Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι ομως παρα τα πολλα restart, ενα shutdown το εστρωσε τελικα :D

Ακούστε τι έκανα: Με ανοιχτό το wi-fi κάνω power off της συσκευής και την ανοίγω μετά απο 10sec. Μπουτάρει κανονικά στην οθόνη κλειδώματος και πριν βάλω το pin, βλέπω το εκεί ρολόι (το widget του καιρού δηλ) να μου δείχνει την σωστή τοποθεσία και ώρα. Ξέχασα να πω πως και πριν στην οθόνη κλειδώματος σωστά μου τα έδειχνε όλα. Μόλις έβαζα όμως το pin και έμπαινε στην αρχική οθόνη παρότι έλεγε οτι ενημερώθηκε η ώρα και η ημερομηνία απο το δίκτυο, το widget έδειχνε την παλιά. Το ίδιο συνέβη και τώρα.

Πρόσεξα όμως πως η τελευταία ενημέρωση του widget ήταν μισή ώρα πριν (το δείχνει κάτω δεξιά). Πάτησα refresh και ως εκ θαύματος, μαζί με τον καιρό ενημερώθηκε και σωστά η ώρα :)

Μάλιστα στα δεξιά της ώρας τώρα μου δείχνει και ένα μικρό ρολογάκι μέσα σε ήλιο, θέλοντας να μου πει πως είναι θερινή ώρα πια. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη τώρα και έστρωσε.

Πιθανόν το power off..!!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι ομως παρα τα πολλα restart, ενα shutdown το εστρωσε τελικα :D

Ακούστε τι έκανα: Με ανοιχτό το wi-fi κάνω power off της συσκευής και την ανοίγω μετά απο 10sec. Μπουτάρει κανονικά στην οθόνη κλειδώματος και πριν βάλω το pin, βλέπω το εκεί ρολόι (το widget του καιρού δηλ) να μου δείχνει την σωστή τοποθεσία και ώρα. Ξέχασα να πω πως και πριν στην οθόνη κλειδώματος σωστά μου τα έδειχνε όλα. Μόλις έβαζα όμως το pin και έμπαινε στην αρχική οθόνη παρότι έλεγε οτι ενημερώθηκε η ώρα και η ημερομηνία απο το δίκτυο, το widget έδειχνε την παλιά. Το ίδιο συνέβη και τώρα.

Πρόσεξα όμως πως η τελευταία ενημέρωση του widget ήταν μισή ώρα πριν (το δείχνει κάτω δεξιά). Πάτησα refresh και ως εκ θαύματος, μαζί με τον καιρό ενημερώθηκε και σωστά η ώρα :)

Μάλιστα στα δεξιά της ώρας τώρα μου δείχνει και ένα μικρό ρολογάκι μέσα σε ήλιο, θέλοντας να μου πει πως είναι θερινή ώρα πια. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη τώρα και έστρωσε.

Πιθανόν το power off..!!

Εγώ,το έκανα ως εξής.Με το που έβλεπα το μπλε widget του καιρού,και μάλιστα εγώ έχω βάλει ένα από τις επιλογές,έβαλα το GPS,και πάτησα κάτω δεξιά στο μικρό στρογγυλό της μπλε σελίδας,και έτσι έκανε ρισταρτ η σελίδα του καιρού,που έχει και το ρολόι.Με το που άλλαξε,βγήκε μεν παλιά ώρα πάλι,αλλά μετά από ένα sec,γύρισε στην καινούρια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω να κάνω μια ερώτηση. Στη μπάρα ειδοποιήσεων μου βγάζει τους g-mail λογαριασμούς μου που έχω βάλει μέσα στο κινητό και γράφει "Αίτημα σύνδεσης". Εάν πατήσω πάνω λέει μέσα τα εξής: "Το Συλλογή ζητά άδεια να: λευκώματα Ιστού Picasa

Εάν συνεχίσετε, επιτρέπετε σε αυτήν την εφαρμογή και στην Google να χρησιμοποιούν τα στοιχεία σας σύμφωνα με τους αντίστοιχους Όρους Παροχής Υπερεσιών και την Πολιτική Απορρήτου."

