρική σε πολωνική και πάλιοουγγρική.. Τώρα στις πληροφορίες της συσκευής όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου γράφει 3 διαφορετικές εκδόσεις. Δεν μπορώ τώρα να ανεβάσω screenshot γγιατί είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος. Μπερδεύτηκαν οι εκδόσεις; θα έχω πρόβλημα; Πολωνική έχω κι εμένα έτσι τριπλό το λέει. Λογικά καλά είμαστε :-) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πολωνική έχω κι εμένα έτσι τριπλό το λέει. Λογικά καλά είμαστε :-) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ααα οκ. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αλλαζοντας σε 6.0.1 χθες βράδυ,διαπίστωσα με στενοχώρια,ότι το sbh-50 που έχω,δεν μπορεί να κάνει κλήσεις,από την οθονίτσα του,όπως έκανε μέχρι χθες.Ούτε και να δεχτεί κλήσεις πια.Το μόνο που μπορεί να κάνει,έιναι να πάρεις από το ίδιο το κινητό,και αφού γίνει η κλήση από κει,να μιλήσεις από το ΒΤ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokordas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έχω διαβάσει ότι υπάρχει εφαρμογή που σε αφήνει να διαλέξεις εφαρμογή όπως στην 5.1.1 κλπ. Έχω πρόβλημα σοβαρό και δεν ξέρω πώς να αναζητήσω λύση !!! οποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά !!! Ευχαριστώ Κατέβασε και δοκίμασε το Better open with νομίζω θα σου κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Παιδιά τα φώτα σας λέω να αφήσω το αγαπημένο μου iphone 6 και να μετακομίσω στο αγαπημένο νοτελι Δεν με βολεύει άλλο το μήλο και ψάχνω συσκευή , με απασχολεί ότι το νότε 4 είναι ήδη 2 ετών αξίζει πραγματικά να το παρω ; Θα με βοηθούσε παρά πολυ η γνώμη σας...... Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ξερω τι γνωμη εχουν αλλοι χρηστες εδω αλλα πιστεψε με η διαφορα ειναι τεραστια...Απο τη γενια του 3gs εως και το iphone 5 χρησιμοποιουσα apple...Ειχα μεγαλη δυσκολια να παω σε android αρχικα...φοβομουνα κολληματα, ασυμβατοτητες εφαρμογων κτλ. Τελικα το τολμησα αγοραζοντας ενα s4. Απο τοτε ουτε ξαναειδα τι υπαρχει σε apple... Το μεγαλυτερο λαθος που κανει ο περισσοτερος κοσμος ειναι να συγκρινει αποιαδηποτε android συσκευη με τα iphone...Μεγα λαθος...Η apple απο θεμα hardware ειναι εγγυηση και παντα top notch. Γι αυτο πρεπει παντα να συγκρινεις με μια high end android συσκευη...Σιγουρα μια τετοια και παρα τα χρονακια της ειναι και το note 4...Το αγορασα φετος πριν ειχα το 3 και το μονο που εχω να πω ειναι εξαιρετικο!!!Για επαγγελματικη χρηση, σημειωσεις, ημερολογιο,μυνηματα, e-mail,σερφαρισμα, αλλα και multimedia μουσικη,βιντεο κτλ ρολαρει απροβληματιστα... Για παιχνιδια δεν ξερω γιατι δεν με απασχολουν...Αν αγοραζα σημερα παλι αυτο θα επαιρνα.... Edited June 8, 2016 by serafims Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Αλλαζοντας σε 6.0.1 χθες βράδυ,διαπίστωσα με στενοχώρια,ότι το sbh-50 που έχω,δεν μπορεί να κάνει κλήσεις,από την οθονίτσα του,όπως έκανε μέχρι χθες.Ούτε και να δεχτεί κλήσεις πια.Το μόνο που μπορεί να κάνει,έιναι να πάρεις από το ίδιο το κινητό,και αφού γίνει η κλήση από κει,να μιλήσεις από το ΒΤ. Δοκιμασε να το αφαιρεσεις απο τη λιστα συσκευων και να το σαρωσεις ξανα. Αν δεν δουλεψει, παιξε με το γραναζι των ρυθμισεων λειτουργιας της bluetooth συσκευης σου που φαινεται κατα τη "σαρωση συσκευων". Δεν εχω bt ακουστικα, αλλα στο bt ηχειακι και στο car audio ο τροπος αυτος μου δουλεψε. Edited June 9, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλημέρα σε όλους είναι 2 μέρες που πήρα το note4 και η αλήθεια είναι ότι η μετάβαση από το note 2 ήταν φοβερή,θέλω να ρωτήσω 2-3 πράγματα στους παλιοτερους χρήστες η συσκευή νομίζω ότι ανεβάζει θερμοκρασία αρκετά εύκολα ή είναι ιδέα μου;γίνεται κάτι με αυτό;και η μπαταρία πότε αρχίζει να στρώνει; το γεγονος παντως ότι δεν μπορώ να κάνω root με απογοήτευσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εγώ πάλι εγώ φάει σκάλωμα εδώ και πολύ καιρό και τώρα μου έκοψε να ρωτήσω εδώ. Πως κάνω reorder τα αγαπημένα στις κλήσεις; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους είναι 2 μέρες που πήρα το note4 και η αλήθεια είναι ότι η μετάβαση από το note 2 ήταν φοβερή,θέλω να ρωτήσω 2-3 πράγματα στους παλιοτερους χρήστες η συσκευή νομίζω ότι ανεβάζει θερμοκρασία αρκετά εύκολα ή είναι ιδέα μου;γίνεται κάτι με αυτό;και η μπαταρία πότε αρχίζει να στρώνει; το γεγονος παντως ότι δεν μπορώ να κάνω root με απογοήτευσε... Η μπαταρία θέλει 4 με 5 κύκλους. Υπερθέρμανση ούτε γι αστείο. Είχα xperia z εγώ και ξέρω από υπερθέρμανση. Χαχαχαχα Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Όχι βρε παιδιά! Τι υπερθέρμανση! Ούτε για πλάκα! Λίγο στο upgrade στην 6.0.1 το αισθάνθηκα χλιαρό. Αλλιώς ποτέ, ούτε κατά ιδέα! Παιχνίδια βέβαια δεν παίζω. Το θεωρώ μαζοχισμό να προσπαθώ σε 5", όταν μπορώ να παίξω σε 55" :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δηλαδή το δικό σας νοτε μετά από λίγη ώρα χρήσης ίντερνετ δεν ζεσταίνεται το επάνω μερος;όχι να ζεματάει αλλά να ζεσταινεται,οι ειδοποίησεις στην οθόνη κλειδώματος δεν απενεργοποιουνται γιατί δεν βλέπω ολόκληρη την εικόνα που έβαλα φόντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ζεσταίνεται απειροελαχιστα και με παιχνίδι. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ζεσταίνεται απειροελαχιστα και με παιχνίδι. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανάλογος το παιχνίδι.... εγώ με marvel contest παίζω καμιά ώρα ζεσταίνεται αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παιδιά πως κάνω collect με το smart select όπως στην 5.1.1? Επίσης γιατί όταν έχω ενεργοποιήσει την ανίχνευση γεωμετρικών σχημάτων στο S Note, αν σχεδιάσω κάποιο, μετά δεν σβήνει με τη γόμα? Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts