Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό συμβαίνει, αν και διαφωνώ κάθετα καθώς με τέτοιες τακτικές πιο πολύ χαμένη/εκτεθιμένη/αναξιόπιστη βγαίνει η εκάστοτε εταιρία, παρά ο ίδιος ο πελάτης.

Τα θέματα και ο χρόνος κλείστρου στην κάμερα, είναι αυτά που πιστεύω ότι δεν θα δούμε αλλά είναι και τα μόνα που δεν μπορώ να ενσωματώσω μέχρι τώρα με μόντες :mad:

Το note 4 έχει καλή υποστήριξη αλλά έχει και το μπαμπούλα knox.! Πολύ λίγοι θα ρισκάρουν την εγγύηση.

Ακόμα και το knox να μην υπήρχε και να είχαμε ελεύθερο πείραγμα, και πάλι αυτό δεν είναι άλλοθι για τη samsung να δίνει λειψές αναβαθμίσεις.

Δε διαφωνώ μαζι σου. Για το μεσο χρηστη οι Custom δεν είναι λυση. Προσωπικά ειμαι power user, δεν εχω αφησει αρουταριστο κινητο πανω απο 2 ωρες απο οταν το παίρνω, δεν μου καίγεται καρφι αν χάσω την εγγυηση, και με αυτα τα δεδομένα αγοραζω και συνήθως παιρνω Samsung. Πρωτα κοιταω τι custom υπάρχει, και μετα επιλεγω. Και τελεια να ηταν η επίσημη και να επαιρνε Update όπως το iPhone, παλι custom θα εβαζα για μια σειρα απο xposed plugin που μου ειναι απολύτως απαραίτητα και για να αφαιρεσω κάποια πράγματα. Ουτε το 1% δεν εκπρόσωπω, το ξερω.. Ο ιδιος παραδέχομαι οτι ο μεσος χρήστης δε θα οφελειθει απο αυτα. Και custom να βαλει 99.9% καποιο προβλημα θα εχει που δε θα ξερει να το λυσει. Οπότε εχει δικιο να διαμαρτυρεται. Γι αυτό, αν ειμουν μέσος χρήστης μαλλον σε αλλη εταιρεία θα πήγαινα που προσφερει συχνοτερα Update. Αν και πραγματικά δεν ξερω αν υπάρχει..

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν διαφωνώ ότι η ενδεχόμενη λειψή αναβάθμιση εντάσσεται στην στρατηγική της Samsung να με σπρώξει σε νέα μοντέλα της. Από πλευράς μου όμως έπαιξε και έχασε. Είναι η πρώτη φορά από το 2007 που δεν θα αλλάξω συσκευή στον χρόνο. Επέλεξα να αγοράσω μια νέα SD card 64 gb και το extra battery kit και είμαι καλυμμένος με το note 4 για έναν ακόμα χρόνο. Τότε θα δούμε τι παίζει στην αγορά και αν η πρόταση της Samsung θα αξίζει ή όχι.
Μάκης

Δε διαφωνώ μαζι σου. Για το μεσο χρηστη οι Custom δεν είναι λυση. Προσωπικά ειμαι power user, δεν εχω αφησει αρουταριστο κινητο πανω απο 2 ωρες απο οταν το παίρνω, δεν μου καίγεται καρφι αν χάσω την εγγυηση, και με αυτα τα δεδομένα αγοραζω και συνήθως παιρνω Samsung. Πρωτα κοιταω τι custom υπάρχει, και μετα επιλεγω. Και τελεια να ηταν η επίσημη και να επαιρνε Update όπως το iPhone, παλι custom θα εβαζα για μια σειρα απο xposed plugin που μου ειναι απολύτως απαραίτητα και για να αφαιρεσω κάποια πράγματα. Ουτε το 1% δεν εκπρόσωπω, το ξερω.. Ο ιδιος παραδέχομαι οτι ο μεσος χρήστης δε θα οφελειθει απο αυτα. Και custom να βαλει 99.9% καποιο προβλημα θα εχει που δε θα ξερει να το λυσει. Οπότε εχει δικιο να διαμαρτυρεται. Γι αυτό, αν ειμουν μέσος χρήστης μαλλον σε αλλη εταιρεία θα πήγαινα που προσφερει συχνοτερα Update. Αν και πραγματικά δεν ξερω αν υπάρχει..

