Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κώστα κι εγώ όπως κι αρκετοί άλλοι είμαστε σε αναμονή. Πιστεύω μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να μας τη δώσει

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Κώστα κι εγώ όπως κι αρκετοί άλλοι είμαστε σε αναμονή. Πιστεύω μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να μας τη δώσει

Δουλεύω και δεν έχω πολύ χρόνο γι αυτό ρωτάω αν αξίζει να κάτσω να ασχοληθώ να την περάσω και δεν έχει bugs και διάφορα χαζά!

Δουλεύω και δεν έχω πολύ χρόνο γι αυτό ρωτάω αν αξίζει να κάτσω να ασχοληθώ να την περάσω και δεν έχει bugs και διάφορα χαζά!

Περίμενε λίγο και εγώ σε αναμονή είμαι 20 μέρες και λέω αντε λίγο ακόμα... Το πρόβλημα μου είναι με τη μπαταρία που τις τελευταίες μέρες τα google services, Android OS και Android system καταναλώνουν το 30% Αιντε λίγο ακόμα και βλέπουμε...

Edited by philoly

Παίδες το θέμα με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι περισσότερο ψυχολογικό. Δεν έχει να κάνει με την αίσθηση της ανανέωσης της συσκευής μας, με το καινούργιο, με το φρεσκάρισμα, κυρίως γιατί δεν έδωσαν τα themes. Αλλά και τα εικονίδια που άλλαξαν η το μενού του S-Pen, κάτι είναι και αυτό. Αν έδιναν όλα του Note 5 θα ανανεωνόταν πραγματικά η συσκευή (και δεν θα έπαιρνε κανένας το 5).

Μια χαρά δούλευε (σε γενικές γραμμές) η συσκευή με την 5.1.1, το ίδιο καλά δουλεύει και με την 6.01. Ελάχιστες οι εμφανείς διαφορές, ελάχιστα και όχι σοβαρά τα bugs της. Εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων που μάλλον οφείλεται σε κακογραμμένες η προβληματικές εφαρμογές και σε σπάνιες περιπτώσεις σε προβληματικό hardware.

Κάντε υπομονή, θα ρθει και η σειρά σας :)

Παίδες το θέμα με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι περισσότερο ψυχολογικό. Δεν έχει να κάνει με την αίσθηση της ανανέωσης της συσκευής μας, με το καινούργιο, με το φρεσκάρισμα, κυρίως γιατί δεν έδωσαν τα themes. Αλλά και τα εικονίδια που άλλαξαν η το μενού του S-Pen, κάτι είναι και αυτό. Αν έδιναν όλα του Note 5 θα ανανεωνόταν πραγματικά η συσκευή (και δεν θα έπαιρνε κανένας το 5).

Μια χαρά δούλευε (σε γενικές γραμμές) η συσκευή με την 5.1.1, το ίδιο καλά δουλεύει και με την 6.01. Ελάχιστες οι εμφανείς διαφορές, ελάχιστα και όχι σοβαρά τα bugs της. Εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων που μάλλον οφείλεται σε κακογραμμένες η προβληματικές εφαρμογές και σε σπάνιες περιπτώσεις σε προβληματικό hardware.

Κάντε υπομονή, θα ρθει και η σειρά σας :)

Σωστός. Απλά εγώ λόγω της δουλειάς μου δουλεύω πολύ το spen και βολεύει πολύ να κρατάς σημειώσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώνεις το τηλ κτλ

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Σωστός. Απλά εγώ λόγω της δουλειάς μου δουλεύω πολύ το spen και βολεύει πολύ να κρατάς σημειώσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώνεις το τηλ κτλ

Μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις, με το spen ,και να μην ξεκλειδώσει το τηλέφωνο?

Εγώ προσωπικά δεν είχα θέμα, αλλά το προσέχω.

Ποτέ π.χ. σε τσέπη με άλλα πράγματα ή και μόνο του γυμνό αλλά με πουγκί ή με flip.

Με το πενάκι δεν χαράζει, αν προσέχεις στοιχειωδώς. :)

Επειδη βλεπω πολλους που φοβουνται για τυχον γρατσουνιες στην οθονη , εχω να πω οτι δεν χρειαζονται να ανησυχουν καθολου.