Στο τέλος έχει ακύρωση και σύνδεση. Με το ακύρωση βγαίνει αλλά τα ξανά βγάζει μετά στη μπάρα ειδοποιήσεων. Τι είναι αυτό και πως το κάνω να μην μου το βγάζει;

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Ενεργοποίησε τον συγχρονισμό - Πήγαινε λογαριασμούς - google - πάτα πάνω στο email και σου δειχνει τι να συγχρονίζει!! Δες αν τα "λευκώματα ιστου picasa" ειναι τσεκαρισμενο!

Μπαίνεις στην εφαρμογή της Συλλογής. Τρεις τελείες (μενού), περιεχόμενο για εμφάνιση, και ξετικάρεις την επιλογή περιεχόμενο στο Picasa. Έτοιμος.
Μάκης

Ενεργοποίησε τον συγχρονισμό - Πήγαινε λογαριασμούς - google - πάτα πάνω στο email και σου δειχνει τι να συγχρονίζει!! Δες αν τα "λευκώματα ιστου picasa" ειναι τσεκαρισμενο!

Το έκανα αλλά μόνο στον ένα από τους 3 λογαριασμούς google έχει αυτήν την επιλογή. Το ξετίκαρα και θα περιμένω να δω αν ξανά βγει. Ευχαριστώ.

Edit: Δούλεψε με αυτόν τον τρόπο κι ας υπήρχε μόνο στον έναν λογαριασμό.

Μπαίνεις στην εφαρμογή της Συλλογής. Τρεις τελείες (μενού), περιεχόμενο για εμφάνιση, και ξετικάρεις την επιλογή περιεχόμενο στο Picasa. Έτοιμος.

Δεν είναι τικαρισμένο αυτό. Ευχαριστώ πάντως.

Edited by _dimdim_

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

_dimdim_

Κατεβασε το disable service απο το g.play μπες στο μενου του πηγαινε system / συλλογη και απενεργοποιησε το picasa service.

Edited by akiss_

_dimdim_

Κατεβασε το disable service απο το g.play μπες στο μενου του πηγαινε system / συλλογη και απενεργοποιησε το picasa service.

Δούλεψε τελικά με την άλλη λύση.

Τελικά,μου ήλθε κι εμένα το Samsung Internet.Το εικονίδιο του,είναι η υδρόγειος που μπαίνει στην πρώτη οθόνη κάτω δεξιά;Προσπάθησα να το ψάξω,αλλά η Γλώσσα είναι Ουγγρικά,ενώ όλα τα άλλα βγαίνουν κανονικά.Μπορώ να την αλλάξω,σε Ελληνικά,ή έστω Αγγλικά;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τελικά,μου ήλθε κι εμένα το Samsung Internet.Το εικονίδιο του,είναι η υδρόγειος που μπαίνει στην πρώτη οθόνη κάτω δεξιά;Προσπάθησα να το ψάξω,αλλά η Γλώσσα είναι Ουγγρικά,ενώ όλα τα άλλα βγαίνουν κανονικά.Μπορώ να την αλλάξω,σε Ελληνικά,ή έστω Αγγλικά;

Εγω μπορω να πω σε εχασα λιγο και δεν καταλαβα τι εννοεις και τι θελεις να αλλαξεις :/ ; Παντως ειναι αρκετα πιο γρηγορος απο τον προηγουμενο τοσες μερες που τον δουλευω και δουλευει και μια χαρα το adblock σαν plug in μια χαρα το μονο που με ξενερωσε και εμενα ειναι η εμφανιση της γραμματοσειρας που δειχνει το φορουμ δεν ξερω γιατι αλλαξε και δεν βρισκω πως να το φτιαξω.... το αναφερει η φιλη μας ακριβως το προβλημα και παραθετει εικονες στο ποστ της #4175.