Oυτέ εγώ μπορεί να ζήσω χωρίς ροοτ, γιατί ξέρω τι προσφέρει και κυριολέκτικα χάνεις τη μισή συσκευή χωρίς ροοτ, γι'αυτό και έχω λυσσάξει με το Knox. Το θέμα είναι ότι το ροοτ στα samsung το πληρώνεις ακριβά. Πέρσι άλλαξα 3 samsung, αν είχα γράψει στο καθένα το knox, θα ήμουν τουλάχιστον 200-250 μείον. Από κει και πέρα, ούτε το να ζεις χωρίς εγγύηση είναι λύση, κάποια στιγμή θα κάτσει στραβή, στην τελική την πλήρωσα και τη θέλω, όπως και τη συσκευή την πλήρωσα, άρα τη θέλω ΠΛΗΡΗ!!!

Eπίσης, xposed μπαίνει και στη stock, ενώ και custom να βάλεις πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη stock. Εκτός και αν εννοείς cyanogen, κάτι που θεωρώ ότι στερείται σοβαρότητας για note συσκευή.

Για μένα είναι απαράδεκτη όσον αφορά το knox η samsung.

Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει άλλη εταιρία με καλήτερη υποστήριξη, αλλά να διορθωθεί η samsung, δεν είναι λύση στους τυφλούς να βασιλεύει ο μονόφθαλμος, ούτε είναι άλλοθι η καλή υποστήριξη από xda.

Αφου ολοι τα ιδια κολπα κανουν.. Διαβαζω στα huawei, που ηταν τα παντα ελευθερα, τωρα χειρότερα απο σαμσουνγκ. Κλειδωνουν εντελώς το Bootloader. Πληρωνεις για την ωρα, για να στο ξεκλειδωσουν με κωδικό οποτε αμα χαλασει, ξέρουν οτι εχεις πειραξει καποτε το Bootloader. Σιγα μη σε καλυψει παλι η εγγύηση.. Σιγα σιγα ολοι βαδιζουν στο δρομο της σαμσουνγκ. Η lg, στο 4 τρόμαξαν να το ξεκλειδωσουν, και οσες ακομα δεν Κλειδωνουν, μια, μια προς τα εκει βαδιζουν.

Σε κανεναν δεν αρεσει το knox δε λεω, και όσες εταιρείες δεν κλειδωνουν ακομα ή έστω ξεκλειδωνει χωρις χασιμο εγγύησης, ειναι σοβαρο πλεονέκτημα, συμφωνοι.

Δυστυχώς η σαμσουνγκ εχει καλύτερο hardware, amoled, design, υποστήριξη. Γι αυτο εχει γινει χειρότερη. Ξερει οτι θα πουλησει και με κνοχ. Ειδικά φετος εδωσε το καλυτερο πακετο στο edge. 3600 μπαταρία, νεεοι cpu, ωραιο μεγεθος και design, oled (που καταναλώνει και λιγοτερο). Δεν εχει αντίπαλο, θα πουλήσει με κνοχ ή χωρις..

Αλλα και ο ανταγωνισμός, τον παιζει κανονικα. Παει και βγαζει η lg κινητο με 2800 μπαταρία, οταν το προηγ ειχε μετριοτατη αυτονομία με 3000 και βριζαν όλοι. Και παρα τη μικροτερη μπαταρία, μεγαλύτερο μεγεθος..

Πως να μη κανει χαζομάρες η σαμσουνγκ μετα.. Αφου την παιρνει.

Συμφωνώ σε όλα, έτσι είναι.

Από κει και πέρα, επειδή οι άλλοι είναι χειρότερο, δεν σημαίνει ότι αυτό δικαιολογεί τις δικές της βλακείες. :)

Πως μπορω να πετυχω να δυναμωνει η ενταση του κινητου στα ακουστικα περα του 15?

Θα χρειαστει root το κινητο?

Αν ναι ξερει καποιος ποιο?

Πώς μπορώ να δω ποιον αισθητήρα φοράει η συσκευή;

Εγκατέστησε αυτήν τη εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.finalwire.aida64 και πήγαινε στην καρτέλα devices.