Θα σας μεταφερω εμπειρια που ειχα απο Galaxy S4 , που ως γνωστο εχει Gorilla Glass 3:

Κατα λαθος ειχε σταξει κολλα Logo στην οθονη, τρελαθηκα, τι να κανω ? Αφου ξεραθηκε και συμβουλευτηκα το internet , μουλιασα την κηλιδα με βαμβακι ποτισμενο ασετον για αρκετη ωρα, το εξυσα (!) με ξυραφι - κοπιδι , κατοπιν τριψιμο(!) με πολυ πολυ λεπτο γυαλοχαρτο ,τελος ξανα ασετον , η κολλα εφυγε τελειως και η οθονη δεν ειχε το παραμικρο ιχνος γρατσουνιας, το τονιζω το παραμικρο.

Τωρα που εχω ενα Note 4 δεν εχω καμμια προστασια στην οθονη , παρα μονο θηκη σιλικονης για να προστατευονται τα πλαινα.

Συμπερασμα : Η οθονη δεν παθαινει τιποτα ουτε με κλειδια ουτε με διαφορα αντικειμενα , εκτος αν το θελει πολυ καποιος να προσπαθησει να τη χαραξει

Nαι.

(10 χαρακτήρες)

Ουπςς :confused: 10 χαρακτήρες; Τι εννοείς; Με το S-Pen χωρίς να ξεκλειδώσει η οθόνη, νομίζω οτι ρώτησε ο φίλος. Κάνω λάθος;

Ναι, μπορείς (με την 6.01) να κρατήσεις σημειώσεις και να μην ξεκλειδώσεις καθόλου τη συσκευή. Σε κλειδωμένη (μαύρη) οθόνη δηλαδή, απλά τραβάς εξω το S-Pen και κρατάς μια μόνο χειρόγραφη σημείωση τη φορά. Με το που τη σώσεις, ξεκλειδώνει αναγκαστικά η συσκευή.

Ουπςς :confused: 10 χαρακτήρες; Τι εννοείς; Με το S-Pen χωρίς να ξεκλειδώσει η οθόνη, νομίζω οτι ρώτησε ο φίλος. Κάνω λάθος;

Ναι, μπορείς (με την 6.01) να κρατήσεις σημειώσεις και να μην ξεκλειδώσεις καθόλου τη συσκευή. Σε κλειδωμένη (μαύρη) οθόνη δηλαδή, απλά τραβάς εξω το S-Pen και κρατάς μια μόνο χειρόγραφη σημείωση τη φορά. Με το που τη σώσεις, ξεκλειδώνει αναγκαστικά η συσκευή.

To 10 χαρακτήρες, είναι το ελάχιστο χαρακτήρων που επιτρέπει το myphone στα post του. Δεν έχει σχέση με το note.

΄

Mε το που τη σώσεις (ή τη διαγράψεις) τη σημείωση, αν έχεις κλείδωμα στη συσκευή σε πετάει εκεί, αν δεν έχεις σε πετάει στη homescreen.

Edited by bas13

To 10 χαρακτήρες, είναι το ελάχιστο χαρακτήρων που επιτρέπει το myphone στα post του. Δεν έχει σχέση με το note.

΄

Mε το που τη σώσεις (ή τη διαγράψεις) τη σημείωση, αν έχεις κλείδωμα στη συσκευή σε πετάει εκεί, αν δεν έχεις σε πετάει στη homescreen.

Είναι σε κάποια επιλογή αυτό?

Γιατι σε μένα, όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη, και βγάλεις το spen , η οθόνη παραμένει κλειδωμένη και δεν έχεις πουθενά την δυνατότητα να γράψεις.

Εντάξει, το βρήκα, είναι επιλογή που πρέπει να ενεργοποιηθεί.

Edited by tyel

Μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις, με το spen ,και να μην ξεκλειδώσει το τηλέφωνο?

Αυτή τη δυνατότητα που εμφανίστηκε στο ΝΟΤΕ 5 πρώτη φορά, μπορείς να την έχεις και στην 5.1.1 με μια εφαρμογή (apk) (ScreenOffMemo) το οποίο το έχω ήδη και δουλεύει κανονικά.;) Δεν χρειάζεται δηλαδή να περιμένεις την ΜΜ.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Μόλις παρέλαβα ένα ΝΟΤΕ 4

Ακόμα στο κουτί είναι μόλις περάσω το προστατευτικό οθόνης και πάρω και την κάρτα SD ( έχουμε κάποια που δουλεύει καλά με το NOTE η να του βάλω ότι βρω;; )

Θα αρχίσω να το δουλεύω για να το στήσω,ο προβληματισμός μου είναι αν πρέπει να κάνω της αναβαθμίσεις και να κάνω καθαρό install .

Ακόμα με μερικά βίντεο που είδα έπαθα βραχυκύκλωμά!! Ποσες δυνατότητες έχει το τηλέφωνο!!!