Edited by kostashark

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα εκεί που το τηλέφωνο είναι αναμμένο και δείχνει ότι έχει σήμα ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα ότι με πήραν τηλέφωνο και ότι ήμουν κατειλημμένος. Ακόμα και έξω στο δρόμο να είμαι με full σήμα μπορεί να συμβεί γνωρίζει κανείς τι φταίει η σύνδεση vodafone

Ποια ακριβώς έκδοση του λειτουργικού έχεις; το παρατηρώ και γώ τελευταία με Vodafone. Σε σημεία που δεν είχα πρόβλημα πριν,οπότε λογικά είναι θέμα software που πιστεύω και ελπίζω μετά το επόμενο Update θα διορθωθεί

Ποια ακριβώς έκδοση του λειτουργικού έχεις; το παρατηρώ και γώ τελευταία με Vodafone. Σε σημεία που δεν είχα πρόβλημα πριν,οπότε λογικά είναι θέμα software που πιστεύω και ελπίζω μετά το επόμενο Update θα διορθωθεί

Την 5.1.1 με την παλιότερη έκδοση δεν μου έκανε προβλήματα με την 5.1.1 έχει αρχίσει να μου το κάνει.

Παιδια καλησπερα και παλι!

Εγω οπως ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο εχω θεματα με το σημα..

Ειμαι σε Cosmote Whats Up και γενικοτερα δεν εχω καθολου καλο σημα.. ειναι πολυ αδυναμο..

Αρκετες φορες κιολας μου βγαζει το σηματακι οτι δεν υπαρχει δικτυο.. οπως και το Wifi ωρες ωρες σκαλωνει..

Περα απο αυτο εχω προφανως ενα απο τα μοντελα τα οποια εχουν θεματα με την εστιαση της καμερας... δηλαδη παιρνει μερικα δευτερολεπτα μεχρι να ξεθολωσει και να εστιασει... η σε ορισμενες περιπτωσεις πρεπει να το κουνησω πολυ δυνατα για να εστιασει...

Κατι ακομα κουλο.. μπορει να εχω 5-6% μπαταρια παω να τον συνδεσω στο φορτιστη και κλεινει κατευθειαν :wacko:

Πεεεεερα απο ολα αυτα χθες αντιμετωπισα κατι καινουργιο.. κατω αριστερα σχεδον στη γωνια της οθονης παρατηρησα οτι η αφη δεν πιανει καλα.. δηλαδη πρεπει να πιεσω εντονα για να πιασει.. μπηκα στο διαγνωστικο μενου που κανεις το τεστ για διαφορα και εκανα το τεστ της αφης που εχει ενα Χ και το ακολουθεις περιμετρικα της οθονης για να δεις αμα πιανει.. και οντως σε εκεινο το σημειο θελει δυναμη για να πιασει..

Το κινητο δεν εχει φαει ποτε τουμπα , νερο η το οτιδηποτε.. ειναι σε θηκη απο την 2η μερα που το πηρα τον Ιουνιο.. επισης δεν εχω πειραξει καθολου το λογισμικο (οσο και αν το θελω απλα δεν θελω να χασω την εγγυηση :p )

Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση? Και στο service να το παω τι να πρωτοπω απο ολα αυτα? χαχαχα βγαλε ακρη..

Edited by Hraklis943

Παιδια καλησπερα και παλι!

Εγω οπως ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο εχω θεματα με το σημα..

Ειμαι σε Cosmote Whats Up και γενικοτερα δεν εχω καθολου καλο σημα.. ειναι πολυ αδυναμο..

Αρκετες φορες κιολας μου βγαζει το σηματακι οτι δεν υπαρχει δικτυο.. οπως και το Wifi ωρες ωρες σκαλωνει..

Περα απο αυτο εχω προφανως ενα απο τα μοντελα τα οποια εχουν θεματα με την εστιαση της καμερας... δηλαδη παιρνει μερικα δευτερολεπτα μεχρι να ξεθολωσει και να εστιασει... η σε ορισμενες περιπτωσεις πρεπει να το κουνησω πολυ δυνατα για να εστιασει...

Κατι ακομα κουλο.. μπορει να εχω 5-6% μπαταρια παω να τον συνδεσω στο φορτιστη και κλεινει κατευθειαν :wacko:

Πεεεεερα απο ολα αυτα χθες αντιμετωπισα κατι καινουργιο.. κατω αριστερα σχεδον στη φωνια της οθονης παρατηρησα οτι η αφη δεν ποιανει καλα.. δηλαδη πρεπει να πιεσω εντονα για να πιασει.. μπηκα στο διαγνωστικο μενου που κανεις το τεστ για διαφορα και εκανα το τεστ της αφης που εχει ενα Χ και το ακολουθεις περιμετρικα της οθονης για να δεις αμα ποιανει.. και οντως σε εκεινο το σημειο θελει δυναμη για να ποιασει..