Μάκης

Εγκατέστησε αυτήν τη εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.finalwire.aida64 και πήγαινε στην καρτέλα devices.

Πολύ ωραία , ευχαριστώ .

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά με το gps έχει θέμα τελικά το τηλέφωνο?πολλά έχουν ακουστει κλειδώνει δορυφόρους?θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου σε λιγες μερες

Παιδιά με το gps έχει θέμα τελικά το τηλέφωνο?πολλά έχουν ακουστει κλειδώνει δορυφόρους?θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου σε λιγες μερες

Αν δεν εχεις τρελες απαιτήσεις μια χαρα ειναι το gps. Για το αυτοκίνητο για πλοήγηση αψογο, μη ακους τιποτα. Οκ μπορεί να κλειδωσει 5 δευτερόλεπτα αργότερα, και?

Αμα ομως εχεις τρελες :lol: απαιτήσεις όπως εγω, που το χρησιμοποιώ για τρεξιμο (runtastic κλπ) τοτε βλέπεις οτι παει χειρότερα απο αλλα. Προφανώς το μεταλλικό bezel κόβει σήμα.

Κατα σειρα τα ποιο ακριβη gps, απο το καλυτερο προς το χειρότερο :

galaxy s2>galaxy s5>note 4>lg g2

Ναι το αρχαίο galaxy s2 που επιανε μονο το αμερικάνικο συτημα και τιποτα αλλο εχει μακραν τη μεγαλύτερη ακρίβεια απο ολα αποδεδειγμενα. Το εχω μονιμα τοποθετημένο στο αμαξι, (πατεντα μονιμα στο ταμπλο με custom rom 5.1.1 χωρις καν play store ανοιγει κλεινει αυτοματα με το που ξεκινα το αμαξι τρεχει gps, ραδιόφωνο, poweramp, ταχυμετρα κλπ) σε σημειο που δεν πιανει σήμα κανενα αλλο.

Edited by sosimple2

Αν δεν εχεις τρελες απαιτήσεις μια χαρα ειναι το gps. Για το αυτοκίνητο για πλοήγηση αψογο, μη ακους τιποτα. Οκ μπορεί να κλειδωσει 5 δευτερόλεπτα αργότερα, και?

Αμα ομως εχεις τρελες :lol: απαιτήσεις όπως εγω, που το χρησιμοποιώ για τρεξιμο (runtastic κλπ) τοτε βλέπεις οτι παει χειρότερα απο αλλα. Προφανώς το μεταλλικό bezel κόβει σήμα.

Κατα σειρα τα ποιο ακριβη gps, απο το καλυτερο προς το χειρότερο :

galaxy s2>galaxy s5>note 4>lg g2

Ναι το αρχαίο galaxy s2 που επιανε μονο το αμερικάνικο συτημα και τιποτα αλλο εχει μακραν τη μεγαλύτερη ακρίβεια απο ολα αποδεδειγμενα. Το εχω μονιμα τοποθετημένο στο αμαξι, (πατεντα μονιμα στο ταμπλο με custom rom 5.1.1 χωρις καν play store ανοιγει κλεινει αυτοματα με το που ξεκινα το αμαξι τρεχει gps, ραδιόφωνο, poweramp, ταχυμετρα κλπ) σε σημειο που δεν πιανει σήμα κανενα αλλο.

Χα χα χα τι μου θυμισες!έχω ακόμα 2 θηκες ενθυμιο απο το φοβερό s2 και τις κραταω για να θυμάμαιΟΌσο για το noteli μια χαρά είναι ας κλειδώσει και 30 δευτερα αργότερα δε με χαλάει καθόλου,η ακρίβεια είναι το θέμα και μονο για αυτοκίνητο το θελω ,οποτε οκ,να σαι καλά με καθησυχασες

Χα χα χα τι μου θυμισες!έχω ακόμα 2 θηκες ενθυμιο απο το φοβερό s2 και τις κραταω για να θυμάμαιΟΌσο για το noteli μια χαρά είναι ας κλειδώσει και 30 δευτερα αργότερα δε με χαλάει καθόλου,η ακρίβεια είναι το θέμα και μονο για αυτοκίνητο το θελω ,οποτε οκ,να σαι καλά με καθησυχασες

Χτες δοκιμαζα και μια εκδοση του navigon απο amazon store νομιζω ειναι αυτο. Ειχα εγκατεστημένη την έκδοση του navigon απο playstore, αλλα ηθελα να το βαλω και στο galaxy s2, οπου ομως δεν εχω playstore για καλυτερη μπαταρία και ταχύτητα. Ε λοιπόν δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω επειδη δεν ειχα playstore. Ουτε καν το backup απο τιτανιουμ δε δουλευε.