Πολιτισμικό σοκ απο το πιστο μου Lumia 920 :D

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

μου ηρθε κατι σαν αναβαθμιση σε πολωνικο (πολιτικη προστασιας η κατι τετοιο) δεν το εκανα γιατι ειμαι στη δουλεια και δεν εχω wifi. κανω παλι ελεγχο να δω και δεν το βγαζει. παιζει να ειναι η mm?

Καλησπέρα, έχω ένα Note 4 N910C, με lollipo 5.1.1. Επιτρέψτε μου 2 ερωτήσεις:

1) Όταν κοιτάμε μια επαφή μας δείχνει κάπου αν είναι αποθηκευμένη στη SIM ή στη συσκευή ?

2) Θέλω να μεταβώ σε Blackberry Passport (SE) (μη βαράτε..... θα το δοκιμάσω και και ας χάσω το πενάκι, με έχει κουράσει το android και τα κολήματα της SAMSUNG) και θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου. Ποιός είναι ο πιο έυκολος τρόπος (χωρίς google αν γίνεται) ?

Μπορώ άραγε να τις κάνω export σε ένα αρχείο VCF και μετά να τις περάσω ?

Ευχαριστώ !

Παιδια εδω κ μερες ειχα προβλημα με την οθονη περιστσασιακα οταν πηγαινα πανω κατω στο fb κ στο μενου σκαλωνε κ λειτουργουσε λες κ πατησα ανοιξει κατι ημουν ετοιμος να το στειλω για service δεν μπορουσα με τιποτα να περιμενω ποσο καιρο κα να ταλαιπωρηθω...πηρα την σαμσουνγ μου ειπςν να το βαλω σε ασφαλη λειτουργεια εχοντας πατημενο το κουμπι της εντασης το κατω πατημενο οταν ανοιγε απο την ωρα που το κανα η οθονη του πιανει πιο καλα απο ποτε.....τι να πω δεν ξερω τι επαιξε ρολο

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Παιδια εδω κ μερες ειχα προβλημα με την οθονη περιστσασιακα οταν πηγαινα πανω κατω στο fb κ στο μενου σκαλωνε κ λειτουργουσε λες κ πατησα ανοιξει κατι ημουν ετοιμος να το στειλω για service δεν μπορουσα με τιποτα να περιμενω ποσο καιρο κα να ταλαιπωρηθω...πηρα την σαμσουνγ μου ειπςν να το βαλω σε ασφαλη λειτουργεια εχοντας πατημενο το κουμπι της εντασης το κατω πατημενο οταν ανοιγε απο την ωρα που το κανα η οθονη του πιανει πιο καλα απο ποτε.....τι να πω δεν ξερω τι επαιξε ρολο

Εννοεις οτι οταν εκανες scrolling στην αρχικη του Facebook σου πετουσε διαφορα παραθυρα λες και πατησες κατι απο την αρχικη? Η και σε φωτο πχ του facebook? Γιατι και εμενα το κανει αυτο τον τελευταιο καιρο..

Ετσι ακριβως οπως το λες δηστυχως ξαναρχισε..

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Τι είναι αυτό που μου βγάζει μερικές φορές :

Διακοπή ΕΚΠ?

(Το βρήκα )

Τότε πες το και σε μας να το ξέρουμε! :)

Τι είναι;

Ξέρουμε που βλέπουμε με το imei αν είναι γνήσιο το κινητό;

Δοκίμασα εδώ αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αυτό το imei !! https://support-ca.samsung.com/secaew/consumer/ca/findwarranty/warrantyinfo

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Εμένα με την 5.1.1 ,μου τρώει τώρα τελευταία πολύ μπαταρία,τι μπορώ να κάνω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εμένα με την 5.1.1 ,μου τρώει τώρα τελευταία πολύ μπαταρία,τι μπορώ να κάνω;

Φίλε μου κι εμένα το έκανε αυτό τελευταία και παρήγγειλα νέα μπαταρία γιατί το έχω 1 χρόνο το κινητό. Το πιο πιθανό όμως είναι καμία εφαρμογή που κατέβασες πρόσφατα. Κάνε απεγκατάσταση, για εμένα

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Τότε πες το και σε μας να το ξέρουμε! :)

Τι είναι;

Έχω βάλει το Package Disabler και είχα απενεροποιησει το εκπ. Γιαυτό μου έβγαζε ειδοποίηση συνέχεια. Το έκανα ενεργό πάλι και ησύχασα. (Τώρα το τι κάνει δεν ξερω):lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)