Το κινητο δεν εχει φαει ποτε τουμπα , νερο η το οτιδηποτε.. ειναι σε θηκη απο την 2η μερα που το πηρα τον Ιουνιο.. επισης δεν εχω πειραξει καθολου το λογισμικο (οσο και αν το θελω απλα δεν θελω να χασω την εγγυηση :p )

Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση? Και στο service να το παω τι να πρωτοπω απο ολα αυτα? χαχαχα βγαλε ακρη..

Αυτα που ειπες εδώ, θα πεις και εκει. Και καλυτερα γραψτα και σε ενα χαρτι και δωστο μαζι με το κινητο. Βαλε με κεφαλαία αυτο με την οθονη οτι δεν πατιεται καλα και σε ποιο σημείο. Αυτο ειναι και το βασικοτερο, ολα τα αλλα πιθανόν να διορθώνονται με επανεγκατασταση, αλλά αυτο φαίνεται για βλαβη.

Καλημέρα. Έχω το κινητό ένα χρόνο, απο χθες άρχισε να συνδέεται μόνο του στο διαδίκτυο. ..το απενεργοποιώ αλλά μετά από λίγο τσουπ..πάλι αυτό! !! Προσπάθησα από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Καμία βοήθεια? ?? Ευχαριστώ! !

Καλημέρα. Έχω το κινητό ένα χρόνο, απο χθες άρχισε να συνδέεται μόνο του στο διαδίκτυο. ..το απενεργοποιώ αλλά μετά από λίγο τσουπ..πάλι αυτό! !! Προσπάθησα από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Καμία βοήθεια? ?? Ευχαριστώ! !

Μόνο του στο διαδίκτυο; Αν γινόσουν λίγο πιο σαφής σε αυτό, θα μας βοηθούσες να σε βοηθήσουμε.

Να υποθέσω πως αναφέρεσαι στην σύνδεση μέσω Wi-Fi και οχι δεδομένων. Εκεί που είσαι στο σπίτι σου π.χ η σε οποιοδήποτε μέρος που έχεις προηγουμένως αποθηκεύσει μια φορά τον κωδικό του ασύρματου δικτύου, και κλείνοντας το wi-fi, αυτό μετά απο λίγο ξανασυνδέεται στο ίδιο δίκτυο. Αυτό εννοείς;

Αν ναι, ακολούθησε την παρακάτω διαδρομή και δες τι ρυθμίσεις έχεις εκεί: Ρυθμίσεις--> Συνδέσεις Wi-Fi--> Έξυπνη εναλλαγή δικτύου (αυτό το έχεις τσεκαρισμένο; αν ναι μάλλον θέλει ξετσεκάρισμα) και μετά συνέχισε στις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά "Για προχωρημένους". Το "Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση". Μήπως είναι τσεκαρισμένο και αυτό; Αν ναι, εκεί είναι το θέμα σου και πρέπει να το ξετικάρεις.

Τώρα αν αναφέρεσαι στην σύνδεση μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, αυτό είναι άλλο θέμα. Και αν όντως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να έχεις κλειστά τα δεδομένα και αυτό απο μόνο του να συνδέεται παρότι είναι κλειστά, μου ακούγεται για πιο σοβαρό πρόβλημα. Όπως επίσης και το να τα έχεις κλειστά τα δεδομένα και αυτά να ανοίγουν μόνα τους. Εκεί μάλλον πας για Hard Reset στην καλύτερη, μέχρι και Service στην χειρότερη.

Θέλω να πιστεύω πως εννοείς την σύνδεση μέσω Wi-Fi όμως, οπότε (μάλλον) είναι θέμα ρυθμίσεων. Όπως και να χει, καλή επιτυχία :)

Σε συνσεση στο wifi αναφερομουν,ξεχασα να το γραψω. Τελικα τοπροβλημα μου το δημιουργουσε εφαρμογη που κατεβηκε στην προσπαθεια μου να ενεργοποιησω τον ucbrowser...

..και δεν με αφηνε να την καταργησω..δενξερω αν εχει συμβει σε αλλον φιλο..

Τελικα ημονη λυσηηταν επαναφορα...

Τα νευρα μου..