Οποτε αποφάσισα να δοκιμάσω και την έκδοση απο amazon. Την έβαλα στο νοτε 4 αρχικα, και διαπίστωσα οτι ειναι αρκετα μεγαλύτερο περίπου 1 γιγα, και εχει και τις θεσεις με ραντάρ ταχύτητας.. Αρα ειναι καλυτερη αυτη η εκδοση, το γραφω ενημερωτικα..

Χτες δοκιμαζα και μια εκδοση του navigon απο amazon store νομιζω ειναι αυτο. Ειχα εγκατεστημένη την έκδοση του navigon απο playstore, αλλα ηθελα να το βαλω και στο galaxy s2, οπου ομως δεν εχω playstore για καλυτερη μπαταρία και ταχύτητα. Ε λοιπόν δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω επειδη δεν ειχα playstore. Ουτε καν το backup απο τιτανιουμ δε δουλευε.

Οποτε αποφάσισα να δοκιμάσω και την έκδοση απο amazon. Την έβαλα στο νοτε 4 αρχικα, και διαπίστωσα οτι ειναι αρκετα μεγαλύτερο περίπου 1 γιγα, και εχει και τις θεσεις με ραντάρ ταχύτητας.. Αρα ειναι καλυτερη αυτη η εκδοση, το γραφω ενημερωτικα..

Να σαι καλά θα το τσεκαρω κι εγώ μόλις το παρω.Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως navigon 5.4.1 σε όλα τα κινητά, κατεβάζει data,χάρτες και παει μια χαρά έως τωρα

Edited by wolf_35

Μιας και συζητατε για GPS και πλοηγηση θα επαναφερω ενα προηγουμενο post μου για ενα προβληματακι που με εκνευριζει απιστευτα :mad:

Αφορά το Here Maps της Nokia και έχω την αίσθηση οτι αρκετοί χρησιμοποιείτε αυτή την εφαρμογή πλοήγησης με το Note 4 C, γι' αυτό και το ρωτάω εδώ. Η οποια ειναι εξαιρετικη εφαρμογη για δωρεαν.

Έχω εγκαταστήσει και επιλέξει ελληνική φωνή για την εκφώνηση της πλοήγησης (γυναίκα είναι το μόνο που έχει). Το πρόβλημα αν και δεν είναι τόσο σοβαρό, αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και σε εσάς. Μήπως και μπορέσω να το διορθώσω.

Κατά την πλοήγηση λοιπόν, δεν μου εκφωνεί σωστά την λέξη "τώρα". Συγκεκριμένα κόβει το γράμμα "ρ". "Τωα στρίψτε δεξιά, Τωα στρίψτε αριστερά, κλπ". Είναι λίγο χαζό να ακούω το κορίτσι να ψευδίζει :lol: Σημερα μαλιστα διαπιστωσα οτι αραια και που, κοβει και απο αλλες λεξεις γραμματα.

Και ενώ η εφαρμογή έχει πάρει ένα σωρό ενημερώσεις (πρόσφατα κιόλας) και επίσης έχω απεγκαταστήσει και ξαναεγκαταστήσει την ελληνική φωνή, συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα (το οποίο το έκανε εξαρχής). Αρχιζω να υποπτευομαι πως δεν φταιει η εφαρμογη και η φωνη της, αλλα το ιδιο το android (η βερσιον η κατι αλλο?) η ακομη και η ιδια η συσκευη με καποιο τροπο. Και αυτο γιατι το Here Maps το τρεχω και σε αλλη συσκευη android χωρις κανενα θεμα στην εκφωνηση.

Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο όσοι την χρησιμοποιείτε; Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Καποιος απο σας θα το τρεχει στο Note 4 C του, δεν μπορει. Και θα χαρω πολυ να μου απαντησει.

Φίλε μάλλον κάτι άλλο φταίει. Έχω το C και μάλιστα το δοκίμασα τώρα μόλις για να σιγουρευτώ. Όλα κανονικά μου τα λέει . Πχ "τώρα στρίψτε δεξιά". Δεν μου έρχεται λύση αλλά κάτι έχεις κάνει, λογικά καταλάθος.

5.1.1 έχω.

Edited by salmp7

Τι πρόβλημα υπάρχει με το GPS; Το δουλεύω κυρίως με αθλητική εφαρμογή (sport tracker) αλλά κάποιες φορές και σαν GPS (NAVIGON και κυρίως SYGIC) και είναι μια χαρά. Μάλιστα είναι πιο ακριβές από αυτό του S4 όσο αφορά χιλιόμετρα που έχω διανύσει κατά την προπόνηση. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι άλλες φορές κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους και άλλες φορές πιο αργά.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Όταν είχα κι εγώ το c δούλευα μόνο το here maps και ποτε δεν είχα πρόβλημα (μεςα στο αυτοκίνητο) ούτε στο κλείδωμα δορυφόρων αλλα ούτε και στην φωνητική πλοήγηση.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Τι πρόβλημα υπάρχει με το GPS; Το δουλεύω κυρίως με αθλητική εφαρμογή (sport tracker) αλλά κάποιες φορές και σαν GPS (NAVIGON και κυρίως SYGIC) και είναι μια χαρά. Μάλιστα είναι πιο ακριβές από αυτό του S4 όσο αφορά χιλιόμετρα που έχω διανύσει κατά την προπόνηση. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι άλλες φορές κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους και άλλες φορές πιο αργά.

Κανενα προβλημα δεν υπάρχει με το gps, απλά είναι χειρότερο απο καποια αλλά. Κυκλοφορουν και βιντεακια με συγκρισεις στο utube. Στο αμαξι είναι υπερ αριστο. Επειδή τρεχω χρόνια σε κυκλικη διαδρομή γυρω απο σταδιο (παιζει ρολο, σε ευθειες ολα καλά πανε), αλλά και σε δύσκολη θεση, στην τσεπη, κανει αρκετά λαθη. (τραβάει γραμμες ευθειες και με δείχνει ετσι εξω απ το δρομο, στα χωράφια, οχι συχνά, αλλά σε 10χιλ θα το κανει 3-4 φορες. Τα άλλα που αναφερω παραπάνω ως καλύτερα δεν κανουν κανένα λαθος σχεδόν ποτε, και το s2 εντελώς ποτε) Περισσότερα σίγουρα απο το s5 που ειχα πριν, και οπως εκανα τη σύγκριση παρα πανω. Το s4 που ειχες, μου κανει εντύπωση οτι πήγαινε χειρότερα.. Δεν το είχα, μπορει οντως.

Μάλιστα αν το εχετε στην τσέπη οπως εγω, για να δείξει καλυτερα, να το εχετε η οθονη να βλεπει το ποδι, γιατι η κεραια ειναι απο πισω. Παει ενα κλικ καλύτερα έτσι. Τεσταρισμενο 100%.

Edited by sosimple2

Κανενα προβλημα δεν υπάρχει με το gps, απλά είναι χειρότερο απο καποια αλλά. Κυκλοφορουν και βιντεακια με συγκρισεις στο utube. Στο αμαξι είναι υπερ αριστο. Επειδή τρεχω χρόνια σε κυκλικη διαδρομή γυρω απο σταδιο (παιζει ρολο, σε ευθειες ολα καλά πανε), αλλά και σε δύσκολη θεση, στην τσεπη, κανει αρκετά λαθη. (τραβάει γραμμες ευθειες και με δείχνει ετσι εξω απ το δρομο, στα χωράφια, οχι συχνά, αλλά σε 10χιλ θα το κανει 3-4 φορες. Τα άλλα που αναφερω παραπάνω ως καλύτερα δεν κανουν κανένα λαθος σχεδόν ποτε, και το s2 εντελώς ποτε) Περισσότερα σίγουρα απο το s5 που ειχα πριν, και οπως εκανα τη σύγκριση παρα πανω. Το s4 που ειχες, μου κανει εντύπωση οτι πήγαινε χειρότερα.. Δεν το είχα, μπορει οντως.

Μάλιστα αν το εχετε στην τσέπη οπως εγω, για να δείξει καλυτερα, να το εχετε η οθονη να βλεπει το ποδι, γιατι η κεραια ειναι απο πισω. Παει ενα κλικ καλύτερα έτσι. Τεσταρισμενο 100%.

Τέτοια πράγματα δεν μου τα έκανε ποτέ και το δουλεύω σχεδόν καθημερινά 13 μήνες τώρα που το έχω. Κατάλαβα ακριβώς τι λες. Αυτό με τις γραμμές μου το έκανε το S2 που είχα κάποιες φορές και μάλιστα σε διαδρομή που την ήθελα οπωσδήποτε καταγεγραμμένη.

Όπως έγραψα πιο πάνω, η ακρίβειά του σε σχέση με το S4 (S2 δεν θυμάμαι) είναι αισθητά καλύτερη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχει διαφορά από τηλέφωνο σε τηλέφωνο, αλλά έχει τελικά. Πχ επειδή κάνω συγκεκριμένες διαδρομές, η χιλιομετρική απόσταση που καταγράφει δεν είναι ποτέ η ίδια σε κανένα τηλέφωνο. Υπάρχει μια απόκλιση κατά μέσο όσο 200-300 μέτρα. Με το S4 η απόκλιση ήταν τουλάχιστον 2πλάσια.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, ίσως χαζό, αλλά θα το ρωτήσω. Εδώ και λίγο καιρό η VODAFONE μου ενεργοποίησε το 4G στο πρόγραμμά μου και παρατήρησα ότι μου έφαγε σε χρόνο ρεκόρ τα 200 MB που έχω, χωρίς να κάνω ιδιαίτερη χρήση και φυσικά χωρίς να δω κανένα βίντεο. Είναι δυνατόν; Υποτίθεται ότι δεν έχει σχέση η ογκοχρέωση με την ταχύτητα του δικτύου 3g-4g κτλ, η οποία ταχύτητα να πω ότι ξυρίζει!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Τέτοια πράγματα δεν μου τα έκανε ποτέ και το δουλεύω σχεδόν καθημερινά 13 μήνες τώρα που το έχω. Κατάλαβα ακριβώς τι λες. Αυτό με τις γραμμές μου το έκανε το S2 που είχα κάποιες φορές και μάλιστα σε διαδρομή που την ήθελα οπωσδήποτε καταγεγραμμένη.

Όπως έγραψα πιο πάνω, η ακρίβειά του σε σχέση με το S4 (S2 δεν θυμάμαι) είναι αισθητά καλύτερη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχει διαφορά από τηλέφωνο σε τηλέφωνο, αλλά έχει τελικά. Πχ επειδή κάνω συγκεκριμένες διαδρομές, η χιλιομετρική απόσταση που καταγράφει δεν είναι ποτέ η ίδια σε κανένα τηλέφωνο. Υπάρχει μια απόκλιση κατά μέσο όσο 200-300 μέτρα. Με το S4 η απόκλιση ήταν τουλάχιστον 2πλάσια.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, ίσως χαζό, αλλά θα το ρωτήσω. Εδώ και λίγο καιρό η VODAFONE μου ενεργοποίησε το 4G στο πρόγραμμά μου και παρατήρησα ότι μου έφαγε σε χρόνο ρεκόρ τα 200 MB που έχω, χωρίς να κάνω ιδιαίτερη χρήση και φυσικά χωρίς να δω κανένα βίντεο. Είναι δυνατόν; Υποτίθεται ότι δεν έχει σχέση η ογκοχρέωση με την ταχύτητα του δικτύου 3g-4g κτλ, η οποία ταχύτητα να πω ότι ξυρίζει!!

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω το 910F, φαντάζομαι οτι εχεις το C.. Ισως το C να ειναι καλυτερο..