Παιδια σχετικα με την ΜΜ που ειχε βγει πριν καμια βδομαδα απο την Sprint αν δεν κανω λαθος εχετε κανενα νεο; Ψαχνω να δω αν το δειχνει πουθενα, αν εβαλαν τιποτα καινουριο αλλα τζιφος δεν βρισκω κατι.

Παιδια σχετικα με την ΜΜ που ειχε βγει πριν καμια βδομαδα απο την Sprint αν δεν κανω λαθος εχετε κανενα νεο; Ψαχνω να δω αν το δειχνει πουθενα, αν εβαλαν τιποτα καινουριο αλλα τζιφος δεν βρισκω κατι.

http://forum.xda-developers.com/note-4/general/discussion-android-marshmallow-note-4-t3263439/page44

Να και η boot Screen Marshallow.. :)

http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/58d4de76063ea0c42e71f8bd755ad7f4_zpsyegul76k.jpg

Edited by sosimple2

Παιδια βοηθεια. Πήρα μετά από μεγάλη αναμονή το Note. Η χαρά μου δνε κράτησε καθόλου. Με το που το ανοιξα πρεπει να πηγε 5.1.1, εβαλα το λογαριασμο μου κλπ αλλα η συσκευη κολλαγε απιστευτα και μου πεταξε και 2 restart. Εκανα επαναφορα εργοστιασιακων και παλι τα ιδια αλλα σε αρκετα λιγοτερη μορφη. Δεν εμπαινε στο Play store, κολλαγε στο κατεβασμα εφαρμογων... Τωρα εκανα επανεκκινηση και αρχισε να κατεβαζει εφαρμογες.

Παει η χαρα μου.καθε βοηθεια δεκτη παρακαλω πολυ.

edit: Μετα και απο το restart φαινεται ξεμπουκωσε και αναπνεει η συσκευη...

Παιδια βοηθεια. Πήρα μετά από μεγάλη αναμονή το Note. Η χαρά μου δνε κράτησε καθόλου. Με το που το ανοιξα πρεπει να πηγε 5.1.1, εβαλα το λογαριασμο μου κλπ αλλα η συσκευη κολλαγε απιστευτα και μου πεταξε και 2 restart. Εκανα επαναφορα εργοστιασιακων και παλι τα ιδια αλλα σε αρκετα λιγοτερη μορφη. Δεν εμπαινε στο Play store, κολλαγε στο κατεβασμα εφαρμογων... Τωρα εκανα επανεκκινηση και αρχισε να κατεβαζει εφαρμογες.

Παει η χαρα μου.καθε βοηθεια δεκτη

Το πήρες καινούργιο; είναι σίγουρα το γνήσιο ;

Το πήρες καινούργιο; είναι σίγουρα το γνήσιο ;

ναι καινουριο σφραγισμενο κλπ. να κατεβασω το Phone info? αυτο δεν κανει?

ναι καινουριο σφραγισμενο κλπ. να κατεβασω το Phone info? αυτο δεν κανει?

Ναι για δες πληροφορίες τι λέει απο που είναι το κινητό μέρα παραγωγής και αν έχει γράψει ο Knox

Ναι για δες πληροφορίες τι λέει απο που είναι το κινητό μέρα παραγωγής και αν έχει γράψει ο Knox

28-11-2015 κνοξ 0χ0 VIETNAM

εκει που λεει device type: trelte

product name: trelte xx τι ειναι?

edit:Μόλις ειδα το refurbishment check: original ολα καλα.

Συνεχίζει και κολλαει απιστευτα. Σαν να παγωνει ενα πραμα. Τι να κανω

edit2: Πηρε ενα update 69mb. Αντε να δουμε πως θα παει

edit3: Δεν πηρε το update. Κανει επανεκκίνηση και κολλαει μαυρη οθονη. Υπαρχει καποιο επισημο προγραμμα να το συνδεσω με το pc?

edit4: Ξανακατεβασα απο το κινητο την αναβαθμιση, εκανα επανεκκινηση και εχει μαυρη οθονη μπλε λαμπακι παλλομενο (breathing) και τα keys αναμμενα. Να το αφησω και να περιμενω?

Δεν κανει αναβαθμιση με τπτ. Πληρης απογοητευση

Edited by skatzivas

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)