Για τα δεδομένα, αν δεν πρόκειται για φουστια :lol: της Vodafone, τοτε κατι απο ολες τις εφαρμογες τραβάει δεδομενα απο κατω, και πιθανοτατα πρωτα έκανε καιρο να στα φάει ή ετρωγε καποια λιγα μεχρι που το κινητο έμπαινε σε sleep mode. Ε, τωρα λογω ταχύτητας πρόλαβε και στα έφαγε πριν μπει σε sleep mode. Ειναι η μονη λογικη εξήγηση.

Για κοιτα στη λιστα με τα δεδομένα ποια εφαρμογή εφαγε τα περισσότερα και παρακολουθα το αν ξαναγίνε.

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω το 910F, φαντάζομαι οτι εχεις το C.. Ισως το C να ειναι καλυτερο..

Για τα δεδομένα, αν δεν πρόκειται για φουστια :lol: της Vodafone, τοτε κατι απο ολες τις εφαρμογες τραβάει δεδομενα απο κατω, και πιθανοτατα πρωτα έκανε καιρο να στα φάει ή ετρωγε καποια λιγα μεχρι που το κινητο έμπαινε σε sleep mode. Ε, τωρα λογω ταχύτητας πρόλαβε και στα έφαγε πριν μπει σε sleep mode. Ειναι η μονη λογικη εξήγηση.

Για κοιτα στη λιστα με τα δεδομένα ποια εφαρμογή εφαγε τα περισσότερα και παρακολουθα το αν ξαναγίνε.

Ναι το C έχω.

Σχετικά με τα δεδομένα το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά δεν το έψαξα! Θα το δω. Ευχαριστώ.

Καλημέρα σας,

Παιδιά μήπως τα έχει αντιμετωπίσει κανείς? Οταν δημιουργώ ένα action noteεχω διάφορα προβλήματα:

Α) Πρώτα απ' όλα δε το έχω σαν app στο κινητό. Δηλαδή δεν υπάρχει εικονίδιο και ανοίγει μόνο με το spen.

B) Δεν κάνει minimize. Αν γράψω κάτι και πατήσω minimize τοτε εξαφανίζεται το κείμενο και ούτε σώζεται

Στη συνέχεια δεν ανοίγει ούτε με το Spen

C) το ίδιο όταν πάω να το κάνω widget. Ναι μεν το σώζει σε κάποια σελίδα στην επιφάνεια αλλά δεν ανοίγει ουτε το widget που έσωσα ούτε και το action memo με το Spen

Αν το σώσω κανονικά τοτε μπορεί να ξαναανοίξει. Χρειάζεται να κάνω restart για να επανέλθει το action memo αλλα κάνει τα ίδια.

Είχα εγκαταστήσει και το app όπως του ΝΟΤΕ 5 που ανοίγει το action memo όταν είναι κλειστό αλλά και εκείνο δε δούλευε σωστά. Τις περισσότερες φορές το app δεν ανοιγε όταν το κινητο ήταν κλέιστό και ετσι το απεγκατέστησα.

Ακόμα ενα θέμα είναι η καθυστέρηση στο άνοιγμα της πλευρική μπάρας για το multi windows. Πατάω το κουμπί τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα και μερικες φορές ανοίγει και άλλες όχι. Οταν δεν ανοίγει τότε το ξαναπατάω και σε 2-3 δευτερολεπτα ανοίγει.

Κάποια συμβουλή κανείς για τα παραπάνω?

Ευχαριστώ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

:!: Μόλις μου σκασε update OTA μεγέθους 69,53 mb σε Note 4 C Πολωνίας. Ακόμη είναι στο 25% και περιμένω να δω τι παίζει. Αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι η 6.0. Είναι πολύ μικρή για κάτι τέτοιο.

Αναρωτιέμαι τι να είναι.....;;;

Edit: Μόλις ολοκληρώθηκε..!!

-Βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας

-Βελτιωμένες επιδόσεις με αποτελεσματική διαχείριση μνήμης

-Βελτιώσεις ασφαλείας

Καλώς ήρθε λοιπόν. Για να δούμε......

Edited by johnphone

Μόλις έβαλα να δοκιμάσω την χειρόγραφη πληκτρολόγηση του google Keyboard. Καλή φάση είναι με το spen.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)